Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tadić gelooft in ommekeer: 'Geven niet op'

FinnDekker, 20-02-2020 om 22:25, 8218 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-aanvoerder Dusan Tadić snapt niet dat Ajax zich heeft laten verleiden om mee te gaan in het spel van Getafe. De Amsterdammers verloren donderdagavond kansloos van de Spanjaarden in de Europa League in een duel vol met overtredingen. 

'We zijn gewoon in hun val getrapt. Dat mag niet. Dit is onacceptabel', blikt de Serviër na afloop terug bij het Algemeen Dagblad. 'De zuivere speeltijd van deze wedstrijd was erg laag. Ik heb de scheidsrechter wel tien keer verteld wat Getafe allemaal aan het doen was. Ik weet het, zei hij. Maar hij deed niets.'

'We moeten zelf ook kritisch op onszelf zijn', vervolgt Tadić. 'We leden veel te veel balverlies. We speelden slordig en maakten onnodige fouten. Dat moet echt beter, dan is het nog niet verloren. Dit is een slechte uitslag, maar we geven niet op.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Tadic gdl
0 0
Van Reenen
Ben benieuwd wat Sjaak te zeggen heeft. Go,gene hem kwijt de Tadic weg op links en moest hij in de spits spelen. Nu speelde hij in de spits en na elke gemiste voortzetting stak hij met een lachend gezicht een duimpjes op. Echter, van Tadic had ik meer verwacht, maar in de 1e helft heb ik hem welgeteld 2x een bal goed zien raken.
0 0
ErikDeBosz
Geloof je het zelf? Zelf de nul houden en twee of drie keer scoren. Keep on dreaming. Gewoon volledig verkeerd ingekocht. Niemand in België begreep de aankoop van Marin en bij Alvarez kon je na 1 wedstrijd zien dat het geen toegevoegde waarde is.
2 0
Ajax27
Ach loop niet te janken, Promes en Martinez spelen top. Vorig seizoen had je geluk dat iedereen fit bleef, nu heb je pech met alle blessures. Stop in deze basiself Promes en Neres erbij en je scoort wekelijks weer aan de lopende band.
0 -1
Jelephi
Dusan speelt alsof hij 20 kilo extra met zich meedraagt in de vorm van een aanvoerdersband. Totaal niet geschikt als aanvoerder imo.

Praat veel te veel open deuren in de media en laat vervolgens helemaal niets zien op het veld. Echt helemaal niets. Samen met Nico een absolute deceptie dit seizoen, beiden nog geen goede wedstrijd zien spelen.
1 -2
PierreHeno
Nou nou...
1 -1
meerzicht
Nou het spijt mij. Ik constateer dat het voetbal totaal verziekt is. Dankzij het grote geld en een overspannen maatschappij. De druk bij uefa en fifa is zo groot dat het slechts nog organen zijn die druk zijn met het organiseren van competities die kunnen rekenen op zoveel mogelijk sponsoring en dus geld. Er zijn te veel arbiters nodig zodat van een redelijk niveau nauwelijks nog sprake is. Danzij bedenkelijke toestanden en supporters die nog amper in staat zijn hun emoties de baas te zijn is die uefa ook telkens bezig met randverschijnselen zoals hierboven genoemd en het bepalen van strafmaat tegen clubs en spelers. Daarnaast zijn clubs in die gekte meer bezig met het aan- en verkopen van voetballers. Want onderaan hangen in een competitie betekent geldzorgen. Zo,kan het ontstaan dat kampioen worden in nederland niet de betekenis heeft van de beste zijn in de competitie maar meer dat een toelating wordt verkregen tot europees voetbal. En zo is de circel bijna rond. Op nog een ding na. Vier keer verliezen betekent als coach dat je tas klaar staat met daarin je persoonlijke bureau spulletjes. Want volgens de publieke opinie, de supporters die buiten de bus op staan te wachten kan je er nike van. Soms denk ik waarom kijk ik eigenlijk nog. Zelfs bij Foxsport zitten lui die meer smullen van als het slecht gaat met een club ipv goed. Daarom was marco van basten gisterenavond een verademing. Die was nog realistisch. 42 minuten van de 90 minuten werd er gevoetbald, een scheids die meeging in een theater ipv duidelijk te maken dat we het ( respectvolle) spel zo niet spelen. Een team met een coach die er prat op gaan dat ze met antivoetbal europa veroveren. Een uefa die zich weer mag buigen over een straf voor een club waarvan de supporters opzichtelijk werden geprovoceerd en die slecht in staat zijn hun emotie te beheersen. Zoals marco gisteren avond met zijn uitspraak duidelijk maakte ' eigenlijk zou het publiek zijn geld terug mieten krijgen' Hoongelach was zijn deel en dat zegt dus eigenlijk alles.
