Gravenberch zit bij beste tien van NxGn

FinnDekker, 31-03-2020 om 13:15, 6041 views, GOAL |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ryan Gravenberch behoort volgens GOAL tot de beste tien voetballers die zijn geboren op of na 1 januari 2001. De middenvelder van Ajax is de nummer tien van een lijst van vijftig namen. Mohamed Ihattaren is op plaats acht de beste Nederlander en tevens het beste talent van de Eredivisie.

Gravenberch is overigens niet de enige Ajacied in de top vijftig. Ook Naci Ünüvar en Lassina Traoré zijn opgenomen. Ünüvar nog maar net overigens. De middenvelder annex aanvaller vindt zichzelf terug op plaats 47 van de NxGn 2020-lijst. Traoré doet het beter met een plekje nét buiten de top 25, namelijk de 26ste plaats. 

Verder staan er meer Nederlanders bij het selecte, talentvolle gezelschap. Zo staan bijvoorbeeld ook Myron Boadu en Joshua Zirkzee op de lijst. Ansu Fati en Mason Greenwood bezetten plaats twee en drie. Rodrygo, speler van Real Madrid, is volgens de kenners het grootste talent van allemaal. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxxcied4life
Die Gravenberch heeft in de gauwigheid nog steeds niet bijgetekend bedenk ik me ineens. Maar ja, helaas Ünüvar en hansen ook nog niet. Wordt vervolgd.
0 0
xstaniox
Jammer Kluivert, volgende keer beter!
0 -3
Terugnaardemeer
Zal al te oud zijn voor deze lijst.
1 0
xstaniox
Bedoelde zijn voorspelling dat Gravenberch zou winnen.
Niet dat Kluivert zelf zou winnen.
0 0
markk
Ik snap dat wij allemaal met smart zitten te wachten op het nieuwe wonderkind uit De Toekomst echter zie ik het totaal niet in Gravenberch. Ik snap dat hij nog 18 moet worden maar elke wedstrijd die ik hem in het eerste heb zien spelen doet hij vrij weinig met de bal, of hij speelt de bal terug of hij oogt verdwaald op het middenveld. Wellicht is het de jeugdigheid maar toen Unuvar zijn debuut maakte spatte de kwaliteit er wel gelijk van af. Naar mijn inziens is Unuvar dan ook het echte talent en hoop ik van harte dat Gravenberch mijn ongelijk bewijst want talent heeft hij zeker.
5 -1
sdjt01
Viel me ook op. Vertraagde het spel voornamelijk
0 0
Terugnaardemeer
Eens. Goede speler met genoeg talent. Maar niet zo uitzonderlijk als her en der gesteld wordt.
1 -1