Nederland plaatst zich voor EK na doelpuntloos gelijkspel

GinoHaverkamp, 16-11-2019 om 22:35, 21958 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Nederland heeft zich voor het eerst in zes jaar weer geplaatst voor een eindtoernooi. Een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Noord-Ierland bleek voor de equipe van bondscoach Ronald Koeman genoeg om zich te verzekeren voor het EK aankomende zomer. Ajax was goed vertegenwoordigd met basisplaatsen voor Daley Blind, Joël Veltman, Quincy Promes en Donny van de Beek.

Een wedstrijd die nooit echt op gang wilde komen. Zo kan het duel tussen Noord-Ierland en Nederland genoemd worden. Oranje had aan een gelijkspel genoeg om zich direct te plaatsen voor het EK van komend jaar, terwijl de Noord-Ieren moesten winnen om uitzicht te houden op directe plaatsing. De thuisploeg was, op een gretige eerste tien minuten na, echter nimmer in staat om de Nederlandse verdediging langdurig onder druk te zetten.

Nederland kwam twee keer echt in de problemen in Belfast. Al lag dat vooral aan Oranje zelf. Na zo’n vijf minuten spelen nam Jasper Cillessen te veel tijd om iets te doen met een terugspeelbal, waardoor een jagende Noord-Ierse spits bijna de bal van de ex-Ajacied afpakte. De daaropvolgende klutsbal belandde echter niet in het doel.

Na een half uur spelen kwam Nederland écht in de problemen. Een voorzet van de thuisploeg werd onschadelijk gemaakt door Veltman, maar dat deed de Ajacied met zijn hand in de eigen zestienmeter. Een penalty en geel dus volgens scheidsrechter Szymon Marciniak. Steven Davis verzuimde echter om vanaf elf meter te scoren. Hij schoot ver over.

Ondanks dat Nederland niet per se moest, had de ploeg van Koeman wel de beste kansen. Vooral in de tweede helft zocht de ploeg geregeld de weg naar voren, maar dat leidde niet tot écht grote kansen.

Het was gedurende het tweede deel van de tweede helft vooral wachten op een slotoffensief van Noord-Ierland. Dat kwam echter nooit helemaal van de grond ondanks dat de thuisploeg het in de laatste tien minuten nog wel probeerde. Cillessen moest uiteindelijk een paar keer ingrijpen om wat voorzetten te onderscheppen, maar meer dan dat was niet nodig om het doel schoon te houden.

Het bleef na negentig minuten 0-0, genoeg voor Nederland om zich te plaatsen voor het EK. Na twee gemiste toernooien (EK 2016 en WK 2018) mag Oranje zich dus weer opmaken voor een groot eindtoernooi. 

Opstelling Noord-Ierland:

Peacock-Farell; Evans, Cathcart, Evans (70' McGinn), Lewis (81' Thompson); McNair, David, Saville; Whyte, Dallas, Magennis.

Wissels Noord-Ierland:

McLaughin, Carson, Thompson, Smith, Lavery, McGovern, Ferguson, Lafferty, Boyce, McGinn, Flanagan.

Opstelling Nederland:

Cillessen; Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon (36' Pröpper), Frenkie de Jong, Van de Beek; Promes, Babel (90' Aké), Berghuis (65' Luuk de Jong).

Wissels Nederland:

Zoet, Bizot, Aké, Van Aanholt, Dumfries, Pröpper, Strootman, Wijnaldum, Stengs, Boadu, Weghorst, Luuk de Jong.

Doelpunten:

-

 

