'Van de Beek vond nieuw contract moreel niet netjes'

BartVeenstra, 03-08-2019 om 08:10, 31230 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Donny van de Beek heeft onlangs geweigerd een verbeterde verbintenis bij Ajax te tekenen. Het Algemeen Dagblad schrijft dat de middenvelder en zijn management het moreel niet netjes vonden om bij te tekenen en om daarna alsnog aan een transfer te denken.

Ajax zou begrip hebben voor dit standpunt, maar begeeft zich nu wel in dubio. De Amsterdamse club zou Van de Beek een transfer naar een club uit de wereldtop gunnen, maar aan de andere kant wil het de middenvelder niet kwijt. Vanwege zijn loopvermogen en scoringsdrift is hij van grote waarde voor Ajax. Bovendien ligt hij goed in de groep en wil Ajax na Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong niet nog een boegbeeld verliezen.

Op dit moment heeft Van de Beek het nog altijd goed naar zijn zin bij Ajax, al sluit hij een transfer niet uit. De middenvelder zou - net als veel teamgenoten - meerdere clubs op een rijtje hebben gezet voor wie hij Ajax zou willen inruilen. Dat Real Madrid op dat lijstje staat, lijkt geen geheim meer.

Denk jij dat Ajax met een 1-3 zege bij Vitesse aan het seizoen begint? Zet in en krijg 9,65 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Weloveajaxxx
Zaken, zaken en nog eens zaken. Geld is hoedanook de drijfveer.
0 0
AFCAjax
Het leek er allemaal zo rooskleurig uit te zien voor dit seizoen, maarja het lijkt mij dat donny ook vertrekt.
en dan gaat iedereen zeggen dat we nog steeds een topselectie hebben. ja voor eredivisie begrippen. ik geef persoonlijk meer om europese prestaties. de eredivisie moet je alleen winnen zodat je die europese prestaties het seizoen erop kunt maken.
4 0
Sterspeler
Van de Beek was afgelopen seizoen geen eens een dragende speler. Overdrijven is ook een vak. Als hij liever op de bank zit bij een real wat compleet kut draait moet hij dat zelf weten.

Dit bied kansen. Ziyech of Tadic op 10 is niet minder. Van de Beek vult het nu goed in. Maar sympathiek vind ik hem verre van. Heb liever Neres.
0 -1
JariJari
Dit. De eredivisie is een kwalificatietoernooi.
2 0
MosesD
Dat is het lot van Ajax als opleidingsclub. Draai je een topseizoen, dan weet je dat er enkele spelers zullen vertrekken. Van de Beek is makkelijker te vervangen dan de Jong.
1 0
Jariiii
Ik vind het weer zo snél allemaal. Je bent net een half seizoen doorgebroken, bewijs je dan eens één heel seizoen definitief als sterkhouder bij een mooie club als Ajax. Heb je daarna nog steeds mooie clubs voor het uitzoeken. Ja, ik weet het, het niveau van de Eredivisie is laag, maar je speelt sowieso 17 mooie thuiswedstrijden en daarnaast een stuk of 5 behoorlijke uitwedstrijden en als het goed is nog een aantal EC-duels. En laten we ook niet doen of hij bij Ajax een schijntje zal verdienen, zeker niet met een verbeterd contract.

