Blessure-update: 'Veltman staat voor rentree'

ArthurV, 30-03-2020 om 19:10, 5195 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Wanneer Ajax de groepstrainingen weer mag hervatten, dan zal dat waarschijnlijk gebeuren met een grotendeels fitte selectie. Waar de geblesseerde spelers momenteel een programma afwerken op De Toekomst, werken de andere spelers thuis aan hun fitheid.

Volgens Ten Hag lijkt het er niet op dat er spelers van Ajax besmet zijn met het coronavirus, zo vertelt hij tegenover Ajax TV. 'Dat is op dit moment natuurlijk de eerste zorg. De geblesseerde spelers kunnen naar De Toekomst komen en individueel een schema volgen. Daar worden ze behandeld en verzorgd. De revalidatietrajecten kunnen daar doorlopen. Alle andere spelers trainen dus thuis.'

Door middel van een individueel programma moeten de spelers hun conditie op peil zien te houden. 'Het is wel een basisconditie, de specifieke voetbalconditie kun je niet onderhouden als je alleen bent. Die zullen we dus weer moeten opbouwen. Dat betekent dat we toch een aantal weken nodig zullen hebben, dat geldt voor iedere club.'

Blessures

'Joël Veltman heeft goed kunnen optrainen en staat voor zijn rentree', geeft Ten Hag een blessure-update. 'Als we weer gaan beginnen met de teamtraining, verwacht ik dat hij weer kan gaan instromen. Met Neres en Mazraoui moeten we afwachten, al denk ik dat Mazraoui dichterbij een rentree is dan Neres. Verder denk ik dat we met de rest dus best volledig zouden kunnen beginnen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJK54
Lekker makkelijk wijzen naar de medische staf zonder maar iets te weten of medisch onderlegd te zijn. Kan het niet bij de herstel training gebeurd zijn of in de fitness ruimte? Oké het duurt lang dus ga ik er vanuit dat het nu goed is. Helaas gaan we dit seizoen niet afmaken en gaat hij waarschijnlijk vertrekken dus is het voor een andere club gedaan welke geen idee.
Ik ben wel blij dat Joël er weer bijna is maar denk ook dat hij gaat vertrekken zeker gezien zijn leeftijd nu kan het nog.
0 0
Ajax68
HOE is het in Godsnaam mógelijk dat een speler die een eenvoudige menicusoperatie heeft ondergaan als Neres, nu al 5 maanden aan het revalideren is ?
Ze willen ons wijs maken dat er een terugslag is geweest, maar dan nóg, 5 maanden, ONVOORSTELBAAR en SLECHT !
Of heeft die medische staf weer een (afschuwelijke) fout gemaakt, net zoals bij Nouri ???
Dit is zéér slecht nieuws én Onacceptabel !!!
0 -1
PierreHeno
In Quatar is er duidelijk iets goed misgegaan daar met de begeleiding door de medische staf.....of moet David soms eerst afkicken van de cocaïne of zo? En onder het mom van privacy wordt er niets medegedeeld en is er dus volop ruimte voor de wildste verhalen . Er zit iets goed mis in de communicatie bij onze club...dat was al bekend na het drama met Nouri maar ze lijken er bar weinig van te hebben opgestoken.
0 -4
Chesterson93
Ondanks de bedoeling, is de (domme) grap over coke misplaatst. Begrijp werkelijk waar niet waarom dat zou moeten.
3 0
Van Reenen
Neres komt weer terug als de temperatuur de 20° bereikt. O sorry, had ik al eens eerder gezegd. Tis toch belachelijk dat hij zo lang geblesseerd is. Of is zijn zaakwaarnemer ergens mee bezig?
0 0
arigold
Heeft Neres beide benen gebroken gehad? Hoe is dit in vredesnaam mogelijk...
1 0
talent020
Daar is iets gruwelijk misgegaan in het herstel, zelfs een amateur zou na zo,n onschuldige Meniscus operatie allang weer spelen,
1 0
SpursAjax
Heel belangrijk is Veltman maar weer gebleken! Hoop nogsteeds dat die gewoon volgend seizoen weer bij ons aller Ajax speelt!
4 -5
BokkieBokstra
Klopt helemaal, ook een persoonlijk die je mist in het veld.
1 -2
Sluk
Grappig hoe Veltman wordt afgebrand wordt als hij speelt en gemist wordt als hij er niet bij is.
0 0
Kuningast
Wat hebben die gasten in godsnaam met Neres uitgespookt?
3 0