Ajax maakt definitief oefenprogramma De Lutte bekend

JesseTH, 18-06-2019 om 19:15, 22644 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax speelt twee oefenduels tijdens haar trainingskamp in De Lutte, zo meldt de club via haar eigen website. Op dinsdag 25 juni is amateurploeg Quick'20 de opponent, terwijl Aalborg dat vier dagen later is. Het gehele trainingskamp duurt van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juni. De trainingen zijn besloten.

Exact twee weken geleden maakte de Deense club al melding van de oefenwedstrijd, maar de Amsterdamse bevestiging is er nu dus ook. Hetzelfde geldt voor de ontmoeting met Quick'20, dat het treffen met Ajax ook al openbaar maakte.

Beide wedstrijden worden afgewerkt op Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal, het thuis van Quick'20. Ajax en de amateurclub treffen elkaar in een avondwedstrijd om 19.00 uur, terwijl de wedstrijden tegen het Deense Aalborg op zaterdag 29 juni om 12.00 uur gespeeld wordt.

Denk jij dat Vivianne Miedema scoort en de Oranje Leeuwinnen winnen van Canada? Zet in en krijg 3,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Montana
De oefenwedstrijden gebruiken om in te komen als je wint is het leuk maar het is niet het belangrijkst. Ik zou de oefencampagne wel gebruiken om te kijken of Dolberg het nog kan. Verder ook kijken of je de tournooi-voetballers (Copa America / Afrika cup) kan opvangen met de spelers die je al hebt.
0 0
AlexIbarra
Van onze eerste 13 spelers zullen er zo'n 12 niet bij zijn schat ik.

Toch hebben we ook Veltman, Eiting, Magallan, Bandé, Dolberg, Labyad etc. rondlopen voor wie het helemaal niet zo'n lang en vermoeiend seizoen is geweest.
Voor hen zijn de komende weken wel belangrijk om zo snel mogelijk naar hun topniveau te groeien en de later instromende of verkochte spelers goed te vervangen.

Aangezien we ook niet weten wie er precies vertrekken uit de basis, hoop ik dat de nummers 12 t/m 20 en de jeugdspelers daarachter allemaal lekker fit en gemotiveerd beginnen.
1 0
Labrador
Die oefenduels zijn leuk maar zeggen weinig. Heel erg weinig. Zie vorig seizoen. Toen was half AS over de zeik na de oefencamapgne.
1 0
GvanderK
Zijn meestal kinderen die zich vervelen door de veel te lange schoolvakantie. Sommige doen hier expres heel negatief. Van mij part verliezen we alle oefenduels, als ze er maar staan zodra het echt nodig is.
1 0
JordanAFCA
Off: Joao Felix als het goed is naar Atletico Madrid voor 120 (!!!) miljoen. Tekent morgen een contract volgens velen bronnen. Omg zeg echt een zwaar overschat ventje die nog niks gepresteerd heeft.
0 -2
Joseph
En de Ligt zou dan 50 miljoen minder moeten kosten...
0 -1
Aad82
De markt is helemaal naar de cholera
0 -1
onderkantlat
volgende week alweer, ligt het aan mij of is het heel snel? komt misschien door het lange seizoen
2 0
RaynoFischer
Ook, maar het begint gewoon weer vroeg en met al dat interland voetbal verveel je je ook niet.
Ben wel blij dat het alweer begint ;)
1 0
louis60
Met welk team beginnen we dan?
0 0
FlyingDutchMan
Ajax
0 0