Neres: 'Heb een contract, zal zien wat ik ga doen'

BartVeenstra, 15-06-2019 om 13:45, 32064 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Neres heeft in gesprek met Voetbal International weinig losgelaten over zijn nabije voetbaltoekomst. De aanvaller is nu met Brazilië actief op de Copa América en zal zich in de zomer in principe 'gewoon' gaan melden bij Ajax. Toch lijkt een transfer niet helemaal uitgesloten.

Wel heeft Neres het erg goed naar zijn zin bij Ajax, zo valt te lezen. Met meerdere spelers kan hij het goed vinden. Hij noemt daarbij Hakim Ziyech, Bruno Varela en Nicolás Tagliafico als goede vrienden. 'Met Nous (Mazraoui) en Zakaria (Labyad) kan ik het ook goed vinden. Brazilie en Marokko is een goeie mix, haha', grapt hij.

Toch is het de vraag of het team van Ajax bij elkaar blijft. En ook zijn eigen toekomst blijft daarbij niet onbesproken. 'Ik heb nog een contract en op dit moment denk ik alleen aan het nationale team, in de toekomst zal ik zien wat ik ga doen. Ik weet niet wat de andere spelers zullen gaan doen.'

Belangrijke zege op PSV

Neres kijkt terug op een goed seizoen bij Ajax. Met name de 3-1 thuiszege op PSV was erg belangrijk en in die wedstrijd had Neres een enorm aandeel met een gewonnen strafschop en een doelpunt. 'Die wedstrijd was voor mij de finale. Dat was voor mij geweldig. Ik denk dat het een van m’n beste wedstrijden is geweest. Ik was daar echt blij mee.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AmsterdamNorthSide
Wij zouden allemaal hetzelfde doen 1a2 miljoen bij ajax of circa 6/8 miljoen daar!!!! De keus is dan snel gemaakt
0 0
Henkjanklaas
Ik blijf het uiterst curieus vinden dat ajax spelers die gewoon onder contract staan blijven roepen “ ik kijk wel waar ik heen ga”
Ik begrijp dat automatisme helemaal niet.
Tja als neres weg mag naar bijvoorbeeld Everton dan gaat hij in dat gekke land gewoon 2 ton per week oid verdienen en daar gaat het alleen maar om.
0 0
Van Reenen
Die Richarlison van Everton heeft toch ook weinig verstand, nietwaar? Vraagt hij Neres naar Everton te komen, terwijl Ajax CL speelt. Hij kan beter aan Neres info vragen over Ajax en een wooRené voor hem te doen bij Overmars. Je gaat toch niet naar zo'n club als Everton? In het grauwe Liverpool zeker.
3 -1
noahdepoah
Neres heeft het laten zien tegen verdedigers van grote clubs en het is in mijn ogen dan ook niet meer dan normaal dat er interesse is. Waar het nu om draait is Ajax. En volgens mij heeft Ajax aan spelers waaronder Neres aangegeven dat zij in principe niet voor een transfer in aanmerking komen tenzij men een niet te weigeren bedrag betaald. Wat dat dan is mag Haas weten. Om onder meer dit soort zaken te voorkomen is het in Portugal bijvoorbeeld verplicht om een transferbedrag op te nemen in het contract. Lijkt me ook goed om in NL in te voeren. Dan is de hoofdprijs duidelijk voor iedereen en kunnen selecties langer bij elkaar worden gehouden in mijn ogen. Al is dat met megatalenten natuurlijk niet altijd van toepassing. Kijk naar Hazard 110 miljoen met nog 1 jaar contract. Absurd.
1 -2
trodat4030
Nooit invoeren. Nu kan je gewoon een bedrag weigeren als je dat wilt. Als je een clausule opneemt MOET je hem verkopen als dat bedrag wordt geboden. Het is een blok aan het been van de clubs en er zijn geen voordelen. Kijk naar Barca, wilde Neymar ook niet kwijt, maar MOESTEN om de tafel omdat het idiote bedrag van 222 milj werd geboden. Bij het contracteren van Neymar dacht Barca dat niemand dat zou betalen, het gebeurde toch en Barca verkocht met grote tegenzin.
4 0
wendoo9
Neres is top, maar ga hem niet vergelijken met een van de beste speler van de wereld na Messi en Ronaldo
2 -3
Sterspeler
Ik vind Neres met zijn weinige minuten behoorlijk efficiënt dit seizoen terwijl jij niet op zijn vaste positie speelde en hij laat mooi voetbal zien. Je kan deze jongen wel net in de categorie met daaronder rekenen. Zeker gezien zijn leeftijd en potentieel. Je kan de vergelijking daarom best trekken.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
geen een ajacied op frenkie de jong en de ligt is wereldklasse.
meer dan andere jaren zater er meer spelers in dit elftal die tegen de top van europa aanhangen, en deze mannen hadden gewoon veel voor elkaar over, waardoor het elftal zo succesvol was.

