TG: 'Neres kan contract verlengen bij Ajax'

BVeenstra, 22-07-2019 om 07:05, 9010 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

David Neres kan zijn in 2022 aflopende contract bij Ajax openbreken, opwaarderen en met één seizoen verlengen, zo meldt De Telegraaf. De ochtendkrant schrijft daarnaast dat - wanneer Neres zijn contract verlengt - Ajax in de volgende zomer meedenkt bij een eventuele transfer.

Ajax spreekt deze week met het management van David Neres. Berichten uit de Braziliaanse media - er werd geschreven dat een contractverlenging van de aanvaller nagenoeg een feit was - zijn nog wat voorbarig. Er wordt namelijk ook gesproken over een direct vertrek van Neres bij Ajax. De Amsterdamse club heeft een gigantisch bod binnen gekregen op Neres, maar zijn zaakwaarnemer is hier nog niet van op de hoogte.

De Telegraaf schrijft dat Neres - dit jaar of in de zomer van 2020 - het volgende Amsterdamse goudmijntje kan zijn. In januari 2017 werd de Braziliaan voor twaalf miljoen euro overgenomen van Sao Paulo. De verwachting is dat hij nu een veelvoud van dat bedrag zal opleveren. In de winterse transfermarkt wees Ajax nog een bod van ruim vijftig miljoen euro uit China af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Met Promes en Neres heb je tevens 2 jongens die diepgang hebben,dat was vorig seizoen in sommige wedstrijden toch wel een probleempje... lekker dus nog een jaartje houden en dan opnemen om bv volgend jaar mee te werken aan een transfer van bv minimaal 60/65 miljoen.
Mocht hij vertrekken dit seizoen gaan voor Antony... komt van dezelfde club, die zullen dan graag weer willen meewerken met een bepaald doorverkoop.. Over Neres krijgen ze nl ook 20%.. dan toch snel 15 miljoen extra
0 0
Sanalologo
Antony heeft afgelopen week verlengt, zal weer een stuk moeilijker geworden zijn om hem te halen.
0 0
DT10
Anto-wie?
0 -1
Ajax114
Goed idee, veel goedkoper dan Bergwijn kopen voor te veel geld
0 0
Bjorn
Jaartje extra Neres is zowel voor hem als Ajax denk ik heel belangrijk. Neres speelde af en toe waanzinnig, maar had ook zijn diepe dalen. Voor Ajax is zijn diepgang en het onvoorspelbare cruciaal.
1 0
Joseph
Uitstekend, ik zou heel blij zijn met een extra jaar Neres!

Hoop wel dat het "meewerken" duidelijk besproken wordt, met die lijntjes die er nog liggen met andere clubs, moet Ajax gewoon een ruildeal aangaan volgend seizoen.
1 0
Jelephi
Goede deal van Overmars. Het lijkt in eerste instantie dat Overmars/Ajax hem een transfer gunt tegen een lagere transfersom, maar doordat Neres dit jaar weer 40 wedstrijden speelt wordt hij alleen maar beter. De kans dat je hem voor meer verkoopt dan dit jaar stijgt dus alleen maar. Defacto houdt je er hetzelfde of zelfs meer aan over.
0 0
Hagmag
Ook hij kan dus profiteren van het succes afgelopen seizoen in de CL.
Goed bezig Marc, zo kan David Neres bij een Europese TOPclub blijven spelen.
1 0
SamW
Ik moet wel lachen om al die Marc Overmarsies op AS die beleid voeren op de geruchteninformatie van de media, waar doorgaans minder dan de helft van waar is. Paar maanden terug waren Nico en Onana ook al verkocht. Alles was al bijna rond, alleen de handtekeningen moesten nog gezet worden. En kijk nu eens.
Gewoon afwachten, jongens en vertrouwen hebben in Overmars en zijn team. Dat heeft ons de laatste jaren geen windeieren gelegd.
3 -1
Sanalologo
Er zijn gewoon echt geen geruchten geweest dat nico en onana al rond zouden zijn geweest met een club.
0 0
Schip
Tekenen aub. Wanneer hij een heel seizoen speelt, wordt hij enkel beter.

En zolang enkel wordt toegezegd dat Ajax een transfer niet zal blokkeren en mee wil denken en niet gelijk een lagere transfersom wordt toegezegd zoals bij Vermeer, De Ligt etc. is het een prima oplossing.
0 0
afcasven1995
Ik houd van Neres maar een bod tussen de 60 en 70 miljoen op hem is eigenlijk niet te weigeren.
4 0
Schip
Zulke boden zijn ook niet gedaan. En verder moet je soms accepteren dat je geld mis zult lopen vanwege sportieve continuiteit. Zoals met Dolberg. Jammer dan. Ajax zit niet in de gokindustrie. Soms moet je een hoog bedrag dat je waarschijnlijk niet meer zult krijgen afslaan, om de groep, de automatismen en groeipotentieel intact te laten. Ajax is geen kippenhok en handelshuis, maar een BVO met sportieve doelen.

