Chelsea meldt persoonlijk akkoord met Ziyech

JesseTH, 23-02-2020 om 21:50, 13568 views, Chelsea |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Eerder meldde Ajax al dat de transfer van Hakim Ziyech naar Chelsea definitief is, maar nu is de club uit Londen er ook uit met de Ajacied. Ziyech is akkoord gegaan met de voorwaarden in een vijfjarig contract in Engeland.

Op de website van Chelsea geeft Ziyech in het kort aan blij te zijn met zijn toekomstige overstap. 'Ik ben blij en trots dat ik getekend heb voor zo'n enorme club als Chelsea. Ik kijk uit naar volgend seizoen en hoop dat we samen geweldige dingen kunnen bereiken.'

Marina Granovskaia, directeur bij Chelsea, is eveneens blij dat de transfer in kannen en kruiken is. 'We zijn heel blij dat Hakim zich in de zomer bij ons voegt, omdat hij tijdens de laatste transferperiode een belangrijk doelwit van de club was. Hij is de afgelopen jaren steeds een van de gevaarlijkste aanvallende spelers in Europa geweest.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxfanmarcel
Dit was dus de reden dat ziyech gisteren niet speelde. Het afronden van zijn contract bij Chelsea. En dan de smoes van niet wedstrijd fit. Als trainer wees eerlijk naar je achterban. Want de waarheid komt sowieso wel naar boven.
3 -2
Labrador
aannames aannames en nog eens aannames.
1 0
CruijffiaansNouriaans
Policy policy policy. Dit is beleid man, als sinds Sneijder. Al die miljoenen op het spel. ABC’tje.
0 0
AlexLitmanen10
Topper die ziyech. Ik mis hem nu al..
Donderdag vlammen
1 0
AlexIbarra
Wat een kleinzerige zeikreacties weer allemaal..
"Hij gaat niets meer doen, hij gaat zich sparen, hij had nooit nu al verkocht mogen worden."
Volgens mij zeggen dat soort uitspraken vooral veel over de persoon die ze doet.

Ziyech is topsporter en wil heus liever nog 3 prijzen pakken de komende maanden dan zijn Ajax-periode met een dramatische serie afsluiten, en minder fit in Londen aankomen omdat hij vooral in de coffeeshop heeft gezeten van februari tot juli.

Bij Frenkie heb ik vorig jaar geen dalende lijn gezien in zijn spel nadat hij verkocht was.
Bij Schöne wel (vooral fysiek, maar goed) en die werd pas eind vd zomerwindow verkocht.

Hopelijk is hij gauw weer topfit en helpt hij ons om zsm uit dit dipje te komen.
5 0
Libero
Bij Frenkie ging het vlak na de winterstop juist even niet lekker en dat werd toen aan zijn transferperikelen gewijd, maar het was met Real uit wel al snel weer voorbij.
0 0
Leviathan
Hij zal zich aan het eind van het seizoen misschien eens willen sparen als het nergens om gaat maar verder is dat gewoon onzin
0 0
Peterv13
Dit is een zeer trotse jongen, die gaat zijn stinkende best doen om alles wat mogelijk is er nog uit te halen dit seizoen. Tuurlijk gaan we hem enorm missen, maar ik gun het hem van harte. Hoop dat hij daar net zo belangrijk wordt als hij voor ons is.
0 0
Ajax27
Ach mensen, niet zo druk maken. Als alles is afgerond met zn deal speelt ie gewoon lekker vrij. Ook Ziyech wilt nog met een paar extra prijzen vertrekken. Als ik de berichten lees gaat ie zo'n 120.000 euro per week verdienen, wat dus een kleine 6,4 miljoen per jaar is, 5 jaar lang. Denk je nu werkelijk dat ie hier de komende maanden als een zoutzak gaat spelen, weer wordt uitgefloten, en schijt jeeft aan Ajax. Nee, hij is hier echt volwassen geworden, heeft het publiek voor zich gewonnen en zal mooi willen vertrekken met nog een hoop magische balletjes. Komt goed!
1 0
cantharel
Zyech gaat geen risico meer nemen en gaat gewoon zich lopen sparen volgens mij.
0 -4
Bky
Inderdaad, net als Frenkie vorig jaar, we hebben niets bereikt aan het eind van het seizoen omdat hij constant liep te verzaken.

oh wacht...
1 0
Ajax27
Precies dit.
0 0
Babayaka
Dus daarom speelde Zyech niet, die was met belangrijkere zaken bezig, namelijk zijn transfer afgronden.
3 -5
Schip
Komop man, geef die gast eens wat credit man. Hij speelt als hij kan. Zou me meer zorgen maken om Tadic, die volkomen kleurloos is. Brengt echt niets.
1 -1
ETM
Dit lijkt tegenwoordig gebruikelijk. (zie ook transfer Antony)
Maar ik vind het heel verkeerd. Een transfer tijdens een lopend seizoen! Wat is dat?
Dit kan nooit goed zijn voor Ziyech. Een afscheidswedstrijd prima, maar een half afscheidsseizoen?
Ik twijfel 0 aan de integriteit van Ziyech, maar dit geeft gewoon een vreemd soort druk, en zal de groepsdynamiek op meerdere manieren zeker beinvloeden..

