KNVB houdt voorlopig gewoon 6 april aan

FinnDekker, 24-03-2020 om 15:05, 26588 views, KNVB |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De KNVB houdt qua planning vooralsnog gewoon 6 april aan als einddatum van de opgelegde maatregelen vanwege de coronacrisis. Het advies van het RIVM is met betrekking tot sportverenigingen namelijk ongewijzigd gebleven. Om die reden zijn de omstandigheden niet anders, ondanks de berichtgeving van de overheid van afgelopen maandag. 

'Er heerste gisteren echter nog wel veel onduidelijkheid omtrent nieuwe maatregelen in verhouding tot sport. En hoewel sport in deze zware tijden slechts bijzaak is, willen wij wel eerst duidelijkheid hebben', schrijft de bond op haar eigen site. Voor topsport wordt er vooralsnog geen uitzondering gemaakt wat betreft de eerder gecommuniceerde maatregelen. 'Op uiterlijk 6 april wordt bezien in hoeverre deze maatregelen voor de sportwereld verlengd worden.'

'Maar op basis van het besluit van de overheid is besloten geen wedstrijden met publiek te spelen voor 1 juni', vervolgt men. 'Wij volgen zoals eerder gezegd het advies van het RIVM, dat nu tot en met 6 april reikt. We begrijpen zelf ook wel dat gezien de huidige heftige omstandigheden dat waarschijnlijk niet de einddatum van het verbod op sporten bij verenigingen zal zijn, en dat we daar wel ook rekening mee moeten houden in onze scenario’s.'

Er zijn voor nu drie scenario's wat betreft de Eredivisie. De competitie wordt uitgespeeld voor 30 juni, waarbij tot juni zonder publiek wordt gespeeld. De competitie wordt uitgespeeld na 30 juni. Of de competitie wordt niet uitgespeeld. Welk scenario het gaat worden, is afhankelijk van de beslissingen die de UEFA gaat nemen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Gewoon door voetballen met ander half meter van elkaar?? Dat kan toch niet pffff, deze seizoen ongeldig verklaren, en neemt het uitslag van vorige seizoen 2018 /2019.... Klaar
0 0
BokkieBokstra
Dat gaat hem natuurlijk niet worden die 6 april. Vind wel dat de competitie uitgespeeld moet worden, al is het in het najaar.
0 0
Bullmajor
Dan heb je natuurlijk wel (deels) nieuwe selecties. Volkomen anders inmiddels, denk aan de transfer van Hakim.
0 0
BokkieBokstra
Klopt, er zal nog heel wat gepuzzeld moeten worden hoe het er allemaal gaat uitzien volgend seizoen. Hoe staan de clubs er dan voor? Wat doe je Europees? Als je in staat bent met een normale voorbereiding een nieuw seizoen te draaien, het zou al heel wat zijn. Teveel onzekerheid nu met hoe het gaat lopen. Dat de knvb de datum 6 april aanhoudt vind ik heel apart. Daar hoef je toch niet lang over na te denken.
0 0
Giotto
Ik heb een mail gestuurd naar knvb met daarin hun zgn maatschappelijke betrokkenheid, echter geven ze een dikke middelvinger naar de samenleving en de verpleegkundige die vechten voor het leven van de Corona patiënt.
3 -2
Terugnaardemeer
Onzin. De vakkenvullers in een supermarkt loopt een groter risico dan de profvoetballers tijdens een wedstrijd. De voetballers kunnen voor de wedstrijd op koorts getest worden. Bij een supermarkt kan iedereen naar binnen.

De verantwoordelijkheid van de KNVB is zorgen voor goede regels rond corona en een goed speelschema met in ieder geval de belangrijkste wedstrijd in de periode dat publiek waarschijnlijk weer aanwezig kan zijn.
2 0
Bensco
Beetje rare vergelijking natuurlijk. Dat de supermarkten openblijven is cruciaal voor de voedselvoorziening van het volk. Waar is het uitspelen van de eredivisie cruciaal voor dan? Als je de teams plus aanhang bij elkaar brengt heb je ook al snel 100 man op de been.
3 0
Terugnaardemeer
Het gaat om het risico op besmetting en verder verspreiden van het virus.

Het zou een dikke middelvinger zijn als het risico bij een besloten eredivisie wedstrijd groot zou zijn en de KNVB toch wil spelen. Met de juiste voorzorgsmaatregelen is het risico echter minimaal.