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
7172AFCA7395
Als Belgie het komende zomer niet doet, dan nooit meer denk ik.
1 0
Ansjo
Wat een schijtlijster die Koeman. Stengs en Boadu zijn in bloedvorm dan stel je die toch gelijk op? Wtf moet je nou met Babel en Berghuis. In de ong 12 potentiële aanvallers die we hebben zijn zij nr 11 & 12. En die fucking de Roon nog steeds. Ik word af en toe echt gestoord van die Koeman met zijn rare maniertjes en zijn hierarchie systeem. Je moet gewoon ten allen tijde de beste 11 opstellen en niet kijken naar bewezen diensten uit het verleden. Dat is dan lullig voor Babel aangezien hij bij gebrek aan beter best belangrijk is geweest maar we hebben nu beter dus hoort hij niet te spelen. Als iedereen fit is zouden Babel en Berghuis in de verste verte niet in de 23 koppige selectie thuishoren. En Strootman en de Roon moet je ook gewoon beide niet oproepen. Dan kan je nog beter Dani de Wit en Koopmeiners oproepen. Of Vilhena en volgens mij is Gravenberch al beter.
1 0
Renevanrijswijk
Lammert
0 0
ÁlvaroRecoba
-------Promes----Memphis----Stengs--------
------------------------Donny------------------------
------F. de Jong-----------------Wijnaldum-----
-------------------------Blind-------------------------
--------Van Dijk----De Vrij----De Ligt----------
----------------------Cillessen-----------------------

of

-----------------Memphis----Malen-------------------
----------------Donny--------Wijnaldum--------------
--Blind----------------Frenkie--------------Promes--
----------Van Dijk----De Vrij----De Ligt-------------
------------------------Cillessen--------------------------

Voor de zoveelste keer viel De Roon voetballend door de mand, evenals de rechtsback van dienst; of het nu Veltman of Dumfries is, ze verzwakken de boel. Waarom niet het systeem aanpassen aan de beste spelers? Met 3-4-3 of 3-5-2 heb je zowel zekerheid (beste verdediging ter wereld, minus de doelman) als creativiteit. Wat vinden jullie?
Blind als wingback is niet ideaal, maar dan hoeft hij gewoon niet de achterlijn te halen; zijn vroege pass is toch goed en verdedigers genoeg om in te grijpen als hij te laat komt. Met twee spitsen is Malen nu zomaar een keuze, kan ook Bergwijn of Boadu (later) zijn, of Stengs of Ihattaren vanuit een andere positie. Nu ja, zomaar wat ideeën, maar ik word van deze spelers wel veel gelukkiger dan van die conservatieve Koeman-keuzes.
0 0
ram
Dat eerste kan niet. Dan heb je niks op de flanken.

Tweede zou kunnen maar dat kun je net zo goed 4-3-3 noemen met Promes rechtsback. ik zou in ieder geval Memphis spits houden (dus dan Malen links of in geval van jouw opstelling aan de linkerkant zetten).
0 0
Babayaka
Gelijk tegen noord ierland wow knap hoor.
1 0
MichelAngelo66
Ben blij dat ik zelden een wedstrijd van Oranje zie. Gisteren weer de goeie keus gemaakt als ik het zo lees,
0 0
EricAjax1
Ben blij dat we erbij zijn maar deze wedstrijd was echt een martelgang
0 0
Red Devil
Snel vergeten deze baggerpartij.
0 0
Schip
Ik hoop dat de spelers gezamenlijk aan Koeman aangeven een meer gedurfde speelwijze aan te nemen op het EK. Zo loop je EN voor lul EN je gaat het niet winnen.

Oranje heeft nog niet op elke positie goed/top materiaal. Je bent zwaar outsider. Dat je een keertje in eigen huis Frankrijk overbluft maakt je geen favoriet. Frankrijk op zijn sterkst is sterker dan Portugal in de NL finale. We kunnen iedereen pakken als we zelf sterk spelen en de andere partij het net even te licht opneemt. Zoals Duitsland, dat ook in verliespartijen vaak het betere van het spel had.

Dan ben je een dark horse, niets meer, niets minder. Als je ziet dat we voorin werkelijk niets creëren tegen een Noord Ierland en thuis met de grootste mazzel van de wereld er nog overheen gaan, moet je reëel zijn: babel is een verdienstelijke spits, geen topper. Promes is een effectieve speler zonder brille. Berghuis is een choker in oranje. Depay is de enige topspeler, Boadu hebben we nog niet kunnen testen op dit niveau en is geen wonder op de vierkante meter. Malen is goed, maar zeker geen dragende speler.

Achterin is de rechtsback zo slecht bezet, dat ik nog eerder Promes daar neer zou zetten dan een echte back.

