Ünüvar: 'Hoop beloond te worden door de trainers'

JesseTH, 20-12-2019 om 23:20, 6935 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Naci Ünüvar is blij met zijn invalbeurt van vrijdagavond bij Jong Ajax én zijn eerste goal in het betaald voetbal. Het talent wil nu hard blijven werken om zo meer minuten af te dwingen, misschien zelfs als wel in Ajax 1. Toch waken hij en zijn vader ervoor dat hij al té veel in zichzelf gaat geloven.

'Vorige week had ik vakantie, maar toen hoorde ik van trainer Heitinga dat ik nog een weekje door moest bij Jong Ajax', zo vertelt Ünüvar bij FOX Sports. 'Vandaag zat ik op de bank en hoopte ik op minuten. In de rust zei de trainer: Naci, warmlopen. Je komt er zo in. Dat is mooi.'

'Ik verwacht dat ik elke wedstrijd kwaliteit lever en het team probeer te helpen', vervolgt hij zijn verhaal wanneer hem gevraagd wordt naar zijn eigen verwachtingen. 'Ik train nu superhard en geef elke wedstrijd en training honderd procent. Dan hoop ik beloond te worden door de trainers.' Of die beloning dan komt in de vorm van minuten in het eerste? 'Er is altijd wel een beetje hoop, toch?'

Ünüvar is nog altijd pas zestien jaar jong, een leeftijd waarop de meeste talenten nog relatief onbekend zijn. Voor de Ajacied is alles echter anders, want zijn talent werd al vroeg opgemerkt. Toch gaat hij niet naast zijn schoenen lopen. 'Ik word ermee geholpen door mijn vader. Hij zegt: hou gewoon je focus en doe je ding. Door mijn vader hou ik die focus op het voetbal.'

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van ADO Den Haag? Zet in en krijg 6,85 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
milan-jantje
Hoop dat deze jongen samen met Hansen, Brobbey en Taylor lekker veel speeltijd gaan krijgen in Jong en snel ook mogen proeven aan Ajax 1. Lekker meenemen op trainingskamp en minuten geven daar in Qatar.
1 0
SnifferClarke
Een aantal weken geleden zag ik Jong Ajax voetballen en het viel me op hoe vreugdeloos het allemaal was. Na een doelpunt plichtmatig elkaar een handje geven en dan met een chagrijnige kop terugwandelen naar de middellijn. Ik snap het niet. Vergelijk dat met het elftal van Nouri, de Jong, Eiting en de Ligt. De vreugde en lol spatte ervan af. Iemand een verklaring? Of is het gewoon een klote beroep waar je chagrijnig van wordt?
2 0
AFCA.
Komen toch weer heerlijke talenten aan. Hopen dat ze ook gewoon in hun kracht gebruikt worden. Dan staat er over 2 a 3 weer een heerlijke ploeg.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Lijkt weer helemaal nieuwe energie te hebben gekregen nu hij bij Jong minuten maakt.

Van deze jongen gaan we als Ajacieden de komende jaren echt heel veel plezier beleven! Ben benieuwd of hij op linksbuiten blijft, of dat hij uiteindelijk terug gaat naar het middenveld.
4 0
Tjpknge
Hij laat buiten en in het veld zien, hoe het moet. Voelt zich niet te goed om zijn verdedigende taken uit te voeren, brengt op het veld de juiste passie en strijd met zich mee. En dan hebben we het nog geen eens over zijn voetballende kwaliteiten..
4 0
036AFCA97
Zou toch heerlijk zijn als we over een tijdje met Unuvar - Brobbey - Hansen spelen. Hoe lang is het geleden dat we met een complete zelf-opgeleide aanval speelden?
3 0
afcas
Ik hoop toch meer op unuvar op 10 achter hansen in de spits. Dat duo is waarschijnlijk dodelijker dan unuvar links en hansen rechts naast brobbey.
3 0
FlyingDutchMan
I Luv it!
0 0
AjaciedRK
Ebecilio - siem - ozbiliz? :-)
7 0
Bky
Dat waren nog eens mooie tijden.
2 0
BillSplate
Lol
2 0
Joseph
Kijk ik echt naar uit, dat moet een nieuwe succesvolle golf worden. Als die jongens zich in de basis spelen, moet de geldkraan ook maximaal open om een zo sterk mogelijk team te maken.
1 0
Soccerskins
Gaat een hele grote worden!
0 0
Dennish
Grootste talent uit de jeugdopleiding. Mooi dat het voor hem nu gaat beginnen.
4 0