Ik zal hem een overstap niet verwijten, ik snap ook wel dat het aanlokkelijk is om zo'n stap te maken, maar wijs zou ik het niet vinden.
4 -3
debarbaar
Leuk verhaal. Nu heet je Dumfries je speelt 6 maanden ver boven je kunnen, je kan overal naar toe en dan krijg je 6 k*t maanden en nu willen ze je bij VVV niet eens meer hebben. Het is toch niet zo gek dat je de kans pakt om naar Madrid te gaan een contract tekent voor 5 jaar wat je 6 miljoen per seizoen oplevert?
Daarnaast, we zullen toch wel iemand anders hebben rondlopen die na drie maanden gewon weer een andere speler doet vergeten.
0 -1
Jariiii
'ik snap ook wel dat het aanlokkelijk is om zo'n stap te maken' staat er dacht ik. Dus nee, dat is helemaal niet gek.
0 0
TijnVan
Wat een politiek gezwets dat het niet 'netjes' is om een nieuw contract te tekenen. Als hij een contract tekent, wordt hij daaraan gehouden. Dat hij geen nieuw contract tekent, is enkel en alleen omdat hij een transfer wil maken. Verder begrijp ik het prima hoor; dat hij weg wil. Maar doe dan niet zo'n semi-correcte kul-uitspraak.
4 0
Cupmetgroteoren
Mensen hebben het hier hoog in hun bol gekregen. Ajax blijft qua begroting een kleine club in Europa. Schöne kan ook 1.5 keer zoveel verdienen bij Genoa en is, als we de berichten mogen geloven, al zo goed als weg. Neres is in onderhandeling met Everton. Dan blijft ook Ziyech over, maar ik verwacht dat er voor hem ook nog een bod komt.
0 -3
MosesD
Ik hoop dat het allemaal gaat meevallen, maar ik had na afgelopen top seizoen eerlijk gezegd verwacht dat er minimaal 4 van de basis zouden vertrekken. Tot nu toe zijn dat er maar twee. Dus ik vrees, dat er nog wel het e.e.a. gaat gebeuren.........
0 0
ajaxxcied4life
Dit soort posts, waarin terloops even wordt gesuggereerd dat Neres in onderhandeling is met Everton verdienen gewoon een nadere uitleg.

Everton dus. Vertel.
3 0
Ajaxvooraltijd
Hoezo is Schone al weg? Die blijft gewoon lekker hoor. Hij gaat er amper financieel op vooruit en bovendien is zijn familie ook erg belangrijk voor hem die Nederland echt gewend zijn. Volgens mij heeft hij alleen ooit gezegd als er echt een achterlijk salaris word geboden zoals in de zandbak of China dat hij er dan over na zou denken. En hij kan hier ook nog eens trainer worden waardoor hij financiële stabiliteit blijft behouden.
3 0
Cupmetgroteoren
Volgens het nieuws is Schöne rond met Genoa en dient alleen nog een akkoord gesloten te worden met Ajax.
1 0
PJSM
Iedereen is vervangbaar, ook Donny. Laten we nu niet net doen of Donny een wereldtopper is. Prima speler met een fantastische drive maar niet meer of minder dan dat. Als Ajax bereidt is de portefeuille te trekken kunnen we daar zeker een waardig vervanger voor halen. Vertrouwen in de Marc en de scouting. P.s. geen Propper of Bergwijn a.u.b. (Maar dat is mijn mening).
2 0
Restored
Probleem is dat we dan weer jongens uit de eigen jeugd gaan vervangen met buitenlandse jongens, uiteindelijk hebben we dan straks een vreemdelingenlegioen van 11 zuid amerikanen in de basis staan die totaal geen binding hebben met de supporters.
2 0
Sterspeler
Dat zal echt wel meevallen. Schuurs en Dest worden toch ook ingepast? Bovendien biedt dit kansen voor Lang. Ziyech of Tadic kunnen ook op 10. We hebben 3 spitsen die minuten moeten maken.

Als je een 60m voor Donny krijgt mag je je handen dicht knijpen. Bij zat andere clubs zal die nooit zon niveau halen omdat die verdedigend meer moet doen en hij was begin dit seizoen nog aan het drammen als een klein kind om een basisplaats.
0 0
Engeltje
Precies dit, de gun factor en het plezier en herkenbaarheid wordt dan een stuk minder. Vorig seizoen was top ik ben bang dat we dat voorlopig niet meer gaan mee maken, dat is logisch gevolg ervan. Stel je haalt d'r CL niet dit seizoen, dan is van de Beek, Neres, Ziyech sowieso weg. Volgend seizoen Onana en Nico volgens afspraak dan is binnen 2 seizoenen het hele elftal weg. Is niet dramatisch maar gewoon zoals dat in een kleine competitie helaas gaat.
0 0
Danos
Klopt maar die “buitenlanders” juichen we net zo hard voor als het goed gaat en worden maybe wel cult.
Wat wel weer een voordeel is dat ze in eerste instantie de wind uit de zeilen houden voor de jeugd die er wel aankomt of al is( ff los van het feit of je ze goed genoeg vind)

0 -2
GdlT
Het is voor mij wel te begrijpen dat Ajax op twee gedachten hinkt.

