Ajax O19 gestaakt, O15 wint en wordt tweede

BVeenstra, 25-05-2019 om 15:40, 47956 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het kampioensduel tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 is na ongeregeldheden op de tribune gestaakt. Wanneer de wedstrijd wordt afgemaakt en op welke manier dat gebeurt, is nog niet bekend. Ajax O15 won met 2-0 van FC Utrecht en eindigt de competitie daardoor als nummer twee.

FT | Ajax O15 - FC Utrecht O15 (2-0)

Ajax O15 heeft zaterdagmiddag op Sportpark de Toekomst FC Utrecht O15 met 2-0 verslagen. Door de zege eindigt Ajax O15 de competitie als nummer twee. Vitesse O15 werd kampioen.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg Ajax een behoorlijk grote kans. Op aangeven van Jayden Banel raakte Loed Klaasen de paal. Hierna volgden twee dompers voor Ajax O15. Zowel Amourricho van Axel Dongen als Prince Aning moest zich laten vervangen met een blessure. Even later raakte Ajax O15 opnieuw de paal. Dit keer werd een voorzet van Dani Brussee teruggekopt door Klaassen, waarna Julian Rijkhoff de bal op de paal kopte.

Na rust kwam Ajax verdiend op voorsprong. Banel werd de diepte ingestuurd, omspeelde de doelman en tikte vervolgens binnen. Het duurde vervolgens niet lang voordat Ajax' tweede treffer van de middag zou vallen. Op aangeven van Rijkhoff was het Klaasen die voor de beslissing zorgde. Ajax ging daarna op zoek naar meer doelpunten, maar enkele kansen bleven onbenut. Zo was Rijkhoff dichtbij een doelpunt, terwijl ook Ibrahima Camara de 3-0 had kunnen maken.

Opstelling Ajax O15:

De Graaff; Camara, Gooijer, Brussee (Chourak 52'), Aning (Viereck 18'); Brandes (Oughcha 36'), Chahid, Klaasen (Jansen 56'); Banel, Rijkhoff, Van Axel Dongen (Dubois 14').

Wissels Ajax O15:

Setford, Viereck, Chourak, Oughcha, Jansen, Dubois.

Doelpunten:

1-0 Jayden Banel (46')
2-0 Loed Klaasen (50')

14.30 uur | Ajax O19 - Feyenoord O19 (0-0)

De wedstrijd tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 is na dertig minuten spelen gestaakt. In eerste instantie werd de wedstrijd na ongeregeldheden op de tribune nog tijdelijk stilgelegd, maar na een halfuur wachten, werd de wedstrijd definitief gestaakt.

Op het moment van staken was de stand 0-0. Ajax kreeg namens Brian Brobbey twee goede kansen, terwijl ook Anass Salah-Eddine dichtbij een treffer was.

Opstelling Ajax O19:

Reiziger; Regeer, Rensch, J. Timber, Salah-Eddine; Q. Timber, Llansana, Taylor; Ünüvar; Brobbey, Hansen.

Wissels Ajax O19:

Raatsie, Douglas, Abid, Pinas, Warmerdam, Dostanic, Bonnah.

Opstelling Feyenoord O19:

Koorevaar; Hall, Lewis, Hendriks, Hartman; Geertruida, Burger, El Bouchataoui; Touré, Bannis, Kökcü.

Wissels Feyenoord O19:

Huijgen, Gunduz, Jansen, De Mooij, Yates, Van der Zeeuw, Amadin.

Doelpunten:

-

Bijzonderheden:

- Bij een zege is Ajax O19 landskampioen. Feyenoord O19, dat een punt meer heeft, heeft aan een gelijkspel genoeg voor de landstitel.

