Ten Hag: 'Het is een onnodige uitschakeling'

GinoHaverkamp, 28-02-2020 om 00:10, 7566 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax had de uitschakeling in de Europa League makkelijk kunnen voorkomen, zo stelt Erik ten Hag in gesprek met VTBL'Het was mogelijk geweest', zegt hij na afloop van het met 2-1 gewonnen duel met Getafe CF.

Ten Hag wil zijn spelers niet veel kwalijk nemen wat betreft de wedstrijd van donderdagavond. 'Het is een onnodige uitschakeling, over twee wedstrijden gezien. We hadden toch meer rust moeten bewaren en toch meer ons eigen spel moeten spelen.'

De uitgangspositie was dan ook niet makkelijk voor Ajax, gezien de 2-0 verliespartij een week eerder in Spanje. 'We stonden al op een achterstand, voor een groot gedeelte door Madrid vorige week. Vandaag hebben we geprobeerd terug te komen. Zoals gezegd: we hebben geknokt tot het einde.'

De oefenmeester ergerde zich groen en geel aan het gedrag van de spelers van Getafe, maar wijst niet naar de scheidsrechter. Na afloop sprak hij nog met arbiter Anastasios Sidiropoulos. 'De scheidsrechter heeft het goed gedaan en ik heb hem bedankt voor de wedstrijd, zoals ik dat na iedere wedstrijd doe.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flyingsoccer
Natuurlijk had je het kunnen voorkomen door de juiste keuzes te maken met een goed plan. Nu krijgt Inter Milaan met deze gasten te maken.
0 0
DeMeervanweleer
Ik vind alle negatieve reacties nogal overdreven. Het is eigenlijk volkomen logisch allemaal. Ajax heeft aan aantal seizoenen mogen pieken op de golven van een succesvol aankoopbeleid, de doorbraak van een aantal toptalenten en de aanwezigheid van de juiste balans tussen talent en gearriveerde spelers. De neergang is onvermijdelijk. Spelers worden weggekocht, er ontstaan door overbelasting blessures en de rijping van nieuwe toptalenten loopt niet gelijk met de behoefte aan prestaties. Clubs als Barcelona, Madrid, Juventus, Bayern en Liverpool lopen hier ook tegen aan, maar hebben financieel zoveel mogelijkheden dat de dips in de prestatiecurve kleiner zijn, omdat ze kunnen worden opgevangen door bijna of net zo goede spelers. De piek komt wel weer, laten we genieten van wat geweest is, uitkijken naar wat er nog komt en het verwachtingspatroon een beetje bijstellen.
2 0
Marcdaan1971
Alles achter de rug nu. De competitie en de beker op een normale manier ingaan. Dus niet meer kloten met die opstellingen.
Onana

Dest Schurs/Alvarez Blind Nico


Martinez Eiting

vd Beek

Zyech Tadic Promes

En voetballen
1 0
Rentokill
Dat is de spirit. En momenteel het 11 tal dat moet spelen. Gelukkig dat Eiting er weer bij is gekomen. Danillo komt er idd ook aan.
1 0
7172AFCA7395
Toen ik gisteravond de opstelling zag, dacht ik dat het eigenlijk
onmogelijk was om daarmee met drie goals verschil van een
spaanse subtopper te winnen. Maar veel smaken waren er ook
niet over heh. Vond het wel okay trouwens dat TH die jonge
Braziliaan liet starten.
1 0
0115ajax
Gaat niet gebeuren. Ik denk Ziyech en Promes slechts 1 helft. Dus wordt gewoon Babel. En wat doe je met Schuurs? Drama gespeeld, maar geef je hem vertrouwen of schakel je naar Alvarez.

En hoe slecht moet Marin zijn?

