Tadic ook tegen PAOK in de spits, Dolberg op tribune

GinoHaverkamp, 13-08-2019 om 19:15, 12087 views, Ajax |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax start dinsdagavond tegen PAOK Saloniki met dezelfde elf spelers die tegen FC Emmen aan de aftrap stonden. Zodoende speelt Dusan Tadic weer in de spits, terwijl Joël Veltman en Lisandro Martínez centraal achterin staan. Kasper Dolberg zit niet bij de selectie en moet de wedstrijd vanaf de tribune bekijken.

De tribuneplek voor Dolberg is opvallend te noemen, aangezien het niet bekend is dat de Deen kampt met een blessure. Hij viel in de heenwedstrijd tegen PAOK Saloniki weliswaar uit met een pijntje, maar bleek zaterdagavond wel fit genoeg om op de bank plaats te nemen.

Ten opzichte van de wedstrijd in Griekenland is aankoop Razvan Marin weer van de partij in de basis. In het heenduel moest de Roemeen nog genoegen nemen met een plek op de bank. Ook David Neres moest het die wedstrijd doen met een reserveplek, al viel hij in de slotfase wel in. Het tweetal begint dinsdagavond dus vanaf de aftrap.

Opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Veltman, Martínez, Tagliafico; Marin, Blind, Van de Beek; Neres, Ziyech, Tadic.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Godverdomme hebben ze weer eens de verkeerde schoenen aan
0 -1
Redrum
Tering wat oogt onze defensie zwak zeg
0 0
arigold
Dolberg had dit seizoen al verhuurd moeten zijn, Heerenveen lijkt mij wel een goede zet, net als Lammers vorig seizoen.
1 0
MarcelvTol1971
Eerst spreekt ten Hag het vertrouwen in Dolberg uit wat op zich al wonderbaarlijk is en vervolgens rot ie hem 2 dagen later naar de tribune. En Bosz wil Dolberg graag hebben.
Schiet mij maar in een rubbertje.
Ten Hag wil gewoon zijn ongelijk niet toegeven. Hoe harder iedereen iets roept hoe harder hij vindt van niet. Eigenaardig trekje. Voor de rest prima coach, laat dat duidelijk zijn.
0 -2
Kaatje
En hoewel ik het begrijp, heb ik toch ook wel te doen met Dolberg. Misschien raar, maar bij JongAjax? Blijft hij toch bij zijn club Ajax, maar andere trainer en spelers om hem heen kunnen een ander gevoel van vertrouwen geven.
0 0
JohnTB
Centrum achterin met Veltman en Martinez. 1.75 en 1.80. Lekker slim tegen al die reuzen van PAOK.
1 -1
Ar
Sulletje
0 -1
hallo1
Dolberg verhuren dan maar?

Die kun je toch niet een heel jaar op de tribune laten zitten! Dan moet je hem verkopen of verhuren. Ik ben erg voorstander om hem te verhuren aan een eredivisieclub waar die sowieso een basisplaats heeft. Laat hem in een rustige omgeving eens 30 competitiewedstrijden spelen. Kan wonderen doen voor zijn zelfvertrouwen.
0 0
Flipper33
Gewoon contract ontbinden en je verlies nemen als Ajax zijnde misschien dat die ergens anders wel gaat vlammen maar vrees van niet !
1 -1
MarcelvTol1971
Bosz wil hem hebben, dus de oplossing is nabij.
2 0
Flipper33
Beland die daar weer op de bank vrees ik
0 0
Gijs078
Schuurs moet gw spelen voor veltman
4 -1
JohnTB
Inderdaad maar dat snapt Ten Hag niet.
Schteuder is weg en het gaat mis
0 -1
Fieldman
Haha, Veltman centraal. Hopelijk overleven we dit zwakke centrale duo. Als we constant zelf in de aanv zijn moet het kunnen.

En daarna ASAP Schuurs en Alvarez klaarstomen. Met Veltman en/of Martinez kan je in de CL of tegen PSV niet voor de dag komen.
3 0
Redlum
Veltman rechtsback, blind en martinez centraal
En Nous Donny en Marin op t middeveld hoop ik dan..
0 -3
Spuit11
Onwijs zuur voor Dolberg, ik hoop nog dat het goed komt met die gozer, want wat hij liet zien in zijn eerste seizoen was gewoon meer dan goed. Die gozer kan wel voetballen, maar we moeten eerlijk zijn, dat zal niet meer bij ons zijn - helaas.

