Jong Ajax herstelt zich en pakt een punt bij GAE

FinnDekker, 20-09-2019 om 21:50, 21709 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Vrijdagavond hebben Go Ahead Eagles en Jong Ajax de punten gedeeld in Deventer. In De Adelaarshorst hadden de Amsterdammers in de eerste helft weinig te vertellen, maar na rust voetbalde de ploeg zich naar een punt door een goal van Jurgen Ekkelenkamp. Het hadden er drie kunnen zijn als de in de slotfase verkregen strafschop was verzilverd.

Jong Ajax kon het duel niet slechter beginnen. Na de aftrap kreeg de thuisploeg vrijwel gelijk een corner tegen. Via Sam Beukema werd deze bij de tweede paal binnen getikt. Daarna bleef Go Ahead de gevaarlijkste ploeg, meermaals via hoekschoppen. Verder loerde de thuisploeg met snelheid voorin vooral op de counter, hetgeen vaak lukte via de flanken.

De Amsterdammers hadden zelf moeite om kansen te creëren. Met Carel Eiting, die wederom wedstrijdritme opdeed na zijn blessure, Ekkelenkamp en Kik Pierie in de ploeg werd gezocht naar een opening in de defensie van Kowet. Het probleem was echter het trage baltempo, waardoor de thuisploeg vaak kon groeperen voor het eigen doel. Jong Ajax creëerde zodoende geen enkele grote kans. Go Ahead daarentegen, had via Jaroslav Navratil op 2-0 moeten komen, maar de rechtsbuiten stiftte de bal vanuit kansrijke positie naast.

In de tweede helft kwam Jong Ajax beter voor de dag. Hoewel de eerste grote kans na rust voor spits Maecky Ngombo van Go Ahead was met een kopbal, waren het daarna de Amsterdammers die de goal van de thuisploeg bestormden. Lassina Traoré was eerst dichtbij, maar zijn poging werd tegengehouden. Daarna lukte het Ekkelenkamp wél om te scoren. De nummer tien nam de bal prachtig mee door de benen van zijn directe tegenstander en rondde vervolgens af in de linkerhoek.

Na de gelijkmaker bleef Jong Ajax de betere partij. Veel ging over links, waar veel dreiging kwam van de ingevallen Quinten Timber. De linksbuiten van de avond maakte het spel met Ryan Gravenberch en Ekkelenkamp in het tweede bedrijf. Maar ook Go Ahead liet zich nog gelden. Navratil leek een vrije doortocht te hebben, maar met een knappe tackle wist Juan Castillo een kansrijke mogelijkheid af te stoppen.

In de slotfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Beide clubs kregen mogelijkheden om het duel naar zich toe te trekken. Jong Ajax kreeg de grootste. De scheids constateerde namelijk hands in de zestien en gaf een penalty aan de Amsterdammers. Traoré miste echter vanaf elf meter. Zodoende bleef het bij een 1-1 gelijkspel.

Opstelling Go Ahead Eagles:

Verhulst; Mertens, Beukema, Bliek, Brito; Corboz, Lieftink, Van der Venne; Navratil, Ngombo (Bannink 76'), Berden.

Wissels Go Ahead Eagles:

Bosz, Veldmate, Rabbilard, Bannink, Edqvist, Jansen, Swart, Gorter, Lucassen, Pouwels, Van Iperen, Eddahchouri.

Opstelling Jong Ajax:

Kotarski; Van Gelderen, J. Timber, Pierie, Castillo; Gravenberch, Eiting (Kemper 86'), Ekkelenkamp; Kühn, Traoré, Méndez (Q. Timber 46').

Wissels Jong Ajax:

El Maach, Solomons, Kemper, Q. Timber, Thethani, Bandé.

Doelpunten:

1-0 Sam Beukema (1')
1-1 Jurgen Ekkelenkamp (58')

Denk jij dat Dusan Tadic scoort en Ajax wint van PSV? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Goed om te zien dat Eiting (bijna) een hele wedstrijd mee heeft gespeeld.