Aan de ene kant wil je v.d. Beek niet kwijt omdat hij belangrijk is in de speelwijze van Ajax. Bovendien is Ajax al twee belangrijke spelers kwijtgeraakt.

Aan de andere kant komt zo'n kans misschien niet weer. Denk maar aan het Dolberg scenario. Op het ene moment kun je voor een speler € 50 miljoen ontvangen, de twee daaropvolgende seizoenen is die geen knip voor de neus waard. Gun je Donny een transfer naar Real Madrid?

Kijk eens naar de boodschap die je spelers en vooral ook talenten, geeft.... Na Ajax kun je naar de absolute topclubs. Juventus, Barcelona, Madrid (eventueel). Dat terwijl Man.City, PSG zijn afgezegd. Wat doen andere clubs in Nederland? Spelers van PSV gaan naar Sevilla, Napoli.
Geen slechte clubs maar staan wel in de schaduw van eerder genoemde clubs. De keuze voor talenten (zowel binnenlands als buitenlands) om naar Ajax te komen zal enkel toenemen.

Het is een compliment voor de opleiding bij Ajax (maar die status heeft de opleiding al) en een compliment naar Ten Hag dat hij spelers naar een hoog niveau laat groeien.
4 0
MosesD
Eens, mits hij daar wel slaagt natuurlijk. Daarnaast is van de Beek een een stuk makkelijker te vervangen is dan de Jong.
1 0
Rentokill
Top. De eerste reactie waardoor ik in zie dat Ajax er ook voordeel aan heeft.
2 0
Hobbemastraat
Wat zou ik balen als hij weggaat. Er zit dit jaar zo veel potentie in deze groep, waarvan Donny een hele belangrijke schakel is. Hopelijk beseft hij dat ook. Wacht aub nog één jaar en verkas dan. Als we de voorrondes doorkomen kan het opnieuw een magisch jaar worden met dit team. Real hebben we vorig jaar 1-4 verslagen in Bernabeu weet je nog? Je zit momenteel bij een betere club.
2 -1
Hugoboss92
Er komt vast een vervanger voor hem!
0 -1
MosesD
Goed die is dus niet vermoedelijk, maar zeker weg. Ik zou hem vanavond ook niet opstellen. Niet als straf, maar je moet je zo goed mogelijk voorbereiden op PAOK. Totaal 3 basisspelers weg, dat is te overzien.
0 -3
JariJari
Hij gaat weg als Pogba niet naar Madrid gaat. Dus nog zat kans dat hij blijft.

