Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ten Hag: 'Niet het gevoel dat we viermaal moeten scoren'

BartVeenstra, 21-02-2020 om 07:30, 7217 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft na afloop van het Europa League-duel tussen Getafe CF en Ajax redelijk luchtig gereageerd op vragen over het feit dat Ajax zijn hoofd verloor en slecht omging met de provocaties van de tegenstander. De Amsterdammers verloren in Spanje met 2-0.

'Er zijn er al heel veel over Getafe gestruikeld', citeert De Telegraaf Ten Hag. 'Wij kunnen veel beter en dat hebben we in de slotfase ook laten zien. Daarin creëren we ook kansen met Klaas-Jan Huntelaar (schot voorlangs, red.), Ryan Babel en Donny van de Beek, die elkaar in de weg liepen.'

Ten Hag geeft aan dat Ajax móést voetballen, waar het kon voetballen. 'Maar we hebben dat in de eerste helft duidelijk niet gedaan. De vrije mensen zijn niet benut en we konden niet aan de bal blijven. Door verkeerde keuzes speelden we Getafe in de kaart. En als je dan ook nog zulke fouten maakt, dan loop je achter de feiten aan. We hebben Getafe sterk gemaakt en verloren van onszelf.'

Ajax verloor met 2-0 en zodoende wacht de Amsterdamse ploeg volgende week een zeer moeilijke opgave in de Johan Cruijff ArenA. 'Ik ben geen opgever en deze ploeg is niet van het opgeven. Dus dat doen we ook niet', klinkt Ten Hag strijdbaar. Mocht Getafe CF volgende week scoren in Amsterdam moet Ajax er vier maken. 'Ik heb niet het gevoel dat we viermaal moeten scoren. Drie keer kan genoeg zijn, maar we moeten eerst zorgen dat we 2-0 maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelBoerebach
Ze geloven het allemaal wel. De helft van het team gaat aan het einde van het seizoen weg. Die andere helft komt gewoon te kort en/of is te oud. De klad zit er in ieder geval goed in! En degifbeker is nog niet leeg.
0 0
Henkjanklaas
Het zou een grof schandaal zijn indien we door zo’n ploeg worden uitgeschakeld. We speelden bizar slecht maar Getafe vond ik ook weinig voorstellen...
Hoop dat ze er meteen opklappen en snel scoren dan is er best nog een kans evt met verlenging
0 0
MichelBoerebach
Waar baseer jij dit optimisme op? Op het spel van de laatste maanden?
0 0
niquedegraaff
Ik zeg het al een tijdje, zo goed is die ten Hag niet. Mensen onderschatten de waarde van assistenten.
0 0
ajax4ever01
Begin eerst maar door Tadic een wedstrijd te passeren. Zijn prestaties van vorig seizoen is ver te zoeken.
0 0
MichelBoerebach
Eens, maar dat zal ie niet doen.
0 0
LL
Vertel Tadic, Ziyech en Babel eerst maar eens dat ze moeten presteren, Erik. Wat n aanfluiting die gasten donderdag. Ziyech heeft werkelijk helemaal niks goed gedaan.
1 0
Kuningast
Effe wakker worden Erik. Reken er juist wel op dat je er 4 moet maken. Met dit slappe gelul komen we er niet hoor
1 -1
AFCA2211
Laten we beginnen met OP DOEL SCHIETEN
1 0
Joseph
Belangrijkste is dat Ajax zich niet gek laat maken door die gasten. Voetballend was het niet indrukwekkend wat Getafe liet zien, dat kan Ajax veel beter.