De Roon is een pure vertrager, die volgens mij alleen tegen Frankrijk thuis goed speelde. Koeman mag god een maand lang pijpen dat een speler als Ihattaren zich zal aansluiten en dat Stengs er nog is. Als hij Frenkie zo gebruikt als nu, kan hij hem net zo goed als back opstellen.

Werkelijk iedere speler waarvan je van te voren weet dat de tegenstander die vrij laat in de opbouw, wordt .... vrijgelaten in de opbouw. Wat een tactisch fossiel is Koeman.

Hopelijk verlost Barca ons van Koeman na het EK. En dan Bosz, TH of hopelijk op termijn een Slot, als die zich zo blijft ontwikkelen.
1 0
PJK54
Nou tjonge jonge we hebben ons geplaatst met 0-0 tegen Noord-Ierland!! en niet geheel onbelangrijk de 1e plek in verspeeld.

Ik heb vanaf minuut 1 niet het idee gehad dat Koeman ze het veld had ingestuurd om even dik te winnen nee die 0-0 was hoe dan ook heilig. Gevolg een draak van een wedstrijd en dat met 7 (ex) Ajacieden!! Maar ik ben eerlijk het opstellen van de Roon, later vervangen door Pröpper pff gelukkig niet door Ajax gehaald, Berghuis en eigenlijk ook Veltman, heeft het nadeel niet vooruit te kunnen spelen alles is breed en terug, zegt al genoeg.

Als je spelers als Stengs, Boadu en Weghorst meeneemt, welke bij hun eigen club de pannen van het dak spelen, geef die dan ook een kans.

Nee Koeman heeft vandaag weer zijn brevet van onvermogen afgegeven en zal wel wachten op de trein richting Spanje!!
2 0
strafschop
Wat voor verschil maakt het of NL 1e of 2e in de groep wordt?
0 0
PJK54
Sowieso een keertje boven Duitsland eindigen en waarschijnlijk ook te maken met de loting.
0 0
strafschop
Ah. Eergevoel. Voor de loting namelijk niks.

NL kan niet loten tegen de andere toppers met een speelstad.

Belgie, Frankrijk en Portugal kan dan weer wel. Maar met de huidige standen zitten die in pot 1, 2 en 3.