Om die doelen te realiseren, moet je soms verkopen, maar niet alsof je op de beurs staat. Rust in de tent en meer dan 1 jaar in het eerste. Als je blijft presteren, genereer je dan inkomsten EN resultaten.
1 0
MisterAFCA
Want? Het is niet zo dat we het geld nodig hebben. Als je geen spek op de botten hebt snap ik zulke uitspraken. Ajax is echter zo gezond dat zo’n bod ook gewoon te weigeren valt. Neres is een goede speler en het is altijd maar afwachten wat Promes gaat brengen of een eventuele vervanger. Ik heb het idee dat wij het beste van Neres nog niet gezien hebben. Zijn waarde zal dan ook niet veel minder worden. Mocht dat wel zo zijn en er gaat 20mio van zijn waarde af, so be it, een aankoop van 15 mio kan ook een miskoop zijn... Er zijn er ook een paar die roepen dat we teveel aanvallers hebben en dat er dus iemand moet banken. Ik zeg welkom in de grote mensen wereld. Bij de grote clubs zijn alle plekken driedubbel bezet en is de concurrentie nog groter. Veel meer zekerheid op een basisplaats ga je dan ook niet krijgen in vergelijking met Ajax.
0 0
oudzuid2
ik zie dit soort berichten liever over Donny of Ziyech eerlijk gezegd. met Promes heb je al een zelfde type in huis gehaald. ik ben benieuwd hoe Ten Hag's basisopstelling er straks uit moet gaan zien als je Ziyech, Tadic, Dolberg, Neres en Promes hebt.
0 0
chloorbestendig
Jongens, iedereen staat spits vandaag!
0 0
DT10
Goed bezig! Nu Ziyech en Donny nog...
1 0
GvanderK
Lekker bijtekenen of anders gewoon de hoofdprijs vragen.
1 0
31xAjax
Neres heeft afgelopen zomer verlengd en Ajax is nu met hem in onderhandeling om dat nogmaals te doen. Echter van een (gigantisch) bod op Neres is geen sprake. Dat is een hersenspinsel van de TG, net zoals de suggestie dat Neres en TH een moeizame relatie zouden hebben.....
0 0
DT10
Overmars heeft laatst in een interview verteld dat er een hoog bod op Neres is. Niet alle berichten in de TG zijn hersenspinsels.
1 0
JariJari
Overmars had het over een bod.
0 0
ajax4perez
Bij een gigantisch bod van 60miljoen of meer moet je hem verkopen. Je selectie is ontzettend breed voorin en met een basis van Promes - Dolberg - Tadic of Promes -Tadic -Ziyech. Heb je echt niks te klagen.
Zeker niet als je nog Huntelaar en Traore achter se hand hebt
1 -3
DT10
Als je Neres nu zou verkopen, is Promes de enige snelle, diepgaande speler in de selectie en dat is in mijn ogen te weinig.

Daarnaast vind ik 60 miljoen geen 'gigantisch' bod in het huidige transfergeweld. Neres was het afgelopen seizoen een van de belangrijkste spelers en heeft zelf al aangegeven te willen blijven. Behalve een financiële, is er dus geen reden om hem te verkopen.
0 -1
Sanalologo
Neres voor 60 moet je direct doen. Neres is 1 van mijn favoriete spelers, maar hij is geen wereldtop en zal dat ook nooit worden.
1 0
EricAjax1
Maakt niks uit of hij wereldtop wordt of niet in deze markt. Denk je dat die Felix van atletico die voor 120 miljoen gekocht is wel wereldtop is/wordt? dacht het niet.. Dus gewoon lekker mee gaan en profiteren van al die idiote clubs.
0 0
wendoo9
Je moet geen koppen tellen die je hebt , maar het gaat per slot wel om de kwaliteit. Zonder Neres heb je bijna geen diepte meer in het Elftal en de velen assist ook niet meer !
0 0
ajax4lifebaby
Hij is toch pas al verlengd..? Misschien moet je kind van de club Donny vd Beek ook eens opwaarderen en verlengen lijkt me beter.
0 0
DT10
Denk jij dat ze daar niet mee bezig zijn?
0 0
Voetbalverstand
September 2018 jl.
0 0
Jarl1989
En wat is dat gigantische bod dan? Als dat €60/70 miljoen is. Zou ik als Ajax zijnde misschien toch over nadenken om te verkopen en iemand anders te halen.
1 0
DT10
Wie zou jij halen dan?
0 0