Gravenberch is nog heel jong, maar komt nu nog echt heel veel te kort.
1 0
Jojo49
sinds december , is het voetbal verdwenen, ajax -utrecht was geweldig, daarna was het bergafwaarts
1 0
Labrador
Toen de blessures kwamen. De opstelling van toen was: Onana Nous Veltman Blind Nico Martinez Vd Beek Promes Ziyech Tadic Labyad. Gisteren starten we met 6(!!) andere spelers
1 0
Rentokill
Je vergeet Neres.
0 0
0115ajax
Dat weten we nu wel. Met een B elftal moet je toch ook kunnen winnen van fucking Heracles.
1 0
Labrador
Zeker waar. Maar hier roeptoetert iemand dat het allemaal slecht is na Utrecht thuis. Dat heeft zijn oorzaken
0 -3
Minsc
Klopt, de slechte aankopen van Overmars.
1 0
Jojo49
waar staat het woordt slecht, lezen , of bril opzetten
0 0
BrandjeXL
Klopt, waarvan TH de grootste is met zijn eeuwige geschuif met spelers. De beste man is het totaal kwijt. Hoe kan je godsnaam Blind als LB neerzetten en Martinez dan centraal. Onbegrijpelijk!!!
2 0
Drukwerk1968
Hoe zou jij het doen met 6 afwezigen ? Jij zou het zonder geschuif kunnen? Tita tovenaar
0 -1
blava
Onbegrijpelijk is dat TH niet wordt gecorrigeerd door zijn assistenten. De as Blind, vd Beek en Tadic is zeer belangrijk voor het spel van Ajax. Martinez is zelfs gehaald voor de LB positie.

Het ontbeert TH lef om jeugdspelers als Castillo een kans te geven. Ook neemt hij sommige oudere spelers meer in bescherming dan de jeugd.

Tadic heeft na zijn contract verlenging nog weinig laten zien. Als aanvoerder moet je voorop in strijd gaan. Hij hobbelde maar een beetje mee gisterenavond.
0 0
Sterspeler
Los van het matige spel, het verkeerd opstellen van spelers en de blessures en matige scheidsrechter in de heenwedstrijd, ben je door individuele fouten uitgeschakeld.
0 0
PierreHeno
Ten Hag weet het al lang niet meer wat te doen na al die blessures. Hij maakt tactische meesterplannetjes waarvoor hij de spelers helemaal miet heeft. Je kunt Eiting niet als Frenkie laten spelen en Gravenberch is geen Lasse., laat ataan dat Schuurs als De Ligt kan spelen. Aan Ten Hag heeft Ajax 1 als coach helemaal niks wanneer er geen spelers zijn die zijn tactisch plan kunnen uitvoeren. Dan wordt het adagium na afloop van weer een verklote wedstrijd al snel " het plan was goed maar de spelers voerden het niet goed uit op het veld". Tja ja......
2 0
RN
Kan Ajax onze Bertje Traore niet terug halen.. heerlijke speler
1 0
PierreHeno
Die wil vast geen EL meer spelen...gelijk heeft 'ie.
0 -1
Gerrr
Hij wil helemaal niet naar psv.....
0 0
Toeschouwer
Labrador ga jij lekker je mand weer in vandaag.
3 0
Labrador
Goed tegenargument. Prima omschreven ook. Complimenten
1 0
Labrador
Zonder blessures hadden wij gewoon overwintert in de CL en stonden we nu 9 punten voor op AZ. De feiten zijn helaas anders en dat is voor sommige moeilijk te verkroppen. Maar oke, goed idee. We staan 1e, halve finale beker , nog 11 potjes te gaan dus laten we een gigantische bom vallen en onze trainer ontslaan. Denk na.
0 -1
Amp
Man open eens je ogen. Sinds de eerste wedstrijd is het al een gatenkaas op t middenveld en achterin. Alleen tegen Lille in de thuiswedstrijd en uit bij valencia had je ook dik kunnen verliezen of gelijk kunnen spelen. We hebben mooie en spectaculaire potten gezien, maar tactisch was het één grote janboel wat ten hag bedacht.

