Zaakwaarnemer Tagliafico: 'We zijn bezig met een transfer'

GinoHaverkamp, 26-05-2020 om 16:45, 19974 views, Radio Del Plata; La Nacion |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Nicolás Tagliafico staat met één voet buiten Ajax', aldus de kop van het Argentijnse dagblad La Naciondat uitspraken van Tagliafico's zaakwaarnemer Ricardo Schlieper bij Radio Del Plata citeert. De speler maakt zich op voor een vertrek, zo bevestigt Schlieper andermaal.

'We zijn bezig met een transfer van Tagliafico', bevestigt Schlieper, die zegt een afspraak met Ajax te hebben over een zomerse transfer voor zijn cliënt. 'We zijn met Ajax een vertrek overeengekomen voor na dit seizoen. Na tweeëneenhalf seizoen bij de club is dit het ideale moment.'

Gesprekken met clubs hebben reeds plaatsgevonden, zo erkent Schlieper. Meer dan dat wil hij echter niet prijsgeven. 'Ik ga nooit de naam van de club waar we mee in gesprek zijn noemen. Dat kan de onderhandelingen schaden.' De linksback werd de voorbije maanden gekoppeld aan onder meer Arsenal, Atlético Madrid en FC Barcelona.

Witte rook wordt vanwege de coronacrisis niet snel verwacht. Veel clubs kampen met (potentiële) financiële problemen en zijn voorlopig niet bereid tientallen miljoenen euro's neer te leggen voor aankopen. Dat beseft Schlieper ook. 'Een transfer van Tagliafico kan plaatsvinden als alles terug naar normaal is', zegt hij. 'Er zijn clubs geïnteresseerd, maar we moeten afwachten hoe de situatie aangaande het voetbal en de coronapandemie zich ontwikkelt.'

Denk jij dat Wolfsburg de eerste goal maakt, maar niet wint in Leverkusen? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

