Ten Hag ziet gelijkenissen tussen Getafe-uit en Benfica-uit

ThijsZwagerman, 19-02-2020 om 20:35, 6333 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag verwacht dat Ajax het donderdagavond tegen Getafe weleens heel moeilijk zou kunnen gaan krijgen. De Ajax-trainer vergelijkt het duel met een eerdere Europese uitwedstrijd die Ajax onder zijn leiding speelde.

‘Soms zul je een wedstrijd moeten overleven’, zegt Ten Hag op de persconferentie over Getafe - Ajax, als hem gevraagd wordt of hij verwacht dat het een lastig duel wordt. ‘Ik herinner me de uitwedstrijd tegen Benfica, waar we niet in het spel kwamen dat wij graag willen spelen. Dat kan morgen (donderdag, red.) ook zo zijn. Desalniettemin zullen we een resultaat moeten halen en moeten we winnen.’

Toch kan dat niet alleen maar door te ‘overleven’, stelt Ten Hag. ‘In Europa moet je altijd goed zijn om een goed resultaat te halen.’ Daarbij ziet de hoofdtrainer van Ajax dat de stijgende lijn de laatste weken lijkt ingezet. ‘Onze speelwijze en spelprincipes zijn heel duidelijk, daarnaast zijn er spelers aan het terugkomen van blessures. Ik denk dat we vooruitgaan, dat er progressie in zit. Als deze weg zich voortzet kunnen we richting het voorjaar naar een topvorm groeien.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Heliumschaap
Babel - Tadic - Ziyech
Donny
Martinez - Eiting
Nico - Blind - Schuurs - Dest
Varela

Dest over de flank diep en Ziyech in een vrije rol. Lijkt me de meest logische opstelling mits Schuurs fit is, anders zal daar Alvarez staan.
0 0
Ajax4life16
vind dit ook de beste opstelling nu. Ben itt tot velen hier wel positief over Eiting.
0 0
Juichtoon
Eiting heeft nog nooit iets laten zien en is veel te liev. Ik geloof helemaal niet in Eiting ms over een jaar of 3.
0 0
Sterspeler
Zolang ie uit de duels blijft wel. Hij was een tijdje terug lekker fel. Hopelijk neemt hij weer het mes tussen de tanden mee.
0 0
MPAjax
voordeel blijft dat je uit begint
0 -1
Markopantelic007
Real Madrid eerst thuis: door
Juventus eerst thuis: door
Tottenham eerst uit: uitgeschakeld

Hoezo voordeel?
1 -1
Juichtoon
Dat was vorig jaar.
0 0