Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ten Hag: 'Promes een heel vrolijk mannetje'

SJvanveen, 28-09-2019 om 19:26, 6751 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag heeft bij FOX Sports tekst en uitleg gegeven op zijn keuze om met 'de grote vijf' tegen FC Groningen spelen. Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Quincy Promes, David Neres en Dusan Tadic starten allemaal en dat is bewust, ook met het oog op de toekomst. 

'Vorig jaar hebben we dat ook weleens gedaan', spreekt Ten Hag, doelend op Van de Beek die niet op tien staat. 'Van de Beek kan daar van nature spelen en we kunnen nog wat sneller naar voren passen. Dat moeten we ook doen met de spelers die nieuw zijn gekomen, zij moeten sneller scannen.' 

Quincy Promes start opnieuw achter de spits en doet het de laatste weken goed bij Ajax. Ten Hag zegt dat hij van de Amsterdammers houdt. 'Hij is een heel vrolijk mannetje dat volwassen is geworden. Hij weet waar het om gaat en heeft het bewustzijn. Een winnaar was hij altijd al, maar dat omzetten richting het team, daarin heeft hij duidelijk iets meegekregen. Bij hem is het glas altijd halfvol en hij is een fantastisch ventje.' 

Noussair Mazraoui voor Sergiño Dest

Dat Noussair Mazraoui start ten faveure van Sergiño Dest heeft simpelweg te maken met rust. 'Dest heeft zoveel wedstrijden gespeeld... Vorig jaar had hij een totaal ander programma', aldus Ten Hag. 'Er komen nog veel meer wedstrijden aan, dus ik geef hem nu even een adempauze. Al denk ik wel dat hij er in de tweede helft in komt', insinueert de man uit Haaksbergen dat Mazraoui nog niet fit genoeg is voor negentig minuten. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
bdsngsfs
Een vrolijk mannetje en een fantastisch ventje met een leuk mutsje en toffe voetbalmuiltjes, met zijn grappige bekje.
3 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hahaha ik zie echt een sprookjes figuur voor me
2 0
Lagasj
Promes is een miskoop. Hij loopt spelers in de weg en hij snapt het Ajax spelletje nog steeds niet. Hij zal het ook nooit snappen. Jammer maar helaas.
2 -11
Caelintroy
Lagasj???? Aan de Hasj bedoel je zeker?
Jij hebt er echt verstand van zie ik.

Voorlopig scoort ons Promesje aan de lopende band.......
0 0
Rentokill
Zo, en nu weer gniffelend naar je vriendjes. Stoere bink!
0 0
EricAjax1
Minder naar Johan Derksen luisteren en wat meer voetbal gaan kijken
0 0
EricAjax1
Zucht...
0 0
HStorm
Ik heb bewondering voor je moed om zo'n opmerking te plaatsen over de Ajacied in topvorm en de beste cijfers. Kans is namelijk 99,9% kans dat aan het einde van het seizoen dit het meest domme commentaar blijkt te zijn wat er hier op AS ooit gepost is.
1 0
ErikFrenkHuntelaar
Promes excelleert op 10. Altijd aanspeelbaar, handig in de kleine ruimte en onbaatzuchtig. Wordt met grote sprongen beter en past zich erg snel aan. Gaan we veel plezier aan beleven.
3 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hij mag wel iets meer naar binnen trekken
0 0
PetrusKeizer
neem ns wat lachgas. zal je goed doen.
0 -1
bdsngsfs
Gelukkig dat jij het wel snapt. Daarom speel jij ook bij Ajax.
0 0
Tecmessa
Kan je iemand die er dit seizoen twintig in gaat leggen een miskoop noemen? Want ik geef je het op een briefje, hij legt er twintig in dit seizoen.
5 -1
Bensco
Promes on fire.... your defence is terrified
0 0