Aan de andere kant zou Manchester Dybala van Juve krijgen als Pogba naar Juventus gaat. Dat heeft weer als voordeel dat United niet aan Neres gaat trekken.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Ziyech heeft de toezegging dat ook hij weg mag als hij dat wil. Dus dan zit je op vier en dat is echt te veel. Vier steunpilaren, veertig procent van de basisveldspelers.
1 0
Ajax34
Gewoon nog 1 jaar aan zijn contract houden.
0 0
Mokum1012
Ja precies, hij heeft nog een driejarig contract en heeft verbetering geweigerd. Het zou karakterloos en moreel onjuist zijn om het team en je club in de steek te laten in deze belangrijkste maand van het seizoen. Lastige situatie, enerzijds wil speler weg, anderzijds nog drie jaar onder contract.
0 0
Vlieske
Vind van de beek maar een misselijk mannetje. Vorig jaar met zijn gedreig om weg te gaan. Dan ga je toch lekker! Net of je daar ook maar 1 minuut aan het spelen komt. Lekker over een jaar ergens bij girona.
3 -10
Rentokill
We hebben gezien dat spelers een jaartje vasthouden meer oplevert dan bij een leuk bod verkopen...
1 0
afca95
Er zijn daar zoveel toptalenten geflopt. Waarom zou je daar heen gaan?
4 -1
diamanti
Omdat het Real Madrid is.
0 0
Finidi en Nwanko
Buiten dat, in een kwakkelend elftal instappen is ook geen fijn startpunt bij een nieuwe club. Blijft het na jouw komst kwakkelen dan belandt je al snel op de bank. Zich bij Ajax als een 'volwassen' dragende speler ontwikkelen draagt veel meer bij aan zijn groei/ontwikkeling
2 -1
Dennis1964
Nog een jaartje Ajax en kampioen worden heb je meer aan dan banken en invallen bij Real. Alleen je bankrekening wordt er beter van.
0 0
Starkoo
Ajax moet is hard zijn! Real vertikte Odegaard niet aan ons verkopen, dan zijn onderhandelingen om Donny vd Beek bij voorbaat al kansloos. Gewoon Real dikke nee verkopen zo simpel is het!
11 0
Web
Je hebt ook met Donny te maken, mocht het door gaan ( wat wij niet hopen ) en je beurt tussen de 60 en 70 miljoen, moet je gewoon tevreden zijn. Ook Donny heeft Ajax nooit een cent gekost buiten zijn opleiding. Aan het eind van de streep levert hij misschien wel net zo veel op als Frenkie, want daar moet een percentage van naar RKC en Willem 11 en laten wij eerlijk zijn, Frenkie is toch wat anders dan Donny, als past Donny ontzettend goed bij Ajax
1 0
Dulle10
Het gaat er niet om wat hij financieel oplevert maar wat hij in het veld oplevert.
Weet je nog? WE ZIJN EEN VOETBALCLUB
2 0
3*stars*3
Verschil is dat Real nee kom zeggen tegen Ajax en dat Ödegaard het kennelijk ook niet zag zitten om naar Ajax te komen.

Eens met jou over hard zijn maar ligt eraan hoe.
Je kan nee zeggen maar dan zit je waarschijnlijk met een ontevreden speler.
Marc weet wel wat hij doet en zal wel aanvoelen, tot hoe ver hij kan gaan, om een geweldig bedrag eruit te slepen.
Wel kut zo kort voor de 1e competitieduel en CL voorrondes.
1 0
Tomajax1990
Ontevreden speler? Hij zegt al weken dat hij hier ook super gelukkig is. Dus zou een beetje gek zijn als hij zich er dan niet naar gedraagt.
0 0
geDaante
Zou natuurlijk erg jammer zijn als Van de Beek vertrekt. Aan de anderekant, met het verliezen van Frenkies voetballend vermogen en beweeglijkheid, versnelling en diepgang, heb je misschien meer aan een 10 die nog wat beweeglijker, creatiever, explosiever is en iets meer in de bal komt.

Dat zou Lang kunnen zijn. Of balvaster in de vorm van Tadic.
2 -2
AFCA.
Ik denk overigens dat er sowieso in het systeem van Ten Hag de 10 niet creatiever en meer in de bal moet komen van Ten Hag. Donny kan erg goed van onder de bal spelen en is goed in het korte combinatie spel. Maar daar mocht hij zich niet mee bemoeien en moest vooral heel diep gaan staan en scoren.

Tadic zou Donny denk ik wel moeiteloos vervangen op de 10. Heeft veel scorend vermogen. Verder is hij te traag voor op de vleugel vind ik.
0 0
AFCA.
Het is niet eens zo dat je de voetballer Donny (zoals hij nu mis/gebruikt wordt op 10 gaat missen. Wat vooral zo frustrerend is dat je totaal niet kunt bouwen. Als er succes is wordt je leeggekocht.