Een goed begin zou zijn om bij een overtreding van hun direct de bal te nemen en niet te wachten tot ze kunnen klagen bij de scheidsrechter of andere spelers.
0 0
Ar
Het wordt lastig doelpunten te maken als je goals niet opstelt en verkoopt.
Je haalt Babel voor Lang, Huntelaar en Siem de Jong, maar die gozer heeft nooit veel doelpunten gemaakt (itt Huntelaar en De Jong). Een rechtsbuiten heb je nog steeds niet ((hoewel de optie Dest bestaat]. En als je Babel blijft opstellen in de voorhoede denkt ik niet dat je veel meer gaat scoren.
0 0
AlexIbarra
Jij denkt dat Huntelaar of Siem 90 minuten laten maken een optie is?
0 0
donpedroh
Zeker dat je 4 x moet scoren! Hun scoren echt wel 1x. Bidden dat Promes kan spelen. TANDEM Hakim/Quincy is onmisbaar gebleken dit seizoen. Met David en Quincy op de flank waren ze nu al kapot gespeeld, met hun trage spel. Deze uitslag kon je al invullen van te voren gezien het gebrek aan diepte zonder deze 2 spelers.
0 0
HilversumNoord
what the fuck ERik. Donder dan op! volgende week vol erop! die gasten opzoeken en helemaal gek maken. En 50 duizend man er achter staan. Strijd voor de winst. Dan pas kan je zeggen dat je het niet gered hebt...sukkel
1 -3
AlexIbarra
Ga je mond spoelen, sukkeltje.
0 -1
RuffRhythim
Hoho...ga nou even mooi niet zeggen dat we van onszelf hebben verloren. Je hebt geen seconde fatsoenlijk gespeeld en je hebt alle waarschuwingen vooraf NIET ter harte genomen. Waarschuwingen die dus nu voor een keer terecht bleken te zijn.
Waarschuwingen die niet alleen de media, de analisten en andere kenners hadden benoemd, maar de spelers van Ajax zelf ook!!

En dan ga je zo spelen??
En dan mij vertellen dat je van jezelf verloren hebt??

Nee...je hebt niet van jezelf verloren.
Je hèbt jezelf verloren gisteren!!!
3 -1
altijdwelwat
“ Ik heb niet het gevoel dat we viermaal moeten scoren. Drie keer kan genoeg zijn , maar we moeten eerst zorgen dat we de 2-0 maken”

Goh je moet er maar opkomen, wat een wijsheid deze man man man.....
1 -1
Welja
Niet alleen dat, maar je hebt er ook nog minder als 40 minuten voor. Wedstrijd volgende week wordt vele malen erger.
2 0
DS
Terug naar de tekentafel Ten Hag, het enige juiste antwoord is in Amsterdam laten zien dat we Ajax zijn, en die smerige gasten voetballend declasseren.

Al zie ik op het moment geen aanknopingspunten dat dit gaat lukken.
0 0
Gonzalez75
Het was collectief zwak. Een vervelende tegenstander die werkelijk alles toepaste dat geoorloofd was. Een scheidsrechter die pietje precies speelde en te weinig oog had voor het theatergedrag van diverse personen op en langs het veld. Uiteindelijk hebben we deze nederlaag aan ons zelf te wijten. Het was gewoon slecht.
4 0
Cupmetgroteoren
Het is over en sluiten, wat ik al eerder had voorspeld. Elke ploeg in de top 5 van Spanje of Engeland is te hoog gegrepen. Begrotingen zijn veel te hoog voor Ajax, bovendien is Getafe in handen van Dubai. Ajax dient zo snel mogelijk te worden overgenomen door een rijke investeerder die er miljarden in pompt. Een zak geld scoort namelijk doelpunten.
0 -11
Joseph
Jij hebt zeker de hele nacht onder je Feyenoord dekentje zitten janken toen Ajax Real Madrid uit de CL knikkerde?
1 0
Aspers73
Kop met grote oren
1 0
NegentigMinutenLang
Jij vond het mooi hè, gisteren? Zat al tijdens de wedstrijd te bedenken welke onzin je nu weer uit kon kramen? Toch overtref je jezelf elke keer weer, bravo!
1 0
Cupmetgroteoren
Ik ben de enige die hier de uitschakeling van Ajax had voorspeld, de 1-0 gisteren en de 2-0. Ik zit namelijk niet aan de alcohol als ik een wedstrijd bekijk.

Externe investeerders zijn broodbodig, en die komen er ook wel. Alle clubs worden namelijk overgenomen. Feyenoord is de volgende, daarna volgt psv en daarna Ajax. Is gewoon de onvermijdelijke evolutie van het voetbal.
0 -3
AlexIbarra
Jij was de enige die dit had voorspeld?

Dus al die andere accounts van chronische zeikers hier zijn ook van jou?
0 0
PetrusKeizer
n zak scoort namelijk doelpunten. er zijn natuurlijk uitzonderingen. jij, bijvoorbeeld.
0 0
***1900***
Hahaha.
0 0