Nu bij elkaar rapen, alles op de titel gooien. Die hele beker boeit me geen hol. Je moet volgend jaar weer cl spelen en vooral een ander niet laten profiteren van wat je de afgelopen jaren hebt opgebouwd. Overmars moet een grote bezem kopen en voor de zomer al reparatiewerkzaamheden uitvoeren mbt de selectie. Eigen jeugd is leuk, maar geen halve zooi meer. Ook de criteria voor het instroomniveau moet omhoog. Daar horen dus geen spelers als botman, eiting, gravenberg (vooralsnog) bij. Na dit seizoen afscheid van ten hag nemen en groots bedanken voor bewezen diensten. Voetballen kunnen ze allemaal wel, je hebt dus een sterke tactische motivator nodig om de volgende stap te kunnen zetten.
2 0
0115ajax
Goede analyse. Dit jaar is de defensie inderdaad al vanaf dag 1 gatenkaas.
1 0
Labrador
Piepkuikentjes hier. Geen goed woord voor over.
0 -2
Toeschouwer
Zeg ik al een tijdje Ten Hag niet geschikt voor
Ajax. Leuke trainer voor "Sub Top" in NL.
Moet iemand naast hem hebben met meer voetbal verstand zoals Schreuder anders word het nergens wat met Ten Hag.
1 0
Drukwerk1968
Je roeptoetert gewoon na wat vi en Valentijn zeggen. Meningen die nergens op gebaseerd zijn, laat staan dat het feiten zijn.
0 0
Gecko
Verkeerd ingekocht. Aankopen zitten op de bank.
Te weinig kwaliteit. Overmars treft blaam
2 0
Schip
TH is een zwaar gehypte trainer die zijn ploeg nu al maanden niet aan het ballen krijgt. Het is niet Getafe uit waar het mis ging. Deze man kan alleen wat met supermateriaal. Anders krijg je statisch trechtervoetbal.

Maar goed, dit zag je mijlenver aankomen. Zondag drawtje en dan is het lek weer boven he Erik? Straks nog even de psychische pijn van Chelsea uit noemen als oorzaak en de handen zijn weer in onschuld gewassen.

Nou treft Overmars ook een stuk blaam, maar ok. Halve finale CL, geen kritiek mogelijk.
1 0
jarenfan
Ajax is niet geschikt voor de knok competitie Europa cup.
Zijn geschikt voor de 'voetbal' competitie Champions Leauge.
0 -3
Ajaxtrouw
Gelul, iedereen vergeet dat vorig seizoen alles even op z’n plek viel qua samenstelling. Ons niveau is gewoon enorm veel minder nu.
1 0
jarenfan
Bedoel met dit elftal,
dat is geen knok elftal,en onvoldoende kwaliteit om er onder vandaan
te spelen.
0 -1
Schip
Ja, daar werden we tenminste niet uitgeschakeld.
1 0
RN
Utrecht - Ajax wordt ingehaald op 18 of 19 Maart
0 0
Juichtoon
Hahaha KNVB zal wel met donderdag 19 dan aankomen want zondagsis het Fnoord Ajax. Hebben zij er tenminste alles aan gedaan om het Ajax moeilijk te maken.
Ajax moet niet akkoord gaan met 18 of 19 maart!
1 0
GerardAjax26
Na afloop van de uitwedstrijd zei Ten Hag dat hij niet het gevoel had dat Ajax in Amsterdam 4 goals moest maken.. tja en dan sta je na 5 min alweer met 0-1 achter.

Als je gewoon realistisch bent laten Babel, Huntelaar en Tadic al weken zien amper kansen te creëren, laat staan dat ze scoren. En dan moet je gister 4x scoren omdat het centrale duo beide wedstrijden niet al te best verdedigd en sowieso veel ballen onnodig inleverde. Eiting en Gravenbergh zijn (nog) niet goed genoeg voor dit niveau. Ondertussen zit er een Mexicaans en Roemeens international die voor veel geld zijn gehaald op de bank, die zelfs in deze vorm en hoeveelheid blessures geen minuten krijgen.
2 0
Duif63
Babel, Tadic en KJH zijn samen 100 jaar oud. Daar kan je niet mee voor de dag komen op dit niveau. Zelfs in de competitie blijkt het niet te werken. Zie Heracles.
0 0
SnifferClarke
Tja, onnodig, het zal wel. Over 2 wedstrijden heeft de betere ploeg gewonnen. Hoe ze zich gedragen is een ander verhaal.
1 0
DeWijsneus
Tijd dat Ten Hag eens hand in eigen boezem steekt. Vreemde opstellingen, rare wissels. Lijkt geen plan te hebben meer. Nee, ben nooit fan geweest maar kon wel zijn tactisch plan waarderen en gaf toch een moderne manier van voetballen. Druk zetten lijkt inmiddels verboden en mis ook echt een tactisch plan. Had vorige week wat realistischer gespeeld en je was nu waarschijnlijk door. Ook voor de leden hier mag er ook weleens wat kritischer naar TH gekeken worden. Als hij verantwoordelijk was voor succes van vorig jaar, mag hij nu ook gewoon de kritieken krijgen.
4 -1
Rentokill
Je hebt 2 soorten supporters: De onderbuiksprekers die bij een nederlaag van alles en iedereen kwalijk nemen. Je hebt ook supporters die zich afvragen hoe het komt dat dezelfde selectie voor de winterstop 2 CL (uit)duels won en een onterecht gelijkspel. Hoe het kan dat iedereen dacht dat deze selectie misschien wel beter was dan die van vorig jaar nu in deze positie terecht is gekomen.

