Salden trainer bij Ajax in de middenbouw

BVeenstra, 10-08-2019 om 14:15, 10074 views, NH Nieuws |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft met Misha Salden sinds 1 augustus een nieuwe trainer voor de middenbouw. Dat meldt NH Nieuws. De oefenmeester kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur.

'Een mooie uitdaging. Ik heb er heel erg veel zin in', zegt Salden tegenover NH Nieuws. 'In de Ajax-jeugd voetbalt het topje van de ijsberg grotendeels. Een mooi niveau', aldus Salden, die bij Ajax begint bij Ajax O13. Na de winterstop gaat hij aan de slag als trainer van Ajax O14.

Salden werd in het afgelopen seizoen ontslagen als trainer en als technisch directeur van FC Volendam. Ook daarna, onder trainer Hans de Koning, bleef de club teleurstellend presteren. 'Voor de club had het goed geweest als het beter zou zijn gegaan, maar voor mij persoonlijk was het vervelend als er veel beter gepresteerd zou worden. We hebben het allemaal geprobeerd, maar het is helaas niet gelukt.'

Denk jij dat Dusan Tadic twee of meer goals maakt tegen FC Emmen? Zet in en krijg 3,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax The Best
Goede jeugdtrainer. Had (heeft?) voorheen eigen voetbalschool voor talentvolle jeugd. Is in staat jeugd echt naar een hoger niveau te brengen. Blij mee!
1 0
gusanito
Vond hem als speler maar een engnek. Hopelijk is hij als trainer wat beter te hebben.
1 -1
OpaVerteld
"Het topje van de ijsberg".....
Hele vreemde beeldspraak in deze context.
1 0
Jornnn
Naast trainingen gaat hij misschien ook workshops social media en Spaanse les geven op de toekomst. In dat geval weten wij alleen het topje van de ijsberg.
0 0
Causio
Wat is dit nu weer voor een figuur?
3 -10
koenos1
Clubicoon van FC Volendam
1 -1