Ajax legt drietal jeugdspelers definitief vast

JesseTH, 04-06-2019 om 17:10, 20402 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft dinsdag een drietal jeugdspelers aan zich weten te binden. Het gaat om Ar'jany Martha, Steven van der Sloot en Tunahan Tasci. Allen mogen zij zich vanaf 1 juli 2019 officieel jeugdspeler van Ajax noemen.

Dat jongelingen Martha (Sparta Rotterdam) en Van der Sloot (Feyenoord) de overstap naar Ajax zouden maken, zat er al even aan te komen. De naam van Tasci echter, is een nog onbekende. De zeventienjarige spits komt deze zomer over van NEC Nijmegen/FC Oss.

Als vanzelfsprekend is hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali te spreken over de nieuwe aanwinsten. 'Ik ben blij dat deze 3 talenten voor Ajax hebben gekozen en heet hen van harte welkom. De jeugdopleiding van Ajax heeft uitstekende voorwaarden gecreëerd voor deze spelers om zich verder te ontwikkelen tot profvoetballer.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WZAWZDB14
Wat denken jullie gaan we er in de jeugdopleiding na dit seizoen op vooruit? kijkend naar wat er binnenkomt en wat er weggaat
0 0
wolterx
Benieuwd wanneer de volgende gaan tekenen, zijn nog niet klaar. Verwacht nog wel paar handtekeningen in 2003 groep, zowel van aangetrokken als huidige spelers.
5 0
rickyboy1444
Heb jij connecties binnen Ajax die jou dit doen vermoeden of is het gebaseerd op de huidige selecties? Of reken je Hillen en Fitz-Jim ook nog tot deze groep, want ze hebben nog niet officieel getekend dacht ik? Wat betreft contracten voor spelers die al bij Ajax voetballen geef ik zelf de grootste kans aan Regeer. Misschien dat uit de 2002 groep Warmerdam en De Waal ook binnenkort een contract krijgen?
0 0
wolterx
Verwacht inderdaad Hillen, Fitz-Jim en nog een buitenlandse transfer (flirt een speler met Ajax die ook door Ajax is bekeken, haha) van buitenaf. Regeer gaat een contract krijgen lijkt me, zou vreemd zijn als hij hem niet krijgt.
0 0
AjaxPassion
Is er ergens een lijstje met wat er tot nu toe is gekomen?
0 0
Stevan
U19 - 2001/2002
Stevan van der sloot- Feyenoord

U17/U16 - 2003/2004
Christiaan Rasmussen- Nordsjaelland
Rio Hillen-AZ
Kian Fitz-Jim - AZ
Ar’jany Martha - Sparta
Olivier Aertssen - Sparta
Diyae Jermoumi - Sparta
Chahine van Bohemen - Vitesse

U15/U14 - 2005/2006
Daniel Jordan - zuid Afrika
Mulo van der Lans - RKVV Westlandia (ama)
Yasser El Aissati - Kon HFC (ama)
Malcolm Mateo - AVV SDZ (ama)
Alvaro Henry - FC Utrecht
Oualid Agougil - NAC Breda
Rico Speksnijder Feyenoord
2 0
AjaxPassion
Thanks!
0 0
NaciKennethRyan
Twitter van @yayaaajax staat een lijstje.
2 0
Danielafca1505
Speciaal voor dit bericht een account aangemaakt, omdat ik toevallig een jaar stage heb gelopen bij een organisatie in Nijmegen waar Tunahan Tasci voetbalde. En ik moet zeggen; zelden iemand met zo’n techniek zien voetballen. Het was een zaalvoetbal organisatie, maar hij was elke week de blikvanger. Passeert bizar makkelijk, heel goed overzicht, kan scoren, passen. Is dan nog wel de vraag hoe deze techniek tot uiting komt op grotere oppervlakten, want tijdens Ajax - Nec o17 was hij ondanks z’n goal toch minder opvallend aanwezig.

Het enige probleem kan wel zijn opvliegende karakter zijn; tijdens een van de zaalvoetbaltoernooien veroorzaakte hij in z’n eentje een grote ruzie met het publiek en was daar na afloop ook maar wat trots op.