Ik ben trots hoe Ajax heeft gevochten (ook gister), Europees heeft overwintert en PSV op mega achterstand heeft gezet.

Het is heel kut om van zo'n lelijke club te verliezen maar laat het ook leerzaam zijn. Dit is een soort FC Utrecht uit. Maar dan 2x zo goed.
1 -2
Schip
Alleen druiloren zoals jij dachten dat deze ploeg beter was. Niet voor anderen spreken jongen.
1 -1
Rentokill
Alleen droeftoeters zoals jij interpreteren dingen anders dan dat ze er staan en voelen zich aangesproken.
0 0
jaapdijkemasted
Getafe was gisteren gewoon beter!
2 0
dui689
Ik begin zo langzamerhand toch te twijfelen aan de kwaliteiten van ten Hag en co, hij rommelt wekelijks met zijn opstelling. De aansluiting tijdens het vastzetten deugd van geen kant, Babel is net als Alvarez en Marin een complete miskleun. Het team heeft ongekend veel blessures, Tadic wordt misbruikt aan de rechterkant, Huntelaar kan echt niet meer. Met andere woorden Ajax heeft een groot probleem en moet echt uitkijken anders missen ze het kampioenschap ook nog. Getafe had gisteravond ook gewoon met 2-4 kunnen en misschien wel moeten winnen.
3 0
0115ajax
Wat een onzin lult Ten Hag hier. Het spel was gewoon bagger. De bank is niet goed genoeg.
6 0
Raoul14
Onnodig zeker, maar heel erg terecht. Ajax is geen schim meer van het vorige (droom) seizoen. Het is zelfs een parodie geworden op zichzelf. Van top naar flop in een paar maanden tijd.
0 0
Gonzalez75
Zelf schuld. In de eerste wedstrijd lever je een collectieve wanprestatie. Je onderschat ze ook naar mijn gevoel. Het is maar een provincie club. Daar heeft Ajax het altijd lastig tegen. Ja, er waren sterkspelers die geblesseerd zijn maar dat is geen excuus. Aantal dragende spelers is niet in vorm. Getafe is over twee wedstrijden de betere ploeg geweest. En dat zij alles eraan doen om te winnen, tja, het is toegestaan. Dat 'killen' en anto voetbal zit niet in ons DNA. Het is jammer, hopelijk leren de spelers en staf hier van voor de rest van het seizoen. Tenslotte hoop ik van harte dat Getafe in de volgende ronde tegen Glasgow Rangers speelt. Die Schotten gaan schoffelen er ook op los.
2 0
Catenaccio
Terechte uitschakeling kneus! Zoals al hieronder gezegd, te weinig vastigheden Eric.
Wat ETH niet kon bevroeden is dat jongens als Schuurs, marin , alvarez nooit het Ajax niveau hebben gehaald en dat de bank aanvallend te smal bleek. Als dan ook je key players geblesseerd/ uit vorm raken dan houd het op. Minpunt van Erik en het team is, dat ze maar op een manier met 1 systeem kunnen spelen.
Hopelijk zijn we goed genoeg om kampioen te worden aangezien ze in de eredivisie nu wel bloed ruiken
2 -1
Yeshyeshyall
Volgens mij is het allemaal vrij simpel. Vorig jaar zat alles mee en hadden we twee doorbrekende talenten van de buitencategorie. Wel een lang en zwaar seizoen, dit jaar weer vroeg begonnen, iets aan kwaliteit ingeleverd en (mogelijk mede door de zware belasting) komen er blessures waardoor automatismen en vorm verdwijnen. Ik was blij verrast met het spel begin vh seizoen maar inmiddels zijn we het helemaal kwijt.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Je doet alsof het geluk was dat we zo goed waren. We hebben zitten kijken naar bijna ongeveer 55 wedstrijden waarvan er misschien 6 bagger waren, 130 goals.
0 -1
RN
Maak me behoorlijk zorgen om aankomende week hoor.. gaan we het nog redden in de competitie?
4 0
Ajacied33
En nog een verdwaalde kakkie..... Wij, Ajax dus, gaan het makkelijk redden ja. De beker kapen we voor jullie neus weg, en als jullie 3e worden, vind ik dat zeeer knap, meen ik. En nu weer terug naar je forumpje aub
0 -5
0115ajax
Hij stelt gewoon een terechte vraag. Die zorgen hebben meer mensen, gezien het spel van Ajax. Heeft niets met kakkerlakken te maken. Geef gewoon inhoudelijk antwoord.
5 0
Ajacied33
Zijn reacties zijn altijd heel negatief. Prima als je je zorgen uit hier, niet alles is hosanna. Maar bij sommigen hier prik je er zo door dat ze niks met Ajax hebben. En dat irriteert mij
0 -1
RN
Wat heeft dat nou met een kakkie te maken? Zie t gewoon somber in zo
2 0
ETM
Getafe is ruk, het al weken geblesseerde A-team is ruk.

