Ten Hag: 'Ga bij Dolberg uit van een speler van Ajax'

BVeenstra, 16-08-2019 om 13:45, 11005 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat ervan uit dat Kasper Dolberg (voorlopig) speler is van Ajax. De Deense spits werd vrijdagochtend gelinkt aan een mogelijke huurtransfer naar TSG Hoffenheim, maar Ten Hag zegt daar niets van te weten.

'Daar kan ik geen antwoord op geven. Ik heb geen nieuws over Dolberg op dit moment, ik ga ervan uit dat hij speler is van Ajax', aldus de trainer tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag. 'Ik heb geen contact met de mensen van Hoffenheim. Ik ga bij Dolberg uit van een speler van Ajax', spreekt de coach klare taal.

In de voorbereiding gaf de trainer van Ajax veel vertrouwen aan zijn spits. 'Dat is een aantal keren goed gegaan en een aantal keren wat minder gegaan. Hij heeft de potentie om een heel belangrijke rol te spelen. Dat denk ik zeker', aldus Ten Hag, die toch niet helemaal uit wil sluiten dat Dolberg mogelijk op huurbasis elders gaat spelen. Echter, hardop spreken doet hij dat laatste niet. 'Kasper zit wel in een fase dat hij elke week moet gaan spelen. Of dat bij Ajax kan? Dat ligt aan hemzelf. Wij proberen hem iedere dag te verbeteren. Dat zie je ook weleens terug, maar het is nog niet stabiel. En dat eis je wel hier. Je moet het iedere wedstrijd brengen.'

'Gaat erom dat het team functioneert'

En om die reden kiest Ten Hag niet altijd voor Dolberg als spits. Soms kiest hij ook voor Dusan Tadic of anders Klaas-Jan Huntelaar. 'Met Tadic functioneert het team. En als Huntelaar erin komt, is hij superscherp en functioneert het team. Je kunt alleen niet gelijk het stempel op Dolberg plakken dat het met hem niet functioneert. En dat wordt wel veel gedaan', zegt Ten Hag.

Toch kiest Ten Hag niet zomaar voor Tadic of Huntelaar in bepaalde wedstrijden. 'Het teambelang staat altijd boven alles. Als een team beter functioneert met andere spelers moet je daarvoor kiezen. Het is niet voor niets dat we voor Tadic hebben gekozen in andere wedstrijden, al kan dat natuurlijk weer veranderen. Maar een verhuur van Dolberg is niet per se noodzakelijk. Het gaat erom dat hij ervoor wil vechten.'

Denk jij dat Hakim Ziyech en Dusan Tadic scoren op bezoek bij VVV Venlo? Zet in en krijg 3,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik gun Dolberg van harte een transfer naar 010 of 040. Het liefst zie ik hem naar Eindhoven gaan in ruil met Bergwjin .
1 -4
Schwalbino
Er zit geen plezier in Dolberg als hij spits speelt. Misschien eens als vleugelspeler neerzetten want zo is hij ook binnengekomen? Verder denk ik dat hij een momentenspeler is. De oude Ling was er zo een. Zag je een uur niet en dan had hij een paar geniale acties. Ling was ook vleugelspeler. Onder Bosz kon Dolberg als spits ook meer een momentenspits zijn. Onder TH en met de spelers naast en achter hem kan dat niet. In dit systeem moet hij buffelen. Dat ligt hem niet.
0 0
Sterspeler
Dolberg heeft meerdere malen op de vleugels gestaan en heeft we helemaal niets laten zien. Lekker verhuren.
0 0
Ar
En dat terwijl Feyenoord en PSV liggen te smachten om een spits.
Dat is wel humor!
0 0
afcajacied00
Gaan we lekker niet doen
1 0
ETM
@Dordtt
Welke zeer goede voorbereiding? Uitblinkers in de voorbereiding waren volgens mij Schuurs, Dest en Martinez. Niet Dolberg. Dolberg funtioneerde in de wedstrijden die ik zag matig. Tegen PSV had hij een goal, en viel zn werklust op. Vooral om dat laatste werd hij geprezen, omdat dat bij hem niet vanzelfsprekend is.