Hopelijk is hij na de interlandbreak weer klaar voor een basisplaats bij het eerste.
Dan is het afwachten of Erik hem goed genoeg vindt, maar hebben we er een optie bij.
0 0
RayJordaan
Ik wil Traore nou wel eens in het eerste zien, het loopt lekker tot nu toe daar niet van
omaar z’n type missen we wel in de punt.
0 -2
AlexIbarra
Ik vind Traoré ook een leuke speler maar we hebben Tadic als valse spits / aanspeelpunt en Huntelaar als echte spits / afmaker.
Wat Traoré toevoegt als 'type' is me zo snel niet duidelijk.

Hij zal zeker wel wat minuten krijgen dit seizoen maar nu iedereen voorin fit is en er op het middenveld al veel problemen zijn, ff niet.
Gewoon stabiel presteren in Jong lijkt me een prima doelstelling voor Traore.

Als dat lukt komen er vanzelf kansen in 1.
0 0
SpursAjax
Was vorig seizoen ijzersterk maar is dit seizoen nog niet zo aanwezig. Heeft wel alles om een topspits te worden en is natuurlijk nog maar 18. Hoop dat hij snel zijn vorm weer terug vind want kwa potentie een topper!
0 0
Koningtoto
Ik vind het wel een kapstok figuur, maar wel 1 die ook zichzelf voor de goal kan zetten en afmaken. Ben heel benieuwd hoe hij er over drie jaar uit ziet.
1 -2
Mocrodammerr
de terin wat heeft twente een irritant goal tune in het stadion.. takke herrie
0 0
Koningtoto
Die hele club is irritant. Iedereen moet zijn schulden betalen, of drie jaar in de sanering. twente is een voorbeeld voor alle wanbetalers, zo kan het ook. De gemeenschap helpt wel...
0 -1
Koningtoto
Waar komen al die nieuwe accounts vandaan, als het onmogelijk is om je te registreren?
3 -1
..::Rootje::..
Hoe kom je erachter dat het nieuwe accounts zijn?
1 0
RusselWestbrook
Tsja, waarschijnlijk van dezelfde plek die het mogelijk maakt je posts stiekem toch nog te wijzigen.
0 0
Dennish
Blijkt toch echt heel moeilijk te zijn om een penalty raak te schieten. Blijf het ontzettend raar vinden. Beetje gevoel en die penalty zit altijd.
3 -3
Koningtoto
Spanning.
1 -1
Koningtoto
Even een vraagje. Waarom speelt jong psv altijd op maandag en wij meestal op vrijdag? Kan je toch wat spelers schelen?
1 -2
Vlieske
Matige spits. Zou brobbey mits fit wat meer gaan proberen. Ook vreemd dat bande nu 2 wedstrijden 90 minuten op de bank blijft.
3 -6
Koningtoto
Hij mist een pingel en Vliekse vind hem een matige spits. Dat wordt dus een absolute topper.
4 -4
Matzet
Als je goede een goede spits en een bonusspeler wil halen, leg dan 50 miljoen neer voor Boadu en Stengs. Het zijn super talenten en spelen op posities waar we nog wel versterking kunnen gebruiken.

Over twee jaar een middenveld met Taylor, Gravenberch, Unuvar en een aanval met Stengs, Boadu en Tadic. Lijkt me waanzinnig!
2 -9
Illegaal
pff beide zijn niet (nog niet) ajaxwaardig, 50 miljoen voor 2 jochies die hun kunsten alleen in de eredivisie tonen dit soort bedragen geef je aan spelers waarvan je weet dat ze ook internationaal kunnen presteren.