Doorpakken hoort er ook bij, we kunnen niet 3 jaar wachten op de terugkeer van een speler, welke speler dan ook.
0 0
geronimo
Veltman centraal achterin , op hoop van zegen dan maar
2 0
Shoto
Als het er uit komt is Dolberg een prachtige voetballer, maar de druk zal te veel zijn. Verhuren aan een subtopper en hopen dat hij daar uit de verf komt.
2 0
FTS95
Zoveel kwaliteit in je selectie, zoveel mogelijkheden om het centrale duo te vormen, zoveel mogelijkheden op het middenveld en nóg staat fucling Veltman in de basis... ongelooflijk
3 -2
Prethoofd123
Veltman als rechtsback is prima. Maar dit slaat inderdaad nergens op, zeker gezien de opties die je hebt inderdaad!
0 -1
Prethoofd123
Ik blijf Marin een zwakke speler vinden, totaal Ajax onwaardig helaas. Zal vanavond weinig problemen opleveren maar in CL wedstrijden gaat hij overlopen worden!
1 -3
Jariiii
Heftig voor Dolberg.
Maar het is topsport. Dit soort beslissingen maakt Ten Hag tot een toptrainer.
1 -1
Lane 8
Verhuur dolberg gewoon aan heerenveen
2 -1
ELMagico
Dolberg wordt voor het verstrijken van de transferdeadline verkocht!
4 -4
MarcelvTol1971
Ik hoop het, ook voor Dolberg
1 0
HZMKK
Laten we het hopen
2 -1
Whazzza
Misschien iets positiefs zeggen ipv natrappen?

Prima opstelling. Marin oogt nog wat onzeker, maar dit lijkt me ondanks dat de beste opstelling met de meeste zekerheden. Hopelijk laat hij het vandaag zien
3 -1
fc Barcelona_ke
Fantastisch nieuws ooit dat dolberg op tribune mag zitten!!
4 -9
Flipper33
Ik vind het zielig voor Dolberg maar goed Ajax is geen liefdadigheid instelling kwartje had allang moeten vallen bij Dolberg maar helaas.. verhuren of verkopen of gewoon laten gaan !
0 0
Hollister
Die Ten Haf houdt alles tegen.. Veltman en Dolberg hadden samen al verkocht kunnen zijn en daarvoor Antony kunnen worden opgehaald... had je nog geld overgehouden... pffff.. die man wil gewoon zijn eigen ongelijk betreffende sommige spelers bewijzen, zoals wel vaak dit soort trainers doen.. gisteren nog volste vertrouwen uitspreken en nog geen dag later de speler op de tribune zetten... Overmars geeft hem teveel macht, helaas
1 -12
trodat4030
Je vergeet dat er slechts 7 wissels op de bank mogen zitten (itt de eredivisie waar er 12(!) op de bank mogen). Je kan het je dan niet veroorloven om 2 centrumspitsen mee te nemen en geen plek meer te hebben voor of 2 verdedigers, 2 middenvelders of een vleugelaanvaller. Normaal gesproken zitten 1 keeper, 2 verdedigers (bij voorkeur 1 linkspoot en 1 rechtspoot), 1 verdedigende en 1 aanvallende middenvelder, een spits en een buitenspeler op de bank. Met Tadic in de basis en KJH op de bank is er gewoon geen ruimte voor hem, meer moet e er niet achter zoeken, behalve dat hij nu(!) even de derde spits lijkt te zijn.

Verder is het gewoon de taak van de trainer om de spelers op te stellen. Als Overmars zich daarmee gaat bemoeien heeft TH geen werk meer, want dan is Marc de trainer. Voor het geval je het niet door hebt, vanavond moeten we gewoon WINNEN, spelers opstellen om ze in de etalage te zetten doe je tegen Emmen, niet in de CL voorrondes. Als je eerst een nadenkt ipv direct te gaan lopen tieren, had ik je dit niet hoeven uitleggen. Iedereen met een beetje verstand kan dit bedenken namelijk.
1 0
Ozymandias
Hahaha, je denkt dat Veltman en Dolberg samen meer zouden opleveren dan Anthony zou kosten?! Kom nou toch man... Ajax kan misschien iets meer dan de helft van de transfersom van Antony betalen met het bedrag wat die twee zouden opleveren. Daarnaast is Antony volgens mij totaal overbodig. Ajax heeft meer dan genoeg basiswaardige buitenspelers.
4 0
Steeph
Tja, als hij gisteren zegt dat hij er niks van bakt wil zelfs FC Dordrecht hem niet meer hebben. Gewoon een jaar verhuren en aankijken.
0 0
Steeph
In principe de beste opstelling, maar het is natuurlijk niet een fysiek sterk centrum in de verdediging. Toch een kwetsbaar punt.
0 -3
HZMKK
Krijgen we dit slappe gelul weer
1 0
talent020
Einde verhaal voor Dolberg begint het te worden
1 0
Dennish
Heb veel zin in deze wedstrijd. Hoop dat ik vanavond nog lang kan nagenieten.
0 0
Caldberg
Einde van de rit voor Dolberg als dit niet alsnog een blessure blijkt te zijn.
1 0