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Koekie1970
In een woord: Droeftoeters.
1 0
PJK54
en dat is nog zachtjes uitgedrukt!
0 0
PJK54
Ik lees veel berichten oven een reglementaire 3-0 overwinning voor 010 maar dan straf je eigenlijk de spelers voor daden welke zijn gepleegd door een stelletje doorgesnoven randdebielen, welke overigens een stadionverbod voor het leven dienen te krijgen. Dat geeft mogelijkheden voor de toekomst toch?
4 0
Cruijffthebest
Dit zijn geen Ajax-fans, maar idioten die een levenslang stadionverbod moeten krijgen voor heel Nederland.
Deze debielen zijn Ajax onwaardig en in de kern eigenlijk geen Ajacieden, weg ermee!!!
4 0
Cupmetgroteoren
Je weet gewoon dat die fanatieke supporters helemaal doorslaan als ze de naam Nouri horen. Dat wordt nog jaren een teer punt waar door Feyenoordsupporters in geprikt gaat worden. Het zou me niet verbazen als dit een keer echt helemaal uit de klauw gaat lopen.
1 0
Rik428
Als de KNVB ballen heeft en hier boven wil staan dan geven ze dat kampioenschap gewoon lekker aan die kakkies. Eigen schuld. Bedank het Gucci-leger maar
3 -5
suske
Met deze oplossing zijn de voetballers van Ajax.o19 de dupe.
2 0
NouriVandeBeek
Statement wat slapjes van Edwin van der Sar. Excuses voor de slechte organisatie mocht er wel vanaf.
0 -2
Ajax114
Wat een losers, dat hangt wel om het voetbal heen en ook om Ajax heen. Ze zullen zich wel weer stoer voelen. Dit kan Ajax missen als kiespijn en deze stadionverbod voor het leven geven.
6 -1
Hagmag
Laat ik beginnen om te stellen dat een ieder zich fatsoenlijk dienst te gedragen langs de lijn, in ieder geval niet dreigen met geweld of geweld gebruiken. Hetgeen wat er gebeurd is keur is af.
Het is een feit van algemene bekendheid dat er een ongezonde rivaliteit tussen 010 en Ajax is.
De laatste maanden ging het dagelijks alleen maar over Ajax, terwijl 010 een kansloos seizoen speelde.
De wedstrijd van vanmiddag:
Komt niemand dan op de gedachte om de meegereisde 010 supporters/ouders/familie etc. etc. een zodanige plek op de Toekomst te geven dat ook zij ongestoord en veilig kunnen genieten van deze kampioenswedstrijd.
Dat lieden die zich Ajax-supporter noemen niet direct en eenvoudig contact kunnen maken met 010 supporters die ook een enorme haat koesteren jegens Ajax.
010 aanhangers hebben zich kennelijk provocerend gedragen, hetgeen dan met gewelddadig intimiderend gedrag van lieden die zich verwant voelen met Ajax, het zijn geen Ajax supporters, beantwoord wordt. Het is en blijft een kruitvat en er zijn figuren die zitten te wachten op één aanleiding om lekker uit hun stekker te gaan.
Ook de 010 supporter moet zich daarvan bewust zijn en zich onthouden van provocerend gedrag.
Triest dat Ajax dit zo heeft onderschat en niet in staat is om de veiligheid op de Toekomst voor een ieder te kunnen garanderen.
Degenen, 010 of Ajax verwanten mogen wat mij betreft gestraft worden met een Ajax en een stadionverbod in NL van minimaal 10 jaar.
Aanpakken dit respectloze gedrag.
4 0
Rik428
De ongezonde rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord herkennen, maar zelf dan niet groot genoeg kunnen zijn om gewoon 'Feyenoord' te schrijven ipv. '010'. Als zelfs de mensen die het wél doorhebben al niet meer groot genoeg kunnen zijn....
3 -4
Ginoajax1
van Gangelen, kakkerlak. Zal het niet nalaten af te geven op ajax. Wat mij betreft slaan ze die vent in Amsterdam een keer op zijn muil.
2 -6
ram
In deze situatie is het gezond om af te geven op Ajax. Dat doen alle gezonde minds hier!
1 -1
CL=5
Niks schamen, filmpje kijken class of 19... onze boys zouden nooit van het veld stappen, ook niet als we op voorhand al zouden verliezen... zijn we veel te trots voor!
0 0
FrankDeB
Om je kapot voor te schamen. Één ding is zeker: uitsupportersverbod Klassieker zal wel weer met 5 jaar worden verlengd.
2 0
Jaridebeste
Nou hebben we werkelijk zo'n geweldig seizoen beleefd met z'n allen. Eindelijk kampioen en in Europa alom bewonderd. Iedereen was trots op ons Ajax.
En dan vindt zo'n stelletje kansloze individuen het nodig om het seizoen om deze manier af te sluiten. En dan lees ik hier ook nog vergoelijkende reacties, ja maar hunnie begonnen, hunnie provoceren bla bla. Ja WHATEVER. Zo zijn tig van die lui dat weet je toch. Je bent verdomme bij een JEUGDwedstrijd. En sowieso BLIJF MET JE POTEN VAN EEN ANDER AF.
Zo moeilijk hoeft dat toch niet te zijn. Wat een teleurstelling voor die jongens ook. Echt. Hadden ze zich zo op die wedstrijd verheugd. Het is te triest voor woorden.
5 0
Rik428
Ben het met je eens, maar je bent nog te mild. Zij begonnen? Dit was verdomme familie vrienden van de spelers die óók kampioen konden worden. Familie en vrienden van de spelers! Ja natuurlijk leven die mee?! Waar hebben we het over? Laat ze juichen en feliciteer elkaar. Eigenlijk is het al treurig genoeg dat we moeten benoemen dat het een jeugdwedstrijd is, omdat het eigenlijk altijd zou moeten kunnen, maar goed dat verwacht ik niet eens meer.