Het zal horen bij het moderne voetbal waarin makelaars veel te veel macht hebben en deals dus maar klakkeloos officeel kunnen worden.
1 0
Cupmetgroteoren
Het is juist supergoed getimed omdat Ajax zal worden uitgeschakeld in de EL donderdag, wat tot gevolg heeft dat de prijzen van spelers gaan droppen. Meer spelers hadden al verkocht moeten zijn.
0 -3
wendoo9
Spreek je vrijdag wel Cup We gaan met 4-0 winnen !
0 0
ETM
Mijn mening wat beter verwoord:

https://www.facebook.com/ajaxopinie/
0 -1
Mivado
Verder leuke avond gehad?
0 0
Lagasj
Alweer een kardinale fout van Overmars.
En niet zijn eerste.
Hij had nooit mogen toestaan dat er voor het einde van de competitie met welke speler dan ook onderhandeld zou mogen worden. Laat staan verkocht zou mogen worden !
Dus niet gek opkijken als de speler zich gaat sparen of erger met het hoofd al bij zijn nieuwe club is.
Al zou die kans maar 10% zijn dan nog neem je dat risico niet.
Onbehoorlijk bestuur waar geen malus opstaat maar wel een bonus.
Malus voor de supporters en bonus voor de falende bestuurder.
Precies zo als in de banken wereld.
1 -2
Ajax4proud
Dit is hem echt gegund, speelt alweer een tijdje voor Ajax en heeft ondertussen veel mee gemaakt van begin tot het einde. Ben benieuwd wat hij daar gaat betekenen.
0 0
Ajax114
Kijken of hij daar ook met een chagrijnige smoel gaat rondlopen.
5 -6
DaarHoordenZijEngelenZingen
Wel accuraat dat hij Chelsea een enorme club noemt en geen mooie club
0 0
NR9
Mm, was ie er daarom niet bij. Is dit de echte reden of toch kuitblessure
2 -1
Mokum87
komt net van kuitblessure dus begrijp wel dat ie vandaag niet meedeed. mag toch wel verwachten dat ze van Heracles zonder hem kunnen winnen.....
1 -2
de_pitbull
En ik maar denken dat hij niet fit was.
1 -2
ajax4ever01
Ajax krijgt er flink van langs in de TG van morgen als ik dat zo eens hoor van die glasjanus Driessen.
0 0
Ajax114
En terecht. De hele club inclusief bestuur en RVC en scouting en Technische staf en speler s en medische stag (zie Neres) falen collectief.
2 -3
Jaridebeste
Nou dat komt lekker over zo vandaag. Ajax ploeterend ten onder in Almelo en jij lekker blij en trots zijn met je nieuwe club.
1 -2
ajax4ever01
Ah dat verklaard waarom hij er niet bij was.
1 -2
MarcelvTol1971
Ik gun het Hakim van harte maar wat een waardeloze timing is dit, na zo’n bloedeloze nederlaag waarin alle sterkouders falen. Donny zit al in Madrid die raakt al weken geen knikker normaal.
Dan haalt Overmars Babel, en dat is niet erg maar ten Hag laat hem hoe dan ook spelen. Alle vreugde lijkt verdwenen, Tadic doet niets meer. Huntelaar voegt ook niets mee extra’s toe.,
Dit kon nog weleens heel raar af gaan lopen als het deze week weer twee keer fout gaat. Alleen Onana haalt z’n niveau op dit moment.
1 -2
Aad82
Oh, Hakim was aan het chillen in Londen dit weekend.