>

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Veel meer supporters zouden zich zorgen moeten maken over de komende leegloop bij Ajax. Talenten uit Denemarken, Zuid-Amerika izijn leuk maar de aankoop afgelopen winter heeft ons al bijna de kop gekost. Corona redde ons voor het rechtstreekse CL ticket. Ons team speelde na de winter gewoon slecht. En dan ga je straks ook nog meer keyplayers missen. Kom op Marc! Maak het 1e weer kampioenswaardig. Kom nu al met een intentie dat je voor vertrekkende spelers gelijkwaardige spelers terughaalt. De opvolging voor van der Ligt was om te huilen! Nooit meer 2 keer verliezen van kaasdragers!
0 0
ajaxmania
Als opvolger van nico.. Zouden Jetro Willems kunnen halen of Lucas Woudenberg.. Of er komt vanuit jeugd eentje aan waaien de... Maar Marc overmars kende zal voor de witte Keniaan gaan van Heerenveen
0 -2
EricAjax1
Willems??? Dit is een grap hoop ik?
0 0
AjaxHoorn
Jij spoort niet.
0 0
Hollister
Zo te lezen heb hjij geen vertrouwen in onze TD. ga je schamen man
0 0
Babangida83
Ben benieuwd of the prioriteiten van clubs deze zomer gaan liggen op de linksbacks...
0 0
Schip
Ik sprak een gunner relatie en die gaat er vanuit dat Nico hun kant op komt. Maar goed, die gaat ook maar af op geruchten. Enige dat ik hoop, is dat er niet weer zo'n aggenebbisj afspraak ligt voor een afgekalfde transfersom.
0 0
Henkjanklaas
Goeie instelling fijne speler. Jammer als hij gaat. Die zaakwaarnemers lullen trouwens maar wat
1 0
Toeschouwer
We gaan het zeker zien.
Als hij zo een topper is wat iedereen steeds
roept. Had hij allang bij een top club gezeten.
Denk dat het een sub top cluppie wordt.
0 0
Gonzalez75
Eerst zien dan geloven.
0 0
Rdk1983
Bovengenoemde clubs allemaal mooi voor hem. Deze jongen heeft het verdiend, succes Nico!
3 0
TheTruth
Hij voegde serieus zoveel toe aan de ploeg, zoveel heb ik zonder te overdrijven echt nog nooit gezien bij een linksback. Deze man zorgde er soms in zijn eentje voor dat iedereen wakker werd en de beuk er in gooide, hij scoorde vaak en hij voetbalde ook mee. Deze man kan voetballen bij elke club op de wereld.
3 -1
atouba19
Ik heb Maxwell toch iets hoger zitten
1 0
4xEC1
Maxwell was voetballend een stuk beter natuurlijk maar Tagliafico brengt die Latino gif wat Maxwell niet had. En Maxwell scoorde volgens mij bijna nooit. Neemt niet weg dat Maxwell voor mij ook 1 van de beste backs van Ajax is geweest in de laatste 20 jaar zowat.
0 0
Ajax4proud
Zeggen ze hier dat je Nico kan opvangen, echt niet. Altijd hard werken tegen welke club dan ook. Goede linksbacks zijn schaars. Net als je toentertijd Trabelsi had. Ben benieuwd hoelang het gaat duren voordat je echt een Ajax spel spelende linksback hebt.
3 0
TheTruth
Ik zie in Martinez zijn manier van spelen wel degelijk een prima alternatief voor Tagliafico. Hij zou alleen even moeten wennen aan de linksback positie, en hij gaat natuurlijk niet net zo goed zijn als Nico is maar ik zie het zeker wel lukken met hem.
1 0
Babangida83
Martinez heeft daar in de voorbereiding van vorig seizoen ook gespeeld. Prima wedstrijden waren dat. Is ook één van zijn posities. Dus denk zelf niet dat we er flink op achteruit gaan daardoor. Sterker, zal niet veel schelen, denk ik. Heeft ook die pit. Maar Nico geeft natuurlijk wel een beetje schwung aan zo'n elftal.
0 0
Ajax27
Idd, we doen net of we altijd goeie linksbacks hebben gehad. Na Maxwell is het nooit een zekere positie geweest. Ook niet in Blind z'n eerste periode, die vond ik pas erg goed toen ie op 6 werd neergezet. Je ziet het nu wel weer op rechts... Nous, Dest, Veltman, Timber... Met name de eerste 2 laten gewoon geen onuitwisbare indruk achter. Als de backs niet functioneren, moeten de CV uit positie lopen en is je verdediging zo fragiel als wat. Dus eventjes een sterke nieuwe back vinden, succes.
1 0
PierreHeno
Trabelsi was een meer dan uitstekende back.....een rechtsback.
1 0
Freddy
Het is afwachten tot de grote competities aflopen en de transfermarkt op gang komt.
0 0
Ajax114
Het gaat niet terug naar normaal dus transfer gaat niet door Schliepertje
4 0
jaribombari
Toch bijna 3 seizoenen van mogen genieten. Heerlijke speler.
1 0
3*stars*3
Het is dat hij al richting de 30 gaat en dan heb ik als fan gewoon alle begrip voor.
Jammer maar begrijpelijk.