Stengs moet nog heel veel leren, die is er nog lang niet, die is veel te zwak en boadu is er ook nog lang niet en op dit moment zeker niet Ajaxwardig, beide worden in de cl wedstrijden opgevreten door de tegenstanders
0 0
Suarez16_
Ziyech? Brobbey? Hansen? Promes?
1 -1
Illegaal
Brobbey haalt het niet, die zo goed niet hij heeft nu nog het voordeel van zijn lichaam, als hij tegen mannen moet voetballen is dat voordeel weg
1 -2
Matzet
Zyech gaat nog wel een keer een buitenlands avontuur aan. Brobbey moet ik nog zien. Promes is een prima speler, goed om erbij te hebben.
1 -2
appeltje
Lijkt mij ook waanzin.
0 0
Koningtoto
Op die M na klink je net als AZ en ik denk dat je daarom deze opmerking maakt. 50 miljoen voor die twee. Je bent niet goed.
2 0
Matzet
Haha, ik kan wel om deze reactie lachen. Ja het is waanzinnig veel geld, maar met die langdurige contracten peurt AZ er wel het maximale uit. Als je ziet wat ze voor Jahanbaksh, Vincent Jansen en Guus Til hebben gekregen, dat is ook idioot. Deze twee kunnen wel voetballen, dus voor minder laten ze hen niet gaan.
1 0
Illegaal
Ajax bepaald hoeveel geld ze uitgeven en niet AZ, beide zijn bij verre deze bedragen niet waard dus moet je ze ook niet kopen voor dit bedrag.
0 0
Koningtoto
Ja en we moeten nooit meer zaken doen met az, dat eindigt altijd in mineur. Ze hebben beide talent, maar voor dat geld kun je 5 hele goede talenten halen uit alle windstreken.
1 -1
Matzet
Waarom geen zaken doen met AZ? Vanwege de niet al te gelukkige transfers uit het verleden?
1 0
Koningtoto
Inderdaad. De hoofdprijs betalen, voor spelers, waarvan je van te voren weet dat ze op zijn minst moeite hebben om aan te haken bij ons niveau.
0 -1
Matzet
Snap ik, maar jij en ik kunnen toch zien dat zij een heel ander kaliber spelers zijn dan een Gudelj, de Zeeuw, Sigthorsson en Viergever?
Als je zegt Guus Til, Midsjo of een Svensson, ja dat zijn wel van dat soort spelers a la de aankopen uit het verleden en die moe(s)t je vooral niet halen.
1 0
Koningtoto
Leuk dat je de Zeeuw noemt, dat was zo'n beetje de enige met een hele grote meerwaarde voor Ajax. Til? Wat stelt hij voor? Midsjo? ? ? ? Svensson?? We hebben het over Ajax, niet over feyenoord kerel, jij zoekt spelers die daar heel misschien mee kunnen.
1 0
Matzet
Viergever, Gudelj en Sigthorsson waren ook ‘Feyenoord-spelers’ en die hebben we ook gehaald.
Je moet spelers beoordelen op hun kwaliteiten en niet op basis van bij welke club ze spelen. Als Messi in de 4e klasse reserve bij FC Knudde zou spelen, dan is het nog een topspeler. Daar veranderen zijn medespelers of voorgangers, het competitieniveau of de club niks aan.
Allemaal sentiment waar je niks voor koopt. Een goede speler is een goede speler, ongeacht waar ze spelen. En ik vind Stengs en Boadu goede spelers en denk dat ze het niveau Ajax aankunnen. Niets meer niets minder.
1 0
Koningtoto
Maar dan nog zijn ze geen 50 miljoen waard beste man. Kijk Martinez, Alvarez en Nico. 22 miljoen. Maar dan heb je echte toppers staan, heb je nog 28 miljoen over om die twee te halen, of andere spelers :p
0 0
RayJordaan
Tadic heeft helaas niet het eeuwige leven he?
0 0
Matzet
Nee, maar hij kan nog wel 2-3 jaartjes mee.
1 0
Vlieske
Hij speelt al weken matig. Veel balverlies. Slechte aanname. Niet echt snel. Heb er geen vertrouwen in.
3 -7
Koningtoto
Dus wordt het een topper.
3 -5
Mbaku
Waarom worden types als Vlieske en GeDaante hier toch altijd weggezet als troll. Ik begrijp daar niks van. Ja, ze zijn kritisch maar wel vanuit een bepaalde passie. Het is overduidelijk dat ze van Ajax houden en ze Ajax benaderen vanuit een romantische blik. Hou toch toch met die onzin dat ze troll zijn. Zo kinderachtig. Ga gewoon de discussie aan als je het oneens bent met een stelling.
3 -5
appeltje
"vanuit een bepaalde passie ... vanuit een romantische blik". Zo kun je wel alles goed praten.
1 -5
Koningtoto
Uhm, waar zie je dat ik haar als troll uitmaak vandaag? En die discussie ga ik graag aan, maar dat eindigt vaak in een min voor mij en geen reactie van haar. Dus daar ga ik geen energie meer in steken als je het niet erg vindt.
2 -2
Vlieske
Haar?
0 -1
Koningtoto
Oh je noemt jezelf als man zijnde expres zo. Hulde!
0 -4
Mbaku
Ik maak meer een opmerking in het algemeen. Vlieske is onder vuur komen te liggen toen hij stelde dat PSV een vrij aardig team heeft. Met twk best een terechte stelling toch? Maar plotseling is hij persona non grata terwijl als je zn posts leest, hij echt het beste met Ajax voor heeft. Nu maak je hem ook weer belachelijk terwijl hij wel degelijk een punt heeft ; Traore speelt erg matig de laatste tijd en laat nu zien nog totaal niet toe te zijn aan Ajax 1.