En toch gaat Ten Hag bij mij niet vrij uit, want zijn opstellingen zitten me al weken dwars en de afgelopen 3 wedstrijden in het bijzonder.
Babel mocht dan zo'n beetje voor het eerst 2 geslaagde dribbels oprij hebben gisteren het is me werkelijk een raadsel dat hij nogsteeds in de basis begint. Vergeet zn status; wat hij bij Ajax doet kan gewoon niet. Een borstaanname die 5 meter terug het veld in vliegt is niet ongelukkig maar exemplarisch. Er moet vlug gecombineerd kunnen worden en spelers moeten technisch begaaft zijn. Nooit zal iedere speler even goed zijn, maar Babel kan structureel ballen niet goed verwerken. (doet me denken aan Sigthorsson) Ten Hag is puur met ego-management bezig. Babel brengt het niet, neem je verlies!

Verder husselt hij werkelijk onnodig met opstellingen en dat gaat gewoon ten koste van het spel. Tal ( inmiddels) van beslissingen waar ik me niet in kan vinden....

En nu baal ik haast nog het meest van het aangezicht van dat afstotelijke Getafe dat verder gaat. Ja ze waren sterker, maar om van onsportiviteit zo opzichtig een wapen te maken...
7 0
oudzuid2
met deze selectie in deze vorm redt je het niet tegen een ploeg als Getafe
2 0
1ajaxxx11
Volgend jaar


Rajkovic


Dest/mazraoui todibo blind angelinoPropper martinez

Promes/ neres


Anthony Tadic promes/neres
0 -3
0115ajax
Denk je nu echt dat die spelers haalbaar zijn????
0 -2
PierreHeno
Onze top is top EL ....vorig seizoen was exceptioneel...alles zat mee ..tot aan die desastreuse 15 seconden thuis tegen Tottenham. Maar structureel gaan behoren tot de 16 topploegen CL is gewoon niet realistisch. Dat kan Ajax nooit elk jaar opbrengen. Masr incidenteel kan het...als alles net even goedvalt...toptalent, mooie tegestanders waar je weinig tegen te verliezen hebt en het geluk van weinig blessures / deugdelijke reservebank en adequate medische staf . Dan kan het.
2 -2
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Ons elftal was vorigjaar van wereldklasse, ook gewoon doordat je drie exceptionele talenten ertussen had lopen, en dat we precies de juiste spelers aankochten, en dat er oudere spelers tussenliepen met veel internationale ervaring.
Het was absoluut niet van EL nivo, meer een anticlimax van een ontwikkeling over 3 jaar.