1 0
de_pitbull
Makkie, 4-1
1 -3
HilversumNoord
niet als je zo speelt Tadic. Dan ga jij in ieder geval geen bijdrage leveren aan een succes. Wat was jij dramatisch. Al maanden. Wat is er aan de hand?
1 0
blava
Heeft contract verlenging. Is zekerheid voor de toekomst.
0 0
noppenkoning
Die gaan in Amsterdam hetzelfde doen, alleen dan nog een schepje erger.
4 0
Wereld
Ik zie ons niet de 0 houden en ik zie ons ook geen 4 goals maken.
Dus Onana moet een wereldpartij spelen, maar onze aanval is kwalitatief zoveel zwakker zonder Neres en Promes dat ik ons ook niet zomaar 2 of 3 goals zie scoren.
2 0
Gaxte
Na vorig seizoen en alle lofzang over hem, snap ik er weinig van dat iedereen hem nu weer afzeikt.

Uiteraard ziet iedereen wel dat jij een (heel) stuk minder speelt.
Zoals sommige al zeggen, hij is geen buitenspeler. En vorig jaar speelde hij zo goed als spits. Ik begrijp ook niet waarom Ten Hag teruggrijpt naar Tadic in de spits, van de Beek erachter en Ziyech vanaf rechts. Zoals deze 3 spelers vorig jaar op hun best waren...
0 0
PierreHeno
Dat is nu precies de pleister op de wond : Ten Hag had Tadic al lang spits moeten zetten. Maar Ten Hag is een trainer maar geen Ajax coach..en dat zie je vooral terug in de belangrijke wrdstrijden. Wie wil winnen modt niet bang zijn om te verliezen. Ten Hag loopt over van de angst om te verliezen en dat draagt hij over op zijn spelers die verkrampt lopen te spelen ipv met het bravour waardoor Ajax zo geliefd is in de mondiale voetbalwereld. Laat Ten Hag maar een tactisch plan bij Van Gaal opvragen voor volgende week want met de angstige tactische opdrachten waarmee Ten Hag zijn team aanstuurt gaan we die pot natuurlijk niet winnen.
0 0
Ron6
Is niet eens erg dat hij zo speelt als nu, heel slecht. Het gaat erom dat hij totaal geen gedrevenheid toont, totaal niet overtuigend in zijn spel is, gebrek aan inzet lijkt het, en dat is wel heel kwalijk, zeker voor iemand die zichzelf zo als een leider ziet. Heel jammer.
0 0
Wereld
maar wie komt er dan op het middenveld (RCM)? toch maar Alvarez? en dan Schuurs achterin?
0 0
Gaxte
Niet ideaal inderdaad, maar misschien wel het beste. Of Eiting, ondanks zijn linkerbeen.
Ik ben meer een voorstander om het elftal in tact te laten en poppetje A door poppetje B te vervangen op een positie i.p.v op 4 posities te gaan schuiven.
0 0
7172AFCA7395
Nee,het is nog niet gedaan.
Maar om nu te stellen dat Ajax een reputatie heeft met het ombuigen
van een 0-2 achterstand...Nou nee. Het verspelen van zo n voorsprong misschien...
Positieve noot, statistisch gezien is het weer eens tijd voor zo n kleine Houdini act.