2 -2
Koningtoto
Onana was ook niet toe aan Ajax1. En Vlieske maakt wel meer van die pro psv opmerkingen. Dan kun je er op wachten dat je een keer zo'n naam krijgt op een Ajax forum he?
1 -4
Mbaku
Ik heb nog nooit gelezen dat hij pro psv is. Wel dat hij een bepaalde angst voor PSV heeft. Gezien het verleden niet zo vreemd want PSV trekt helaas vaak onterecht aan het langste eind in de afgelopen 20 jaar. Dat hij een slag om de arm houdt is in mijn ogen niet zo vreemd.
2 0
Koningtoto
Hou op man. Alles bij psv was goed, alles bij Ajax was slecht. TOT dinsdag. Toen was hij als een blad aan een boom veranderd van mening. Broertje dood aan zulke mensen,.
0 -3
Mbaku
Hadden we niet allemaal twijfel dan bij het huidige Ajax? En het middenveld ? Zijn we niet allemaal positief verrast dan? Het blijft ook in mijn ogen een Ajax onwaardig middenveld. Ik kijk altijd naar de inhoud van iemands comment. Daaruit maak ik op dat hij en ook Gedaante zeer op de hoogte zijn van alle ins en outs van de club, erg veel van de jeugd weten en een kritische blik werpen op de huidige gang van zaken. Prima toch? Dat betekent toch niet dat je niet van Ajax houdt of zelfs een Boer bent. Da's pas onzin.
2 0
Koningtoto
Ik had geen twijfels en er waren er meer. Maar nu ga je net doen of die mensen gek zijn. Mensen die in de voorspellingen een overwinning zette kregen minnen als een malle. Mag ik je vragen of je niet het dubbel account bent van beide? Heb je werkelijk nog nooit gezien hier en het is onmogelijk een nieuw account te maken. En voor de meest ridicule opmerkingen krijgen gedaante en vliekse toch altijd wat plusjes. Moet wel bekennen dat gedaante wel veel meer hout snijdt, dan vlieske.
0 0
Mbaku
Nee ik heb geen dubbele account. En nee , ik heb geen enkel belang hierbij. Ik post zo af en toe een inhoudelijk comment hier. Ik houd van inhoudelijke discussies over Ajax en het beleid dat wordt gevoerd. Daarbij vind ik het alleen maar goed dat er ook gasten zijn met een kritische blik. Een echte leider omringt zich niet met ga knikkers toch? Daarom word ik altijd getriggerd door een kritische post. Ik ben een Cruijff en Jonk adept en derhalve een fervent aanhanger van het opleiden en brengen van jeugd. Ajax maakt altijd de klassieke fout om in tijden van voorspoed met geld te gaan smijten en de jeugd te verloochenen. Als je een rode draad wilt herkennen in de zorg van Gedaante en Vlieske is dat het wel. De jeugd dreigt naar de achtergrond te verdwijnen ten faveure van belachelijke aankopen. En dat is jammer en daar mogen we best kritisch op zijn. Zeker nu PSV ook de weg van de jeugd heeft gevonden... H
2 0
Matzet
Ik heb met interesse deze discussie gevolgd en ik moet zeggen dat jij en Koningtoto het meer met elkaar eens zijn dan op het eerste gezicht lijkt.
Ajax heeft alleen op korte termijn een ‘probleem’ en dat is dat het eerste elftal zo enorm gegroeid is en daarachter net geen fatsoenlijke lichting zat in Jong Ajax (de leeftijdscategorie 18-20), waardoor er geen jeugd was om in te passen. De U19 en U17 is wel ontzettend talentvol, maar door het ‘gat’ ben je gedwongen om aankopen te doen. Gelukkig is Ajax er in geslaagd om een aantal sterkhouders te behouden, dus dat scheelt weer een jaar, maar het blijft een lastige afweging.
Ik riep tussendoor iets over Stengs en Boadu en ik snap de ‘nee-reflex’ heel goed, want gaat dat niet ten koste van de eigen jeugd? De balans tussen jeugd inpassen, een herkenbaar elftal en op topniveau blijven is verdomd lastig. Een filosofie is leuk en ik ben ook aanhanger van Cruijff en Jonk, maar de praktijk is iets anders dan de tekentafel. Soms moet je geluk hebben dat er een goede lichting is/komt, maar vooral een tijdje blijft.
0 0
Mbaku
Ik ben het met jou eens want Stengs en Boadu voegen daadwerkelijk iets toe en zou je idd moeten haken omdat de jeugd in deze lichting niet talentvol genoeg is. Geen speld tussen te krijgen. Maar toch geen Labyad, Kristensen of Magallan.
1 0
Matzet
Nee, ik zit ook niet te wachten op een Orejuela, Labyad en Kristensen. Daarom vind ik het een goede ontwikkeling dat we geld investeren in spelers als Blind, Tadic en wellicht Promes. Dat zijn jongens die de jeugd helpt om beter te maken. Spelers als Pierie, Schuurs en Scherpen zijn goedkope gokjes. Slagen ze erin om aan te haken, ben je spekkoper en zo niet, dan kan je ze altijd nog voor een aardig bedrag verkopen.

