Ajax bevestigt: 'Komt inderdaad een derde lijn'

BartVeenstra, 26-03-2020 om 09:10, 55768 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Er komt in het nieuwe seizoen een derde Ajax-tenue. Naast het normale thuis- en uitshirt zal Ajax ook beschikken over een alternatief tenue, zo bevestigt de club tegenover de Supportersvereniging Ajax.

De geruchten over een derde tenue waren er al langer. Woensdag ging zelfs het gerucht dat het derde tenue van Ajax zwart zal zijn. Of dat zo is, zal gaan blijken, maar dat er een derde tenue komt, is definitief. 'We kunnen daar kort over zijn. Wij bevestigen dat er inderdaad een derde lijn komt', aldus de woordvoerder van Ajax.

In welke wedstrijden Ajax in het derde tenue gaat spelen, is nog niet bekend. Mogelijk draagt Ajax het shirt in de TOTO KNVB Beker en in Europa. 'Wij vinden het nog te voorbarig om te melden bij welke wedstrijden of competities in dit tenue gespeeld gaat worden', aldus Ajax. De laatste keer dat Ajax over een derde tenue beschikte, was in het seizoen 2004/2005.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Frank1978
Leuk nieuws dit, ben zoals altijd benieuwd. Het shirt van de foto hierboven heb ik nog.
0 0
TheTruth
Om terug te komen op mijn vorige reactie, de rode baan lijkt ook niet recht te zijn maar geribbeld. Zoek voor het plaatje op dhgate op: Ajax jersey 2020/21
0 0
Amp
Denk een heel slechte namaak als ik m zo zie. Als adidas dat geribbelde echt zou flikken ben ik bang dat er veel shirts worden opgekocht om voor de een "paasvuur" te maken.
0 0
TheTruth
Die website verkoopt ook alleen maar namaak shirts maar ze hebben wel vaak eerder info van komende shirts. Gebeurt vaak dat shirts uitlekken omdat ze al op de markt liggen in Turkije.
0 0
TheTruth
Het 2021 thuisshirt is ook uitgelekt. Er gaan op Chineze sites shirts rond met een soort schuine-streepjespatroon in de rode baan en drie witte kruisjes tussen het logo en het adidas logo in.
0 0
VoorOnzePloeg
Is ie een beetje mooi?
0 0
TheTruth
Nee erg lelijk hahahaha
0 0
TheTruth
Er zou dit jaar ook een derde tenue zijn geweest maar die is gecanceld (miss omdat we werden uitgeschakeld). Er stonden op aliexpress en dhgate twee soorten 3e shirts. Één zwarte met 3 kruizen er op en een rode kruis in het midden en een zwarte met een blaadjespatroon met lichtblauwe detaills. Misschien dat één van die shirts dit jaar toch komt.
0 0
AjaxDaniel
Mooi zo, Ajax hoort standaard elk seizoen drie tenues te hebben.
1 0
Johan14Cruijff
Ik snap de merchandising maar persoonlijk zie ik Ajax het liefste gewoon in het wit, rood, wit.
1 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
zwart en blauwe shirts zijn de beste.
0 0
Joseph
Zwart is minder zichtbaar, ik zou liever een felle kleur zien..
2 -3
Labrador
Pfff ten Hag snapt het echt niet. Veltman kan er echt niets van. Waarom speelt Babel nog? SCHANDE. Zo worden we geen kampioen.. Helaas

Sorry. Ik mis gewoon de oude situatie. Lekker zeiken op alles en iedereen op AS.
3 -5
Ajaxxxisdebeste
Hoi trolletje
1 -2
Van Reenen
Het zou Ajax sieren als zij 2 miljoen mondkapjes zouden leveren aan het Rode Kruis in Nederland. Nee, je druk maken over een 3e lijn shirts, lekker belangtrijk
1 -9
megaonion
Het zou jouw sieren als jij je huis verkoopt en alles weggeeft aan mondkapjes. Nee, lekker gaan zitten trollen op het internet, lekker belangrijk.
1 0
Kingoffdatoilet
Waarom? Daar moeten ze dan toch gewoon zelf geld voor inzamelen? Ajax doet al zoveel en dan is het nog niet goed. Wat een onzin. Ajax is zelf grotendeels afhankelijk van sponsoring en moet dan ineens het rode kruis sponsoren.
0 0
The
Volgens jou klopt er helemaal niets bij Ajax. Wordt jij soms niet helemaal kotsmisselijk van jezelf met je hatelijke gelul de hele tijd?
0 0
behangdelul
Laat ze ook direct even 3000 IC bedden leveren. Oh en als ze bezig zijn 17 miljoen vaccins
1 0
trodat4030
Heeft Ajax dan ergens 2 milj mondkapjes in een magazijn rondslingeren? Of ben je maar gewoon domweg wat aan het roepen omdat je om 1 of andere reden een beetje frustie bent? Geeft niet hoor, maar zeg t ff, dan negeren we je gewoon vandaag.
3 0
Duggoutdennis
Jij zit toch ook niet alleen maar in een hoekje te wachten tot het voorbij is? Ik werk ook gewoon door voor het leven na de crisis (voor je bijdehand gaat lopen doen, heb nu even pauze)... Doneren zou inderdaad een mooi gebaar zijn maar ik heb zo geen idee of ze met iets bezig zijn...
2 0
Radie125
gerucht waarschijnlijk tot 2021 wedstrijden zonder publiek.
1 -2
FrenkieDeLigt
Nice! Zag op twitter een afbeelding van het mogelijk nieuwe thuisshirt met 3 kruizen in het midden van de rode baan.... Mag toch hopen dat ze daarvan afblijven
0 0
AFCA-Driebergen
Dat hebben ze wel eens eerder gedaan. Het seizoen 2007-2008. Heb je een link naar het mogelijk nieuwe thuisshirt?
0 0
FrenkieDeLigt
https://twitter.com/ajaksie/status/1242482939520094211

Bij nader inzien kan je dit beter met een korreltje zout nemen.
0 0
behangdelul
Gedrochtig shirt zegt
0 0
JordanAFCA
Alleen grote clubs hebben een derde tenue
0 0
Kingoffdatoilet
Ajax is een grote club
0 0
JordanAFCA
Dat bedoel ik ook ;)
0 0
Gerard36
Ajax had het seizoen 2004- 2005 inderdaad een derde shirt (zwart- rood) ze droegen dit alleen in europese wedstrijden en in de k.n.v.b beker, europees alleen tegen auxerre, tegen bayern munchen kon het niet omdat zij ook in het zwart speelde
1 0
Ajaxbrl
Nice
0 0
niquedegraaff
Zwart en rood. De kleuren van de stad
0 0