Oostenrijk terug als sponsor Ajax, PCI is zeer grote sponsor

BartVeenstra, 18-02-2020 om 10:15, 12606 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oostenrijk Groep keert terug als sponsor van Ajax. De Amsterdamse club en Oostenrijk hebben een overeenkomst voor zesenhalf jaar getekend. Het internationaal opererende vervoersbedrijf uit Diemen was in de jaren negentig ook al sponsor van Ajax en keert nu terug als Official Supplier.

Dat oude sponsoren graag terugkomen bij Ajax is een goed teken voor de Amsterdamse club. Nog belangrijker is dat Ajax instaat is om lange deals te sluiten. De club deed dat in de afgelopen periode ook met sponsors als Ziggo, ABN AMRO, Iconix, CST, BUD en Adidas. Al deze bedrijven liggen voor de lange termijn vast.

Vorige week verlengde Ajax het contract met PCI al met zes jaar. PCI was een gewone sponsor, maar kan inmiddels een 'zeer grote sponsor' genoemd worden. Dat veel sponsoren langdurig zijn vastgelegd, zorgt voor veel continuïteit. Hierdoor kan Ajax haar begroting de komende jaren structureel verhogen.

Reactie Menno Geelen en Oostenrijk

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is blij met de nieuwe samenwerking met Oostenrijk. 'Oostenrijk en Ajax hebben al een lang verleden met elkaar, waaronder de samenwerking in de succesvolle jaren ’90. We zijn verheugd dat we met de nieuwe generatie aan het roer wederom een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. Oostenrijk zou aanvankelijk pas per komend seizoen Official Supplier zijn, extra dank en waardering is er voor het feit dat ze al per direct aan boord zijn gekomen.'

Ook voor Rogier Staal, de CEO van Oostenrijk Groep, is blij om terug te zijn in de sponsorgroep van Ajax. 'We ondersteunen Ajax met het busvervoer op alle fronten en waar nodig VIP-vervoer. Dat doen we voor de gehele organisatie; van (jeugd)spelers tot en met de vereniging en van de Foundation tot en met de fans. Ik durf vast te stellen dat de nieuwe Mercedes-spelersbus voor Ajax 1 die er komend seizoen komt de mooiste van Nederland wordt, en dat past natuurlijk ook bij Ajax.'

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chloorbestendig
Eindelijk de anschluss met Oostenrijk.
0 0
TontoKarnaggel
Regelen ze dan ook onze supportersbussen naar de bekerfinale? In dat geval zou ik er nog onderuit proberen te komen als ik hun was :)
3 0
Labrador
Hij is sarcastisch heren... Rustig maar.
5 -1
Mocrodammerr
Heb liever een goeie spits middenvelder en een killer achterin.
4 -11
mvdk
Komen eraan. Antony is onderweg en er volgen er nog wel een stuk of 3, 4 ;-). Misschien wel meer, maar dat zal uiteraard van het aantal vertrekkende spelers afhangen.
0 0
MitsjollAjax
De bus parkeren achterin?
0 0
GeleenAjax
Die gaan niet komen zonder (sponsor)inkomsten...
4 0
Drukwerk1968
Wil je nog een glaasje azijn? Ajax timmert heel goed aan de weg.
5 0
Mocrodammerr
mag ik heet water en bosvruchten thee. cheers.
2 -3
Hans Kraay Jr.
Thee wat een miet!

Echte mannen drinken bier!
0 0
mvdk
Ja hoor, heb nog wel een kilootje of 100.000 in alle smaken liggen. (No joke)
0 0
Mocrodammerr
zaken gaan slecht lees ik
0 0
mvdk
Juist fantastisch!
0 0
FissaDeGekste
Theeparty in Diemen ter ere van het sponsorschap dan maar?
0 0
mvdk
Haha, ik was er laatst nog! Gemiste kans!
0 0
Sanalologo
Misschien ook een goed stel hersens?
2 -2
Mocrodammerr
heb ik al, nu jij nog
2 -2