Ajax bevestigt: Lang op huurbasis naar FC Twente

BartVeenstra, 18-01-2020 om 12:05, 10324 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Noa Lang speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor FC Twente. Ajax heeft de huurtransfer zaterdagmiddag bevestigd via Ajax.nl. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2020. In Amsterdam heeft Lang nog een contract tot medio 2021.

Bij Ajax leek Lang in de tweede seizoenshelft niet op veel speelminuten te hoeven rekenen. Door blessures van Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad kwam hij vlak voor de winterstop geregeld in actie, maar nu Promes weer fit is, Neres bijna hersteld is en Ajax met Ryan Babel een extra aanvaller heeft gehaald, is het voor Lang beter om elders ervaring op te doen.

'Doel is om completer terug te keren bij Ajax'

Lang hoopt bij FC Twente een mooie ontwikkeling door te maken, zo gaf hij al aan in een interview met De Telegraaf. 'Een van mijn doelen is om qua inhoud sterker te worden. Ik moet betrouwbaarder worden in de omschakeling en mezelf op elk gebied verbeteren. Het moet niet zo zijn dat ik alleen een leuke voetballer ben in balbezit. Mijn doel is om completer terug te keren bij Ajax. Ik weet zeker dat ik daar ga slagen.'

Ook trainer Erik ten Hag gaf vrijdag tijdens de persconferentie al aan hoe hij denkt over de verhuur van Lang. 'Het perspectief van Noa wordt toch wat anders (door de komst van Ryan Babel en de weer fitte Quincy Promes, red.). Noa is een jonge speler met relatief weinig ervaring als eerste elftal speler. Hij moet ervaring opdoen. We staan ervoor open om hem een halfjaar te verhuren, zodat hij in juli terugkeert als een betere speler.'

Denk jij dat Ajax in eigen huis met 3-0 wint van Sparta? Zet in en krijg 7,45 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bazenvan95
Hij lijkt op een south park poppetje
0 0
MarLuuk76
Hoop dat hij beter terug komt. Wel weer een mooi voorbeeld, dat alle ons hatende ploegen onze spelers willen. Wat was de laatste Twente Ajax weer triest qua Twente publiek.
1 0
3*stars*3
Volgens mij gedragen ze zich alleen bij Sparta, Heerenveen en Willem II normaal als Ajax komt.
Maar je hebt gelijk hoor.
Zelfs onze rivalen staan hijgerig klaar om ex Ajacieden over te nemen.

Wens Lang verder veel succes daar, minus de uitduel tegen Ajax.
0 0
vincent_DV
Ik denk oprecht dat hij ook daar op de bank beland. Mede omdat ik denk dat hij niet past in degradatievoetbal wat er wel aan zit te komen, ook hebben ze met Aitor en die Japanner goede buitenspelers en op het middenveld komt ie ook niet aan de bak denk ik. Kwalitatief is het denk ik ook niet de kwaliteitsinjectie waar ze op hopen.
2 -1
Rentokill
En nou niet na een maand ruzie met de staf maken omdat je niet alles speelt. Dwing t af! Wees n prof. Dát is wat iedereen wil zien.
1 0
Jornnn
Mooi dat hij de stap neemt. Hopelijk wordt hij snel volwassen daar. Dan kan het een grote worden.
1 -1
Minsc
Een grote volwassene dus? Een grote voetballer gaat hij natuurlijk niet worden.
0 0
Flipper33
Ben benieuwd hoe die het daar gaat doen !
1 0