Ik geloof nooit dat ajax weer zon goed doorselecteer proces gaat meemaken. Dan moet je trainers hebben die kwaliteit zien of aanvoelen, daarnaast het geluk moet hebben dat je een mix krijgt van 3/4/2

3 zeer groote talenten van ajax
4 zeer ervaren oudere ajacieden
Aangevuld met 2 ontbrekende aangekochte sleutelspelers.
En dan ook nog eens een mix van het beste 3 werelden betreft visie van 3 verschillende trainers.
Dat ajax zo sterk was lag niet alleen aan ten hag, maar ook aan bosz en keijzer.
0 0
ajaxinho
Het zit dit seizoen ook echt niet mee.
Het laat pijnlijk zien hoe belangrijk de basiself is.
Ze zijn allemaal (tegelijk) (geblesseerd) afgevallen :(
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Dat is ook zeker waar.
Maar erik (mag van mij blijven) had ook veeeeel eerder dit seizoen kunnen experimenteren met jonge talenten.
Ik riep dit al in october dat als er een blesurefolf aankomt ajax een probleem heeft in het voorjaar.
Je moet ze eerder inlaten stromen en laten ontwikkelen, het is gvd al een hele klus voor een aankoop met al zijn ervaring om te wennen aan het spelletje dat ziyech en kompanen spelen.

Ze hadden nu sterker, sneller en slimmer geweest met veel meer minuten achter hun naam.
0 0
Lagasj
Mag ik je even vragen hoeveelste verloren wedstrijd dit is?
Erik hou de eer aan jezelf en neem Overmars, de medische staf, de scouts en het hoofd jeugdopleidingen met je mee.
Verlos Ajax zodat het weer kan gaan bouwen.
10 -1
Jonaasss
Waarom zou je overmars weg doen?
4 -2
ajaxinho
Omdat hij Babel heeft gehaald.
Wat een kwaliteitsverschil met Promes.
4 -3
Duif63
En Alvarez, Bande en Marin en Magallan, Pierie, Kristensen. De ene miskoop na de andere. Dan ben je niet geschikt voor dit vak.
2 -3
Minsc
Orejuela, Cassierra, dure jeugdspelers als Pasquali.
0 0
Dexy
3 schoten tussen de palen gecreëerd verspreid over twee wedstrijden en een tegenstander die 3 keer de lat/paal van ons heeft geraakt... En dat tegen een hele middelmatige ploeg B-acteurs.

Ik zou me eerder maar kapot schamen, Erik. Je bent enorm goed weg gekomen vanavond.
13 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Blijkt maar weer dat ajax afhankelijk is van types als neres, promes en ziyech. Spelers die een mannetje voorbij kunnen en uit het niets een mogelijkheid creeren.

Daarom vind ik het aanvallende spel van ajax niks met babel, dat is geen youness, neres, promes.
Elk succesvol jaargang van ajax had zulke type spelers op beide flanken.
Wil niet gelijk babel afzeiken, want er zijn wedstrijden waar je zijn eigenschappen nodig hebt, bv tegen tegenstanders met ruimte en de counter.
Maar ajax speelt veelvuldig tegen tegenstanders die zich opsluiten.
1 0
Tjpknge
Zoals ik al eerder vermeldde, is dat het transfer-beleid je dit dramatische Europese seizoen heeft opgeleverd.

Marin- Heeft nog niks gebracht en zat vorige week geen eens op de bank.
Alvarez - Voetballend te matig voor het middenveld en verdedigend te matig voor de verdediging.
Promes+ Niks mis mee, Liet zelfs nu een prima indruk achter.
Martinez- Begon prima, maar werd naarmate het seizoen vorderde minder en minder. Voetballend is het net niet, heeft een ellendige trap techniek en ik vind hem in de verdediging ook niet echt denderend. Volgend seizoen dan maar op linksback?
Babel - Bakt er niks van. Kan niet koppen, brengt voetballend te weinig en heeft niet gebracht wat er van hem verwacht werd.
8 -2
Kibbahimovic
Wat betreft Alvarez en Martinez ben ik het niet met je eens. Alvarez moet eens een aantal weken de kans krijgen centraal achterin en dan komt hij er echt wel. Martinez is volgens mij een multifunctionele speler die gewend is linksback te staan. Doordat hij te goed is om op de bank te zitten speelt hij nu op allerlei verschillende posities. Wacht maar tot Tagliafico weggaat en dan hebben we gewoon een volwaardige vervanger. Wat betreft Alvarez, ik vind dat hij tot nu toe betrouwbaarder is dan Schuurs in t centrum.
4 -2
MichelAngelo66
Waarom zet ten Hag hem gisteren dan ook niet gewoon links back? Hij is er voor gehaald inderdaad. De technisch verantwoordelijken hebben er een soep zooitje van gemaakt dit seizoen.
2 0
ajaxinho
Helemaal mee eens.