Maar kan in mijn ogen een sensatie worden op zowel de flank als op 10. Beetje type Noa Lang.
13 -1
koppensneller
Zal dan nog een spannend jaar worden. Hij is tenslotte al 17 jaar. Ik heb trouwens van vrienden uit Nijmegen hetzelfde gehoord. Heeft toch wel wat gedragsproblemen en is licht ontvlambaar. Ik neem aan dat Ajax daar bekend mee is en daar een plan voor heeft.
1 0
Ozymandias
Bedankt dat je hier een account voor hebt aangemaakt. Leuk om te lezen.
6 0
Robindebruyn
Ik snap wat je bedoelt. Hij heeft een hele fijne techniek, maar op het veld komt er meer kijken dan dat. En tja... over dat "meer" twijfel ik wel bij deze jongen. Er zijn de laatste jaren talloze spelers met dezelfde kwaliteiten afgevallen bij Ajax. Ik hoop het van harte voor hem, maar hij gaat het zwaar krijgen.
4 0
Danielafca1505
Mee eens. Talent is 1, en dat heeft hij ontegenzeggelijk in zeer grote mate, maar mentaliteit voor het ‘mannen-voetbal’ moet nog blijken.

1 0
Web
Die spelers van AZ, zijn die al vast gelegd?
3 0
wolterx
Ze hebben nog geen contract getekend, nee.
3 -1
OntlastendeMiddenvelder
'Definitief' betekent wat anders in de voetbaljournalistiek dan in de rest van de wereld. Konden we maar jeugdspelers definitief vastleggen.
1 -1
Kaito
Die Tasci zit niet bij Oranje? Hoe zo?

edit: oh laat maar. Hij is van 2002, dan snap ik wel dat hij niet wordt opgeroepen.
0 0
wolterx
Hij speelt voor Turkije o17, zat wel in voorselectie ooit volgensmij.
4 -1
pieke
Dan ook maar Doekhie terug halen. Kan die in Tasci.
0 -3
AjaxDaniel
Is Tasci een talent of opvulling?
2 0
Sampaoli
Was de beste speler van NEC o17 dit seizoen. Kan zeker wel voetballen. Als Brobbey naar Jong Ajax gaat zie ik hem als kandidaat om als buitenspeler te beginnen. Als Unuvar naar het middenveld gaat trouwens ook.
2 -1
xstaniox
De tijd zal het leren denk ik.
De laatste tijd komen heel veel 16-jarige spelers als talent binnen, maar vertrekken ze als opvulling.
Met name veel buitenlandse jongens.

Is wel jammer.
1 -1
RayJordaan
Weet iemand misschien of die Tasci wat is? Of gewoon weer opvulling?
1 0
wolterx
Vond hem tegen Ajax dit seizoen echt leuk spelen, een getructe rechtsbuiten die echt een plaag was. Leek wel redelijk snel op te zijn die pot. Kan me niet voorstellen dat hij spits gaat zijn, zal eerder rechtsbuiten in o19 worden lijkt me.
4 -1
RayJordaan
Beetje type Kühn?
0 -1
wolterx
Eerder Mahrez qua type.
2 -1
Robindebruyn
Ik heb hem een aantal keren zien spelen, ik woon bij NEC om de hoek. Het is een extreem flegmatieke speler, goede dribbel, maar wel een hoog alles-of-nietsgehalte. Ik ben heel benieuwd. Bij NEC speelt hij ook vaak in de omschakeling met ruimte achter de laatste linie van de tegenstander. Hij is wel een type speler dat in de speelstijl van Vos past.

Edit: hij zal naar O19 gaan, aangezien hij uit 2002 is. De stijl van Heintinga zal hem minder liggen, verwacht ik.
6 -1
Mikes
Waarom ligt de stijl van Heitinga hem niet dan? Waar verschillen Vos en Heitinga in dan?
0 0
Robindebruyn
Vos speelt met zijn buitenspelers, en de keuzes die hij daarin maakt, aan de binnenkant, waardoor ze vaak uitzakken tussen de linies en daar vrij komen. Hierdoor krijgen ze vaak de bal in de voeten en in de dribbel. Heintinga heeft de nadruk wat meer liggen op de diepte zoeken achter de laatste linie.
0 0
RayJordaan
Ah ok top! Ben benieuwd!
0 0
FrankBeton
Ah lekkahh !!
1 0