Overmars: 'Erik moet er weer een team van maken'

BVeenstra, 20-06-2019 om 13:10, 13184 views, Ajax.nl |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij nu trainer Erik ten Hag zijn contract bij Ajax heeft verlengd tot de zomer van 2022. De Amsterdamse club maakte de contractverlenging van de oefenmeester donderdagmiddag officieel bekend.

'We zien de komende jaren met veel vertrouwen tegemoet', zegt Overmars op Ajax.nl. De beleidsbepaler vindt het erg belangrijk dat Ten Hag voorlopig bij Ajax blijft. 'Ik denk dat het goed is voor Ajax dat de trainer na zo’n succesvol seizoen ook de komende jaren hier actief is.'

Overmars geeft aan dat Ajax graag wil doorbouwen. 'Dat zal niet eenvoudig zijn, want er zullen natuurlijk enkele bepalende spelers vertrekken, maar we hopen het goed op te vangen. Erik moet er weer een team van zien te maken. Dat is hem wel toevertrouwd', spreekt Overmars zijn vertrouwen uit in de trainer van Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Vorig seizoen kon alleen de basis elf imponeren. Oke; Donny(top!), Klaas Jan, Veltman en Wober deden het goed tot soms net voldoende. Maar over het algemeen redelijk. De backup (Lamproe, Mallagan, Eriksen en Dolberg) was zoveel minder dat we ook veel punten verspeelden. En wat ik nu zie is een mindere basis elf, veel afgeketste aankopen, veel onzekere blijvers en een matige backup. Ik denk dat AZ al beter staat wanneer de Ligt, Zyech, Neres en Frenkie zijn vertrokken.
0 0
MM1974
Marc even wat kanonnen halen anders komt het echt niet goed,telkens die geruchten ajax is geintereseerd in die en die en die,nu maar eens echt iets goeds kopen,jeud zoals schuurs zijn er nog niet klaar voor.
0 0
14AJAX14
Marc moet er weer een team van maken. Eric laat het wel lopen zolang die goed materiaal heeft. Met alle respect maar de bal ligt deze zomer toch echt bij Marc. Waar zijn de vervangers van De Jong, De Ligt en Ziyech? En nee Marin is in mijn ogen niet de vervanger van Frenkie maar van Schone.
1 0
Van Reenen
Ik heb er ook alle vertrouwen in in de Eredivisie. Maar internationaal zal het inderdaad heel moeilijk worden in de CL.Alle tegenstanders kennen Ajax en haar speelwijze.
Wij, de supporters, gun ik weer een fantastisch seizoen.

.
0 0
kaashaas
Ben blij met zijn nieuwe contract, maar het mag duidelijk zijn dat er echt behoorlijk wat spelers gaan verdwijnen..

Erik moet er weer een team van maken..
0 0
ajax4lifebaby
Valt tot nu toch best mee. De Jong weg en De Ligt.

Zie nog wel klein beetje hoop dat Ziyech blijft.

Denk dat we er in gaan slagen Neres, vd Beek, Onana, Tadic, Blind, Tagliafico, Mazroui te behouden. Zie Marin ook als basisspeler erbij komen. Dan zit je al op 8.
0 0
masterrr
Zeker een hell of a job, op een haar na CL-finale. Maar, talent zal altijd blijven komen bij Ajax en er is geld om weer een mooi team van te maken. Laten we eerlijk wezen, als we CL groepsfase halen en ook nog weer overleven, doen we het gewoon wederom echt geweldig.
1 0
Boer Gijs
Een team ervan maken, dat is ten Hag op het lijf geschreven. Let op: we winnen komend seizoen gewoon alsnog de Champions League
4 0
Rijkaard83
Waar kan ik tekenen?!
0 0
Rentokill
Ik drop m er maar weer eens in want misschien leest Infantino wel mee: Hoe simpel is het om in te stellen dat wanneer een competitie begint, de transfermarkt in dat land op slot gaat...?

Ben je Real of PSG en wil je de Ligt kopen uit de eredivisie? Je weet wanneer Ajax weer begint in de eredivisie en de Europese voorrondes.

Hoe oneerlijk is het om als nitwitclub uit de Premier League nog even snel 3 spelers te kopen als je je per ongeluk toch nog geplaatst heb voor de volgende UEFA voorronde?

Hoe oneerlijk is het dat clubs zich in de winterstop kunnen versterken?

In competitie: Transfermarkt dicht. Leidt ze zelling maar eens op.
7 0
Ferd
Ik drop m er maar wees eens in: hoe groot is de kans dat Infantino Nederlands spreekt en jouw commentaar begrijpt, als hij al meeleest?
0 0
koppensneller
Tsja....zo hebben we bv ook zelf Zyech gehaald nadat de competitie ( Europees) al lang was begonnen. Het mes snijdt aan 2 kanten.
0 0
ram
Eens dat er één datum moet zijn waarop de markt sluit. De transfermarkt hoeft ook helemaal niet zo lang open te zijn natuurlijk. Clubs kunnen ook buiten de markt hun huiswerk doen.

Maar ik zou de winterperiode wel aanhouden. Je hebt altijd te maken met blessures, ongelukkige spelers, problemen op bepaalde posities, enzovoort. Ik zie ook niet zo in waarom het oneerlijk is om je te versterken in de winterstop want je concurrenten kunnen hetzelfde doen.
2 0
Spuit11
Infantino 'luistert' naar je als je rinkelt als een zak vol met geld.
1 0
Schip
Moet eerst duidelijk zijn welk team er uberhaupt nog staat in de CL voorronde.
0 0
ram
Ik vertrouw er wel op dat er dit seizoen een goede ploeg komt te staan. Maar hier maak ik me wel een beetje zorgen over... Het begin van het seizoen is zó belangrijk omdat we in die fucking playoffs zitten.

Ik vind het dan ook belangrijk dat er zo snel mogelijk spelers gehaald worden, je kunt bij bepaalde spelers zelfs gewoon het 'risico' nemen dat te doen voordat een ander vertrokken is. Zo zaten we bijvoorbeeld al extreem krap in de buitenspelers dus wachten op een vertrek van Ziyech en/of Neres is niet handig. Gewoon Hagi halen (toch goedkoop) en Promes of Odegaard vastleggen (of vergelijkbaar, what ever).

Verder vind ik het héél belangrijk om zo min mogelijk te schuiven. Dus gewoon beginnen met Mazraoui en Blind achterin en ab-so-luut niet op het middenveld. En Tadic gewoon in de spits laten staan. Vastigheid is belangrijk in de beginfase. Als je gaat schuiven is het héél moeilijk voor de jongens om de vorm van vorig jaar door te zetten. En een kleine terugval betekent gewoon: géén Champions League dit seizoen.
3 0
JPM
Klasse Marcie.
Klasse Erik.
Klasse Ed.

Selectie hopelijk snel op orde en weer vlammen komend seizoen. Kan niet wachten! Super benieuwd.
6 0