Ik snap niet waarom je juist niet meer pro- Ten Hag bent geworden vanwege de zaak Dolberg. Ten Hag houdt juist bijzonder lang aan m vast. Hij is net als jij een Dolberger. Tadic is 3x beter, en toch begint hij weer met Dolberg. Ook niet met Huntelaar, die bij het 2de team moet spelen in de voorbereiding.

Ten Hag kronkelt wat tegenover de pers, dat is waar, maar hij verdedigd hem en moet hem verdedigen. Ten Hag ziet er niet best uit qua Dolberg, maar dat komt vooral omdat zijn vertrouwen in hem zich maar niet uitbetaald.

Dolberg is een toptalent, maar minder goed dan de alternatieven. Dat is de situatie.
2 0
trooop
Overmars zei laatst tegenover de nos, met een grijns die meer verraadde, dat hij en ten hag wel eens heftig discussiëren over 'welke speler bijvoorbeeld beter moet'. Ik wist meteen zeker dat dat over dolberg ging (voor zover je zoiets kunt 'weten' natuurlijk). Mijn gevoel zegt dat ten hag juist helemaal niet zo'n dolberger is, zoals jij het noemt, maar dat die paar basisplaatsen meer een soort gebaar richting overmars waren - overmars die wel groot fan is en bovendien z'n transferwaarde ziet verdampen. Een soort 'strijdje', zogezegd.

Ik vind dat ten hag bijzonder weinig doet om dolberg te helpen, behalve hem soms opstellen. Niets gebeurt er om hem optimaal te laten renderen, terwijl dat bij andere spelers juist wel een sterk punt van ten hag is gebleken. Ik vind zelfs dat je kunt stellen dat ten hag hem vermoordt, in voetbaltermen gesproken. Het 'probleem' (voor dolberg en z'n fans) is dat ten hag daarmee in z'n recht staat. Hij heeft net de halve finale CL gehaald met een gruwelijk functionerende tadic op 9. Mede daarom denk ik dat hij het 'wel best vindt' met dolberg, gechargeerd gezegd. Hij moet leveren en anders pech gehad. Ten hag heeft met tadic een super-alternatief, plus huntelaar.

Zo lang houdt hij ook helemaal niet aan dolberg vast. Daadwerkelijk vertrouwen is 10 wedstrijden basis. Niet 2, dan weer bank, dan weer 1, en hem vervolgens de tribune op schoppen. Dat heeft niks met vertrouwen geven te maken, integendeel.
2 0
Deepblue
Als Dolberg de pannen van het dak had gespeeld, had TH niet om hem heen gekund. Wat ook de reden was van de paar basisplaatsen (en alle speeltijd vorig seizoen).
0 0
ETM
Ik snap wel je achterdochtigheid. Het idee dat de recente basisplaatsen van Dolberg geen geheel sportieve keuzes waren.
Maar het gaat me te ver om te veronderstellen dat Ten Hag het niet ziet zitten in Dolberg. Of hem 'vermoord' (in voetbaltermen) Dat hij ineens zelfs op de tribune zat dat vind ik overigens wel heel raar. Ik snap daarover ook de verontwaardiging bij Dordtt.

Dan je laatste alinea over 10 wedstrijden = vertrouwen geven. Net als Dordtt vind ik dat je dan een voorgeschiedenis ontkent. Vorig seizoen heeft Ten Hag hem namelijk 'bam' boven Huntelaar verkozen zodra hij spelen kon. En wel degelijk veel wedstrijden achter elkaar opgesteld. Ik vind bovendien dat het inzetten van Dolberg in de halve finale CL toen Neres uitviel een vrij hard bewijs van 'geloof' in Dolberg.
Nu met voorbereiding erbij kom je geloof ik tot 6 wedstrijden?
En 10 wedstrijden is wel heel lang hoor, als je ziet hoe ieder puntverlies Ajax fataal kan zijn.

De grote vraag voor mij is wel hoe Dolberg nu zou spelen als Bosz nooit was weg gegaan. En als de lange slepende blessure er niet was geweest. Misschien was Bosz echt de ideale trainer voor Dolberg. Bosz die, ik vermoed, minder tactisch eist. Bosz die idd wel makkelijk een speler 20 wedstrijden laat staan. ( Younes). Ook denk ik dat het spel dat Bosz met Ajax speelde waarschijnlijk beter bij Dolberg paste bijv.