0 0
Gonzalez75
Dan mag Dusan toch meer voorop gaan in de strijd. Dat miste ik gisteren enorm bij hem. Eigenlijk iedereen, collectieve afgang.
0 0
GerardAjax26
Begin vorig jaar speelde Tadic ook als buitenspeler. Ik weet niet meer precies vanaf wanneer hij in de spits kwam te spelen, maar volgens mij had hij in zijn eerste wedstrijd (Tegen Kiev ofzo) nog een hele goede voorzet in huis. Nu is het al tijden erg matig, ondanks aardige statistieken in de competitie. Ik begrijp dat routiniers meer krediet hebben, maar als een jeugdspeler zo zou spelen als Tadic en Babel zouden ze allang op de bank zitten.
1 0
AFCA1996
Tadic gedraagt zich als een routine maar speelt al maanden als een B junior. Tadic gaat alleen in de spits werken, want hij mist alle facetten van een flankspeler. Prima speler in de combinatie maar puur op snelheid gaat hij het niet winnen. Wat een contrast met vorig jaar.
1 0
Spectre
Ze hebben berekend dat er van de 90 officiele minuten maar 42 minuten zuivere speeltijd was, 42 minuten.. laat het ff op je inwerken
0 0
MaximilianRosse
Dan mag je wel eens uit een ander vaatje gaan tappen Dusan want je bent al weken niet om aan te gluren. Geef die band maar aan Blind kennelijk heeft Dusan er last van. Volgende week wordt mininaal net zo irritant als gister. Ik zeg nooit dat we kansloos zijn maar tegen zo’n tegenstander zijn we helaas gewoon niet opgewassen. Ik geloof niet dat we dit nog kunnen omdraaien. Naast dat Getafe een verschrikkelijke ploeg is, speel je zelf ook al maanden geen fatsoenlijke wedstrijd. Daar moet je ook gewoon eerlijk in zijn. Stel het kampioenschap maar veilig want dat is het allerbelangrijkste. De EL kan me echt gestolen worden.
0 -1
Multi
Pak die band ook maar is af van Tadic en wissel hem maar is een keer, want beter spelen erdoor doet hij in ieder geval niet. Geef die band maar aan Blind.

Hij praat tegenwoordig meer dan dat hij zijn voeten laat spreken. Wat mis ik de Tadic van vorig seizoen.
0 -2
godlike
Je mist gewoon creativiteit, kwaliteit en automatismen. De bankzitters en jeugd zijn nog niet klaar voor Europese wedstrijden waar wat anders wordt gevraagd. Ik snap daarom niet dat je niet met de ervaren iemand als Huntelaar start. Een Nederlands centrum met Blind en Schuurs is ook logischer maar wellicht had at laatste te maken met de fitheid van Schuurs,. Diep teleurgesteld, ik zie dit Europees niet meer goed komen.
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Thuis kunnen we niet eens fatsoenlijk spelen tegen sparta, laat staan tegen getafe. Ajax is sowieso europees slecht in thuiswedstrijden, tja als je het hebt over cylrioten en tegen grieken.

We gaan er gewoon kansloos uit, we hebben geen goal gemaakt daar, een tegengoal moet je er 4 maken
1 0
AFCA4L
Dat gezeik op de scheidsrechter kan natuurlijk niet alleen de reden zijn Ajax creëerde O kansen. Mooi dat ze niet opgeven maar ik denk dat het klaar is helaas.
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Je moet babel eruit gooien daar komt het door, veel te stroperig en afwachtend
5 0
BokkieBokstra
Natuurlijk niet opgeven al zat het lastig te zijn. Het kan niet altijd feest zijn, het onbreekt Ajax op dit moment aan teveel. Goede spelers die er niet zijn, blessures, het is een optelsom. Het zal nog wat worden als Ajax niet altijd top presteert.
0 0
PetrusKeizer
Nog belangrijker dan 'het niet opgeven' (je wordt dik betaald, dus lijkt me vrij normaal) is dat we de lamlendigheid van ons afschudden en weer ns lekker gaan VOETBALLEN.
