Promes wil CL in: 'Verplicht onszelf te belonen'

BartVeenstra, 17-07-2019 om 11:05, 5344 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Quincy Promes is vooral naar Ajax gekomen om prijzen te winnen. In het afgelopen seizoen won Ajax de dubbel en bereikte het de halve finales van de Champions League. Het zorgt voor honger bij de van Sevilla FC overgekomen aanvaller.

'Ik wil belangrijk en bepalend voor het team zijn. Goals maken, assists geven en daarnaast ben ik gekomen om prijzen te pakken', zegt Promes tegenover Ajax TV. 'Ik denk dat wij sowieso gaan proberen om weer kampioen te worden. Dat moet ook', aldus de Amsterdammer, die daarnaast ook doelen heeft op Europees niveau. 'Als je als Ajax de halve finale van de Champions League haalt, zijn we haast verplicht om onszelf te belonen door ons te plaatsen voor de groepsfase.'

Afgelopen zondag maakte Promes tegen Istanbul Basaksehir zijn eerste minuten in het shirt van Ajax. 'Dat ging goed. Die wedstrijd stond in het teken van ritme opdoen en dat hebben we gedaan. Af en toe zag je dat de combinatie er gelijk inzat. Dat moeten we aanscherpen. Qua fysiek was het goed om deze wedstrijd te spelen. Het kan altijd beter, maar over mijn eerste minuten kan ik wel tevreden terugkijken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
even een tempootje hoger dan promes
0 0
MPAjax
de beste instelling van de jeugdspeler nu via omzwervingen als prof terug, hij is door die bagage al gewend wat van hem verwacht wordt
0 0
DT10
De transfermarkt zal de komende weken ook voor Promes interessant zijn. Als Donny, Ziyech en Neres blijven, zal hij toch vooral vanaf de bank moeten toekijken. Wanneer er 1 of 2 van die 3 alsnog vertrekt, is er een grote kans dat Ajax een speler als Bergwijn gaat aantrekken en zal hij daar de concurrentie mee aan moeten gaan. Promes is dus nog lang niet zeker van een basisplaats.

Toch wel bijzonder dus, dat Ajax vandaag de dag, breedte aankopen van 16 miljoen kan aantrekken.
1 0
vincent_DV
Hoe langer ik er over na denk hoe meer ik begin te denken; waarom koopt Ajax Bergwijn niet gewoon? Via de Telegraaf laat Bergwijn wel heel erg blijken heel graag naar Ajax te willen en ook Freek Jansen van het AD heeft het er wel vaak over dat Bergwijn heel graag wil. Misschien is het wel veel alleen met 2 wedstrijden per week kan dat ook geen kwaad.

Er is natuurlijk ook gewoon een opstelling denkbaar met van de Beek samen met Marin/Schone/Alvarez op het middenveld en dan Promes/Ziyech of Bergwijn achter Tadic in de spits en dan Ziyech/Promes/Neres/Bergwijn aan de zijkanten. Dan hou je 1 speler over en dat lijkt mij in zo’n lang seizoen met blessures en rouleren geen groot probleem.

Als zo’n speler zo graag bij je wil voetballen, moet je dat met beide handen aanpakken denk ik. PSV is met Berghuis toch al aan het inspelen op zijn vertrek.
0 -2
Stone020island
Waarom 40(?) miljoen betalen voor bergwijn als je op moment gewoon neres,tadic,ziyech,promes,dolberg,huntelaar,traore en lang ( vind ik een groot talent) hebt die in de aanval uit de voeten kunnen
1 0
vincent_DV
Ik denk dat 40 miljoen niet nodig is. PSV kan voorlopig vrij weinig op de transfermarkt zonder dat ze nog iemand verkopen en aangezien het vrij stil is rondom Lozano en Bergwijn, zullen ze toch een keer overstag moeten gaan. Ik denk dat 30 miljoen inclusief bonussen dus bijvoorbeeld 22 miljoen vast, al genoeg is met misschien nog een doorverkooppercentage.
0 -1
Ferd
Gewoon een PSV tactiek spelen. Berghuis moet 20 kosten, PSV laat in de media weten hem maar 8 a 9 miljoen waard te vinden. Dus Ajax moet gewoon laten weten dat ze Bergwijl maar 14 a 15 miljoen waard vinden, gebaseerd op de waarde die PSV aan Berghuis plakt.
0 0
Hollister
En voor welk bedrag denk jij dat PSV hem laat gaan? Dat bedrag wil Overmars denk ik niet betalen als je als zoveel spitsen hebt... Sterker... als PSV Bergwijn en Lozano niet verkoopt hebben ze echt een groot probleem.. iedereen tevreden te houden, bovendien zijn ze er achterin niet echt sterker op geworden
0 0
vincent_DV
Nou, Lozano is nog lang en breed niet verkocht dus misschien is PSV nu al wel in paniek omdat ze amper geld hebben voor versterking en ze amper een CV hebben en misschien helemaal als ze volgende week verliezen van FC Basel. Ze moeten toch iemand verkopen dus ik denk dat als je bijvoorbeeld 20/24 miljoen bied 10 miljoen aan bonussen(bijvoorbeeld 4 miljoen bij plaatsing CL, 4 miljoen bij jet kampioenschap en 2 als hij meer dan 15 doelpunten in het seizoen maakt). Dan gok ik dat ze toch wel overstag gaan zonder dat het Ajax veel geld kost als het sportief geen succes is.
0 0
SUPERJODEN1900
Dat JIJ het een breedte aankoop vind, betekend niet dat Ajax het een breedte aankoop vind. Ten Hag kent Promes, en misschien heeft hij grootse plannen met hem. Ten Hag heeft eerder Neres op de bank gezet dus ik denk dat hij zal rouleren op de flanken. Verder kan het ook zo natuurlijk :

Neres-Dolberg-Promes
Tadic-Ziyech
Marin
Nico-Blind-Meerdere opties-Nous
Onana
1 -1
DT10
Als je Tadic, Ziyech, Neres en Donny in je selectie hebt, is Promes toch echt een breedteaankoop.. Die opstelling van jou is leuk voor in de Eredivisie (al zou ik Dolberg ruilen voor Donny), maar zeker niet in de CL.
0 0
DrD3k
Ja wauw, rechter rijtje Eredivisie tik je helemaal scheel zo. Zeker als je Schuurs dan opstelt met zijn geweldige inspeelpass. Dan komt de tegenstander niet meer van eigen helft. Zet daar Dest nog eens bij en je hebt een soort van kamikaze voetbal machine. Donny hoeft ook niet altijd te spelen want die heb je 100% nodig voor de echte zware potten.
0 0
ajaxx123
Ten Hag stelde Promes op 10 op bij Go Ahead.
Misschien is dat weer een optie. Al heb je daar natuurlijk wel Donny lopen en dat was vorig jaar een geweldig duo met Tadic..
0 0
Bullmajor
Ten Hag wilde per sé ook Labyad halen...
0 -2
LS16
Ik waardeer je enthousiasme, maar deze opstelling is echt veel te aanvallend. Al spelen we met Promes lijkt dit mij toch het beste:

Neres Tadic Ziyech
Promes
Marin Van de Beek
Tagliafico Blind Alvarez Mazraoui
Onana

Mijn voorkeur gaat in eerste instantie echter denk ik uit naar:

Neres Dolberg Ziyech
Tadic
Marin Van de Beek
Tagliafico Blind Alvarez Mazraoui
Onana
6 0
SUPERJODEN1900
Zo, hoe kan ik Donny zomaar zijn vergeten :) Jij hebt toch gelijk haha.
1 -2