Het verval van Dolberg is overigens niet alleen een probleem voor Ten Hag geweest. Ook voor Keizer. Weet je nog? Die ging heel geforceerd stellen dat Dolberg 1ste spits was om hem vervolgens vaak niet op te stellen. Huntelaar had toen eigenlijk te veel kansen nodig om te scoren maar 'functioneerde' beter.

Volgens mij is Dolberg daadwerkelijk een raadsel voor de technische staf van Ajax. Wat mij opvalt is dat Dolberg sinds zn blessure eigenlijk nooit meer goed van afstand ziet schieten. Waar is dat kiezelharde schot gebleven? Dat is voor mij een teken dat hij er nooit bovenop is gekomen. Ik vind hem lullig gesteld ook nog slechter dan dat velen hem vinden. Na 1 wedstrijd zoals die tegen PSV roepen mensen in koor dat hij er weer aankomt, terwijl er eigenlijk nogsteeds heel veel mis gaat. Een intikker plus veel werklust, dat was het. Maar dat komt doordat Dolberg extreem tot de verbeelding van mensen spreekt. Maak je een compilatie van Dolberg's doelpunten krijg je iets prachtigs. Het is soort gedroomde Ajax-spits, ook qua verschijning.

En ondanks mijn enorme scepsis tov Dolberg zie ook ik niet graag dat hij verkocht wordt. Zelfs ik, koester de hoop dat hij bij Ajax gaat slagen.
1 0
trooop
Dolberg voor neres in de halve finale CL zag ik juist als een typische trainersmove. Een 'calculated guess'. Fan of geen fan, ten hag ziet natuurlijk ook dat dolberg grote kwaliteiten heeft. Een onverwachte basisplek in zo'n wedstrijd is een ouderwetse psychologische truc om dat in één keer tot uitbarsting te laten komen. Daarbij is Huntelaar in zo'n wedstrijd eigenlijk geen optie. Zoals ik dordtt ergens (ongeveer) zag zeggen: huntelaar maakt er 4 tegen andorra, en 2 tegen een moegestreden emmen, maar voor topwedstrijden komt hij in alles te kort. Zo nu en dan een spitsengoal, meer zit er niet in als de weerstand echt hoog is. Dat was in z'n hoogtijdagen al zo.
Dus 'vrij hard bewijs' - nee, niet mee eens.

En inderdaad, bosz liet younes maar staan en staan. En het betaalde zich uit. Younes in vorm is een super-spelertje, en dat is de manier om iemand in vorm te krijgen. Grote klasse, grote ballen. En grote liefhebberij. Bosz is in de eerste plaats liefhebber. Ten hag is in de eerste plaats pragmaticus.

Goed punt trouwens over dolberg onder keizer. Die zat ook steeds te neppen inderdaad, met z'n 'dolberg is 1e spits'. Ik zag dat destijds overigens puur als angst voor slechte resultaten van een omhooggevallen trainer.

Het ligt allemaal waarschijnlijk meer aan dolberg dan ik en anderen hardop toe willen geven. Dat neemt niet weg dat ten hag niets doet om hem te helpen. Ten hag kiest ervoor om anderen te 'optimaliseren', zoals ziyech, en donny. Dat is z'n goed recht, maar dat gaat regelrecht ten koste van dolberg. Ik ben daar niet blij mee.
0 0
ajaxdordtt
Dit dus.
0 -1
ajaxdordtt
Ik vind dat hij geen vertrouwen krijgt. Af en toe een keer basis en na 70 minuten gewisseld worden vind ik geen vertrouwen geven. Enige x dat hij echt vertrouwen kreeg was tegen Tottenham, en dat maakte hij inderdaad totaal niet waar. Op dat moment begreel ik de keuze voor Dolberg ook totaal niet.

En dat Tadic beter is, tja. Ben ook een fan. Maar Tadic is op zijn prime en speelde op Dolbergs leeftijd nog bij 1 of ander kutclubje in Servie dus geen hele eerlijke vergelijking.

Snap de keuze voor Tadic ook wel, vind het vooral bezopen een 36 jarige, die waarschijnlijk aan zijn laatste jaar bezig is, de voorkeur te geven boven een toptalent die je nog een vermogen zou kunnen opleveren. Bovendien heeft Dolberg al bewezen op hogere podia dan Huntelaar beslissend kan zijn (Halve finale EL).
0 0
ETM
Of Dolberg een toptalent is dat staat volgens mij niet ter discussie.
Overigens is stellen dat Huntelaar niet op hoog podium beslissend is geweest wel een beetje raar. Kijk zn carriere eens na. Tsja halve finale CL, Dolberg was toen ook in negatieve zin beslissend en een Moura maakt een hattrick, is dat een topspits?