0 0
PuurGeluk
Ach, en als de ommekeer er niet komt worden we waarschijnlijk kampioen en spelen we CL. Waar we thuis horen...
0 0
Ajaxtrouw
Hahahahaha
0 0
Ajaxtrouw
Hahahahaha
0 0
Ajaxtrouw
Hahahahaha
0 0
AFCA1510
Heb je letterlijk geen reet te zoeken met dit spel en al helemaal niet zonder Ziyech.
1 0
PuurGeluk
Was ook sarcastisch;)
0 0
AFCA1961
Ik was dolblij met de komst van Dusan en heb vorig seizoen ook intens van hem genoten maar dit seizoen is het eigenlijk iedere wedstrijd niet goed genoeg.....zo ook vandaag.
Ik vrees alleen dat Dusan dat zelf helemaal niet door heeft en vind dat het prima gaat. Heel het seizoen al hopeloos uit vorm.
0 0
MichelBoerebach
Wat als meneer Tadic eens een paar weekjes gaat banken?
0 0
AJAXAFC1
Er is weinig vooruitgang in dit seizoen dat baart me toch wel zorgen... zoals vorig jaar had ik nooit verwacht maar we hebben toch sterkhouders weten te behouden en wat aankopen gedaan...
Het is dit jaar wel echt heel weinig:

Tadic: hopeloos uit vorm speel echt met de week zwakker en zwakker...
Martinez: na de winterstop echt totaal niet dezelfde speler als ervoor maakt echt veel fouten en is aan de bal veel te traag zeker vandaag...
Ziyech: Laaste tijd ook weinig van gezien afgelopen maanden zonder zijn maatje Promes niet echt meer op goeie acties te betrappen als het tegenzit..
Rechts centraal Alvarez, Schuurs, Veltman..: dit begint inmiddels wel een ramp te worden hebben 40 vervangers gehaald voor Mattijs maar de ander faalt nog harder dan de ander dramatisch...
Dest: Is verdedigend wel beter geworden ook al was die ongelukkig bij de 2-0 maar aanvallend wat die gozer allemaal zit te doen je word er moe van alles moet met een trucje
Ten Hag: vind hem echt niemand beter maken laatste tijd & zijn wisselbeleid is echt bar en boos in wedstrijden je moet sown wedstrijd 10x beter lezen als het niet loopt of beter voorbereid zijn je kan niet altijd alles voetballend oplossen... spits voor spits cv voor cv vandaag armoede ten top...
Begin sterk mijn twijfels te krijgen over ten hag dit seizoen ook al krijg die zeker het voordeel van de twijfel door vorig seizoen maar hij mag ook met de beste ajax selecties werken in jaren...

Enige die ik positief kan benaderen zijn:
Blind: Speelde perfect laatste 30 min,was wat onwennig begonnen wat ook te begrijpen is maar een echte leider
Onana: speelde niet maar is altijd constante factor
Vd Beek: speelde vandaag duidelijk minder maar vind hem nog aardig niveau halen
Tagliafico: blijft altijd strijden doet nooit echt perse iets verkeerd behalve dat die teveel kaarten pakt

Twijfel:
Babel: maakt het niet echt waar in de eerste maanden zeker niet in deze samenstelling zonder enige diepte
Traore: lastig voor hem om in een team te komen wat niet draait maar heeft potentie

Daarnaast ook veel blessure met David, Quincy, Ziyech Blind net terug snap ik allemaal wel maar wij zijn een europese topclub inmiddels dan mag je niet elke keer zover terugzakken na 1 goed jaar...
1 0
EersteAanname
Is dit diezelfde Tadic die voor de wedstrijd van vandaag ook aangaf dat we scherp moesten zijn?
0 0
altijdwelwat
Slechts enkel met zijn mond nog maar een topper , laat al maanden zo goed als niks meer zien. Vandaag ook weer volledig onzichtbaar.....
5 -3
MichelBoerebach
Eens.