Kijk ik wil graag de komende jaren een keer weer mee naar de Kuip voor een competitiewedstrijd, maar als dit soort lieden ook mee gaan dan is het misschien beter dat we het gewoon helemaal niet meer doen
0 0
Benijax
Mijn neefje speelt in dit elftal. Het zou de wedstrijd van het jaar worden. Tegen Feyenoord en om de titel. Dat dit vergald wordt door een stel kansarmen die pretenderen Ajax- supporters te zijn vind ik echt vreselijk. Vandaag zou het een feest van de jeugd moeten zijn, maar een aantal doorgesnoven randdebielen dachten daar anders over. Echt. Ajax is vandaag ook gastheer en dat hebben ze echt niet goed gedaan. Natuurlijk waren er Feyenoord supporters en natuurlijk hebben die dingen geroepen waar wij niet blij van worden. Maar om dan zo kinderachtig en debiel te reageren. Ik schaam me dood. We hebben een prachtig seizoen gehad en die jonge gasten wilden er ook een prachtig einde van maken. Ik heb er geen woorden voor. Ik vind het bar en boos.
6 0
Ajax114
Arisz faalt voor de zoveelste keer. War een overbetaalde kakker is dat zeg.
0 0
NouriVandeBeek
Hoe kan je als organisatie de Feyenoord familieleden 20 meter naast de harde kern zetten. Hoe haal je het in je hoofd. Bij een doelpunt of kampioenschap gaan ze uit hun bol. Wat hun goed recht is. Je weet dat er bij de harde kern zwakzinnige tussen zitten. Risico moet je nooit nemen.
4 0
atalantanio
De harde kern? Het is een jeugdwedstrijd! Wat een ongelofelijke imbecielen die dit op hun geweten hebben.
4 0
tonny
belachelijk dat men zich niet gedragen kan, opsluiten dat zooitje
dit is geen reclame voor de club
5 0
ajax4perez
Te triest voor woorden, uiteraard wordt er geprovoceerd maar dan alsnog dien je je in te houden! Ongeacht wat er in de uit wedstrijd is voorgevallen.

Van der Sar heeft aangegeven dat het streven is om komend seizoen weer uit publiek toe te laten bij de klassieker.
Ik gok dat dit niet gaat gebeuren en dat het minimaal 5 jaar nog op zich laat wachten.

Bedankt aan iedereen die daar vanmiddag aan bij heeft gedragen! Hoop dat zij trots zijn op zichzelf en zich een “echte” Ajacied vinden
2 0
Cupmetgroteoren
Waarom mogen er in Nederland niet zoals in Oekraïne straatgevechten worden gehouden? Zand over een grasveldje strooien, touw eromheen, een scheidsrechter en een arts erbij, en dan gewoon knokken. Wordt een megasucces en kan de jeugd zich eens uitleven.
0 -5
Middenweg401
Beschaving wellicht?
2 0
altijdwelwat
Je zal maar als ventje van 16, 17 jaar oud het hele seizoen keihard getraind hebben, gezond hebben gegeten, op tijd naar bed, niet op stap met je vrienden, wedstrijden glansrijk hebben gewonnen , wedstrijden lelijk hebben gewonnen. Kortom duizenden uren geinvesteerd hebben om deze wedstrijd te kunnen spelen, om je te kunnen laten kronen tot landskampioen. En dat dan een groepje debielen het nodig vind om je dat alles af te pakken , om stoer te kunnen doen tegenover hun zielige vriendjes...... triest en onbegrijpelijk.
4 -1
VanDeMolen
Gewoon stadionverbod geven. Had ook moeten gebeuren met die gast dit Ziyech een douw gaf vorig jaar bij de spelersbus. Je blijft met je poten van andere mensen af.
8 -1
Cupmetgroteoren
Dat was onbegrijpelijk. Zelfs van der sar die daar niets over zei. Van der Sar doet goed werk maar soms is het echt een slappeling.
1 0
Papito020
Dom van de ajax organisatie om feyenoord toeschouwers niet in t uitvak te plaatsen maar gewoon op de hoofdtribune waar de f-side ook zat.
3 0
Rik428
Ja echt dom van Ajax om een beetje klasse te tonen en de familie en vrienden van de tegenstander een fatsoenlijke plek te geven.