normaal gesproken in andere jaargangen lopen er veel meer mindere broeders tussen, dat is wel terug te zien aan al die spelers van periode 2010/2016, los van onze geliefde belgen hoor je weinig meer van ze.

op dit moment word er beter doorgeselecteerd, ook doordat we een meetpunt hebben uit 2017, dat is het nivo wat je moet nastreven en vasthouden totdat je een paar jaar later nog iets groters neer kan zetten.

ik ben zelf altijd een groot voorstander geweest voor het aankopen van wapens (assisten en goals) ipv goochelaars zonder rendement.
0 0
Sterspeler
Maar waar doel je nu precies op? Neres zijn cijfers zijn prima en hij is dreigend. Zeker gezien hij voornamelijk op links speelde, wat eigenlijk niet zijn favoriete positie is. Mensen waren zo lovend over Traore maar dat vond ik een verschrikkelijke kutvoetballer. Die kon net zo goed voetballen als Neres maar als ie z'n wedstrijd niet had dan was hij slechter dan Kennedy.
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Neymar is een tegenvallende speller, die het niet rest momenteel.
0 0
Ronaldinho020
Vind zijn acteer werk ook zeer vervelend, maar mits fit(ja hij heeft wat tegenslagen nu) is hij echt wel bizar goed hoor. Wat een techniek en versnelling. Bovendien ook nog een geweldige trap.
0 0
ETM
Wereldtop als hij zn dag heeft. Maar ik vind dat hij best vaak zn dag niet heeft.
Behoort wmb zeker niet in het rijtje der fenomenen. Ik vind hem niet slim genoeg.
0 0
ETM
Wereldtop als hij zn dag heeft. Maar ik vind dat hij best vaak zn dag niet heeft.
Behoort wmb zeker niet in het rijtje der fenomenen. Ik vind hem niet slim genoeg.
0 0
PeterVKV
Deadlock. Spelers willen echt wel bij dit Ajax blijven maar zijn bang dat veel anderen vertrekken. De Ligt twijfelt. Blijft hij nog een jaar, blijft de rest ook. Misschien met uitzondering van Ziyech want die is er met zijn 26 echt aan toe. Statement van Overmars tegen Marin: er gaan 2-3 basisspelers vertrekken. Dat statement ook aan de selectie.
2 -2
ElPistolero9
Dit zal geen populaire mening zijn, maar ik denk dat je hem voor een goed bod moet verkopen (>65m). Ik ben fan van de speler Neres, maar ik heb het gevoel dat hij redelijk aan zijn top zit. Ik vind zijn basistechniek vrij slordig, en hij is vaak wat lomp en wild in zijn afronding. Ik heb daarin ook weinig verbetering gezien sinds hij bij Ajax zit. Verder is het voor Ajax natuurlijk een goeie speler, maar ik denk dat je nooit meer zoveel geld voor hem kan vangen. Daarnaast denk ik dat je voor 20-25m een vervanger moet kunnen halen die binnen afzienbare tijd op Eem hoger niveau zit. Voorwaarde is natuurlijk wel dat behalve de Ligt de rest dan blijft.
4 -13
MosesD
Waar in vredesnaam baseer je op dat hij aan zijn top zit? Werd almaar beter juist. Dit is puur duimzuigerij. Zijn basistechniek en timing is juist fantastisch, zijn gevoel voor ruimte en combinatie (vrij uniek voor Braziliaan zelfs) zijn heel bijzonder.
7 0
Kikke
Inderdaad hij heeft voetbal gogme, dat is niet aan te leren, dat heb je of dat heb je niet!
1 0
Jeugd
Je mening is een mening. Een van de interessante aspecten van een mening is dat ze afwijkend kunnen zijn.
Ik ben het niet me je eens. Ja Neres heeft een geheel eigen stijl incl. bijbehorende uitstraling. Het ziet er wellicht soms wat onorthodox uit maar ik zie het volgende;
- sterk in duels, ook fysiek
- super goede timing
- slim in het vinden van de ruimte
- neusje voor de goal
- ongrijpbaar voor tegenstanders

