Tadić: 'Niet verbaasd dat Barça mij wilde huren'

BartVeenstra, 20-02-2020 om 07:10, 6497 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadić stond er niet van te kijken dat FC Barcelona hem afgelopen januari op huurbasis wilde overnemen van Ajax. De Catalaanse club was op zoek naar een extra spits door de blessures van Luis Suárez en Ousmane Dembélé, maar de Servische aanvoerder van Ajax bleek niet over te halen.

'Ik was niet verbaasd dat FC Barcelona me voor een half jaar wilde huren, want ik geloof in mezelf en heb een uitstekend seizoen achter de rug', aldus Tadić in gesprek met De Telegraaf. De aanvaller geeft aan dat hij enorm veel van Ajax houdt. 'Ik heb al honderd keer gezegd dat Ajax mijn club is en er was geen reden om naar FC Barcelona te vertrekken, omdat ik hier alles heb wat ik wil. En ik sta tot 2026 onder contract.'

Een speler die na dit seizoen wel vertrekt bij Ajax is Hakim Ziyech. De spelmaker speelt vanaf de zomer voor Chelsea. 'Ik weet uit eigen ervaring dat de Premier League een zware competitie is. Maar ik hoop en reken erop dat Hakim gaat slagen, omdat hij een kwaliteitsspeler is. En Chelsea lijkt me ook een club waar hij goed past, omdat het een aanvallend elftal is. Daarin komt Hakim het beste tot zijn recht. Ik hoop dat we hem met z’n allen een mooi afscheid kunnen geven: met drie prijzen.'

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Peewee
Het spijt me dat ik het moet zeggen maar Tadic in deze vorm is het zelfs niet waard om voor jong Ajax uit te komen, wat een (negatieve) metamorfose met afgelopen seizoen.
0 0
DMDTagz
Uitstekend seizoen? Dan heeft hij het vast over het vorige seizoen, want dit seizoen is het niet best.
0 0
AlexIbarra
Dat zijn teksten, captain!

Nu nog ff 2 doelpuntjes vanavond en we hebben het nergens meer over. ;)
0 0
Hobbemastraat
Toch bijzonder dat een Serviër als Tadic zo trots is om voor Ajax te spelen en onze eigen jongens zoals de Ligt en Frenkie ons zo vroeg verlaten hebben. Vooral de Ligt (paar jaar jonger dan Frenkie) is mij erg tegen gevallen. Een jaar extra met Ajax in de CL had hem zeker geen kwaad gedaan.
4 0
Bapinho
Ik heb dat zelf juist bij frenkie; die heeft echt maar 1 vol seizoen basis gespeeld; de ligt in ieder geval nog 2,5-3 jaar. Verder wel met je eens dat ze beiden heel snel weg zijn gegaan en dat toch een beetje een wrange nasmaak heeft gegeven als ik eerlijk ben.
2 0
megaonion
De Ligt mag een voorbeeld nemen aan Ziyech. Niet een club kiezen voor geld maar een club kiezen waar je denkt dat je er bij goed past.

Ik weet nog steeds niet welke idioot het een goed plan vond voor Matthijs de Ligt om bij Juventus te gaan spelen, aangezien je daar voetballend niks kan / mag en je puur moet concentreren om je mannetje uit te schakelen.

de Ligt stond er juist bekend om dat hij goed kon voetballen en dat was een van zijn sterkste punten. Laat dat weg en je neemt een grote hap percentage van zijn kwaliteiten af. Zonde.
0 0
DrD3k
Helemaal mee eens. Maar Ajax verkoopt elk jaar zijn beste spelers. Nieuwe spelers moeten eerst weer een jaar wennen aan het Ajax spel en ga je er dus altijd op achteruit. Dit jaar verkopen we Ziyech en miss nog wel 1 of 2 sterkhouders. Volgend jaar krijg je er een zeer talentvolle lichting bij. Dan kun je over 3 jaar seizoen 22/23 weer een uitgebalanceerd team hebben met Antony die dan zijn laatste jaar alweer ingaat. Zo gaat het nou eenmaal en zo zal het voorlopig blijven gaan. De enige redding zou zijn als we de Beneliga erdoorheen krijgen. Meer weerstand en dus moeilijker om kampioen te worden. Grotere stadions zonder kunstgras en clubs met een eigen identiteit. Salarissen zullen verder stijgen en meer binnenlandse top transfers. Dan zou AZ nu gewoon 4e of 5e staan, want te smalle bank en te jonge selectie. België doet het ook al jaren beter in EU dan NL
0 0
Schip
Geloof dit evenmin. Dan zal er een kink in de kabel zijn gekomen of i.d.
0 -9
Mocrodammerr
ik denk niet dat hij de waarheid spreekt. Als Barca belt, pak je normaliter gewoon de 1e vliegtuig naar barcelona. Marcus heeft hem gewoon niet laten gaan, en terecht.
0 -14
megaonion
Nee hoor, Barca heeft me gister gebeld of ik salaris van Messi wil verdienen maar vond me normale leven hier veel leuker met een modaal salaris. Top man!
0 0
Mikee
Heerlijke reactie van Tadic en een goed signaal naar anderen!
8 -1
KingJames23
Ja mooi lullen kan tadic wel. Vorig seizoen was hij natuurlijk fantastisch, maar hij is dit seizoen gewoon echt slecht ondanks z’n redelijke statistieken qua assists.
1 -12
Mikee
Hou op man. Hij heeft nu idd al meer assists dan heel vorig seizoen. Qua doelpunten schiet hij er minder in, maar hij is absoluut belangrijk voor het team.
9 0
KingJames23
Nee hij speelt gewoon echt heel slecht. Hij jankt aan 1 stuk door in een wedstrijd en na hij zegt altijd precies wat de supporter wil horen.
1 -9
FreddyAX
Dat na -zeggen heeft niets met zijn vorm of statistieken te maken, hij scoort minder dan vorig seizoen maar staat ook minder vaak in de spits.
1 0
VoorOnzePloeg
Waarin? Op zijn statistieken na dan
2 -1
terminator10
Ronaldo de 2de beste speler voor 10 jaar was ook bekend om zijn goals dat is wat telt namelijk goals en assist en tadic doet t goed
0 0