Kortom Giotto blinkt vooral uit in misplaatste verontwaardiging. Dat zegt meer over hem/haar dan over de KNVB.
0 0
ajaxdordtt
Maak het nou niet te moeilijk voor hem.
1 -1
Radie125
Gudde wakker worden
1 0
FreddyAX
De KNVB houdt 6 april aan staat er maar de beslissing ligt helemaal niet bij de KNVB.
Spelen voor publiek is tot 1 juni uitgesloten,in de verdere verordeningen staan ook maatregelen die van toepassing zijn op bijeenkomsten (niet vergunning plichtig).

De KNVB zal hooguit nadenken over een scenario als vaststaat dat we de competitie niet kunnen afmaken,dit kan dan weer als het Corona gevaar aantoonbaar beheerst wordt in Europa met name en de nationale overheden de maatregelen in een gelijk tempo afschalen.

Ik vermoed dat dit nog ver weg is, de huidige RIVM prognose is dat men in Nederland de Corona piek eind mei verwacht,dan zullen er nog minstens 3 maanden nodig zijn om verantwoord af te schalen vrees ik.

In mijn ogen zal de competitie niet meer hervat worden.
2 0
Vierendertigste
Lees net van Levchenko van de VVCS: "Het mag absoluut NIET gebeuren dat Ajax nu als kampioen wordt uitgeroepen"
Et voilá..................
0 0
BokkieBokstra
Daar heeft hij toch ook groot gelijk in laat staan dat je zo kampioen zou willen worden.
0 -1
FreddyAX
Ja maar dat is echt van geen belang wat hij nu roept.
0 0
Web
Heeft hij toch gelijk in
Hoe kun je nou een kampioen aan wijzen met nog 9 wedstrijden te spelen?
Moet je ook niet willen
1 0
afcas
Waar zegt hij dat?
0 0
mickey2602
Staat in het stukje bij bijzaken dat spelers hebben aangegeven dat ze niet willen spelen.
0 0
Henkjanklaas
Nota bene in bijv Frankrijk start men niet eerder dan half juni. Is trouwens ook netgens op gebaseerd. Dan hebben we de OS verplaatst naar volgend jaar en dan gaan we wel voetballen ? Absurd.
1 0
ajaxdordtt
OS is verplaatst omdat vele sporters zich nog moeten kwalificeren, niet omdat ze bang zijn dat er dan nog Corona heerst.
0 -4
FreddyAX
Dat klopt maar als er ergens op de wereld geen rust is op het Corona front betwijfel ik of het wel had gekund.
0 0
Henkjanklaas
OnZinnig om te denken dat je per 6.4 weer kunt opstarten. We weten nog niet eens hoe een terugkeer naar normale situatie straks nedisch verantwoord kan ! Ze zijn gek bij de KNVB.
0 0
Ajaciedvooraltijd1434
Hahaha hoe ga je dan 1,5 meter afstand houden? En iedereen thuis omkleden want ja je mag met max 3 personen in een ruimte. Daarnaast is voetbal ook geen cruciaal beroep. KNVB doe normaal en verzin iets wat realistisch is.
4 0
ProfessorX
wedstrijd zonder supporters is voetbal voor het geld knvb en niet voor de supporters en aangezien voetbal bestaat bij gratie van de supporters heb je ze dus nodig .
0 0
ProfessorX
KNFB aangezien Gudde ( Feijenoorder ) alles er aan doet om Feijenoord te helpen aan een titel .