Nico is trouwens bewijs dat een mislukte avontuur in het buitenland, niets zegt over toekomst van een speler.
Dat hij het als Ajacied zelfs schopte tot vaste international van Argentinië is helemaal prachtig.
En daar gaat Ajax in de toekomst zeker vruchten van plukken.
2 -2
Bjorn
Het is hem gegund, zeker omdat het netjes afgesproken is. Wel voor de juiste prijs.
2 0
De Stift
Nico is een held en eigenlijk is 2,5 jaar tekort. Maar het wel een speler waarvan we het vertrek op kunnen vangen (Martinez) en een goed bedrag voor kunnen verwachten.
0 0
Joseph
Is met zijn kwaliteit en inzet een versterking voor elk topteam in Europa. Als er echt 25 miljoen als minimale prijs is afgesproken, is dat echt een koopje, maar er zitten een hoop clubs te slapen als hij daarvoor weg gaat.
2 0
Oliveira
Was natuurlijk te verwachten. Ik gun het hem om te gaan voor een nieuwe club. Daarnaast ben benieuwd wie Ajax op het oog heeft om Tagliafico te gaan vervangen.
1 -1
Babangida83
Dest
0 0
TomAjaciedd
Ik hoop Wijndal ook echt een bijtertje die het gif heeft en een aanvaller uit de wedstrijd kan spelen. Ook Nederlands en nog jong dus een goede doorverkoopwaarde!
0 0
markk
Kan hem weinig verwijten. Op een vieze regenachtige dag met de bus naar Emmen om 90 minuten lang op een kunstgrasveldje tegen een geparkeerde bus aan te kijken of de ambiance en beleving van wedstrijden op het hoogste niveau in Spanje, Italie of Engeland. Heeft zich altijd voorbeeldig gedragen dus heeft zijn transfer verdient maar hoop nog altijd dat hij een seizoen blijft.
5 -3
Ajaxxxisdebeste
Jij weet het te verkopen hè
0 0
Kingoffdatoilet
Je hebt Emmen nooit zien spelen zo te zien. Zij spelen altijd leuk voetballen en hangen juist niet de héle wedstrijd voor het doel. Gebruik dan Groningen of Vitesse als voorbeeld. Daar ziet het voetbal er al jaren niet uit.
2 -2
atouba19
En toch verloren we bij groningen en speelde we gelijk in arhnem
0 0
Jariiii
Als je zo graag wilt gaan moet het maar. Het was op zich vorig seizoen al een lein wonder dat hij nog bleef. Maar het wringt ergens wel. Had stiekem gehoopt dat zijn liefde voor AJax groter was.
0 0
amthree
Liefde kent alleen de supporters, voetballers kijken tegenwoordig nog maar naar het geld..
2 -1
Lane 8
Zo een paar miljoen per jaar
0 0
Lane 8
Mag weg
0 -1
Schip
Totdat supporters miljoenen kunnen verdienen elders.
1 -3
amthree
'Een transfer van Tagliafico kan plaatsvinden als alles terug naar normaal is' Dus nog een seizoen nico!!
0 0
DT10
Grimaldo, Reguillon, Angeliño, Wijndal..
2 -4
Sampaoli
Hahaha. Onhaalbaar, onhaalbaar, onhaalbaar, AZ-speler.
0 0
Sterspeler
Serieus? Wijndal?
0 0
JordanAFCA
Ik vrees dat Ajax weer van vooraf aan moet beginnen straks
1 0
Mentir
eerlijk gezegt, niks nieuws dat gebeurt bijna elk jaar.
enige wat ajax hopelijk geleerd heeft dat je ook spelers moet hebben die aanstekkelijk zijn om andere te laten voetballen, puur door zijn inzet is de sfeer op het veld wel beter.
4 0
EKS
Dat gevoel had ik met Dijks ook altijd .
0 0
JordanAFCA
Zulke voetballers worden steeds meer zeldzamer. De eredivisie is niet interessant genoeg meestal voor zulke spelers om naar Ajax te komen. Daarom is CL voetbal zo essentieel
0 0
AJAXAFC1
Begrijpelijk, heeft veel betekent voor ajax en gaat als hero de de boeken in na zijn periode hier.

Voetballers zeker vanuit het buitenland voetballen voor hun eigen bestaan en die van hun familie als je dan jezelf zo hebt laten zien bij ajax en je kan ergens anders minimaal het dubbele verdienen in veel uitdagendere competities is dat zeer logisch...
Dat we zulke spelers hier überhaupt hebben is al geweldig

Gaat je goed nico, hopelijk keer je later weer terug hier ;)
0 -2
Web
Dat veel betekenen valt nog wel mee toch?
Dit seizoen was het minder dan vorig seizoen. Hij is altijd weg, Frenkie liep veel dicht voor hem
1 -2
Schip
Klopt. Ik vind eigenlijk dat de club het erg heeft laten afweten in de CL dit seizoen. Ja, ze zijn genaaid in Londen, maar daarmee was geen man overboord. Thuis in Valencia was een punt genoeg. Waardeloos gespeeld.