Ajax is een complexe club, je moet enerzijds een zo sterk mogelijk team het veld op sturen en anderzijds altijd investeren in de jeugd. Op Dolberg is gewoon heel hoog ingezet. Die is heel vaak verkozen boven de ervaren recordsbrekende Huntelaar. Hij werd wel idioot vroeg gebracht door Bosz. Te vroeg?
Een niet functionerende Dolberg levert Ajax niet meer op dan een functionerend elftal. Los daarvan ben ik nooit zo met miljoenen bezig. Ajax schijnt een groot bedrag al eens te hebben afgewezen voor Dolberg. Daar stond je neem ik aan toen achter?
Als Huntelaar echt aan zn laatste seizoen bezig is dan komt er daarna toch ook mooi meer ruimte voor Dolberg? Vanwaar de haast. Dolberg is pas 21. Tuurlijk het is niet zo gegaan als men gehoopt had. Maar je kunt het ook positief bekijken, Klaas Jan heeft het uitstekend gedaan.
0 0
ajaxdordtt
Huntelaar is een fenomeen, begrijp me niet verkeerd maar heeft wel altijd net dat bijzondere gemist. Als hij bij het Nl elftal vaste spits was geweest waa hij met 40 doelpunten voorsprong topscorer geweest. Maar het is wel een speler die er 4 maakt tegen Luxemburg en 5 tegen Letland maar niet zoals bijv. Van Persie wel kon, in de grote wedstrijden het verschil maken. Dolberg kan dat ook.

Over die reeks wedstrijden worden we het niet eens. Ik vind dat hij geen kans heeft gehad, jij wel. Ca va. Al met al denk ik dat Dolberg als 19/20 jarig ventje niet opgewassen was tegen Huntelaar in de concurrentiestrijd. Een beetje zoals Waterreus op trainingen ook getalenteerdere keepers mentaal brak. Geen verwijt uiteraard, je kunt Huntelaar niet kwalijk nemen dat hij wil spelen. Maar nu komen er gegarandeerd weer idioten roepen dat zij wel keihard werken en dat je een mietje bent als je de concurrentie niet aan kunt, maar in topsport ligt dat wel wat complexer. Vertrouwen is iets lastigs.

En oh ja, nog een jaartje Huntelaar en dan Dolberg zou perfect zijn ook maar hij wordt nu dus verkocht.
0 0
ETM
Je moet als club zeker alles op alles zetten om je spelers ook mentaal te begeleiden. Maar om het principe van concurrentie kun je niet heen.

Hoop dat die Kraay gelijk heeft en dat Ajax hem niet verkoopt.
0 0
Milko1971
Ja man ik ben ook al regelmatig aan het discussieren met Ajaxdordttje over Dolberg. Het begint een beetje merkwaardig te worden hoe overdreven hij Dolberg blijft verdedigen.
Hij verliest alle realiteit uit het oog, en het belang van Ajax wordt ondergeschikt gemaakt aan het belang van Dolberg.....heel apart.
Maar ja liefde maakt blind heh zeggen ze..
0 0
ram
Allemaal gelul. Overmars doet nu alles om hem te dumpen maar als dat niet lukt, moet je hem erbij houden. En dus kan Ten Hag niet zeggen dat ie van hem af wil.

Maar trust me: die gaat echt wel weg hoor.
0 0
fc Barcelona_ke
Ten Hag durft niet harde roepen... maar ik denk dat dolberg volgend week anders ergens gaat spelen! beter voor dolberg. hij moet wekelijks 90 minuten spelen.
0 0
Ginoajax1
Leen hem uit aan Heerenveen. Die zitten te schreeuwen om een spits.
0 -3
ajaxdordtt
Haha ja, want Dolberg wil vast spelen bij een club van het niveau Heerenveen.
1 -1
Jan60
Waarom niet. In het verleden heeft Ronald de Boer ook een jaartje bij Twente gespeeld. Jan Vertonghen enkele jaren bij RKC. Daley Blind een jaartje bij Groningen. Van die jongens kan niet gezegd worden dat ze daar slechter van zijn geworden. Laat Dolberg bij Heerenveen of wat mij betreft AZ of Utrecht maar gewoon achter Tadic 2e topscorer van Nederland worden het komend seizoen.
2 0
ajaxdordtt
Die braken net door, die hadden hun club nog niet naar de EL finale geschoten. Dolberg kan zo naar Duitse of Spaanse subtoppers, die willen hem graag. Die hoeft echt niet naar Heerenveen.