Gezien de stand makkelijk te doen denkt hij .
0 0
herreman
De KNVB denkt boven de wet te kunnen staan maar wordt straks terug in z'n hok gestuurd door de UEFA.Als er in Duitsland,Engeland,Frankrijk en Spanje niet meer gevoetbald wordt is het hier ook klaar!
2 0
Bennyben
Als er na 6 april weer gevoetbald word hoeft de politiek niet weer met mooie woorden te komen van 1,5 meter afstand houden . Met het vingertje wijzen dat mensen geen 1,5 meter afstand houden maar voorheen wel kappers openhouden wat een tegenstrijdig beleid
0 -1
Bennyben
Als er na 6 april weer gevoetbald word hoeft de politiek niet weer met mooie woorden te komen van 1,5 meter afstand houden . Met het vingertje wijzen dat mensen geen 1,5 meter afstand houden maar voorheen wel kappers openhouden wat een tegenstrijdig beleid
0 0
Bennyben
Wat een ongelofelijke domme organisatie, kunnen ze bij de knvb niet zelf nadenken. Als het rivm morgen zegt dat er niks aan de hand is gaat de knvb daar blindelings vanuit neem is een keer verantwoordelijkheid en trek een plan maar kom niet steeds met deze onzin.
0 0
Ajax27
Iedereen moet 1,5 meter afstand houden... Maar de voetballers zouden gewoon zij aan zij mogen staan, met hoekschoppen en vrije trappen lekker op een kluitje in de 16. Man man man... De competitie van dit seizoen wordt gewoon geschrapt. Ze zullen echt niet deze eindstand aanhouden, kan ik me niet voorstellen. Nou ja linksom of rechtsom, Ajax stond vorig seizoen bovenaan en nu weer, dus voor ons zal het niets uitmaken. Clubs als AZ en Feyenoord zullen harder balen.
2 0
louis60
Zeker wanneer we in de zomer hun beste spelers ophalen. Volgend seizoen niet weer zo'n close finish. Maar gewoon Ajax kampioen met 20 punten voorsprong.
0 0
Spectre
En toch kan ik je alvast zeggen dat dat niet gaat gebeuren. Altijd laat Ajax het na of afstand te nemen in vaak cruciale fases
0 0
brullie
6 April kan maar dan zonder publiek ben ik bang en dan zit je naar een saaie bedoening te kijken....In de Kuip zonder publiek?? Niet motiverend en is toch leuker te winnen met die kokhalzende, kwijlen en doorgedraaide dokwerkers er bij??...
0 0
afcas
Ja? En dan speler a die niet door heeft dat hij corona heeft steekt even 2 ploegen, arbitrage, ballenjongens, media mensjes en facilitaire medewerkers aan die vervolgens allemaal naar huis gaan en hun familie aansteken, naar de winkel gaan en daar weer mensen aansteken etc. Top idee man! Kan gewoon op 6 april...
0 0
louis60
Oftopic: stel dat er eind februari een elfsteden tocht mogelijk was en dat ie dan niet zou doorgaan vanwege corona. Bizar.
2 0
ajax1981
Mooie passeerbeweging. Kuch, kuch, kuch en je hebt een vrije doorloop.
Weet niet welk scenario het wordt, maar scenario 1 valt af.
0 0
ajaxminimax