NL komt in pot 2 als het dinsdag wint.
0 0
b.hulshof
Propper maakte wel indruk gisteren, dat is een speler die ik wel op het middenveld bij AJAX zou willen zien. Leuk dat we weer een eindtoernooi hebben gehaald maar we zijn zeker geen favoriet, eerst maar eens de groepsfase zien te overleven.
1 -2
PJK54
Meen je dit nu of maak je een grapje? hij heeft alleen in de middencirkel gelopen en verder bar weinig laten zien. Nee ik ben blij dat Ajax deze speler nooit heeft gehaald.
1 -2
EricAjax1
Wel beter dan de Roon.. Jezus wat een kutvoetballer is dat
3 0
Ginoajax1
Wat is er met de Ligt aan de hand. Die durft geen bal meer vooruit te spelen. Wat een angshaas.Ik dacht dat spelers in het buitenland beter werden. Bij de Ligt is dat niet bepaald het geval. Koeman heeft daar schuld aan. Laf voetbal laat hij ze spelen.
2 -3
Siemmie
Nouu... Ik vond dat De Ligt nog redelijk vooruit speelde. Niet zoveel als we van hem gewend waren, maar in ieder geval meer dan de afgelopen interlandperiode. En de enige die schuldig is aan het feit dat De Ligt onzekerder is, is hijzelf door voor Juventus en dus heel ander voetbal te kiezen. Kan Koeman weinig aan doen.
1 0
PJK54
Heb je wel gekeken gaf behoorlijk wat prachtige lange ballen nee Matthijs speelde best wel goed.
2 -1
Ginoajax1
zonde dat Ziyech niet voor ned elftal heeft gekozen. Van de andere kant is het lachwekkend dar Koeman deze elf de wei instuurt. Terwijl er op de bank veel beter materiaal zit. Als ik Weghorst was liet ik flapdrol Koeman lekker de tering krijgen. 4 spitsen oproepen. Boadou, de Jong, Weghorst en Babel. Wat een visie. Ga toch weg man.
1 -2
Jan60
Doe mij maar weer gauw Ajax. Wat een laffe vertoning tegen een verzameling middelmatige spelers.
Zoveel goede spelers in je selectie en die zijn ook nog in vorm en dan zo een angsthazen partij neerleggen.
1 0
Siemmie
Mijn god wat was dit saai en slecht zeg. Heb geen moment gezien dat ze wilden winnen. Wat een contrast in tegenstelling tot ons Ajax, dat altijd wil aanvallen en voor de overwinning gaat. Zelfs met 9 man uit bij Chelsea...
1 0
DeWijsneus
Klopt toch geen ene hout van deze tactiek en opstelling. Koeman is overduidelijk niet geschikt voor het moderne voetbal.
2 0
Amsterdamsetrots
Nou hup, dinsdag lekker met Boadu, Stengs en Pröpper spelen in plaats van de Roon, Berghuis en Babel.
3 0
Superjan
De stad in geweest om het te vieren. Onvergetelijk. Fantastisch ook voor Stengs en Boadu dat ze erbij waren. Zullen een hoop opgepikt hebben van Berghuis en Babel. En Veltman dan... Ik vind hem een aardige verdediger, fijn voor in je selectie. Maar om hem 80 minuten op de helft van de tegenstander te laten spelen, mwah. Hij weerde zich in dat opzicht nog kranig maar kom op, er moeten andere oplossingen zijn met 11 man.
3 0
PetrusKeizer
ik heb hier deze x geen uitslag voorspeld. Wel eergister tegen de taxichauffeur gezegd: t wordt 0-3. Ik zat er dus flink naast, deze x. Maar daar kan ik niks aan doen, want toen wist ik nog niks van Koeman's absurde opstelling.
1 0
Cupmetgroteoren
Je hebt verdomme stengs, boadu, een bizot in vorm, wijndal, een toekomstige toplinksback, ihatarren die niet meegenomen wordt om onduidelijke redenen. Waarom moeten we in godsnaam tegen De Roon en Babel aan blijven kijken? Onbegrijpelijke onzin.
9 0
MPAjax
zie deze wedstrijd niet winnen als nalatigheid
2 0
MPAjax
koeman gaat louis overtreffen met 6 verdedigers 3 middenvelders en een vleugelspits
0 0
Joker
Zie hier toekomstig Barcelona
1 0
Henkjanklaas
Plaatsing is prachtig maar daarom hoef je als Ned. elftal niet zo’n zaadpartij te spelen.
Frenkie had in het interview ook al een bepaald chagrijn en terecht.
Wat een verschil nog met de kwaliteit van Ajax.
9 0
f.m.d.
Van de Beek en het Nederlands elftal is geen gelukkige combo;
2 0
MPAjax
stond op de verkeerde positie
1 -1
Ginoajax1
We zijn het er nu wel over eens. Koeman is een waardeloze trainer. Dit soort voetbal op de mat leggen. Hij verkwanselt onze ajacieden.
4 0
louis60
Veltman veroorzaakt drie penalty's in twee wedstrijden....een record?
2 -3
PJK54
Natuurlijk is het verschrikkelijk makkelijk om Veltman af te zeiken maar laten we wel eerlijk blijven als je dit een pingel noemt en die ook geeft hoor je niet op het veld als fluitist waar moet die jongen zijn handen laten dan? op zijn rug waar een tegenstander duwt? of.... eh waar dan. Kom op zeg deze scheidsrechter heeft afgelopen week al duidelijk laten blijken TEGEN het NL voetbal te zijn en wordt doodleuk door die UEFA maffia opgesteld daar ligt de schande en niet bij Veltman.
0 0
PetrusKeizer
Veltman ...Veltman .... hoe heet-ie ook weer van voren... Matthijs?
1 0
swing
lekker hoor weer op een eindtoernooi , maar Ajax gaat voor, sowieso! .
0 0
atalantanio
Echt een prestatie van Koeman om die eerste plaats nog te verspelen. Petje af, dat doen weinig trainers hem na.
8 0
Schip
En gewoon keihard voor een draw spelen, ipv voor de winst. Schandalig laffe coach.
4 0
fc Barcelona_ke
Wat is nou verschil nr 1 en 2? Oranje was zn doel: haalt ek!
1 -2
dolle dries
wat doet die Donny van de Beek eigenlijk in orange, 25 keer de bal gehad 24 keer de bal verspeeld. Wat was hij weer een drama ( queen )
2 -7
MichelBoerebach
Nu dinsdag nog een grafwedstrijd, en dan zijn we klaar.
3 0
Adios
Die gaat nu helemaal nergens meer om. Dus zal Koeman wel voor zekerheid kiezen.
1 0
3*stars*3
Ging en gaat Koeman nooit om een schoonheidsprijs maar om zijn CV en dit staat er weer mooi op.
Heel zijn carrière ging het natuurlijk om Koeman en dan heeft hij ook nog eens een grote zak geluk die hij bij zich had (behalve in Lissabon en Valencia).
Als speler stapte hij van Ajax over naar PSV.
Als trainer, midden in het seizoen van Vitesse naar Ajax.
Midden in seizoen van PSV naar Valencia en nu weer een clausule om te kunnen vertrekken naar “trein” Barca.

