Labyad fit: 'Heb helemaal geen last meer'

NielsOpdam, 13-03-2020 om 16:50, 6008 views, Ajax TV |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Zakaria Labyad heeft geen last meer van het scheurtje in zijn meniscus. Dat vertelt de middenvelder annex aanvaller bij Inside Ajax op Ajax TV. 'Ik train sinds anderhalve week volledig mee met het elftal.'

'Het gaat de hele goede kant op', opent Labyad. 'Ik heb helemaal geen last meer. Nu moet ik veel ritme opdoen op de trainingen en misschien wel in de oefenwedstrijden. Tot 31 maart kunnen we geen wedstrijden spelen, dus er zal ongetwijfeld wel een oefenwedstrijd tussen zitten.'

Eind november viel de Ajacied geblesseerd uit tijdens het uitduel met Lille OSC. Er werd in eerste instantie gevreesd voor een kruisbandblessure, maar uiteindelijk had hij een scheurtje in zijn meniscus. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Zekers goed nieuws labyad weer fit
2 0
de_pitbull
Kijk, dat is wel een voordeel voor Ajax. Als straks iedereen er weer bij is voordat we weer gaan beginnen kunnen we knallen! Veltman (JA DIE IS BELANGRIJK!), Neres en vooral een FITTE Ziyech.
2 0
BrandjeXL
Nee Veltman wordt belangrijk gemaakt maar is een totale aanfluiting. Ook al denk jij met je capslock aan dat dat wel zo is.
0 -1
Joseph
Leuk voor de reservebank, hopelijk krijgen we er nog wat voor deze zomer. Niet het niveau dat je bij Ajax wilt zien, vergelijkbaar met Babel.
2 -5
BrandjeXL
tien keer liever Labyad dan Babel.
4 0
Cello
En hopelijk volgen de anderen ook richting begin april. ALS we dan wel weer gaan beginnen.
0 0
michaellaudrup
Ik mag hopen dat ze hem weer een kans geven, hij kan echt wel wat.
6 -1
altijdwelwat
2 jaar zo goed als niks gespeeld , en nu werd hij opeens gemist .... maar goed prima voor die jongen dat hij weer fit is.
4 -3
RuffRhythim
Liever Labyad dan Babel...
4 0
altijdwelwat
Zegt alles over Babel ... en vrij weinig over Labyad.
1 -1
Mocrodammerr
lekker bezig Zakka, meer keuze voorin..

en nu verdomme stoppen met HAMSTEREN allemaal. wat een volk man. geen zeep, geen meel, suiker bijna op.. pasta helemaal op, wc papier op.
8 -3
donpedroh
Allemaal schapen! Ik werk als hulpverlener en mijn cliënten willen ook graag dat hun begeleiding producten aan kan schaffen om ze in hun ADL te voorzien.
0 0
OdjePils
Dat biedt je twee keuzes: schijt twee weken niet, of veeg je reet af met een gladde reclame folder...
0 0
AFCAHOOLIGAN
Ik heb nog wel een pak wc papier over voor 340 euro :-)
0 0
dianaajax
lekker naar rutte luisteren / geloof jij hem

ik wil wel eens in die politcas hun koelkast kijken
0 -1
Redrum
Mensen zijn knettergek tegenwoordig. De regering vraagt of de mensen zoveel mogelijk thuis willen werken en iedereen reageert alsof ze 4 weken de schuilkelder in moeten. Doodvermoeiend dit.
5 0
PierreHeno
Iedereen wordt inderdaad verzocht niet naar drukbezochte plekken te gaan en wat doen ze? Hutje mutje op elkaar in supermarkten met in hun winkelwagentje pakken wc-rollen en ik weet niet wat....vechtend om de laatste tissues, blikgroente en flessenwater...wat ze als buit naar hun auto's slepen. En in België gaan morgen de kroegen dicht.. ..en wat doen ze daar? nog snel vanavond met z'n allen naar de kroeg....kroegen zitten overvol!. Je kunt mensen beter niet informeren...want ze steken er blijkbaar weinig van op. Ben je tenminste ook van die gekte af.
1 0
Cello
Hahhahahaha, ja hè?
0 0
Mocrodammerr
hahah ja man. het is echt ongelooflijk.
0 0
megaonion
OFF: Zo zie je maar 90% idioten op de wereld en overal paniek, gadverdamme. Het virus is op dit moment het minst gevaarlijke. De mensen die paniek hals over kop van alles en nog wat doen zorgen voor gevaarlijke situaties zonder overzicht en rust..

ON: Labyad kan zomaar nog weer wat minuten gaan maken voor ons mooie cluppie!
0 0
Benleiden
Ik heb hier veel extra voorraad ingekocht. Niet voor mezelf, maar om door te verkopen. Interesse? Ik ben nu eenmaal een handelsman.
2 -4
FreddyAX
Schaam je dood man!
3 -1
Mocrodammerr
hosselaar
1 0
Redrum
Wat vraag je voor 3 rolletjes wc-papier?
1 0
PierreHeno
hij verkoopt ze alleen per 3 velletjes in een gesealed boterhamzakje.
0 0
megaonion
Business is business ;)
1 0
Radie125
Mooi ETH krijgt steeds meer keus. Nu 2 weken goed trainen vorm pakken en we gaan kampioen worden.
2 0
Jood1983
Zou je net zien! Terug op conditie!zwaar gestreden voor je comeback! Topfit! Is de rest van de wereld ziek! Welkom terug zou ik zeggen
5 0