0 0
AJAXAFC1
Was die maar ontzichtbaar beter dan dat die bal heeft die gozer is echt geen schim meer van de Tadic van vorig jaar
0 0
Ajax114
Alleen maar praatjes en duimpjes omhoog pff. Is gewoon klaar met deze speler en dan nog twee jaar op de loonlijst tegen 4 M salaris. Prima beleid Overmars !
3 -5
ajaxdordtt
Boehoeeeeeeeeee
2 -1
Ajaxtrouw
En van je hela hola houdt er de moed maar in...
1 0
goajaxgo
Bij elke aanraking gewoon 5 minuten 'geblesseerd' op het veld liggen en Getafe is naar de volgende ronde. We weten inmiddels dat scheidsrechters hier per definitie niets aan doen. Gele kaart voor een schwalbe? Wanneer hebben we die voor het laatste gezien? Kan het me niet herinneren.
0 0
Tiemen_S
Er werd te weinig écht vrijgelopen of ruimte/diepte gezocht. Dat icm de slechte passing was echt niet om aan te zien. Twee passes prima en dan weer zo'n zaadbal twee meter achter een speler in semi beweging. Liverpool stond deze week ook tegen zo'n schrale muur van Atletico aan te beuken, maar de intensiteit die ik daar wel zag heb ik vandaag gewoon niet gezien. Echt hard balen, maar wat hoop ik dat ze die Spanjaarden volgende week jankend naar huis sturen.
0 0
Ajax114
Onder Bosz was er veel meer lef en durf. Ten Hag is minder van vol erop. Het is bijna onmogelijke klus met ietwat bange ingestelde Ten Hag.
1 -5
Cupmetgroteoren
Wanneer gaan we trainers nu eens gewoon op hun echte waarde beoordelen: het zijn veredelde gymleraren die de toestellen klaar moeten zetten voor de gym. Een trainer is zo goed als z'n materiaal. Het verschil tussen een gymleraar en een trainer is echter dat een trainer er miljoenen voor betaald krijgt. Waanzin natuurlijk.
0 -1
Jelephi
Tadic lult veel vooraf naar doet nagenoeg niets in het veld.
4 -1
Ajax114
Klopt, best jammer dat hij nog twee jaar contract heeft als speler. Hij lijkt met zijn 31 jaar nu al opgebrand.
1 0
Ajaciedvooraltijd1434
Belangrijk is denk ik gewoon om lef te hebben. Dat begint al met de opstelling. Gooi Eiting op het midden, Donny op 10, Ziyech op rechts en Tadic in de spits. Voorhoede loopt momenteel niet door de afwezigheid van enkele speler. Waarom dan niet terugvallen op de basis van vorig jaar?
6 -1
AJAXAFC1
Eens, zeg niet dat eiting de key is maar sws Tadic op rechts dat kan echt niet meer dan maar uit de basis hij moet spits of niet, speelt zo ontiegelijk zwak vanaf de zijkant
0 0
Johan14Cruijff
Precies, waarom alle automatismes van vorig jaar allemaal overboord gooien. Tadic op de vleugel is geen schim meer van vorig jaar. Het hele spel in de Champions League liep via hem als aanspeelpunt. Terug naar de basis.
1 -1
ghouleseddik
Ik verwacht een reactie van ons team. De messen worden geslepen. Die Spanjaarden gaan er óf met 6-0 óf per brancard af volgende week.
2 -1
EersteAanname
Heerlijk naïef ben jij. Ik zou je wel een kusje willen geven
2 -1
Mokum31
Ze gaan er hoe dan ook af
1 0
Ajax114
Nou, ze mogen er allemaal af per brancard van mij.
2 0
FrankRijkaard4
Getafe kan deze speelwijze in de Johan Cruijff ArenA nooit op de mat leggen; groter veld, bijna geen supporters en ik denk dat ik namens een heel groot gedeelte van ons spreek dat we Getafe even op haar plek moeten zetten. Iedereen zal super gemotiveerd zijn om niet door deze naainekken uitgeschakeld te worden. Supporters niet maar ook zeker de spelers niet. 4 0
4 0
AFCA1961
Ik help het je hopen want dat zou geweldig zijn, maar ik vrees dat het over en sluiten is, zeker na die 2e goal.