Wat mij betreft,
moe(s)t Alvarez naast Eiting/Martinez spelen.

Martinez is idd een volwaardige vervanger van Tagliafico.
De backpositie wordt overschat.
Een positie waar, met alle respect, Sinkgraven (Riedewald) en Mazraoui ons naar de finales bracht.
1 -1
aka
Een goede back is anders belangrijk
0 0
aka
Een goede back is anders belangrijk
0 0
MichelBoerebach
Hoop dat ie aan het einde van het seizoen zijn biezen pakt. Heb genoeg eigenwijs gelul van dat boertje moeten aanhoren.
5 0
Cello
Wat is eigenlijk jouw relatie tot Michel Boerebach (oa oud speler van PSV)?. Een ajacied, die laten we zeggen fan is van Michel Boerebach, een speler die kwa speelstijl of wat dan ook mijlenver af staat van alles wat Ajax Ajax maakt.
En dan een Boerenbach fan die oproept tot het vertrek van Ten Hag??. Vind ik op zn minst lachwekkend.

Kijk...Ten Hag maakt fouten, maar één ding zijn ze binnen Ajax niet vergeten, wat velen hier op AS inmiddels wel vergeten zijn. Na 4 jaar geen prijzen gepakt te hebben was het vorig seizoen met de beker, het kampioenschap en de halve finale CL zeg maar wel raak!. Daarmee heeft hij heel erg veel krediet opgebouwd binnen Ajax. Dus, met andere woorden, die sturen ze niet heel gauw de laan uit. Mark my words!.
2 -2
PierreHeno
Zojn ook wel wat spelers voor aangekocht en Frenkie ÷ De Ligt konden de ploeg meer drsgen omdat ze beter, ouder en meer ervaren werden. Ten Hag is nog steeds geen Ajax coach en ik overwaardeer zijm aandeel liever niet mbt vorig seizoen. Dit seizoen staat hij er als coach niet wanneer daar om wordt gevraagd. En is nog steeds geen Ajax coach want angsthaas.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Kan me niet herrineren dat michel boerebach een slechte speler was. Was altijd dreigend en dragend voor zijn team.
0 0
Dick
Hahaha, en het grootste gedeelte van Ajax team zeik je af, maar Boerebach was geen slechte speler. Next.
0 0
Ajacied33
Hahah echt he
0 0
Ajacied33
Was bekend om zijn afstandschoten en verder geen bijzondere speler hoor. Verder natuurlijk bekend omdat hij zijn 2 zoontjes heeft verloren bij een auto ongeluk, zeer tragisch. Maar de "Boerebach" die hier komt stoken is een rasechte Psver, maakt verder niet uit. Het is een zielig mannetje en dat weet hij zelf ook
0 0
ajaxinho
Hahaha nice!
0 -1
MichelAngelo66
Tja trainer je mag ook best weleens een beetje kritisch op jezelf zijn. Gaat niet alleen een hoop fout bij de spelers zal ik maar zeggen.
2 0
MankeNelis
Achteraf kijken we die koe weer in zijn reet. Het is al 3 maanden niet best. Je verliest van veel mindere clubs met een piepklein budget vergeleken met Ajax. Ga dat maar eens uitleggen.
3 0
0115ajax
Ten Hag is zo een betweter, niet te geloven. Eigenwijs..
5 0
Tjpknge
Tsja, buiten dat hij beter met Blind als centrale verdediger had kunnen spelen had hij er verder weinig aan kunnen verbeteren hoor..
0 -1
altijdwelwat
Als dit je conclusie is na 180 minuten kansloos voetbal zeker ook vanuit Ajax kant dan ben je niet meer serieus te nemen.
13 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Het combineren tussen spelers vind ik ook afgegleden sinds dec. Je hebt slimme spelers nodig die het begrijpen, de vervangers zijn IMO gewoon 3 klasse minder.
Die spelen gewoon ouderwets zwak eredivisie voetbal nivo.
0 0
Patrick78
3 schoten op doel in 180 minuten Erik, 3 schoten.....
7 0
KlasseLasse
ja maar met antivoetbal tegen je is het ook lastig om wat te doen! vond wel dat martibez heeel veel ballen inleverde
0 -2
Ajaxbrl
Precies, met wat betere aankopen had dit niet gebeurt..
8 -1