Spelers als Stengs en Boadu schaal ik in de categorie Neres en Martinez. Jonge spelers bedoeld om gaten op te vullen als er geen jeugdspeler klaarstaat. Staat er een ‘zekeheidje’ klaar in de jeugd? Niet halen. Zo zou ik nu geen ‘6’ meer kopen omdat Taylor en Gravenberch op de deur kloppen.
2 0
Koningtoto
Martinez, gekocht voor 5 miljoen. Neres voor 12 miljoen. az gaat ze niet voor minder dan 40 laten gaan. Geef ze eens ongelijk. Daar moet je met je volle verstand toch niet eens over na gaan denken? Veel te veel geld.
1 0
Sterspeler
Ik vind 40 al een stuk schappelijker dan 50. AZ is geen Ajax of een Duitse club waar veel meer druk bij komt kijken. Stengs laat zien leuk te kunnen ballen, maar voor mij is Boadu het grote talent van die 2.
1 0
Koningtoto
50 miljoen? Hallo?
0 0
Koningtoto
Hier kan ik me eigenlijk volledig in vinden.
0 0
Koningtoto
Oh ja joh? Ajax heeft veel meer eigen jeugd in het veld staan, dan welke zichzelf respecterende Europese topclub dan ook. Dest, Veltman, Blind, Mazraoui, Promes en Lang. Zo slecht gaat het niet met de jeugd en ZEKER niet als je kijkt wat er nog op de deur staat te bonken. Dit zijn echt van die psv supporter opmerkingen. Ajax is en blijft een merk dat zijn jeugd als drijfveer gebruikt en dat is moeilijk te verkroppen voor mensen die het echte leven als een fifa spelletje zien.
1 -3
Mbaku
Het kopen van Labyad, Siem de Jong terwijl je Lang hebt. Het kopen van Kristensen / Orejuela terwijl je Dest/ Mazraoui hebt. Het kopen van Marin terwijl je Gravenberch hebt. Het kopen van Magallan terwijl je Schuurs/ Timber hebt. Gelukkig wijst de kwaliteit van de jeugd uit dat ze horen te spelen maar het is wel een zorgwekkende situatie. Ik zeg ook niet dat het slecht met de jeugd gaat maar wel dat Ajax altijd door de geschiedenis heen dezelfde fout dreigt te maken. Johan is altijd Ajax grootste criticaster geweest , is dat ook een PSV er ?
1 -1
Koningtoto
Je klinkt nu wel heel erg als gedaante. Opvallend, zeker, omdat je hier nog nooit een woord hebt gezegd. Labyad was bij utrecht gewoon een absolute uitblinker, een beetje de Stengs van utrecht zeg maar. Kristensen en Orejuela waren goedkope gokjes, niks mis mee, als je meer geld hebt, dan alle Nederlandse en Belgische clubs bij elkaar. Schuurs was in die tijd alles behalve Ajax waardig, als hij het nu al is, die heeft echt meer tijd nodig en dat geeft ook helemaal niets. Magallan is een onbegrijpelijke aankoop, eens. Maar je vergeet 1 ding, Ajax probeert aan te haken bij de Europese top en dat red je niet met Timber en Lang was ook een twijfelgeval. Als je kijkt naar de positieve resultaten van aankoop/verkoop gaan we alles in Nederland domineren en dat moet ons eerste doel zijn. Tweede doel, terug op het Europese top podium en daar hebben we twee keer gestaan de afgelopen jaren. Met jeugd en aankopen, zoals Cruijff het beoogde en voorzag.
0 -2
Mbaku
Nogmaals, ik heb geen dubbele account. Prima dat jij dat denkt maar ik weet zelf wel beter. Enfin, Ajax zal nooit met aankopen de top halen, de enige weg voor Ajax is het opleiden van jeugd met een uitzonderlijke lichting pieken aangevuld met gerichte aankopen. Op een andere manier zal Ajax altijd onderuit gaan omdat ze simpelweg de middelen niet hebben om te concurreren met de top. En dat is ook niet waar Ajax voor staat.
1 0
Koningtoto
Nooit met aankopen de top halen, jeugd, met aankopen. Weet je zelf wel wat je neer zet?