Wijnaldum en DepaY waren er niet bij vandaag maar dan nog moest je vandaag gewoon winnen en die koppositie pakken en houden.
Maar welzijn er weer bij...
4 0
Ginoajax1
Koeman is natuurlijk idioot bezig door toppers op de bank te laten. Echt bizar.De Roon. Man, man.
3 0
MPAjax
het leek wel of koeman totaal niet wist wat hij moest doen en alleen maar vast hield aan wat volgens hem werkte terwijl je dit ierland in de tweede helft met meer lef op de knieën kon dwingen
3 0
Leo252
echt een zeer slechte wedstrijd.
4 0
Joseph
De Roon boven Propper is natuurlijk 1 grote grap, maar als je dan ook nog Berghuis boven Stengs verkiest, dan ben je als trainer gewoon af.
13 0
Boer Gijs
On-be-grij-pe-lijk. De Roon mag al wedstrijden blijven staan terwijl het gewoon zo duidelijk geen Oranje materiaal is.
3 0
MankeNelis
Lekker dan Koeman, bedankt voor een kut wedstrijd.
5 -1
Illegaal
Ik heb veel meer genoten van Max verstappen dan met deze waardeloze wedstrijd... hier moet echt een Memphis in meedoen want dat is de enige aanvaller in nederland die er wat van kan... en Malen zal ook wel een goede worden
4 -1
AFCA1996
Barcaaa ik smeek je. Neem Koeman over. Mijn ogen hebben 80 minuten een marteling gekregen.
8 -1
JohnnyD
Niet gekeken. Wat gebeurde er die overige tien minuten dan?
0 0
kaashaas
Jemig! Je zou voor deze wanvertoning kaartjes hebben gekocht ... dan ben je echt zwaar genakt
4 0
Lewis Hamilton
Lekker EK kijken met deze coach, wat gaan we Ajax missen dan.
4 -1
MPAjax
zie nu pas de opstelling, van de beek en frenkie staan op de verkeerde plaats vind je het gek dat het niet liep, de roon en berghuis was de reden waarom alles over links ging en babel als spits terwijl hij geniaal is op links of rechts dan zet je berghuis er niet eens in
1 0
Adios
Ik vrees dat dit het enige forum is waar wel kritiek wordt geleverd op Koeman... Oranje heeft een coach met Ajax-DNA nodig!
6 0
Jariiii
FR12 ook, geloof het ook niet. Ze vinden hem daar laf.
3 0
Adios
Dat vind ik dan misschien wel het enige voetbalgerelateerde lichtpuntje op deze avond!
2 0
Boer Gijs
Hebben deze jongens geen eergevoel? Je wilt toch ten alle tijde winnen van Noord-Ierland?
5 0
Illegaal
Tuurlijk willen die winnen maar dit elftal heeft de kwaliteit er niet voor.

Frenkie, Van Dijk, en D ligt waren de enige van wereldkwaliteit de rest wat in Oranje speelt is een tot twee niveaus minder dan deze jongens.