Dat is het enige dat ze goed hebben gedaan.

Wat ze misschien een keer anders moeten doen is gewoon mensen met
1. een nektas
2. een pauperige opscheer
3. een IQ van -89 in de ogen

gewoon WEIGEREN aan de poort, zeker bij potjes waarbij het om de jeugd gaat. Wat een droevenis zeg, echt een totaal onverwacht dieptepunt in dit seizoen
1 -2
Staantribune
Dat uitvak is een soort van omheind kippenhok.... Je draait om de feiten heen, als Ajacied dien je respect te tonen voor de fans van je tegenstander!
3 0
Cupmetgroteoren
Ach ja.. vroeger werden er dorpsgevechten gehouden. Nu heb je een stel doorgesnoven gasten met tattoos die ff willen knokken. Er zijn wel ergere zaken op de wereld.
1 -11
Murph
Wat hebben tattoos hier mee van doen.
1 0
Middenweg401
Eh.. ja... Maar waarom ik zie niet in waarom we de ellende van de wereld er bij moeten halen.
Ik vind het relatief erg dat zo'n wedstrijd waar velen naar uitkeken word afgebroken. Jij niet? En misschien kan dan ook worden ingezien dat dat "even willen knokken" die gevolgen heeft?
1 0
amthree
Dit zijn geen ajax supporters maar een stelletje tering debielen die ajax alleen maar een slechte naam geeft..
10 -3
Juichtoon
Er is werkelijk geen klap uitgedeeld. Storm in een glas water. Fnoord fans provoceerden. Ajax fans gingen verhaal halen. Het kwam tot een woordenwisseling.
Stewards voorkwamen erger. Ajax treft wel blaam. Dit was een verkeerde risico inschatting.
2 -13
Koekie1970
@Juichtoon: Deze Ajacied schaamt zich de ogen uit de kop voor zulke idioten die zich fan noemen. Gedraag je als een volwassene en doe normaal. Dit gedrag van een paar droeftoeters, die waarschijnlijk doorgesnoven waren, kan en mag je niet goed keuren.
1 0
ram
Haha, hoe zielig is "verhaal halen"...
1 0
tonny
je kunt je ook gedragen als volwassen mensen en negeren de boel
1 0
Vertonghen
Dit is ook het beeld wat ik krijg bij het zien van de beelden.
Over en weer niet goed te praten maar laten we niet doen alsof er een moord is gepleegd (tenzij de feiten/beelden iets anders vertellen)
1 -5
Juichtoon
En er liepen Fnoord fans in Fnoord kleding op de Toekomst. Duidelijk in beeld bij de NPO. Dat is toch ook vragen om problemen.
1 -8
Rik428
Beste Juichtoon. Mensen die zulke domme dingen zeggen als jij, zouden ze niet alleen een stadionverbod moeten geven, maar ook het stemrecht moeten intrekken
2 -3
Oeroeboeroe
ja dat is echt een reden om er meteen op te klappen. man doe normaal!
4 0
AFCAHOOLIGAN
meen je niet?? gelijk doodschieten die gasten, hoe halen ze het in hun hoofd. echt waar wat kansloos!
6 -1
Juichtoon
Ga eens met je Ajax shirt in de Kuip zitten of op Varkenoord een biertje kopen. Als er dan wat gebeurt geeft echt helemaal niemand de Fnoord fans de schuld. Dan wijst iedereen naar jou.
2 -4
Vertonghen
Mijn zwager heeft de hele jeugd van Ajax doorlopen tot 1 wedstrijd in het eerste...
Geloof mij als je in de kuip als familie staat te kijken naar een potje ben je allerminst veilig, zelfde geldt voor varkenoord.
Leeftijd van de spelers doet er niet toe.
Vanaf een jaar of 15+ kijken er steeds meer mensen en komen er gewoon ook meer hersenloze op af.

Je moet op andermans terrein respect tonen en ne bek houden of je moet zo stoer zijn dat je ook je mannetje staat.
Niet gaan provoceren en dan gaan huilen dat het mis gaat.
2 -3
Juichtoon
Precies.
0 0
Puurvoetbal
Ben jij wel nozel ?

Jij bent zo’n type die voor de rechter zegt. “Klopt, ik heb haar verkracht, maar ze liep ook in zo’n kort rokje. Ze vroeg erom”
5 -5
Vertonghen
Zwart/wit gelul.
Het is gewoon niet handig om zo uitgedost er tussen te gaan zitten en gaat doen alsof je een thuiswedstrijd speelt.
Nee er mag niks gebeuren en het is jammer dat het gebeurd maar het is gewoon provoceren hoe je het ook bekijkt.