Als Ten Hag met zijn dubbele 6 blijft spelen zou ik zo iets wel willen zien:
Mocht Donny vertrekken dan...

Neres - Dolberg - Ziyech
Tadic
Blind - Mazraoui
Tagliagico - Martinez/Alvarez - Schuurs - Dest
Onana
0 0
de_pitbull
Het is juist niet moreel dat hij de club waar hij al van jong af aan speelt en waar hij door groot is gebracht niet de hoogst mogelijke transffersom gunt. Of misschien weet hij zelf ook dat na dit seizoen geen enkele grote club meer voor hem komt. Zijn goede spel was natuurlijk ook te danken aan De Ligt, De Jong e.d.
1 0
Pjait
Wanneer je een nieuw verbeterd contract tekenend zeg je eigenlijk ik blijf nog minimaal een seizoen. Zou zeer jammer zijn als hij gaat. Echter wanneer vandaag een concurrent van mijn baas zou komen waar ik 5 x zoveel zou verdienen was ik ook weg. Enige verschil is dat je aan AFC Ajax de mooiste werkgever hebt die er is.
0 0
JariJari
Alvarez verlengde vlak voor wij hem kochten om zijn club een hogere transfersom te gunnen.
0 0
Ajaxmax
Vanzelfsprekend wil je hem niet kwijt maar geld stinkt niet dus club en speler vullen hun zakken. Supporter is de pineut want die moet maar afwachten wat dit seizoen brengt.
Ik snap Donny overigens wel!
1 -2
Henkjanklaas
Ik blijf het bijzonder vinden dat in het voetbal een contract helemaal niets meer zegt. Contracten zijn er alleen nog om (hoge) transfersommen veilig te stellen. Als vd Beek ook al weer vertrekt dan is het raamwerk, de Jong, de Ligt, en vd Beek al weer heel snel vervlogen.
Cynisch is ook dat Juventus en Real Madrid door ons cluppie verslagen zijn en juist daar gaan ze dan naar toe... vraag is of vd Beek als tweede keuze in een wespennest Real gaat aarden. Het zou erg zijn indien hij gelijk Klaassen eerder toen hij naar het buitenland ging, zou afbranden.
We hebben er als klein landje met een middelmatige competitie mee te dealen maar het doet pijn aan het hart indien dit soort key spelers zo snel en zo jong al weer vertrekt.
Ik weet het: sentimenten gelden niet maar toch ....
1 0
gras
Immoreel naar wie toe? Een speler wil zo goedkoop mogelijk weg op een moment dat de ploeg niet meer kaalslag aan kan en geen vervanger meer kan worden gehaald.

Nee okee. Nu begrijp ik het...nog minder. Lekker nog een paar keer op het logo kloppen, killer.
2 -1
AFCA.
Ik ben wel klaar met al die jonge spelertjes die na 1 volledig seizoen in de basis al meteen weg willen. Lekker wegdoen voor 60 miljoen en opzouten. Geef mij maar spelers als Ziyech en Tadic. Die blijven trouw, weten wat ze wel en niet hebben maar gaan niet zomaar weg.
Als zelfs een eigen jeugdspeler die zijn hele leven als bij Ajax speelt liever bij Real op de bank gaat zitten dan nog één jaartje bij zijn club spelen.....
5 -1
3*stars*3
Probleem is dat clubs als Barca, Real, Juve, Bayern etc.
Gewoon wereldclubs zijn, waar veel jochies van droomden.
Het is niet zo dat een Everton of Schalke is komen aankloppen en dat Donny daarom twijfelt.

Overigens zou Ziyech natuurlijk geen nee zeggen tegen een club als Real.
Mooi dat hij blijft hoor maar zoals ze het in het Engels zo mooi zeggen;’you’re only as faithfull as your options’.
0 0
MarkGroothuis
Nee zou moreel niet netjes zijn dat Ajax dan maar je kan vragen, wat een domme actie zeg.
2 0
MarkGroothuis
*meer voor hem kan vragen.
0 0
milanoajaxpiet
het zou jammer zijn als die wegging ,maar er zijn wel betere gegaan en het is altijd weer goedgekomen.al zijn 3 of 4 dragende spelers wel heelveel
0 0
robinozzi
Noa Lang is zijn vervanger! Laat hem maar minuten maken vandaag, Donny is weg helaas.