Als je Memphis, Wijnaldum erbij had gehad dan had je een beter Nederland gezien en dan had je met Malen en Bergwijn ook nog betere aanvallers gehad als die fit waren
0 -2
MPAjax
denk trouwens dat de ligt niks leert bij juventus en frenkie is ook niet beter geworden om eerlijk te zijn, beiden zijn aanvallend aan banden gelegd door de velen verdedigende taken daarom zijn ze in standaard situaties ook niet meer gevaarlijk
3 0
Adios
Vind dat Frenkie wel stappen heeft gemaakt in de snelheid van zijn passes, met name over grotere afstanden. Bij Ajax gaf hij die ballen vaak wel goed, maar net een tikkeltje aan de zachte kant. Door die passes nu strakker te geven, geef je je medespeler meer tijd.
2 0
Illegaal
Nee die is er niet beter op geworden maar dat was ook al duidelijk als je voor een Italiaanse club kiest... De ligt is een domme jongen die voor een paar miljoen meer heeft gekozen voor dat waardeloos land, die had naar Barca moeten gaan
1 -1
altijdwelwat
Donny 14 passes en 13 x balverlies , 0 duels gewonnen.
3 -4
Joseph
Ik geef het elke speler te doen die onder Koeman op 10 moet spelen. Eigenlijk is het voor elke aanvaller een ramp.
3 -2
Illegaal
Haha ga je een trainer het falen van een speler opspelden.... wat denk je zelf nu... dus en als Frenkie werelds speelt dan is dat niet Frenkie die dat doet maar Koeman? sjonge sjonge wat een niveau


En ja vd Beek is geen aanvaller daarvoor heeft hij de snelheid en passeer vermogen niet .
0 -1
mallerd
Het is duidelijk dat meerdere spelers niet goed uit de verf komen onder Koeman, dit heeft wel degelijk te maken met zijn manier van spelen. Vergelijk het Barcelona van Guardiola en het Barcelona van Valverde.

Niemand zegt dat Donny een aanvaller is, hij is een aanvallende middenvelder weet je wat het verschil is?
1 0
mallerd
Valt op dat je alleen negatief praat over Donny, het hele elftal was slecht. Als je een beetje Ajax volgt en verstand hebt van voetbal dan weet je dat Donny wereldklasse is, mits hij goed wordt bediend en daar ontbreekt het eigenlijk altijd aan bij Nederland.
0 -2
Illegaal
Ja ik noem vd Beek extra omdat die door velen als een hele goede voetballer wordt gezien.... ik zie dat niet en ik vind hem maar een hele modale voetballer.

Hij kan geen man passeren, in het verdedigen is die echt goed, hij is niet echt snel, hij is ook niet de traagste, op technisch vlak is hij ook geen uitblinker het enige wat hij kan is de diepte in de open gaten duiken en hij heeft daar bij Ajax een aantal maal succes mee gehad..... maar dat is ook het enigste waar hij sterk in is en dat vind ik erg weinig
2 -2
mallerd
Je spreekt jezelf tegen. Eerst zeg je dat hij verdedigend echt goed is en daarna zeg je dat hij alleen in de diepte in open gaten kan duiken..
0 -1
Knalpot
Laat links joh die illegaal snapt van het hele voetbalspelletje geen ene pepernoot, die denkt serieus dat je alleen met een team houthakkers de CL wint.
1 -1
Illegaal
Waar heb ik gezegd dat hij verdedigend goed is?... als ik dat heb gedaan dan heb ik me vergist want verdedigend is hij ook zwak
0 -2
mallerd
Het is niet heel moeilijk om je eigen reactie even te lezen. Ook al heb je je vergist, dan nog is het zinloos om in discussie te gaan met iemand die zegt dat 'in open gaten duiken' het enigste is dat Donny kan.
2 0
altijdwelwat
Deze stats springen er in negatief opzicht echt uit , goed is goed en slecht is slecht geldt ook gewoon voor Donny . Ik persoonlijk vind Donny verre van Wereldklasse , zie hem ook niet bij een Real Madrid slagen.
0 -1
Illegaal
Daar slaagt die ook niet daar ben ik 100 zeker van, bij Real wordt meer gevraagd en niet alleen de gaten in rennen, je moet daar ook mee kunnen voetballen zoals een Frenkie kan, hij kan dat niet
0 -3
Illegaal
Ja die heeft in Oranje nog niks laten zien en hij hoort daar ook gewoon bij de zwakkeren, vd Beek is een nuttige waterdrager die wel eens gevaarlijk in de diepte duikt op dezelfde manier als klaassen maar hij is geen topper
2 -4
mallerd
'Wel eens gevaarlijk in de diepte duikt' Man jouw onwetendheid is echt verbazingwekkend.
3 -3
Illegaal
Jij bent mij echt te slim op te antwoorden.... ik heb in mijn linkerkloot meer voetbalverstand als jij in je hele lichaam
0 -2
Knalpot
Dan zal mallerd wel een amoebe zijn lijkt me.
0 0
mallerd
Je noemt Donny een nuttige waterdrager, zal dat de reden zijn dat Real hem zo graag wil? Of denk je dat het toeval is dat Donny altijd op de juiste plek staat in de 16?
0 0
Illegaal
Als real hem zo graag wilde dan hadden ze hem van de zomer wel al aangetrokken... die hoeven vd beek niet.