Dolberg moet lekker weggaan, en ergens anders de monden snoeren van de critici, met ten Hag voorop.
0 0
ajax4ever01
Opzich prima als Dolberg wordt uitgeleend dan komt hij tenminste wekelijks aan het spelen.
1 0
Wimmel
Prima uitleg van Ten Hag onder de huidige omstandigheden.
8 -3
Web
Zo zie je maar, hoe jij het beleefd en sommige anderen, ik ben het met je eens
2 0
Ajax#1900
Klopt, je kan niet verwachten dat een trainer even de actuele potentiële transfers op tafel gooit.
1 0
ajaxdordtt
Je kunt wel verwachten dat een trainer niet de ene dag links zegt en de volgende dag weer rechts. Om dan toch weer terug te gaan naar links. Daarmee word je ongeloofwaardig.
0 -2
ajaxdordtt
Wat lult hij weer vreselijk uit zijn nek. Dacht dat we daar van af waren.
4 -9
FreddyAX
Dat hoop ik van wel meer dingen.
2 0
Web
Dolberg is bij jouw de nieuwe Cruijff, kan niets fout doen?
Het licht aan iedereen behalve aan Dolberg zelf?
Zelfs Huntelaar zijn drive werkt in het nadeel van Dolberg volgens jou, over uit de nek lullen gesproken
2 -2
ajaxdordtt
Web, je bent een lieverd maar niet de slimste. Ik zal het proberen uit te leggen.
Ik vind Dolberg goed. Heeft niks met deze comment te maken. Erik lult er maar om heen. "Alle vertrouwen in Dolberg". Na 1 mindere pot op de tribune. En nu zegt hij wederom maar wat. Dit staat los van of ik Dolberg goed vind of niet.

Ook dat heb je niet goed begrepen. Huntelaar werd gehaald als een soort 'mentor' voor Dolberg. Ik heb alleen geconstanteerd dat dat geen succes is geworden. Huntelaar neemt geen genoegen met een reserverol en gaat over lijken als het moet.

Ik hoop dat je het zo begrijpt, anders gewoon even aangeven dan blijf ik geduldig uitleggen.
1 -3
Web
Maar blij dat jij ongelooflijk slim bent.
Het spat er vanaf hier
Maar verstand van voetbal heb je in ieder geval NIET.
1 0
Milko1971
hahaha daar heb je volkomen gelijk in Web! Ajaxdordttje snapt er he-le-maal niets van en is nogal de weg kwijt met z'n Drolberg fetish.
0 0
ajaxdordtt
Meer dan jij Web. Jij vond Labyad en Magallan geweldige versterkingen.
0 0
Web
Ik had van Labyad meer verwacht klopt
En met Magallan schrijf ik niet af, voor dat ik heb zien spelen, en dat is heel wat anders
0 -1
Web
Ik ben het daar gewoon niet mee eens.

Dolberg heeft juist veel kansen gekregen bij Ten Hag, hoe kun je dit nog uit leggen tegen bv Traore die er ook tegen aan zit.

Jij hebt geconstateerd dat Huntelaar als mentor geen geen succes is?
Moet ik dat dan ook vinden? Want hij gaat over lijken zeg jij.
Ik vind het de grootste waanzin, daar moet je juist van leren, aan willen pikken, er voor gaan. Jij denkt dat dit hem remt, mocht dat zo zijn? Wat ik niet geloof? Dan ben je niet geschikt voor top sport.

Ik heb 20 jaar op een behoorlijk nivaue gespeeld ( top amateur voetbal ) twee keer gekozen tot beste speler van Nederland bij de amateurs, kansen in die tijd om in het betaald voetbal te spelen, een technische speler. ik kwam als jonkie van 16 bij de selectie, later als mentor over jeugd spelers. ik weet maar al te goed waar ik over praat. Heel veel ervaring dus.