Malen halen ook een optie.
Tadic/Ziyech op 10
1 0
AlexIbarra
Nico, Nous en Andre hebben allemaal een verbeterd contract getekend, mét de toezegging in ieder geval het komend seizoen nog te zullen blijven.
(Al kunnen ze volgens mij wettelijk gesproken nog steeds vertrekken.)

Wanneer we Donny hetzelfde voorstel hebben gedaan, is het idd wel netjes om dit niet te doen wanneer hij wel 'open staat voor een vertrek'.
Dan kan hij tenminste door de voordeur ergens heen ipv met rechtszaken etc.

Wel jammer natuurlijk dat deze jongen vd club niet wil garanderen nog 1 jaar te blijven.
Ik denk echter dat als Madrid afketst, hij niet meer naar clubs als Spurs of Napoli zal gaan.
1 0
Ajaxtao
Moreel niet netjes om paar dagen voor belangrijkste wedstrijden van het seizoen nog ff weg te gaan .
1 0
niquedegraaff
Dit is de Ligt soap 2.0. Of Frenkie soap 3.0. Die gaat weg, met veel media aandacht vooraf
0 0
PeterVKV
Donny zal de wedstrijden tegen Emmen en RKC nog gaan missen.....Ik kan niet wachten op die Europese competitie. Pas dan kan Ajax structureel weer meedoen. Tot die tijd blijft dit gezeik aanhouden.
0 0
Mokum_32
Verhaal heeft natuurlijk 2 kanten, ook voor zijn eigen belang is deze situatie gewoon beter natuurlijk
0 0
Ginoajax1
Overmars gaat hier dwars voor liggen. Hij weet dondersgoed dat het systeem in elkaar pleurt als vd Beek vertrekt. Tenzij ze minimaal 80 miljoen krijgen. Dan hebben ze de centen in ieder geval binnen mochten ze de CL niet halen. Overigens is Donny ajacied genoeg om de boel niet op de spits te drijven.
0 0
Rdk1983
Ook al krijg je 80m wie moet je halen?
0 0
Babayaka
Messie ,, een prima spellertje met ontzettend veel loopvermogen, wanneer die zin heeft. Bij Barca lijkt het een beetje klaar, daar wandelt hij alleen nog maar.
0 -1
Yeshyeshyall
Je denkt natuurlijk van jezelf dat je wel gaat spelen en goed genoeg bent voor Real,, ik denk het overigens ook. Donny wordt onderschat, is een enorm talent en gaat daar zeker spelen. Je kan Real niet weigeren maar voor ons is het wel echt superzuur. Moeilijk te vervangen al geloof ik ook erg in Lang
0 0
BokkieBokstra
Tsja, als Real aan de deur klopt kan je dat amper weigeren als speler. Ben bang dat hier ook voor geldt, laten gaan en het maximale eruit peuren.
0 0
atalantanio
Wat een slap verhaal. Het komt alleen hemzelf het beste uit om niet bij te tekenen maar hij doet het zogenaamd uit respect voor Ajax. Oké dan.

Donny, ga lekker voor 10 miljoen per jaar de bank warm houden bij een club waar de trainer je geeneens schijnt te willen. Als dat is wat je wilt.
9 0
chino
Ja zeg maar dag tegen het EK.
Als je zo laat vertrekt ben je gewoon nooit eerste keus, en zal snel gaan banken.
2 0
AFCAwooz
Verlengen (dus niet alleen meer salaris) zou ook betekenen dat hij over het algemeen meer zou kosten. Ik denk dat dat er meer achter zit.
4 0
RaynoFischer
Niet opstellen vanavond, dat zou "moreel niet netjes zijn" naar de spelers die wel willen blijven.... :P
9 0
DT10
Het gaat natuurlijk om geld en dat is volomen logisch. Donny weet dat hij komend seizoen een van de belangrijkste spelers gaat worden en het is dus begrijpelijk, dat hij een salaris wil, dat op zijn minst in de buurt komt, van dat van spelers als Tadic, Blind en Ziyech.

