Ajax O19 sluit 2019 af met zege op NAC Breda

GinoHaverkamp, 14-12-2019 om 16:35, 15566 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax O19 en Ajax O16 hebben het jaar goed afgesloten. Beide ploegen wisten hun laatste competitiewedstrijden ruim te winnen. Ajax O19 deed dat met een 3-1 zege op NAC Breda, terwijl Ajax O16 met 0-3 te sterk was voor ADO Den Haag. Ook Ajax O15 won. Vitesse werd met maar liefst 4-0 naar huis gestuurd. Ajax O17 verloor op haar beurt met 3-2 van PEC Zwolle.

FT | Ajax O19 - NAC Breda O19 (3-1)

Ajax O19 heeft haar laatste wedstrijd van het jaar winnend afgesloten. Thuis op De Toekomst was het elftal van John Heitinga met 3-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten van NAC Breda. De Noord-Brabanders kwamen in eerste instantie op voorsprong, maar deze werd al snel teniet gedaan door Donny Warmerdam. Daarna scoorden Filip Frei en Damjan Dostanic nog. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding van Ajax mag zich zodoende gaan opmaken voor de kampioenspoule komend jaar.


Opstelling Ajax O19:

Reiziger; Van der Sloot, Kasanwirjo, Rensch. Douglas; Llansana (Salah-Eddine 60'), Warmerdam, Rasmussen (Martha 72'); Frei, Dostanic, Pynadath.

Wissels Ajax O19:

Dieker, Salah-Eddine, Musampa, Martha, Regeer.

Doelpunten:

0-1 Pjotr Kestens (24')
1-1 Donny Warmerdam (28')
2-1 Filip Frei (35')
3-1 Damjan Dostanic (48')

 

FT | Ajax O15 - Vitesse O15 (4-0)


Opstelling Ajax O15:

Mateyo; Turner, Verschuren, Agougil, Bijnoe; Van Driel, Gorter, Vos; Hamouchi, Gesser, Lenssen.

Wissels Ajax O15:

Setford, Rasing, Woudstra, Voute, Kalokoh.

Doelpunten:

1-0 Noah Gesser (36')
2-0 David Kalokoh
3-0 Mohammed Hamouchi
4-0 Bram van Driel

 

Overige wedstrijden:


FT | ADO Den Haag O16 - Ajax O16 (0-3)

Ajax O16 heeft de najaarscompetitie afgesloten als winterkampioen. De Amsterdammers wonnen met 0-3 bij ADO Den Haag O16 en dat was genoeg om de najaarscompetitie af te sluiten als koploper. Na de winterstop speelt Ajax O16 in de kampioenscompetitie.

Opstelling Ajax O16:

Steur; Gooijer, Aertssen, Milovanovic, Van Bohemen; Misehouy, Chourak, Jansen; Banel, Rijkhoff en Bobson.

 

Doelpunten:

0-1 Julian Rijkhoff (31')
0-2 Diyae-Eddine Jermoumi (61')
0-3 Gabriël Misehouy (65')

 

 

FT | PEC Zwolle O17 - Ajax O17 (3-2)

Voor Ajax O17 was het duel met PEC Zwolle een wedstrijd om den keizers baard. Het team van trainer Dave Vos was immers al verzekerd van de kampioenspoule van het komende kalenderjaar. Youri Baas, Ezje Dakriet, Julian Brandes en Jay Enem begonnen dan ook op de bank. Ajax speelde erg slordig en het weer hielp daar ook niet bepaald bij. De tweede helft werd namelijk geteisterd door noodweer. Uiteindelijk scoorde Alen Karahsanovic nog namens Ajax, maar dat bleek niet genoeg om de punten mee te nemen naar Amsterdam. PEC Zwolle scoorde namelijk vier keer. Drie keer in het doel van keeper Charlie Setford en één keer in eigen doel: 3-2.

Opstelling Ajax O17:

Setford; Oostwoud (Dakriet), Dirksen, Hillen, Aning (Baas); Yah (Brandes), Campagne, Fitz-Jim; Sarfo, Braspenning (Enem), Karahasanovic.

 

Doelpunten:

0-1 Alen Karahasanovic
1-1 PEC Zwolle
1-2 Eigen doelpunt
2-2 PEC Zwolle
3-2 PEC Zwolle

 

Volg de wedstrijden via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Erg genoten van Warmerdam vandaag. Hoe hij draait en passt, altijd de juiste keuze maakt, gogme heeft, dat doet me aan ene Frenkie de Jong denken. Met hem komt er echt voetbal op dat middenveld en kun je korte combinaties spelen. Wel iets minder atletisch en aanwezig dan Frenkie. Misschien dat ze daar nog wat aan kunnen doen.
1 -1
iammike
Zal je zien dat Ajax O19 door winst op NAC het ploegje van Dirk Kuijt gaat redden met een plek in de kampioensgroep
1 0
Ajax The Best
Ze staan in ieder geval zelf nu met 2-0 achter :)
1 0
Ajax The Best
Twente staat iig 1-0 voor, dus dan zouden die er over heen gaan
2 0
Wout1988
is toch leuk om ze nog twee keer te vernederen
2 0
Ajax_33
DIt is niet de eerste keer dat de commentator Pynidath noemt ipv Pynadath.
Stoort me iig
0 -1
Woodenshoe1
Mooie goal!
0 0
Ajax_33
Dit is niet echt een O19 waar ik graag naar kijk om eerlijk te zijn.
0 0
wolterx
Eerste winterkampioen van vandaag ook bekend. O14 heeft najaarsreeks als nummer 1 afgesloten na 4-1 wint vandaag tegen Vitesse. Meeste goals voor en minste tegen, o15 en o16 kunnen ook nog winterkampioen worden (o15 is het al maar vandaag laatste pot), middenbouw heeft een goed eerste half jaar achter de rug.
3 -1
Babangida83
Weet jij hoe t zit met de ontwikkeling van O14? Ze waren vandaag allemaal een kop groter dan hun tegenstander. Is dit normaal?
0 0
wolterx
Zitten een paar lange jongens in inderdaad. Sambo, Konadu, Vink en Hato zijn lang voor hun leeftijd. Zelf gecharmeerd van Konadu en Hato wil ik graag bij o15 zien. O'Niel vind ik een hele mooie speler, speelt veelal vanaf de flank. Iets kleiner nog, niet zoveel rendement maat hele fijne speler. Ugwu zie ik ook graag spelen, fijne rechtsback.
0 0
wolterx
Bij ADO is trouwens altijd een streamnop YouTube op de zaterdagen. Is een vaste camera, geen commentator etc maar voor liefhebber is het genoeg. Via site van Ado's jeugdopleiding is er een link. Spelen nu tegen Ajax o16.
4 -1
wolterx
Speelt de o15 2 halve seizoenen? Dacht dat dat laatste groep was waar ze één grote competitie hebben, hoop dat daar na de winter flink geschoven gaat worden want die groep kan met 2 vingers in de neus kampioen worden met dit team. Veel verschillende scorende spelers, defensief heel solide en doorheen hele elftal goede atleten en fysiek sterke spelers met enkele hele technische spelers.
3 -1