1 -1
Hollister
Laatst werd ik hier afgemaakt, omdat ik, tijdens de zoveelste wedstrijd van Jong waarbij ze de wedstrijd weer eens weggaven in het laatste half uur, verweet dat in onze hele opleiding van Ajax het aspect mentaal en fysiek zwaar onder belicht vind... Ook in de finale tegen United, Valencia thuis en ook weer deze wedstrijd, ontbreekt het aan de wil om te winnen, mis is de overtuiging om duels te winnen, ten koste van wat ook resultaat halen...
Let wel... ik zeg niet dat dit in plaats moet komen van techniek en tactisch vermogen, maar die meerwaarde die Ajax door de geschiedenis heeft gehad op technisch en tactisch gebied kan je pas ten gelde brengen als je op zijn minst dezelfde passie in je spel kan leggen als je tegenstander.. vorig jaar zag ik die bevlogenheid en ook de speelvreugde veel terug in ons spel.. Ik snap niet dat er in dit soort wedstrijden niemand op staat en zegt, nu is het genoeg, we klappen er bovenop...
Natuurlijk kunnen ze dat wel, maar net als bij heel veel jonge spelers, is dit slechts zelden op te roepen blijkbaar... wedstrijden zoals vorig jaar thuis tegen PSV... dat karakteriseert een topvoetballer.. dat die dit ook juist in dit soort potjes kan opbrengen. Vandaag zware onvoldoende voor die jongens die het hadden moeten brengen.. Tadic, Ziyech, Babel, zelfs vd Beek en Blind waren matig .
Let maar op ... volgende week zul je een heel ander team zien maar dan vlieg je er weer uit door een foutje of scheidsrechterlijke dwaling.. doelpunt maken die gasten zeker wel in Amsterdam.. dan moet je er al snel 4 maken.. dat gaat ze niet lukken... kan je nu al vertellen dat de opmerking wordt volgende week: We hebben het vorige week laten liggen en verknald.. mark my words.
En een dikke vinger voor al die gasten die vinden dat werklust, passie, wil om te winnen, intrinsieke motivatie, drive, karakter, over mijn lijk mentaliteit, etc niet horen bij Ajax... zou lekker op!
6 -5
OdjePils
Je hebt deels wel gelijk hoor, maar dat je hier wordt afgemaakt is ook terecht! In voetbal ben je niet alleen afhankelijk van wat je zelf brengt als team.
0 0
BRAMHOUTEN
Applaus voor jezelf. Jij bent echt goed. Ik snap niet dat jij geen functie bij ajax krijgt. Jij weet het precies. Echt goed
1 -4
PierreHeno
Het boekje met afgekloven teksten na afloop van een verklote wedstrijd is inmiddels publiek geheim. Inderdaad:" vorige week hebben we het laten liggen....maar dat is voetbal. Nu alles vol voor het kampioenschap...we hebben er alle vertrouwen in"
2 -1
Labrador
wat wil je nou? Een medaille? Wat knap dat jij dat allemaal al wist . Goed hoor. Chappeau
0 -6
Hollister
Kijk die losers als jij bedoel ik dus met die vinger... droeftoeter
4 0
Labrador
Haha droeftoeter zegt ie. Ik baal net zo hard maar die slappe analyses van de zogenaamde kenners daar koop ik weinig voor. Achteraf gelul.
1 -3
Ajax114
Onzin vooraf door velen al gezegd. Jij waande je al in de volgende ronde. ZIe eens in dat het beleid niet zo geweldig is.
4 0
Labrador
Haha werkelijk waar. Wat triest. Ik waan me al in de volgende ronde? Flikker op man. Het beleid is voor vele goed of slecht op het moment dat het ze uitkomt. Kortom: Achteraf gelul. Ajaxshowtime is qua nieuws leuk maar de reacties zijn gewoon heel erg zielig. Internet hooligans
1 -4
FollowAjax1
Mand!