Het enige wat wij weten over Real en vd Beek is wat de media verteld en wat de media verteld hoeft geen waarheid te zijn
0 -1
Adamoost
Van de beek een nuttige waterdager noemen.......
1 -2
dezeman
Wat worden we allemaal toch verwend met het geweldige voetbal dat Ajax de laatste tijd speelt. Als je dit Nederlands elftal ziet dan ga je nog meer waarderen hoe belangrijk een goede coach en een goede visie is voor het voetbal dat een elftal speelt.

Tot het EK lekker alleen Ajax kijken en hopen dat Nederland weer eens een poule des doods loot, zodat ze er direct vol voor moeten gaan of direct door de mand vallen.
1 0
Joseph
Wat is die Koeman toch een hopeloze trainer. De Roon heeft misschien 1 goede wedstrijd gespeeld en is daarna niet meer weg te krijgen uit zijn opstelling, ook al speelt hij al 10 wedstrijden dramatisch. En dan kom je op de proppen met Bergwijn, die met Feyenoord niet eens in het linker rijtje staat van de eredivisie! Stengs en Boadu die in vorm zijn, blijven gewoon op de bank zitten, volstrekt kansloos!

En dan nog, je hebt op elke positie een betere speler dan je tegenstander, dan moet je dit gewoon winnen. Dat je in de laatste 3 minuten nog een extra verdediger in moet zetten, dan ben je gewoon af. Koeman moest de trainer worden, maar het is jammer dat hij al zo snel Frenkie kreeg, anders wat het snel klaar geweest.

Maar goed, we zijn door en we hebben prachtige spelers. Hopelijk geeft iemand Koeman op zijn flikker en gaat hij zijn beste spelers opstellen.
2 -1
Illegaal
Wat heeft vd Beek dan laten zien in Oranje ook niks en over prul Veltman begin ik niet meer eens die anti voetballer
1 -5
Joseph
Ik heb niks gezegd over vd Beek, klein kakkerlakje.

Donny speelde een zwakke wedstrijd, net als bijna het hele elftal. Maar Donny heeft kwaliteiten waar spelers als de Roon en Bergwijn alleen maar van kunnen dromen.
0 0
Illegaal
Bergwijn is beter dan vd beek grapjas....

een kakkerlak wat is dat?... ben jij dat?
0 -2
MPAjax
als koeman coach was van ajax was hij na deze wedstrijd ondanks plaatsing weggestuurd
2 0
Lewis Hamilton
De pleuris zou uitgebroken zijn in Amsterdam, dit vinden ze in Eindhoven mooi voetbal.
1 0
MPAjax
denk dat van der sar hoogst persoonlijk naar hem toe was gereden na de wedstrijd, een bloemetje gegeven en gezegd sorry maar daar willen wij niet meer naar kijken en zeker niet op een ek, succes in qatar
0 0
markk
✅ EK kwalificatie
✅ Veel (ex)Ajacieden
✅ Geen blessures
⛔️ Zaadwedstrijd
⛔️ Verzuimt om te winnen en de koppositie te behouden
1 0
geronimo
Ze hebben zich geplaatst daar is alles mee gezegd :-(
0 0
Toon meer reacties