40 jaar een seizoen kaart gehad, door omstandigheden kan ik dit niet meer, maar leef mij uit op mijn Ajax, met heel veel fouten, dat geef ik graag toe, zie onder

Mijn situatie is nu totaal anders, omdat ik een hartstilstand heb gehad net als Nouri, ik had het geluk dat het bij het uitlopen van de kamer van mijn Cardioloog gebeurde. En die gelijk wist wat er aan de hand was, dat was mijn redding. Coördinatie is helemaal weg, maar heb met goede begeleiding nog best weer wat terug gekregen, maar het is allemaal net niet meer.

Maar jij hoeft niet geduldig blijven uit te leggen ( heel denigrerend ) ik ben het gewoon totaal niet met je eens? Goed
0 0
ajaxdordtt
Dat vind ik vreselijk voor je Web en ben blij dat je er nog bent. Alle sterkte met het herstel.

Het heeft alleen niks met de discussie te maken. En dat verhaal over jouw carriere geloof ik voor geen meter overigens. Dan moet je dat ook even staven. Lijkt me sterk dat iemand die een beetje kon ballen Labyad als een geweldige aankoop zag en Magallan ook een topper vond. En dan niet de exceptionele kwaliteiten van Dolberg ziet. Ik schat je meer in op een 6e elftal, bierteam. Ook niks mis mee.
1 -2
Web
Labyad heb ik je uitgelegd
Magallan heb ik ook uitgelegd
En Dolberg vond ik geweldig, ook dat weet jij.
Maar Ajax is topsport, kansen houden een keer op.

En dat jij mij niet geloofd
Dat is aan jouw.
Kan ik helemaal niets mee, en wil ik helemaal niets mee.
Te veel voor mee gemaakt.

Je mag best weten ik word hier misselijk van, doet zelfs zeer
Stop er mee
1 -1
FreddyAX
Dolberg zou die eigenschap van Huntelaar moeten overnemen,geen genoegen nemen met een reserve rol en daarvoor over lijken gaan (spreekwoordelijk dan ).
Dolberg heeft volgens mij wel degelijk kansen gehad in de voorbereiding en de start van dit seizoen, ten Hag kan ook niet wegkijken als hij ziet dat Dolberg het niet waar maakt.

Als Ten Hag zegt vertrouwen te hebben in Dolberg dan neem ik dat gewoon aan, als de situatie voor Dolberg beter gediend is bij een verhuur dan moet je dat minimaal overwegen, ik kan me er wel wat bij voorstellen.
Natuurlijk moeten we hem ook bij verhuur goed blijven volgen en continu de vraag voor ogen trekken of hij goed genoeg is voor de basis bij ons.
Die vraag heeft hij de laatste tijd zelf niet met een ondubbelzinnig "ja" beantwoordt vrees ik.
1 0
Web
Ik zit er net zo in
0 0
ajaxdordtt
Dan ga je er ten eerste vanuit dat Dolberg er voor open staat om verhuurd te worden en dan staat te trappelen om weer voor ons te spelen.

Daarnaast ben ik het met je eens dat Dolberg die mentaliteit van Klaas zou moeten hebben. Ik constanteer puur dat het niet helemaal lekker heeft uitgepakt, want nu hebben we een 36 jarige veteraan ipv een 21 jarig toptalent. Vergeet niet dat Huntelaar rond die leeftijd bij Agovv speelde.

En over ten Hag, op deze manier maak je een spits gewoon kapot. Ik begrijp dat we CL moeten halen dus dat hij in zijn ogen voor de beste 11 kiest, met of zonder Dolberg. Maar als je zo nadrukkelijk je vertrouwen uitspreekt en hem vervolgens na een zeer goede voorbereiding, een prima wedstrijd tegen Psv en een hele matige pot tegen Vitesse gelijk weer op de tribune gooit (niet op de bank;Tribune) dan had je dus eigenlijk helemaal geen enkel vertrouwen in hem.
0 -2
Ajax#1900
Beetje een kanloze reactie dit. Zo'n toon is echt nergens voor nodig.
3 0
ajaxdordtt
Als je eerdere berichten van Web contra ondergetekende had gezien dan had je mijn toon beter begrepen.
0 -2