0 -3
Frank1978
Een snelle openingstreffer en alles is nog mogelijk. Alleen, gezien de huidige vorm, gaat het een lastig verhaal worden tegen deze irritante luizenploeg vrees ik. Maar er zijn gekkere dingen gebeurd in voetbal, dus op voorhand opgeven moet je zeker niet doen.
1 0
PierreHeno
Barça - Getafe afgelopen week gezien?.....na een 2-0 voorsprong..èn met ene Messi in de basis....werd het uiteindelijk toch nog billenknijpend 2-1..... En Ajax zal ze wel even oprollen in de JC Arena want 'WZAWZDB'? Maar: ik blijf het met je hopen.
1 0
Soccerskins
Tuurlijk was het frustrerend, maar ik geloof er in dat we dit kunnen omdraaien in de arena! We laten ons toch niet kennen door zo’n kutploeg.
1 -1
ajaxdordtt
Was toch al duidelijk met hoe achterballen genomen werden, en hoe men verddigend stond bij die vrije trap. Lafheid.
2 0
talent020
Daar verbaasde ik me ook over, zo niet des Ajax was dat,
1 0
Rikkie66
Laat maar zien dan!
0 0
PierreHeno
De zin "we zijn gewoon in hun val getrapt" is feitelijk alles zeggend .Dat wil zo'n beetje zeggen dat Ten Hag er met zijn tactiek weinig van gebakken heeft noch het tij heeft doen kunnen keren. Zijn assistenten Reiziger en Poulsen lijken rechtstreeks uit Madame Tussaud's wassen beelden museum te zijn ontsnapt en zitten daar maar wat te staren vanaf de bank. Ten Hag weet het allemaal ook al lang niet meer en zal wel weer komen met de uitspraak dat de spelers niet vol in hun concentratie zaten en dat ze alles precies van te voren zo hadden besproken maar dat de spelers in het veld vergaten de met hun afgesproken taken uit te voeren et cetc en nog veel meer van dat soort geluiden die geen hout snijden en je mogelijk ook na de uitwedstrijd bij Heracles zal mogen verwachten. Nee volgende week wordt alles in een keer anders zeker? Ik weet er nog wel eentje: "wanneer we volgende week binnen 20 minuten de 1-0 maken dan kan het zomaar ineens allemaal omdraaien......dat is voetbal". Nou laten we dan daar maar onze kaarten op zetten Dusan.
5 0
Dastaan
Scheidsrechter moesten ze tijdens de wedstrijd ook z’n benen breken. Uefa maffia, altijd al anti Ajax geweest honden. Tuurlijk ligt de fout ook bij ten Hag en de spelers. Het is dit seizoen al een beste drama wat we hebben moeten aanzien. Niet te geloven wat er vandaag is gebeurd.
2 -1
MichelBoerebach
Blablabla... We liggen er gewoon uit tegen de nummer 3 van Spanje. Geen schande. Niet voor dit huidige Ajax. Hoewel het vandaag uiteraard wel een heel stuk beter had gekund!
0 -4
ajaxdordtt
Doe maar wel. Kansloos.
0 -1
FlyingDutchMan
Kansloze wedstrijd thuis..
1 -1
Kokakola
Hopen op penalties.
0 0
talent020
Volgende week weer 90 minuten lang voor onze club uit Amsterdam, op de tribune maar vooral op het Veld!
3 -1
fanforeffer
jij Tadic moet meer leiderschap tonen in het veld ,het is allemaal te slap, amateuristisch, onvolwassen,kinderlijk. Baal van de slappe houding van jouw ! met dat duimpje omhoog als ze 10 meter naast jouw passen.
6 -1
Superjodeuh
Normaal gesproken irriteer ik me aan de negativiteit, maar in dit geval heb ik helaas geen hoop meer
2 0
chloorbestendig
Praatjes vooraf, praatjes achteraf. Tijdens de wedstrijd op 70% aan lopen kloten.
6 0
Toon meer reacties