TD PSG bevestigt: 'Nee, De Ligt komt niet'

FinnDekker, 09-07-2019 om 07:20, 10905 views, Le Parisien |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De technisch directeur van Paris Saint-Germain, Leonardo, heeft bevestigd dat Matthijs de Ligt niet naar Parijs komt. De Franse grootmacht heeft de Ajax-verdediger uit het hoofd gezet.

'Er was een mogelijkheid. Hij is immers een geweldige speler, maar dit was niet het juiste moment om een grote investering te doen', aldus de beleidsbepaler tegenover Le Parisien. 'We moeten een beetje rustig aan doen. We hebben niet zomaar een envelop waarin tweehonderd miljoen euro zit om uit te geven.'

Volgens de laatste berichten heeft Juventus nu de grootste kans op de handtekening van de verdediger. Ajax zou vorige zomer toegezegd hebben dat De Ligt voor vijftig miljoen euro zou mogen vertrekken. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
No way dat Ajax zoiets toe zegt. Zo’n bedrag, voor zo’n speler is niet eens een grap te noemen.
0 0
Willamys
Hallo, ik ben Willamys, ik ben een Braziliaanse Ajax-fan. Ik heb er een gemaakt Instagram om mijn nieuwste werk te tonen, realistische tekeningen. Vandaag heb ik De Ligt ontworpen. Ik ga binnenkort tekeningen maken van meer Ajax-spelers. Volg me alsjeblieft op Instagram en help me delen!


https://www.instagram.com/p/BzrKS8tFrSD/?igshid=1u1xvar7xnr24

Bedankt!
1 0
Sonofafca
Als we dan toch over absurde bedragen gaan praten. Ik vind 75 miljoen veels te weinig hij is het grootste talent van europa en de beste verdediger van europa. 100+ miljoen
1 0
Jood1983
Ik vind het heerlijk hoe clubs geëmotioneerd reageren omdat De Ligt niet komt! Natuurlijk vinden wij allemaal iets van zijn keuze om Ajax te verlaten. Natuurlijk doet dat zeer mannen. Of het nou 70 mil of 100 mil wordt zal mij niet bekoren. Ik zie er toch geen cent van!

De Ligt is een held!
1 -1
Benleiden
We moeten alleen niet met z’n allen hypocriet gaan doen. In de keiharde voetbalwereld -en het bedrijfsleven- gaat het om één ding: hoe word ik er zelf beter van. Zo denkt de club en zo denken spelers ook steeds meer, zeker onder aanvoering van Mino. Die laatste ziet clubs als obstakel en vandaar ook allerlei clausules om makkelijker weg te komen. Wil je niet weg dan zit je alsnog goed. Wil je wel weg dan word je er ook nog eens financieel beter op. Hij zorgt ervoor dat de speler-club-relatie altijd onder spanning blijft staan. Zo behoedt hij zijn cliënt voor een club die te gemakzuchtig wordt en in slaap dreigt te vallen. Af en toe wat speldenprikjes en dan komt er weer een verbeterd contract uit. Speelt ie wat minder dan wordt er gedreigd via de media met een vertrek etc. Maw: als je voor een speler uit de stal van Mino gaat dan ga je als club all-in en is er geen weg meer terug.

Het enige wat je iedereen (lees: entourage cliënt) kwalijk kunt nemen is het feit dat Mino doet overkomen dat de cliënt de keuzes maakt -en je dit ook laat geloven- maar dat hij uiteindelijk indirect de beslissing neemt, omdat ie iedereen schaakmat zet.
3 0
Cupmetgroteoren
Maak daar maar het gehele leven van.
0 0
Liam
Wat de meesten hier niet snappen en waar ik het meeste een hekel aan heb: Mino is persoonlijk ten opzichte van Ajax.
Heeft vaak juist niets te maken met zakelijkheid. Mino wil niets liever dan Ajax ten gronde richten, dat merk je al jaren aan alles. Dus aub ga hem niet goedpraten door zogenaamde redenen voor zijn handelen te bedenken.
Natuurlijk is het een geldwolf maar hij is vooral een vijand van Ajax. Je moet maar eens zien hoe hij zich opstelt tov Mark van Bommel, zijn vriend en niet voor niets ook een erkent Ajax=hater.
1 0
Benleiden
Ik praat hem totaal niet goed, maar ik schets alleen hoe het werkt. Misschien dat er inderdaad een stuk haat meespeelt, maar daar ging het me niet om in m’n betoog.
0 0
Liam
Een racist heeft soms best wel beweegredenen om iets tegen een bepaalde zwarte man te hebben. Vanwege het feit dat hij al racistisch is hoef ik die beweegredenen echter niet meer te horen.
0 0
Robeerke
Nou vind ik 200.000.000 voor Matthijs ook wel een beetje gortig hoor.
0 0
Liam
Ik hoop voor Matthijs dat die spruit van Keje niet een soort Silvie Meis 2.0 is want dan is hij behoorlijke in die bekende aap gelogeerd en komt hij nog weleens van die nog meer fameuze kouwe kermis thuis.
Dit klein opdondertje laat op zijn minst wat lichte similariteiten zien met onze erkende import-Hamburgse golddigger
6 -1
Benleiden
Ik maakte de vergelijking ook al meerdere keren, en eigenlijk al vanaf het moment dat zij de nieuwe vriendin werd en de oude vriendin aan de kant werd gezet.