Ik snap heel goed, dat je een seizoen graag afmaakt, maar wees nu maar verstandig en stop gewoon. Schep voor iedereen duidelijkheid! Als er geen publiek aanwezig mag zijn, moet je het gewoon niet willen, wanneer je dan wel gaat voetballen zeg je eigenlijk: dat spelers risico lopen vinden we niet erg.
1 0
Maxipaxi
Ajax kampioen!
0 0
trainerdv
Verbod op sporten bij vereniging zal ook tot 1 juni gelden. Dan een maand trainen en dan een maand 9 wedstrijden. Tjsa. Het kan en het is misschien iets om aan vast te houden. Het zal ook aan de Uefa en aan de stemming in het land liggen of de competitie nog afgemaakt moet worden. Nu zou ik zeggen, laat zitten die boel, maar juni duurt nog heel lang.
0 -1
talent020
It,s all about the money, KNVB kan moeilijk zelf het besluit nemen om te stoppen ivm sponsors etc, dus dat mag de overheid doen,
1 0
de_pitbull
1 juni hervatten is ook prima hoor. Gewoon 9 finales spelen in 1 maand (2 per week). Kan prima!
0 -3
DeWijsneus
Ja? Geen voorbereiding? Wellicht op fysiek en conditioneel niveau?
0 0
maikelklaassen
Zolang er iedere dag 50 60 of mss straks wel meer als 100 mensen per dag overlijden, wordt er geen bal meer getrapt hoor
3 0
chloorbestendig
Wat een stelletje kanslozen joh, stop er gewoon mee, volgend jaar weer, wie hou je voor de gek.
7 0
TontoKarnaggel
De olympische spelen die in augustus gehouden zouden worden zijn afgelast maar dit figuur zou de eredivisie lekker over 14 dagen weer opstarten. Volkomen logisch natuurlijk als je de commerciele belangen en het belang van feyenoord boven de gezondheid van mensen plaatst. Fuck corona, fuck de bevolking, wij zijn de knvb en doen wat wij willen...
3 -1
WillyBrokamp
heel het openbare leven is minimaal tot 1 juni opgeschort maar dat is nog niet helemaal doorgedrongen tot het geschifte zootje eencelligen in Zeist.
2 0
ajaxxcied4life
Ja joh. Als jullie het zelf allemaal geloven, dan is dat toch prima? 6 april hahaha Goede avond en weltrusten.
4 0
meerzicht
Ben benieuwd of de var over voldoende lijntjes beschikt om te kunnen zien of de tegenstander wel op 1,5 m staat.
2 0
louis60
VAR zit ook te dicht bij andere VAR controleur. Tuurlijk wordt er niet gespeeld na 6 april. Mag niet eens getraind worden. Ik denk competitie schrappen.
0 0
insectenverdelg
Worden mooie duels tot 1 juni, als je 1,5 meter afstand moet houden. En als je dus hoer niet serieus neemt, dan zijn de regels die je gisteren het volk op gelegd hebven totaal gezopen. Kortom je kan nooit met goed fatsoen voetbal voor 1 juni toestaan na de regels van gisteren.
0 -1
Bensco
sowieso een kansloze onderneming. In de serie A zijn steeds meer spelers besmet wat duidelijk aantoont dat het zelfs voor trainen nog te vroeg is. er hoeft er maar eentje rond te lopen met het virus en je hele team is fucked.
0 0
Cello
Het is bij de KNVB nog niet echt doorgedrongen.

