Dest debuteert met assist voor Team USA

BartVeenstra, 16-11-2019 om 08:10, 3632 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Sergiño Dest heeft tijdens zijn debuut voor de Verenigde Staten maar een paar minuten nodig gehad om zijn klasse te tonen. In de tweede minuut van de CONCACAF Nations League-wedstrijd tegen Canada leverde hij de assist op de openingstreffer van Jordan Morris.

Uiteindelijk werd het een 4-1 zege voor de Verenigde Staten. Gyasi Zardes scoorde tweemaal, terwijl ook Aaron Long trefzeker was. Voor Canada scoorde Steven Vitória tegen.

'Het is altijd geweldig wanneer je als team een vroeg doelpunt maakt', citeert Federal News Network de rechtsback van Ajax na afloop. 'Dat geeft je een boost en je wilt er nog meer maken', zegt Dest, die ontzettend blij is zijn debuut voor de Verenigde Staten gemaakt te hebben. 'Het is een geweldig gevoel om je eerste officiële wedstrijd voor je land te spelen. Ik ben blij met deze keuze en ik ben trots. Het is een eer om voor het nationale team te spelen.'

Na 37 minuten spelen zette Dest een lange solo in, waarna zijn schot uiteindelijk naast ging. 'Het is zo jammer dat ik die kans miste', lacht Dest. 'De volgende keer zal ik scoren.'

Denk jij dat Oranje met 0-2 wint op bezoek bij Noord-Ierland? Zet in en krijg 5,65 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tmvde
Het is al z'n derde interland ;-)
0 0
VoorOnzePloeg
Maar zijn eerste officiele. Vandaar dat hij nog de keuze tussen Amerika en Nederland kon maken
0 0
VoorOnzePloeg
Maar zijn eerste officiele. Vandaar dat hij nog de keuze tussen Amerika en Nederland kon maken
0 0
koppensneller
Hahahaha,".... voor je land..." . Een land waar je nooit hebt gewoond en waarvan je de taal tot voor kort niet eens sprak terwijl het toch de nr 1. taal is voor internationale communicatie. Ik kan ook nauwelijks wachten tot ik mijn debuut voor Bangladesh heb gemaakt .
2 -5
Lane 8
https://streamable.com/s/27bk8/cxrrpf mooie akka van serginho
3 0