Dit is een gladjanusje eersteklas. En als je dan toch een golddigger pakt, neem er dan één die lekker is.
6 0
flodder
denk dat Pa molenaar ook er raadt mee weet.
0 -1
Fnatic
Kon 8 miljoen netto verdienen bij Barcalona, maar dat vond meneer blijkbaar niet voldoende. Kiest nu voor een van de meest corrupte clubs van Europa, je zakt lekker door het ijs Matthijs.
4 -9
GvanderK
Jij bent overal bij geweest natuurlijk, jij weet precies hoe het zit. Of geloof je alles wat de kranten roepen?

Ps. Ben het wel met je eens dat Juve een smerige club is, dat dan weer wel.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Veelal suggestieve titels voor clickbait.
0 0
AjaxBaggio
Op de insta van een vriendin van Annekee molenaar... staat een foto waarbij je een Italiaanse en Duitse vlag in een tuin ziet.

Blijkbaar hebben ze het al gevierd dat Matthijs naar Juve vertrekt en haar broertje naar Eintracht Frankfurt U-19.

Staat dus zga vast boys. Juve moet alleen nog met het juiste bedrag komen.

Had hem liever niet aan die Italianen verkocht. Maar het is niet anders.
1 0
Boer Gijs
Dat juiste bedrag is juist het probleem
1 0
Martijn316
https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/artikel/4773546/vriendin-van-matthijs-de-ligt-neemt-afscheid-van-haar-vriendinnen
0 0
Joseph
Ajax heeft misschien een minimum bedrag vrij gegeven, maar dat zegt natuurlijk niks over het maximum bedrag.

Als PSG straks toch met 80 komt, laat Ajax hem ook gaan voor minimaal 50 miljoen. Kortom het is nog steeds de hoogste bieder die er met de Ligt vandoor gaat.
4 -2
trodat4030
Jouw baas bepaalt toch ook niet waar jij je volgende arbeidsovereenkomst tekent? Waarom denk je dat Ajax dan wel bepaalt waar Matthijs zijn handtekening zet? Matthijs is gewoon een werknemer en werknemers hebben rechten.. Net als jij en ik.
1 -1
Ferd
nee, zo werkt dat niet. Het is geen slavenhandel. Als een Chineze club 300 miljoen biedt gaat het echt niet door omdat De Ligt niet wil.
0 -1
Rik428
Ja het zou mooi zijn als het zo zou werken, maar dat is helaas niet zo. Ook niet als jij dat heel graag wil
0 0
Liam
´Ajax zou toegezegd hebben...´
Haha hou eens op joh. Meteen alles overnemen? Jullie lijken wel marionetten van manipulator illusionist Mino.
1 -1
Rik428
Tjee wat een gefrustreerde zielen hier. Raap jezelf even bij elkaar en praat elkaar niet zo na. Overmars doet echt wel zijn best en als er een afspraak ligt dan moet hij die nakomen. Get over yourselves. Onder elk draadje dezelfde huildiscussie, alsjeblieft zeg.
6 -1
JCr14
Ajax moet gewoon nooit meer aan Italianen verkopen. Met hun betalingstermijnen enz.
Aan die smerige spelletjes van dat corrupte zooitje moet je geen medewerking verlenen.
En het is ook nog eens een schijtcompetitie.
6 -1
Ferd
En nooit meer aan Engelse, Duitse, Spaanse, Franse, Belgisch of Deense clubs dan, want die doen ook aan betalingstermijnen. Net zoals Ajax dat bij inkomende transfers doet. Het is namelijk heel gewoon in de voetbalwereld.
4 0
masterrr
Milik was prima transfer
2 0
kaashaas
Nieuwe regel: als je rioolgat als zaakwaarnemer hebt (neemt) zit je ten alle tijden je contract uit en speel je het laatste jaar niet meer. Transferwaarde zal aanzienlijk zakken en speler is weinig meer waard rioolrat heeft weinig over om mee te handelen.

Ajax zal in een situatie als deze gelijk een andere speler aantrekken of een jeugdspeler inpassen. Speler heeft dan meestal een jaar om te wennen.

Dit is het enigste wat je kunt doen om deze vieze gore dikke vierkante mannelijke pooier tegen te houden.
Je zet hem buiten spel.
2 0
behangdelul
Dag Gravenberch dan
0 0
Ferd
Mino zou dat geweldig vinden. Want dan betaald de club geen transfersom, dus kan hij een hogere vergoeding eisen voor zichzelf.
0 0
Web
Dat kan toch niet, snap je zelf ook wel.
0 0
GvanderK
PSG is op het geld na ook geen echte topclub. De Ligt moet een stap omhoog maken, niet omlaag.
0 0
driesterren***
Dan blijft die toch lekker bij Ajax!
Zou wel laatste momentje worden dat Juv weer terug komt!
3 0
behangdelul
Jeetje, dat arme PSG...
Of zou dat ook Mino zijn als zaakwaarnemer van Leonardo zijnde om de opties van Ajax in te perken?
0 0