Houden zo lang als het gaat!
4 0
chino
Dit soort meningen waren er ook over ene Luis Suarez.
Neres is een intuïtieve speler net zoals Suarez. Zolang je hem plezier kan laten hebben, betaald hij het altijd terug. Ja intuïtieve spelers maken wel eens een verkeerde actie waardoor iets er blind uit ziet, maar zijn baistechniek is natuurlijk buitencategorie.
6 0
Sterspeler
Laten we daarin meenemen dat Neres nog jong is en dat Suarez tot aan zijn 28e alsmaar beter werd.
0 0
Ajax#1900
Ik vind juist dat hij voor een buitenspeler een heel solide afronding heeft. Een schot op goal is bijna altijd een goal bij hem.
1 0
SilverHaze
Absoluut niet mee eens. Ben al vanaf het begin erg onder de indruk van hem. Met name de overtuiging waarmee hij aan dribbels begint in combatie met zijn techniek, wendbaarheid en versnelling. Dat is echt puur talent. Derest is allemaal te trainen (Bewegen zonder bal etc).

Hij kan nog wel beter worden, ook bij Ajax, als hij de connectie met Dolberg, Traore, Tadic, Donny vergroot.... pohh
3 0
Schip
Ben zelfs het tegendeel van mening.

Neres blijft groeien qua tactisch inzicht, heeft zich in alle grote wedstrijden laten zien en heeft kwaliteiten die (helaas) uniek zijn in onze selectie. Neres bracht branie, waarmee Ajax een tweede leven begon na die enorme dip in begin 2e seizoenshelft. Super kut dat die goal tegen Spurs niet viel, dat had ons de finale opgeleverd,

Maar hij doet er goed aan nog een jaar te blijven: moet nog meer werk verrichten voor het team, minder rouwmomenten hebben, beter druk zetten. Traore was verder, zelfs Younes zette veel meer druk. Als hij dat dit seizoen onder de knie krijgt, wordt hij voor elk team een aanwinst.
1 0
Sterspeler
Traore was niet verder want zo goed als die kon voetballen, zo gigantisch diep kon die door het ijs zakken. Ik ben blij dat we van die speler af zijn.
0 0
kaashaas
Topper is dit.. gast hoge ogen gooien komend seizoen..
Ik verwacht bij Ajax..
0 0
EricAjax1
Heeft een fantastisch seizoen gehad. Maar 12 doelpunten en 12 assist vind ik nog niet echt denderende cijfers. Is nog niet klaar voor de top. minimaal een seizoen blijven nog.
3 -5
Zwan
Gast, dit zijn echt geweldige cijfers voor een buitenspeler
0 0
Naoro
Heeft ook flink wat wedstrijden niet meegedaan of invaller geweest
2 0
3*stars*3
Meeste duels speelde hij afgelopen seizoen vanaf links.
Ik vind hem vanaf rechts toch wel beter.
Zag je ook in 16/17.
Naar binnen kappen, buitenom, smerige steekpasses en zelf scoren.

Als Ziyech vertrekt, Neres weer naar rechts (als hij blijft).
1 0
JanBiesbos
Gewoon contract updaten lekker blijven en na een groot toernooi lekker cashen
0 0
3*stars*3
Contract werd afgelopen seizoen al verlengd.
Maar denk dat we hem sowieso kwijt zijn na een goed toernooi.
Hoop het niet want seizoen begint vroeg en een aankoop heeft ook tijd nodig om te wennen.

Lekker jaartje houden en na volgende copa maar verkopen. ;-)
0 0
Rdk1983
Die laten ze niet gaan. Tenzij Ziyech blijft.
4 0
Ajacied33
Brazilië en Marokko is een gekke mix hahah, aldus Neres. Ik hoop dat we hem na de zomer nog gaan terugzien bij Ajax
0 0
14AJAX14
Koop een maatje genaamd Antony :) die twee draaien elke tegenstander dol samen met een balvaste Tadic (en hopelijk ook de 2017 Dolberg) in de spits... samba on Marc!
8 0
JordanAFCA
Nieuw contract aanbieden, simpel.
6 -1
vandergun
een contract aanbieden is simpel, maar helaas is het ondertekenen ervan niet zo gepiept, zaakwaarnemers n olie dollars zijn de baas
0 0