Jansen: 'Verwacht dat Mazraoui kan spelen'

FinnDekker, 20-11-2019 om 22:30, 9315 views, FC Afkicken |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De blessure van Noussair Mazraoui lijkt mee te vallen. Dat is wat Freek Jansen woensdag meldt in de Pantelic Podcast. De Ajax-watcher meent dat de rechtsback fit zal zijn voor het uitduel met LOSC Lille in de Champions League.

'Ik heb contact met hem gehad. Het viel alles mee. Ik verwacht dat hij kan spelen', luidt het positieve verhaal van Jansen. Mazraoui viel dinsdag uit bij een interland met Marokko tegen en in Benin. Het bleek echter voornamelijk een wissel uit voorzorg. 

Over het centrum zijn er nog wel twijfels. Daley Blind en Joël Veltman zijn beiden geschorst. 'Schuurs en Álvarez liggen het meest voor de hand. Dan kan je het blok ervoor hetzelfde houden.' Het nadeel is dat zij allebei rechts zijn. 'Martínez zou ook nog kunnen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Soccerskins
Tadic
Promes - Ziyech - Labyad
Alvarez - Vd Beek
Nico - Martinez - Schuurs - Mazraoui
Onana

Denk dat dit hem wordt tegen Lille.
0 0
JariHeijden
Begrijpelijk. Maar het kan ook zijn dat Alvarez en Martinez onderling van positie wisselen. Voor beide opties is wat te zeggen.
0 0
Heliumschaap
Weet je het zeker?
https://youtu.be/BZYtRjj1L2cAlvarez CV lijkt me dus geen goed plan. Dan nog liever Nous, maar ik denk Schuurs en Martinez. Beste optie.
0 0
PDF
Heliumschaap@ niet helemaal waar wat je zegt, bij overwinning Valencia op Chelsea zijn ze nog niet door. Indien 3 ploegen in punten gelijk staan telt het onderling resultaat niet maar het doelsaldo.
0 0
Heliumschaap
Nu ik je bericht nog een keer goed lees, denk ik dat je bedoelt dat er dus een uitzondering op de regel is als er DRIE ploegen gelijk staan i.p.v. TWEE? Dat zou nieuw voor me zijn. Gelukkig is ons doelsaldo best sterk.
0 0
Heliumschaap
Ik denk van niet. Volgens mij is aan het einde van de poulfase eerst onderling resultaat leidend, daarna doelsaldo en daarna gescoorde doelpunten. Al wordt het verwarrend uitgelegd:

*In the event that two (or more) teams have an equal number of points, the following rules break the tie during the group phase: 1. Goal difference 2. Goals scored At the end of the group phase, the following tie-breaking procedures are used: 1. Head-to-head 2. Goal difference 3. Goals scored
0 0
Heliumschaap
Er zijn mensen die zeggen dat het er niet zoveel toe doet of Ajax tegen Lille wint, maar dat het alleen om de wedstrijd erna gaat. Klopt niet. Het is juist een heel belangrijke wedstrijd.

Als Ajax van Lille wint en Valencia wint van Chelsea. Dan is Valencia sowieso al door. De laatste pot tegen Ajax is dan minder belangrijk voor Valencia en Ajax heeft dan aan een gelijkspel thuis genoeg.

Als Ajax van Lille wint en Chelsea wint van Valencia. Dan is Ajax zo goed als door. Ze mogen dan zelfs met twee doelpunten verschil thuis van Valencia verliezen.

Als Ajax van Lille wint en Chelsea speelt gelijk tegen Valencia. Dan is een gelijkspel tegen Valencia thuis voldoende.

Kortom, het is enorm fijn als Ajax van Lille wint, maar ook bij verlies kunnen we alles nog rechtzetten, maar dan moeten we winnen thuis, tenzij Chelsea van Valencia wint, dan is een gelijkspel voldoende tegen Valencia voldoende.

Ok, het zou dus al hele grote stap zijn als Chelsea van Valencia wint in Spanje. Als Ajax dan ook nog eens van Lille wint dan ben je er zo goed als.
3 0
Ajax4life16
We kunnen ook gewoon nog eerste worden en daarvoor moet je normaal gesproken allebei de wedstrijden winnen, de wedstrijd tegen Lille is gewoon extreem belangrijk.
0 0
floydje07
Blijft verreweg de meest fijne podcast voor de Ajacieden, de nuchtere Freek en emotionele supporter Arco.
1 0
soewares
Aanradertje dus? Ben nooit echt fan van podcasts maar (kwalitatief goede) content over Ajax is altijd welkom
1 0
floydje07
Yes! Grote aanrader, vooral rond (CL) wedstrijden is dit erg goed!
0 0