Alle contractverlengingen en salarisverhogingen zijn het uiteindelijk dus niet waard geweest. Het idee was dat dit zich terugbetalen. Tegen Getafe was het al helemaal niets.
0 -1
Sterspeler
Tja. Dat lag wmb vooral aan ten Hag die constant spelers wisselde van positie.

Wmb vertrekt die gewoon. Het was leuk, hij heeft het 1 seizoen uitmuntend gedaan maar is te koppig. De gekke genialiteit zoals Louis die ooit had mist die.
0 0
OpaVerteld
De vraag is wie er nog geld mag uitgeven van hun bank...
Denk niet dat er nog zo veel zijn.
Met een speler leuren is niet zo'n kunst, een koper vinden met geld in z'n zak wel.
1 0
Sterspeler
Financial fair play gaat op de schop. I guarantee it.
0 0
louis60
Onana, Nico, Dest, Zyech, wie nog meer? Dat wordt een spannend seizoen.
1 0
Sterspeler
Dest is niks spannends aan hoor. Eindigt als van der Wiel.
0 0
Ajax27
Eindigt net als van der Wiel? Wat, met 190 wedstrijden voor Ajax, 130 wedstrijden voor PSG, bijna 40 wedstrijden in de CL gespeeld, 2 kampioenschappen met Ajax, 4 met PSG, 45 interlands, WK finale in 2010, EK 2012 alles meegespeeld. Naast de kampioenschappen nog 9 andere prijzen met zijn clubs gewonnen. Ik denk dat heel veel spelers ontzettend jaloers zijn op een dergelijke carrière en alleen maar kunnen dromen van zoveel topduels.
1 0
Zwaan
Aan talentvolle rechtsbacks bij Ajax geen gebrek, maar blijft een twijfelachtige eer.

Vd Wiel en misschien Dest houden er nog een mooie transfer aan over. Maar in dit rijtje horen van Rijn, Tete en Mazraoui ook.
0 0
Frank1978
Voorlopig is alleen Ziyech daadwerkelijk vertrokken.
2 -1
AjaxDaniel
35+ mil graag
3 0
Deepblue
Zou jammer zijn, maar zou het hem gunnen. Wel 20-25 mio graag, dank.
0 -4
ram
De afspraak is dat ie voor 25 kan vertrekken... Dus het is niet zo slim om 20-25 te vragen. Ik vind 25 al heel laag voor een wereldtopper. Ik vind dat je moet beginnen op 35.
1 0
ram
Nico is de enige speler van wie ik wel zeker weet dat ie vertrekt. Echt jammer... Nico is absolute wereldtop dus daar gaan we sowieso op achteruit. Onana zal ook wel gaan. Van Donny weet ik het zo net nog niet. Verder zullen alle toppers toch wel blijven, lijkt me.

Ik vind wel dat Marc voor iedere topper (dus sowieso Nico en Hakim) een topspeler moet terughalen. Dus sowieso een linksback (eigenlijk twee, want Nico had geen back-up) en een creatieve middenvelder.
0 0
Web
Dat valt nog wel mee hoor
Technisch is hij helemaal niet zo goed
Enorm karakter dat maakt hem goed
Maar echt geen wereldtop
0 -1
Jornnn
Nico is wel beter dan Dirk Kuyt. Dat was pas iemand die puur op karakter speelde.
1 -2
Caelintroy
Hhhhhhhhhh, lol!!
1 -1
ram
Niet mee eens. Martinez in vorm kan ook heel goed voetballen. En als je hem, over een paar jaar, in de top gebruikt als 'simpel bijtertje' is het een hele goede voetballer voor een simpel bijtertje.
0 0
PierreHeno
Dat hoop je ja...maar daar weten we nog niks van hoe hij als liback speelt. En dat schijnt niet zijn favoriete positie te zijn....dus...
0 -1
RusselWestbrook
Hij is aan de bal te zwak om absolute wereldtop te zijn op zijn positie.

