Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ziyech: 'Zullen zien waar mijn plafond ligt'

BartVeenstra, 04-10-2019 om 10:50, 10075 views, Ziggo Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech lijkt op dit moment niet bezig met een eventuele vervolgstap in zijn carrière. De spelmaker geniet van zijn wedstrijden bij Ajax en ziet wel wat de toekomst brengt, zo vertelt hij in gesprek met Ziggo Sport.

Ziyech blonk midweeks in de Champions League uit tegen Valencia CF en krijgt nu de vraag of hij zelf niet benieuwd is waar zijn plafond ligt. 'Ik doe gewoon mijn ding', zegt hij. 'Uiteindelijk zullen we zien waar mijn plafond ligt en op dit moment is dat hier. Ik speel hier lekker mijn wedstrijden en ik probeer vooral te genieten. Waar het uiteindelijk gaat eindigen, zullen we allemaal zien.'

Met Ajax speelt Ziyech geregeld tegen de kleinere clubs uit de Eredivisie, maar dat hoeft voor hem geen onderwerp van gesprek te zijn. 'Daar hebben we het al vaak genoeg over gehad. Daar moet het ook een keer klaar mee zijn', zegt Ziyech, die gewoon blij is om voor Ajax te spelen. 'Je moet genieten van de wedstrijden die je nu nog speelt met Ajax. Gewoon je best doen en uiteindelijk - zoals ik net al zei - zien we wel waar het plafond ligt', aldus de creatieveling, die tot slot de vraag krijgt wat hij bedoelt met 'de wedstrijden die hij nu nog speelt voor Ajax'. 'Haha, niet zoeken, hè', lacht hij tot slot.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Het mag niet gezegd worden blijkbaar, maar behoort op dit moment tot de top 10 beste spelers ter wereld. En als ie dit niveau vasthoudt of nog beter wordt, en Ajax komt ver in de CL, dan mag ie gewoon meedingen naar de gouden bal. Maar het mag niet gezegd worden, want Ziyech moet 'klein' worden gehouden.
0 0
Eastwood
De spelvreugde straalt van zijn voeten af de laatste tijd. Geweldige speler, die we moeten koesteren en het hem vooral zoveel mogelijk naar de zin maken. Want daar is hij best gevoelig voor volgens mij.
1 0
Redrum
Voor het eerst in zijn carrière wordt hij echt gewaardeerd door de fans. Daar is hij stiekem echt wel heel erg gevoelig voor. Hij zal het niet laten merken, maar het doet hem zeker goed.
2 0
JSF
Natuurlijk maakt hij na dit seizoen een mooie stap naar het buitenland. Jammer voor Ajax maar het is hem van harte gegund. Ben benieuwd wie deze creatieveling gaat opvolgen.
0 -2
Babayaka
Zei men vorig jaar ook en het jaar daarvoor
1 0
JSF
En het zou mij niet verbazen dat Valencia zijn nieuwe werkgever wordt...
0 -1
Oempaloempa
Met Ziyech weet je het nooit. Het is een intelligente, aardige gast, voor wie geld niet het belangrijkste lijkt. Wanneer hij gelukkig is, dan zou hij zomaar nog langer bij Ajax kunnen blijven.
0 -1
Redrum
Ik denk dat Ziyech gewoon perfect op zijn plek zit hier. Hij krijgt alle vrijheid om zijn eigen spel te spelen en om risico te nemen en hij speelt in een aanvallende ploeg. Daarnaast krijgt hij ook de kans om het op het hoogste niveau te laten zien in de CL. Ik zie het wel gebeuren dat hij gewoon nog jaren blijft.
3 0
glob
Hakim is een echte liefhebber, die zijn eigen spel speelt. Keihard werken, prima instelling maar hij moet wel z'n ei kwijt kunnen met z'n creativiteit. Bij welke club kan hij in het ene moment links achterin rondlopen en 30 seconden later op de rechtervleugel opduiken. er zijn een heleboel trainers die daar gek van worden. Bij Ajax mag hij dat.
4 0
PetrusKeizer
ik kom er altijd s avonds laat achter waar mn plafond ligt. voordat ik in slaap val.
0 0
Sluk
Na 1 keer weet je dat toch wel? Of verplaatst jouw plafond zich iedere dag?
2 0
aka
Wordt wel een beetje flauw van die transfervragen
6 0
Spitz
Precies. Ziyech is van het gevoel, plezier en een goed team. Zijn maatjes Promes en Tadic zijn bij Ajax. Men wil blijkbaar dat Ajax leeg loopt. Ten eerste laten Marc en Edwin dit niet toe, want men wil in de Europese top voetballen. Promes en Tadic met daarbij de juiste doorstroming van jeugd en internationale topspelers zorgen ervoor dat Ziyech bij gaat tekenen voor meerdere jaren. Hij gaat niet weg. En als Valentijntje dit ook al meld, dan is er iets gaande. Let maar es op.
3 0
DeMeervanweleer
Wat je ook heel duidelijk bij Ziyech ziet is dat het een echte liefhebber is. Voor hem is de schoonheid van het spel net zo belangrijk als het doel. Daarom past hij ook zo bij Ajax. Het is niet louter het zakelijk je partijen winnen, het is ook het jezelf, het publiek en je ploeg laten genieten van de artistieke kant van van voetbal. Ajax en Ziyech passen ook zo bij elkaar omdat ze beiden een beetje tegen de wetten van het mondiale topvoetbal ingaan. Ajax met minder geld, maar met een dappere visie en spelopvatting, Ziyech met een in het huidige topvoetbal atypische fysiek en spelopvatting.
4 0
tyzinho
Al die journalisten die Ziyech het land uit praten word je ook zo moe van. Heeft al 100x gezegd dat ie op z'n plek zit bij Ajax en speelt topwedstrijden op het hoogste podium, de CL.

Alsof Messi en Ronaldo genieten van wedstrijden uit bij Eibar en SPAL.
6 0
Cruijffthebest
Vastleggen met een zelfde soort contract als Tadic, Ajax moet er echt alles aan doen om hem te houden, want is echt de beste van Nederland!!!
Geweldige speler en o zo belangrijk voor Ajax!!
3 0
Raoul14
Zonder zijn genialiteit waren wij nooit zo ver kunnen komen. Zo blij dat hij is gebleven!
4 0
036AFCA97
Zou het zo vet vinden als Ziyech een mega contract krijgt van 5 jaar en hier gewoon zijn carrière gaat afsluiten.

Denk dat je hem er goed bij zou kunnen houden binnen de club om jongens te begeleiden. Op de filmpjes van Ajax zie je altijd hoe goed hij met jonge jongens zoals Unuvar, Dest, Kluivert en natuurlijk ook met Appie was.

Gun hem wel een mooie carrière bij een Engelse of Spaanse club, maar weet niet of hij daar met de risico’s die hij neemt geliefd zal worden en het zou zonde zijn als die ergens op de bank komt.
3 0
Sluk
Patrick Kluivert heeft nooit met Ziyech gespeeld en is ook niet bepaald een jonge jongen.
0 -4
036AFCA97
Justin. Slimmerd.
0 0
Sluk
O het zoontje van Kluivert. Zit die ook op voetbal?
0 0
Nelloe
Wat een held.
4 0