De Uefa heeft het EK verplaatst en heeft iig de finales EL en CL (in mei gespeeld) ook al naar mogelijk later verplaatst.
Diverse sportoernooien in andere takken van sport zijn afgelast of verplaatst, die in de maanden april, mei of juni zouden plaatshebben.

En de KNVB, die houd vast aan 6 april. Zelfs ondanks dat Mark Rutte tot en met juni 'samenscholing' van meer dan 10 personen in principe heeft verboden en iedereen op straat laat aanspreken als ze de 'anderhalve meter' maatregel niet willen naleven....tot eventueel boetes aan toe. En ja....dan denk de voetbalbond KNVB dat voetballen misschien wel kan na 6 april.

Moeten de spelers zeker ook op anderhalve meter van elkaar blijven. Zo niet: gele kaart.

Maar even serieus....dit seizoen komt gewoon te vervallen, zo verwacht ik, er wordt geen kampioen en ook geen bekerwinnaar uitgeroepen. Ze zullen de stand slechts gebruiken om in het nieuwe seizoen de Europese plekken te verdelen, waarbij er in de huidige stand dus 1 extra plek vrij komt, omdat er geen bekerwinnaar is.

We mogen waarschijnlijk al blij zijn als straks in augustus/september gestart kan worden met seizoen 2020-21. Al dan niet gelijk met publiek erbij.
1 -2
JOHANisGOD
Samenscholingsverbod van meer dan 3 personen.
0 0
flyingsoccer
Wat heeft deze bond een plaat voor zíjn kop. 6 april speelt geen rol had besloten dit is de eindstand dan kan iedereen naar het volgende seizoen werken. Opnieuw bewijst de KNVB hoe besluiteloos ze zijn gaat om de centen denk ik maar die zíjn niet belangrijk. Echt een eigenwijze bond met een betonnen plaat voor zíjn kop.
0 0
cantharel
Het is niet dat ze om de centen denken maar ze zijn gewoon te laf om een beslissing te nemen die evt in het voordeel van Ajax zou vallen want dan breekt in die mongolenstad en iets minder in kaasstad de pleuris uit en daar zijn ze zo bang voor.
2 0
Dick
En straks alleen Utrecht Ajax inhalen, zonder publiek.....staan er duizenden rondom het stadion te zingen en vuurwerk af te steken....
2 0
AjaxDaniel
Leuk dat ze de optie met zonder publiek openhouden maar ook zonder publiek kom je makkelijk aan de 100 man in totaal.
2 0
Frank1978
Klopt en bovendien geldt die maximaal 100 sinds gister niet meer.
3 0
AjaxDaniel
Ja klopt. Maar was maar om aan te geven dat zelfs met de oude regels je voorbij de 100 komt. Maar het belangrijkste is nog de 1,5 meter afstand. Worden interessante potjes wanneer je elkaar 1,5 meter ruimte moet geven.
2 0
Frank1978
Ja, compleet absurd om te denken dat dit allemaal wel weer kan vanaf 6 april.
0 0
Marcus
Was te verwachten met een kakkerlak als hoofd KNVB. Bijzonder om te zien hoe de ijdele hoop blijft bestaan op een kampioenschap voor Feyenoord. Mocht het zover komen met een klassieker in een lege Kuip, dan ben ik er van overtuigd dat een fitte Ajax ze in de pan hakt.
9 0
Giotto
Wat een idioten, wat voor signaal geef je af als knvb. Wat een klasse regering met zo’n advies. We polderen maar door met de gezondheid als prijs.
4 -1
Bobbaasje
Voetbal is voor supporters. Daarnaast onverantwoord om in deze situatie te gaan voetballen, zeker met 22 man op het veld die geen 1,5 meter afstand houden want contact sport.
6 -1
Frank1978
Precies.
2 0
noahdepoah
Is puur voor de bühne. Tenminste mag ik hopen al zal het me niet verbazen dat ze toch zo dom zijn. Contracten met Fox en andere commerciële belangen. Overmacht is het toverwoord. Als de KNVB er zelf de stekker uittrekt zijn zij aansprakelijk met alle kosten of gemiste inkomsten van dien en anders is het overmacht.
1 0
Van Reenen
Kan iemand mij uitleggen, denk er gerust een week over na, tenzij je het nu al weet. Heeft premier Rutte tegen Nederlanders een toespraak gehouden met uitzondering van het eiland KNVB waar gestoorden wonen. Ik wil graag weten hoe je voor 1 juni voetbalwedstrijden kan houden, zonder 1500 cm afstand tussen de spelers? Of zullen wedstrijden beslist gaan worden door 2x 3 kwartier strafschoppen nemen?
Als ik familie zou zijn van de spelers, zou ik man mijn, zoon, broer opdragen geen gehoor te geven aan een opdracht vanaf dat aparte koninkrijk dat KNVB heet, Ons is gevraagd thuis te blijven tot 1 juni en minstens 1500 cm afstand te houden tot je medemens. Ik zou het liefste even naar Zeist gaan als er een vergadering is van al die bobo's bijeen. Twee handgranaten meenemen lijkt mij wel genoeg. Ik heb nu van nabij meegemaakt hoe mijn buurman vandaag werd opgehaald door marsmannen in een ambulance, terwijl mijn buurvrouw thuis moest blijven. Dit terwijl die engnekken, met Gudde als debiel voorop, het normaal vinden dat er weer gevoetbald moet worden om hun zakken te vullen. Ik begrijp dat ik het niet mag zeggen en dat het uitgelegd kan worden als dat ik gek ben, mag best hoor maar die jongetjes in Zeist gun ik het ook wel om opgenomen te worden. Gewoon om te weten te komen of zij zich dan ook conformeren aan de gedrachtsregels die overal in ons land gelden.
6 -1
MarLuuk76
Je kan in Nl de psycholance gewoon bellen hoor. Als je mensen een beetje gek vindt. Kunnen ze gewoon iedereen afhalen. Je kunt nu immers tegen je wil, en op vermoeden van verward gedrag mensen laten opnemen. Is handig in een land, met een reputatie op het gebied van verlinken. Mensen gunnen een ander helaas het licht in de ogen niet meer man. Maar goed we zijn straks allemaal genezen.