Een Marcelo is toch wel even wat anders dan Tagliafico.
0 0
Web
Ik ben het met je eens
Het is een strijder, en geeft nooit op
Dan heb je vaak een streepje voor
Maar technisch houd het niet over
Voor Ajax natuurlijk een goede speler
Maar echt geen wereldtop
0 -1
ram
Vind ik niet hoor. Nico is anders dan Marcelo maar niet per se minder. Ik vind Nico verdedigend beter en hij is een beest in de lucht. Marcelo is voetballend natuurlijk beter. Maar als ik de 5 beste linksbacks van het moment moet noemen, staat Nico daar wel tussen.
0 0
Ajax4life16
robertson, Davies, Telles, Alba, Marcelo, Alex Sandro.

Hij zit samen met Roussillon, Mendy, Guerreiro etc. een beetje in de top 15 lijkt me.
0 0
ram
Misschien top 10. Maar ik vind Nico beter dan bijvoorbeeld Telles, Davies, Sandro, Mendy en Roussillon. In topvorm misschien ook wel beter dan Alba; die is de laatste tijd toch wat minder.
0 0
Sampaoli
Nico beter dan Davies en Alex Sandro.. Man oh man..
0 -1
ram
Jup.
0 0
Chiesaneres11
Martinez op lb met jonge speler daarachter? Nwe cv erbij(geruchten media Abram,Fuchs laatste dagen) sowieso 2 middenvelders 6 en nr10!!
0 0
ram
Ik vind niet dat Martinez op back moet worden gezet. Hij is juist fenomenaal op het middenveld, vind ik. Daar ben ik er zeker van dat ie de wereldtop kan halen.

Ik haal dan veel liever een echte linksback. En inderdaad: een jonge speler daarachter. Dat zou Castillo kunnen zijn (5 miljoen).

Ik vind een '6' niet zo nodig als je Martinez daar gebruikt met Eiting als zijn back-up. Dat ziet er in mijn ogen prima uit. Er moet inderdaad wel een creatieve middenvelder bij.

Momenteel, met de gedachte dat alleen Nico vertrekt, zou ik het zo doen:

Eerste team:
Onana;
Dest, Alvarez/Schuurs of Aankoop, Blind, Aankoop;
Martinez;
Van de Beek, Aankoop;
Neres, Tadic, Promes

Tweede team:
Scherpen/Kotarski;
Mazraoui, Alvarez/Schuurs, Botman, Aankoop;
Eiting;
Marin, Gravenberch;
Antony, Traore (eventeel nog Huntelaar of zo'n type erbij), Labyad.

Veel hangt natuurlijk ook af van wat er vertrekt. En ik kan me ook voorstellen dat je bijvoorbeeld Mazraoui zou verhuren als Dest blijft. Dan kun je misschien Timber de back-up van Dest maken. En als er weer een aankoop komt voor rechtscentraal, zou ik ook Schuurs verhuren. Enzovoorts.

Verder zou ik sowieso wat opruimen (Magallan, Van Leer, Solomons, Thethani eventueel Veltman en Labyad) en e.e.a. verhuren (Lang, Ekkelenkamp, El Maach). Maar wie precies hangt natuurlijk ook af van de inkomende speler.
0 0
Chiesaneres11
Wereldtop niet denk ik(teveel tijd nodig en weinig creatief) maar goede speler! Zou op midden kunnen staan maar met pure voetballer ernaast bv M Henrique(gremio). Moet echte nr 10 erbij(ook als donny blijft) Dest en Onana,Donny,Veltman verwacht ik vertrek als markt op gang komt. Pure linksback moet er zeker komen. Weet niet wat Ten Hag van plan is qua systeem en voorhoede(Antony rb,Neres lb,Tadic 9 en Promes 10?) Zou Tfm wel willen zien(mits fit)als rback. Labyad,Magallan,v Leer idd verkopen(lastig met salaris wat ze nu hebben) Zit nu te wachten op verlengingen toptalenten... je moet toppers kopen nu(je bent gezond en bij veel clubs staat water aan de lippen dus goedkoper en waar ze eerst onhaalbaar waren is er nu kans?) Benieuwd wat en of Marc nu doorpakt met goed inkopen!!!
1 0