Als de jeugd er niet is, moet je aankopen doen, wat Ajax nu doet. En eindelijk belangrijke spelers behouden, ipv voor een grijpstuiver verkopen.
0 -1
Matzet
Heren ik schei er mee uit voor vandaag. Het was me weer een genoegen. Lekker felle en ook inhoudelijke discussie, heerlijk! Neem nog een gele rakker en proost op onze club. WZAWZDB!
1 0
Koningtoto
Truste!
0 0
MPAjax
heb het idee dat kuhn op de vleugels niet voldoende van zn techniek en dribbel gebruik kan maken dus af en toe wisselen met nummer 10 positie zou niet gek zijn
3 -2
IboAFCA
Oh oh oh Traoré, zonde dat hij de penalty mist
0 0
Van Reenen
1-1 tegen GAE ? Armoe troef.
1 -5
Koningtoto
Not sure if troll. Met een elftal vol jonkies niet verliezen van een club met eredivisie ambities is best goed.
3 -2
DUDE92
Prima actie hoor van Ekkelenkamp. Zal hij vriend en vijand toch gaan verbazen en gewaardeerde Ajax 1 speler worden?
9 -4
paulis
Klopt, is gewoon een groot talent

Ondergewaardeerd omdat hij geen stoere uitstraling heeft en geen plakplaatjes op zijn arm
3 -2
Web
Het is aardig rustig geworden hier over Ekkelenkamp.
Hij zal waarschijnlijk nooit basis speler worden.
Maar een hele goede functionele techniek.
3 -2
Mocrodammerr
kan er nog steeds geen reet van
4 -6
036AFCA97
Denk dat Ekkelenkamp ook zijn uitstraling niet echt mee heeft. Lijkt een beetje een brugger die zijn kledinghanger nog in zijn shirt heeft. Een Gravenberch of Martinez heeft naar mijn mening meer uitstraling van een Ajax speler.