Als Ajax hem graag wil houden, zullen ze voor een groot deel aan zijn eisen moeten voldoen, zeker als Donny ook de mogelijkheid heeft, om naar clubs als Real Madrid te gaan. Er is immers geld genoeg.

Hetzelfde geld trouwens voor Ziyech en Neres. Deze spelers een contractupgrade/verlenging geven, met een verbeterd salaris, is natuurlijk veel goedkoper, dan spelers van dezelfde kwaliteit terug kopen.
1 0
Ajaxtrouw
Nog wat harder Donny vd Beek toezingen en als tie dan gaat, schelden ze hem verrot.
1 0
ETM
Ben geen detectif, maar alles bij elkaar opgeteld schat ik zo in dat we het zonder Donny gaan moeten stellen dit seizoen.
1 -1
Radie125
wees blij dat je niet iets bent wat niet bestaat.
0 -1
Oeroeboeroe
Je bent een wat???
1 -1
DT10
Ik ben geen taalnazi ofzo... Maar detectif?
2 -1
ETM
Detective.
Taalnazi klinkt te negatief, maar give me a break.
Als je meer dan 1/3 van je leven in Indonesie zit ga je dat soort fouten maken.
0 0
24mei1995
dus dat..... hahahaha
0 0
ajax4ever01
Weet je Donny als je zo ondankbaar doet ga dan maar lekker banken bij Real.
2 -6
ddkoning
als ze niet nog een boegbeeld weg willen doen, verkopen ze hem toch niet
5 0
RuffRhythim
Dat morele verhaal, my ass !!

Hij maakt verder echt een grote fout door naar dat kerkhof in Madrid te willen.
Ten eerste komt hij al binnen als derde keus en daarnaast zie ik hem daar gewoon geen basisspeler zijn dit seizoen.
Geld maakt die club ook geen reet uit, ze behandelen daar spelers als pionnen en zetten je gewoon bij het grof vuil als je even niet voldoet. Waarde van spelers zegt daar helemaal niks !
Deze jongen moet juist spelen, nu daarheen gaan zal hem direct remmen in zijn verdere ontwikkeling.

Eens kijken waar je dan met je moraliteit zit...
1 -2
Maus1978
Moreel niet netjes. Hou ff op zeg. Iedereen weet dat dat bijtekenen puur zakelijk is voor de restwaarde dus kom nou niet hoogdravend lullen over moraliteit. Je wilt gewoon niet bijtekenen omdat je weg wil. Prima, maar kom er gewoon voor uit.
3 -2
grannig mokum1
Precies D,
1 0
Rentokill
Is in dit geval niet waar. Hij ligt langer vast dan dat. Of je nou tot 2022 of 2030 vast ligt maakt dan niet zoveel uit. Tot 2020 of 21 zou een ander verhaal zijn.

Verlengen was in dit geval wel degelijk om het wegwillen tegen te gaan. Hoger salaris bijvoorbeeld. Vertrekvoorwaarden.
1 0
Schip
WTF.....kan iemand mij dit moraliteitsargument uitleggen? Ik mis iets denk ik.
2 0
Groengras
Aangeven dat je langer blijft en als er opeens serieus belangstelling is open staan voor een transfer. Beetje strijdig natuurlijk. Benieuwd of het financieel veel had uitgemaakt mbt transferprijs als hij nog een jaar had bijgetekend. Theoretisch wel maar 60-70 miljoen is al behoorlijk hoog.
1 0
Schip
Ik vind het BS, want het beoogt een hogere drempel voor andere clubs op te werpen. En daar gaat VdBeek dus voorliggen.

Maar dan weten we iig dat hij weggaat.

Nou, toedels dan maar.
1 0