Zoek op CRISPR-CAS en zie wat er al mogelijk is. Onder de juiste voorwaarden. Dat was een symposium voor artsen. (Dus nee geen complot)
Techniek staat voor niets, enige wat nog nodig is om deze wonderen te verrichten. Is inderdaad (verplichte) vaccinatie. En vanuit daar kunnen ze je hele lichaam resetten en immuunsysteem op afstand veranderen, is 100% geen aluhoedjes gelul. Maar techniek en vooruitgang.
0 -2
Middenweg401
Hey rekenwonder. Je moet niet zo overdrijven met je 15 meter..
0 0
blueberry
Het gaat om de intentie
0 0
ajaxdordtt
Wauw, ik zou me op laten nemen als ik jou was. Mag hopen dat iemand hier aangifte van doet.
1 -9
PhilRock
Niet met alles eens maar hij heeft best wel een punt.
1 0
ajaxdordtt
Met granaten naar Zeist gaan. Als je het daar mee eens bent zou ik ook hulp zoeken.
1 -5
PhilRock
Goed lezen dordtse baggerzak.
Nou snel naar mama toe.
4 0
ajaxdordtt
Jij ook. Met name het woordje "als".
0 -4
PhilRock
Haha... excuses aanvaard.
1 0
Vlieske
Jij hebt gudde zeker de helft van die krat bier beloofd?
0 0
ajaxdordtt
Dat krat bier. Je stelt je regels wel bij. Jij zei DIT JAAR geen voetbal meer.
0 -4
afcas
Doe jij het maar.
0 0
ajaxdordtt
Nee man ik heb het te druk met COD.
1 -1
Jariiii
Als dat echt waar is: onverantwoord, gestoord zelfs.
3 -3
WinstonBogarde
Wat zegt hij nou voor verkeerds dan?... Er word hem ongetwijfeld 100x per dag gevraagd of ze al weten hoe het ze gaan doen.. In feite zegt hij alleen maar dat ze geen andere instructies van de overheid gekregen hebben, dus vooralsnog blijft die datum staan.. Mocht dit veranderen dan horen we het wel.. Als het niet verantwoord is laten ze dat echt niet doorgaan.. We kunnen wel persé nu willen weten wat er gebeuren gaat, maar dat weten ze gewoon nog niet.. En het is zinloos om nu een nieuw plan te maken en naar buiten te brengen, en vervolgens volgende week dat plan weer in de prullenbak te gooien en weer hetzelfde te doen..
2 -1
Jariiii
Begin april als optie openhouden vind ik... nou ja, laat ik zeggen, ontzettend naïef en onverstandig.
0 0
ajaxdordtt
Huh, iemand die niet in complete paniek is? Verfrissend.
0 -4
ErikDeBosz
Ik blijf me verbazen hoeveel incapabele mensen er nog altijd in de top werken.
2 -3
Hollister
Gudde grijpt alles aan om te kijken of er nog iets te halen valt voor onze vrienden uit Rotterdam.
Wat zou het mooi zijn als we dan gewoon kampioen worden en zij alsnog door PSV zouden worden achterhaalt en de finale verliezen van Utrecht... dan mogen ze lekker voorronden EL spelen..
Maar ondanks dat ik hoop dat we alsnog de boel kunnen afmaken, vrees ik dat helaas niet meer gespeeld gaat worden
2 -5
Leo252
Wat willen die "bestuurders" van de KNVB nu eigenlijk ?
Er is m.i. maar één scenario / uitspraak mogelijk en als de UEFA dat moet doen dan doet dan moet dat maar:
het seizoen is afgelopen en de stand blijft zoals die is. De gezondheid van allen staat voorop.
2 -3
Radie125
Hoor een Eindhovenaar die een beetje voor Ajax is roepen: GUDDE WAKKER WORDEN
1 -3
WZAWZDB14
Wat als spelers weigeren voor 1 juni te spelen?
0 -3
ErikDeBosz
Wat als een speler het coronavirus heeft? Die club moet dan maar worden uitgesloten? De KNVB kan beter een keer begrijpen dat voetbal in de huidige situatie gewoon niet mogelijk is. Zelfs de start van het nieuwe seizoen moet ik nog maar zien. Zonder vaccin is er eigenlijk helemaal geen verandering. Gooi je de poorten weer open dan zal exact hetzelfde gebeuren.
1 -3
ajaxdordtt
Ik denk dat er nooit meet gevoetbald wordt. We zijn veroordeeld tot een ondergronds leven.
0 -7
Lagasj
Een rat als jij leeft zijn hele leven al onder de grond dus voor jou veranderd er nets. A-sociaal stuk vreten.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Maar laat één ding duidelijk, zijn als er geen kampioen wordt uitgeroepen zonder verder te spelen is er ook geen bekerfinale ook niet daarna, want dat slaat dan helemaal nergens op de schaal niet maar wel de beker...daagggggg!
2 -3
joodforeverever
Gaat echt niet gevoetbald worden voor 1 juni. Als je niet in groepsverband mag zijn, Geen verjaardag of wat ook mag vieren. Mag je dan wel spelers met gevaren opzadelen. KNVB moet gewoon zeggen dat competitie klaar is. Is niet anders helaas.
0 -3
Leprechaun
Maandag: "Dinsdag besluit van de KNVB over de competitie!"
Dinsdag: "Ja, ehhh, we weten het eigenlijk nog niet, dus we zien na 6 april wel verder..."

Gotta love de besluitvaardigheid van de KNVB.
1 -4
Ajaxxxisdebeste
Klassieker zonder publiek in Rotjeknor lijkt me heerlijk frustrerend voor die kakkerlakken.
1 -4
Koekepeer
Feyenoord schijnt niet te voetballen tot 1 juni. Dus ben benieuwd hoe de KNVB dat voor zich ziet
1 -4
Ajaxxxisdebeste
Als er weer voetbalt gaat worden en mochten daar nog geen publiek nog erbij mogen is dat goed mogelijk na 1 juni.
0 -3
Koekepeer
Ik bedoel dat het lastig is om 6 april aan te houden dan.
0 -3
Toon meer reacties