Gaat het natuurlijk niet om, maar denk dat het wel meespeelt in mensen hun oordeel.
2 -1
Koningtoto
Ik vind hem in de 16 altijd wel hele goede beslissingen maken. Ik vlak hem niet uit in ieder geval.
2 0
Sterspeler
Heeft ook zeker wel bepaalde voetbalintelligentie. Die jongen moet je eigenlijk verhuren voor een tijdje. Maar aangezien we niet veel opties hebben dit jaar kunnen we hem beter ff houden. Ik. Kind dit echt een jongen die, als hij zich goed door ontwikkelt, op z'n top bij Ajax mee kan komen.
2 0
ram
Zwaar onderschatte speler. Ik zie hem dit seizoen nog wel leuke dingen doen in het eerste.
5 -2
mcjc
Gelijk heb je zeker. Let maar op
4 -2
Van Reenen
Ajax heeft toch een elftal in de KKD die minstens 3x betere voetballers heeft dan de club uit Deventer? Hoe kan het dan sinds de 1e minuut nog steeds 1-0 staan?
2 -5
appeltje
De O17 heeft ook betere voetballers dan sommige clubs in de KKD, daarvan verwacht je toch ook niet dat ze die ploegen helemaal zoek spelen?
1 0
JesusZoonVanGod
Talent zegt niet alles. Misschien heeft Deventer meer ervaring of vechtlust?
3 -1
Koningtoto
Jong spul zit strak, oh nee, das wat anders. Ajax heeft spelers die net de Penthouse mogen kopen, de rest van die teams gaan al bijna met pensioen. Nogal een verschil qua ervaring en fysiek.
1 -1
Koningtoto
1-1
1 0
Ajaciedforaltijd
Pierie doet weer mee en het lijkt nergens op
4 -8
FlyingDutchMan
Bekijk je de wedstrijd of roep je weer eens wat vanaf de smartphone terwijl je geen clue hebt maar omdat GAE voor staat?
6 0
HZMKK
Je vind Pierie goed wou je hiermee zeggen? Aardig lachwekkend dan......
Als er iemand is die er echt geen klote van kan, is het Pierie wel!
2 -9
Koningtoto
Volgens mij zegt hij in de verste verte niet, wat jij nu roeptoetert.
2 -2
HZMKK
Dan kun jij erg matig begrijpend lezen...... Iets letterlijk typen en iets bedoelen zijn 2 verschillende dingen
2 -5
Koningtoto
De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Hij vraag of dat komt, omdat hij Pierie ziet spelen, of er maar van uit gaat dat het weer bagger is...
2 -2
HZMKK
Grappig zo’n dooddoener
0 -2
Koningtoto
Wat verwacht je dan? Een speciaal liedje voor je of zo?
2 0
Ajaciedforaltijd
Ik kijk de wedstrijd Eiting en Gravenberch vallen positief op de rest speelt matig
2 -1
Redrum
Soms vind ik het leuk om een beetje de amateur profiler uit te hangen. Stel dat ik nou eens probeer in te schatten wat voor een type er op vrijdagavond op een Ajax site minnetjes gaat lopen uitdelen voor elke reactie. Dan kom ik ongeveer op het volgende: het gaat om een blanke man in de leeftijdscategorie van 20 tot 30. Hij is nog maagd (lijkt me duidelijk). Hij woont nog thuis bij zijn ouders en hij heeft geen vaste baan. Hij is niet voor Ajax, maar diep in zijn hart voelt hij wel dat Ajax de mooiste club is die er bestaat. Hij kampt al vanaf zijn jeugdjaren met zware depressies en minderwaardigheidsgevoelens. Zijn username op AS is mogelijk fritsus.
9 -6
X-RaY
Good old fritsus haha
0 0
RayJordaan
Is dat die gek die ook op Voetbalzone actief is?
0 -1
Redrum
Zou zomaar kunnen. Hij duikt hier in ieder geval regelmatig op. Met name wanneer Ajax verloren heeft. Een heel sneu persoon.
1 -1
Mocrodammerr
je zal je maar druk moeten maken om minnetjes.. poeh poeh. leven is tekort man
5 -6
HeavenlyDivine
Waarom zeg je altijd dat het leven tekort is. Het leven is best lang
1 0
Koningtoto
Als je geen werk kunt vinden(wat hij altijd beweert) is het leven best kort en vooral nutteloos.
0 -1
AFCAU
Dus jij leeft om te werken?
1 0
036AFCA97
Als je niks doet en dus niks leert / meemaakt wordt je perceptie van tijd anders en gaat je leven voor je gevoel veel sneller. Misschien bedoelt die dat?
0 0
Koningtoto
Nee, ik werk om mijn gezin van leuke dingen te voorzien en uit de gevangenis te blijven.
0 0
Redrum
Waar in mijn verhaal lees jij dat ik me druk maak om de minnetjes precies dan?
2 -4
Mocrodammerr
je typt je betoog natuurlijk voor de lol.
3 -5
Redrum
Ja. Zoals ik duidelijk al zei, ik vind het leuk om me soms in te leven in anderen en dan te schetsen waarom zij doen wat ze doen. Was dat niet duidelijk dan?
2 -1
Mocrodammerr
was onnodig. daarom zei ik leven is tekort
0 -2
Redrum
Tja, wat is onnodig? Reageren op mijn betoog is ook onnodig als het leven te kort is niet waar?
2 0
Knalpot
Heb je een punt.
0 0
Redrum
Wat is dat Roda ver afgegleden zeg, mijn hemel. Dordrecht doet het trouwens ook prima met al die afdankertjes van Feyenoord.
0 -1
036AFCA97
Hahahahah kijk dit, de mooiste beelden van de Feyenoord supporters en de Amsterdamse vlag tot nu toe. Het werkt letterlijk als een rode lap op een stier. Prachtig ;)

