Ten Hag: 'Verwacht dat Mazraoui kan spelen'

BVeenstra, 12-08-2019 om 15:40, 3586 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax kan dinsdagavond in het duel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League 'gewoon' beschikken over Noussair Mazraoui. Even was er de vrees voor een blessure bij de rechtsback annex middenvelder, maar de schade blijkt mee te vallen.

Afgelopen zaterdagavond - toen Ajax in eigen huis speelde tegen FC Emmen (5-0) - viel Mazraoui uit met een blessure aan zijn bilspier. 'Het gaat goed. Het leek een probleem te worden, maar hij sluit zo aan bij de training', brengt Ten Hag tijdens de persconferentie van maandagmiddag het positieve nieuws naar buiten.

'Ik verwacht dat hij kan spelen', vervolgt de trainer, die de vraag krijgt of er nu sprake is van een 'laatste test'. 'Je zou het een laatste test kunnen noemen, maar we hebben goede verwachtingen', aldus de trainer van Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
debarbaar
Maar willen we Mazraoui wel? Je moet 'm in elk geval niet op het middenveld zetten, hij lijkt niet te kunnen omgaan met het feit dat hij dan niet 100% van het spel voor zich heeft. Ik denk dat Mazraoui een gevalletje Dumfries is. Een half of in dit geval heel goed seizoen en dan een enorme terugval naar het eigenlijke niveau. Het kan toch geen toeval zijn dat niemand Mazraoui een contract wilde geven? Ik denk dat Dest de betere en slimmere voetballer is. Bij Mazraoui hou je altijd je hart vast. Hij kan iets geweldigs doen maar twee minuten later verliest hij de controle en krijg je een doelpunt om je oren. We hebben dat in Europa gezien maar ook bij de 6-2 nederlaag tegen Feyenoord.
0 -1
ram
Geen risico nemen en gewoon Dest opstellen.
0 0
Aspers73
Mag toch hopen dat hij niet met Veltman als CV begint.
1 0
trodat4030
Ik verwacht Schuurs daar gewoon, denk dat Joel zaterdag speelde om Schuurs rustig te laten opbouwen naar een ritme van 3 wedstrijden in 7 dagen. Joel centraal tegen Emmen is niet zo'n groot risico.
4 0