Lekker pik!
3 -5
AFCAwooz
Iemand een idee hoe dit zit? Is hij vandaag naar Londen gegaan? Ik heb de wedstrijd niet gezien vandaag maar ik zag dat hij niet mee deed.
0 -1
Cupmetgroteoren
Ben je dom ofzo? Dit is al veel eerder opgenomen.
0 0
Mocrodammerr
gefeliciteerd met je transfer Hakim. We gaan je missen bij Ajax maar anderzijds ben je ook een voorbeeld voor vele jongeren. Wees de beste in NL en maak dan een top transfer naar een grote europese club.
6 -2
Leprechaun
Heerlijke timing dit. Even benadrukken hoeveel zin je hebt in volgend seizoen, terwijl je teamgenoten - die je zo hard nodig hadden - kopje ondergaan in het plastic moeras van Almelo.
8 -3
Mauroafca
Precies dit! Onbegrijpelijk..
1 -1
goajaxgo
Fijn hoor.
0 0
PierreHeno
FCSevilla (met Gudelj en Luuk de Jong) wint simpel met 0-3 uit bij Getafe. No problemo. En wij hebben daar niet eens een echt schot op goal weten af te dwingen....Er gaat duidelijk iets structureel niet goed bij Ajax en dat ligt niet alleen aan de afwezige geblesseerden.....de opleiding levert te weinig aan spelers die minimaal op eredivisie niveau mee kunnen....en dat was nu juist wèl de bedoeling om JA te confronteren met fysiek sterkere teams. Helaas stelt niveau KKD al helemaal niks meer voor dus word je met de Eitings, Ekkelenkampen en Gravenberchen in hun huidige vorm totaal niks beter.
5 -3
Cupmetgroteoren
Sevilla en Getafe zijn top 3 en 4 van Spanje, waar gaat dit over. Sevilla heeft een begroting van rond de 170 miljoen euro.
0 -1
Flipper33
Precies !
0 0
Koningtoto
Ik hoop dat hij het uitstekend doet daar, al was het maar om onze naam te vergroten daar. Maar ik hoop wel dat hij nog 110% geeft de laatste maanden bij ons.
0 0
Bjorn
Heel mooi en nu weer presteren voor Ajax aub.
2 0
Kokakola
Voelt zich te goed voor de Europa League.
2 -1
PierreHeno
Wie kijkt er nog met plezier naar wedstrijden die meer op een loopgravenoorlog lijken dan op voetbal? Precies...geen hond! Zie ook de halflege tribunes bij het merendeel van die EL wedstrijden. Een voetballer als Ziyech wil op de catwalk van de CL spelen ....waar het nog om voetbal gaat ipv steeds dezelfde theateropvoeringen van ' de vallende zwaan' .Bij die grote clubs loop je nauwelijks nog de kans om ooit in de EL loopgraven aan te hoeven treden want ze zijn altijd wel geplaatst voor de poulefase CL...en dan lekker freewheelend op naar de 1e KO ronde waarmee het CL toernooi pas echt begint...ontdaan van al die minder financieel draagkrachtige clubjes die zich even mochten presenteren in de poulefase CL zonder veel kans op bereiken KO fase.
0 -1
MarkAFCA
Een terecht!
1 -1
Kokakola
En dat is hij niet. Een topspeler zou afscheid nemen met die beker.
1 0
Johan1
Leuk, geld zat, goed voetbal ho maar....Ajax is geen voetbalclub, maar gewoon een handelshuis met als doel geld verdienen.
3 -5
ajaxdordtt
Het enige wat wij goede spelers te bieden hebben is dat we een springplank zijn naar een grotere competitie. Dan kun je spelers wel tegen hun wil aan hun contract houden maar dan komt er nooit meer een speler. Of dacht je dat we ze over kunnen halen met wedstrijden op het kunstgras van Almelo ofhet prachtige klimaat? Voor het geld kunnen ze net zo goed naar Sheffield United oid gaan.
0 0
Leprechaun
Je kunt toch niet ontkennen dat Ziyech langer binnenboord is gehouden dan iedereen verwachtte?
4 0
Cupmetgroteoren
Goedkoop scoren. Natuurlijk worden er spelers verkocht. Denk je jou echt dat Willem 2 hun spelers kan behouden als clubs als Ajax langskomen. Zelfde geld wanneer clubs als Chelsea bij Ajax langskomen. Ziyech is twee jaar extra gebleven dan gepland omdat z'n salaris naar 4 miloen ging. Dat was het maximale war Ajax kon geven binnen de begroting.
2 0
AjaxDaniel
Klopt, zo werkt de keten. Zelfs Chelsea staat daarin niet bovenaan want als clubs als Barca, Real, Bayern etc zich melden vertrekt een speler waarschijnlijk naar 1 van die clubs.
0 0
MosesD
We zijn een voetbalclub die het wel moet hebben van de handel. De tragiek van een club uit een klein voetballand. Op zich niks mis mee. Ziyech is straks 27 als hij naar Londen verhuist. Prima. Ging elke speler maar op zijn 26e/27e naar het buitenland.
2 -1