Speeldata voor duels met APOEL in play-offs

BartVeenstra, 14-08-2019 om 09:05, 31565 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax neemt het in de play-offs van de Champions League op tegen APOEL Nicosia. De club uit Cyprus wist in de derde voorronde van het miljardenbal af te rekenen met FK Qarabag, terwijl Ajax te sterk was voor PAOK Saloniki.

Aankomende dinsdagavond (20 augustus) treedt Ajax in Cyprus aan tegen APOEL Nicosia. Ruim een week later, op woensdagavond 28 augustus, volgt de return in de Johan Cruijff ArenA. Beide duels beginnen om 21.00 uur. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League, terwijl de verliezer zal deelnemen aan de Europa League.

APOEL Nicosia verloor vorige week in eigen huis met 1-2 van FK Qarabag en leek om die reden op weg naar uitschakeling in de Champions League. Dinsdagavond wisten de Cyprioten echter te verrassen. In Azerbeidzjan werd met 0-2 gewonnen. Bij APOEL Nicosia kent men met Boy Waterman, Uros Matic en Reza Ghoochannejhad drie spelers met een verleden in de Eredivisie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Wat een gentleman is Tadic toch. Meedenkend over het Nederlandse voetbal.
Verder heeft ie gelijk dat het nu geen probleem is. Juist wel lekker om nu veel wedstrijden te spelen om zo de juiste vorm te vinden.

Als de KNVB werkelijk had willen meedenken dan lieten ze de clubs in kwestie (europees spelend) beslissen. Nu is het geforceerd lopen showen.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
zonder hoogmoed of arrogantie.

1-4
5-0

is helemaal niks die ploeg
0 0
Rentokill
Ik hoop het ook. Zou wel wrang zijn voor PAOK dan deze loting. Hadden ook niet misstaan in de groepsfase.... ok, behalve die belachelijke voorzitter, fans, pers, keeper... okay laat maar. Ik heb dit niet gezegd.
0 0
Bjorn
Ook tijdens de play-offs dus geen VAR. Bijzonder.
0 0
JariJari
Wel VAR. De playoffs telt als CL.
0 0
Bjorn
Ik hoop het, maar in diverse artikelen stond pas vanaf groepsfase. Normaal is play-offs inderdaad onder de CL-vlag dus verwacht je dat wel.
0 0
strafschop
Van de UEFA website van december 2018.

"As already decided during the September meeting of the UEFA Executive Committee, VAR will then also be used in the 2019/20 UEFA Champions League, as of the play-off stage of the competition, and at the 2019 UEFA Super Cup"
0 0
Gooseman
Beide wedstrijden om 21:00 Nederlandse tijd. Staat op Ajax.nl in Cyprus is het dan 22:00 lokale tijd.
1 0
Labrador
Dat is mooi want in Cyprus is het overdag 35 graden.
1 0
Vlieske
Wordt er schijtziek ziek van. Alles maar later. Je kunt niet met de trein want dan kom je niet meer thuis. Je hoeft niet meer naar bed want je moet al weer op om te gaan werken.
2 0
WZAWZDB14
Idd, NS houdt ook nooit rekening met Europese wedstrijden van ajax
0 0
Shoto
APOEL staat 61e op de UEFA coëfficiëntenlijst, PAOK staat 69, zal niet veel verschil zijn. Opvallend was de enorme energie van de PAOK spelers, als APOEL dat ook kan hebben de mannen er nog een zware kluif aan.
0 0
niquedegraaff
Ze waren anders behoorlijk vermoeid vanaf de 70e minuut
0 0
WZAWZDB14
Apoel heeft een huidige marktwaarde van rond de 25-30 miljoen (Groningen niveau), Paok heeft een marktwaarde van rond de 75 miljoen (feyenoord niveau) die grieken waren massaal opgefokt. Ik verwacht een veel zwakker apoel.
0 0
Jariiii
Er is een wereld van verschil, geloof me.
0 -1
Antafca
9 uur?
0 0
GvanderK
Beide duels beginnen om 21:00 uur Nederlandse tijd.
0 0
SereroT
Uitwedstrijd 20/08 om 22.00 uur ivm tijdsverschil met Cyprus.
Return op 28/08 wel gewoon om 21.00 uur.
0 0
pizzapunt
APOEL, ik vind het wel een mooi weerzien. Net even gecheckt, en de competitie begint daar pas volgende week. Hebben twee voorrondes gespeeld en dus niet erg veel wedstrijdritme in de benen zou je zeggen. Dinsdag kan je de wedstrijd al beslissen en hopelijk gaat dat ook gebeuren, mijn hart moet even adempauze hebben na gisteren!
4 0
Ajacied33
Ik had Apoel niet als tegenstander verwacht voor ons. In principe moet Ajax dit klusje gewoon klaren. Maar er is wel werk aan de winkel
4 0
Saanchez
Het is niet gebaseerd op enige kennis van Apoel ofzo maar ik heb het idee dat zij een slag minder zijn dan PAOK. Met deze twee ervaringen erbij plus nog een wedstrijd tegen VVV om de puzzel beter in elkaar te krijgen, verwacht ik niet al teveel problemen.
1 0
Ardoe
Weet iemand wanneer de kaartverkoop voor SVA leden start?
0 0