https://www.instagram.com/p/B2pGlQHjipr/?igshid=1kh36iydj525k
8 -2
Redrum
Dit zijn toch wel heel erg veelzeggende beelden. Stel dat wij met een vol uitvak op bezoek gaan ergens en in het thuisvak laten ze een Feyenoord-vlag zien. Ik denk dat het hele uitvak massaal in lachen uitbarst dan.
2 -2
ditisdebeslissing
waarom zou je twe-her laten zijn in het schakel programma terwijl je deze wedstrijd op fox 2 in zijn geheel uitzendt.
0 -1
appeltje
Om kijkcijfers.
0 -3
IboAFCA
Pierie-effect
1 -4
036AFCA97
Off topic:

Iemand hier die FIFA 20 heeft gedownload met early access? Duurde die installatie bij jullie ook zo lang?
0 -1
mgtow
Rest mode zetten.
0 -1
036AFCA97
Pff je kan met early access 10 uur spelen, alleen tijdens de installatie waarbij het spel aanstaat en je alleen aftrap kan spelen gaat er ook gewoon tijd vanaf. Installatie duurt nu al 2 uur bij mij. Gewoon 20% van mn speeltijd kwijt, nog geen seconde gespeeld. En t spel moet aan tijdens de installatie. Wtf man.
0 0
FlyingDutchMan
Ik kan prima nog een weekje wachten, al die moeite voor een paar dagen extra
0 0
036AFCA97
Hahah wou eigenlijk ook gewoon wachten en zag dat early access maar 4 euro kostte dus dacht ik regel het even. Nu zie ik waarom het zo goedkoop was.
0 0
Koningtoto
Vooral die frustratie en dat is ieder jaar hetzelfde.
0 0
Koningtoto
Jullie tuinen er iedere keer weer in. Altijd hetzelfde liedje.
2 0
Sterspeler
Ik schijt op EA. kut bedrijf.
0 0
036AFCA97
Ai thanks! Ga ik proberen
0 -1
Koningtoto
1-0
0 -1
appeltje
Jensen geblesseerd?
0 -1
wolterx
Volgensmij wel, maandag zei iemand dat.
1 -1
appeltje
Jammer. Hij was best aardig aan het seizoen begonnen.
1 -2
RayJordaan
Go f*ck yourself Fox, weer niet live natuurlijk..
2 -2
Cleo9
Met dit team zou je rechter rijtje eredivisie kunnen spelen
0 -1
Jood79
Woar is die grabbelaar uut Em'm
0 -3
Bky
Vrijdag am'nd ist bier drink in de keet, geen tied voor da holl'n achter de balle.
1 -1
Cleo9
Bie het 1e mien jong
1 -1
Sterspeler
Bie uut* eerst Mien jong*
0 0
IboAFCA
Leuke opstelling, jammer dat Kemper niet in de basis staat. Speelt erg solide als centrale verdediger
1 0
appeltje
Pierie vertegenwoordigt meer waarde
0 -1
afcasven1995
Prima opstelling!
1 0
Red Devil
Lees net artikel dat Dolberg is bestolen in de kleedkamer van zijn Rolex van € 70.000,-.
Waarom neem je zoiets mee als je een wedstrijd moet spelen?
Waarschijnlijk een rat in de club maar dat wordt onderzocht nu.
1 -2
AFCAwooz
Speelt Vito Wormgoor ook bij Nice?
4 -1
diamanti
hahahha
2 -2
Cleo9
Waarom niet? Het klinkt als een hoop geld, maar voor hem is het waarschijnlijk 2 weken werken.
0 -1