Van de Beek traint nog apart van de groep

BartVeenstra, 12-09-2019 om 14:50, 10361 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het is nog niet duidelijk wanneer Ajax weer kan beschikken over Donny van de Beek. De middenvelder, die kampt met een spierblessure, trainde donderdag nog apart van de groep, zo meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl.

Ajax laat weten dat Van de Beek 'erg hard aan zijn herstel werkt'. De club meldt daarnaast dat het op dit moment niet bekend is hoe lang het herstel van de middenvelder nog gaat duren. Eind augustus raakte Van de Beek geblesseerd tijdens een training.

Door zijn blessure lijkt de kans klein dat Van de Beek zaterdagavond - wanneer Ajax in actie komt tegen sc Heerenveen - kan spelen. Ook het duel met Lille OSC van dinsdagavond komt mogelijk te vroeg. Zondag 22 september speelt Ajax op bezoek bij PSV en of Van de Beek dan inzetbaar is, is nog maar de vraag.

Freek Jansen, Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad, liet woensdagavond bij Voetbalpraat van FOX Sports weten dat men in Amsterdam er alles aan doet om Van de Beek fit te krijgen voor het duel met PSV. 'Lille zou haalbaar kunnen zijn als alles meezit. Maar hij is er even uit geweest. Moet je dan gelijk met hem starten? Ik zou geen risico nemen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Je kan er aan doen wat je wil, maar tijd blijft toch de belangrijkste factor... Hopelijk vlammend tegen PSV en Lille halen zou natuurlijk helemaal lekker zijn.
0 0
WZAWZDB14
Klinkt gek, maar eigenlijk wel goed dat Donny er even uit was. Hierdoor moest ten hag een paar wijzigingen doen, waardoor spelers het op andere (voor hun betere) plekken moesten en lieten zien. Tadic wordt een groter probleem, mocht die blessure nog tegenvallen.
2 0
Ajaxfan16
Het is nou niet dat ik hem de afgelopen 2 wedstrijden heb gemist. Tuurlijk hoort die weer in de basis als die fit is, maar het is een minder groot probleem dan van te voren verwacht, dat die er niet bij is.
1 -1
RaynoFischer
Tegen Apoel en Sparta, mag het? :P
Wedstrijden als Lille en PSV heb ik hem er heel graag bij hoor...
3 0
Murtagh
Maar hij traint weer
1 0