We leven niet in een roze bloemetjes wereld waarbij je als jood door palestina kan lopen of als Boca fan met je favoriete club shirt bij River plate op bezoek kan gaan.
De organisatie had misschien anders gemoeten, zeker na dat gedoe bij Swift.

Echt teveel moraalridders hier.
2 -3
Middenweg401
En groot probleem inderdaad al die moraal ridders. Er moet meer uit de onderbuik gereageerd worden. Daar heeft deze maatschappij behoefte aan.
4 0
ram
Hahaha, nice one.
1 0
mgtow
Eens. Gebrek aan realisme teistert ons land.
0 0
damskowest
Rokje dragen terwijl je op een evenement loopt waarvan je weet dat er grote mogelijkheid is dat er veel verkrachters lopen. Ook niet echt slim, wel?
0 -4
Juichtoon
Nou nee dit is Fnoord Ajax niet een willekeurige vrouw. Daarom schrijven we hier ook allemaal.
0 0
ram
Stelletje mongolen!!! Serieus... uitschot van de samenleving. Ga gewoon weg ofzo. Zo ver mogelijk. En je hebt totaal geen liefde voor voetbal of voor Ajax. Je bent gewoon een agressieve mafklapper. Teringhufters verpesten het voor de rest.

Als ze nu besluiten de komende 10 jaar bij geen enkele Ajax-Feyenoord uitsupporters toe te laten: prima! Eigen schuld, dikke bult.

Gatver, wat wordt ik hier ziek van.
11 -3
OV020
Ik had willen zien of Feyenoord ook niet verder zou spelen bij een 2-0 voorsprong. Jammer dat een paar onbenullen op de tribune zo’n direct kampioensduel verziekt.
3 -3
Jelephi
https://www.youtube.com/watch?v=ZB2k6kuCVus&feature=youtu.be

Wees er trots op.
1 0
Vertonghen
Uit dit filmpje kan je opmaken dat er een opstootje was en er een biertje door de lucht vloog.
Ik heb nog altijd geen beelden gezien die het hele telegraaf/rijnmond verhaal bevestigen of tegenspreken.
Ondertussen lult iedereen hier de kranten achterna, sensatie reacties.
1 -3
AFCAHOOLIGAN
Ik schaam me echt dood voor zulke zieke hufters!
1 0
larson
ik vraag mij serieus af waarom mensen nog verbaasd zijn dat dit gebeurd.
dit is bekend je ziet het overal zowel op straat of waar dan ook.
Dit is dan klappen voor je club maar als je dan ook nog ga proveceren erbij.
Je weet eigenlijk al wat er dan gebeurd,en of het dan een jeugd wedstrijd is of niet het blijft altijd haat tussen 2 clubs.
1 -4
Vertonghen
Ach ja het is slecht wat er gebeurd is (heb het niet kunnen zien) maar je kan er op wachten.
Je wilt nieten weten wat er gebeurd in kakkerlakkenland als je daar tijdens een wedstrijd word gespot als zijnde een Ajacied.
Zovaak mensen zien rennen voor hun leven in de kuip en op varkenoord.

Ik begrijp sowieso niet waarom je bij zo’n beladen duel het uitvolk op de hoofdtribune plaatst.
Heb veel jeugd klassiekers bijgewoond en verbaas me elke keer weer over het fnoord volk wat luidkeels op de hoofdtribune plaatsneemt...
Doen er werkelijk niets aan om een beetje in de anonimiteit te blijven, sterker nog je kan een grote bek toe krijgen!

Het is jammer dat het moet maar als ik in rotterdam naar Ajax ga kijken dan houd ik me gewoon rustig en probeer ik niet op te vallen.
Heb al zovaak woorden gehad met die types maar ben zelf gewoon geen vechtersbaas dus zover laat ik het nooit komen.
1 -3
Koekie1970
Als jij nou eens begint met gewoon Feyenoord te zeggen i.p.v. ka.. en 010, dan zijn we al een eind op weg. Man dit gedrag kan en mag je niet goedkeuren.
0 0
Juichtoon
Ik ben het met je eens. Dit heb ik ook vaak gezien. Fnoord fans gedragen zich niet echt als gast. Het neuzen hier en joden daar hoor je constant van te gast zijnde fans uit Rotterdam.
Als je in de Kuip als Ajacied klappen krijgt ligt het aan de Ajax fan.
Nogmaals ik wil eerst de feiten weten.
0 -2
Puurvoetbal
De feiten zijn dat er 4 weken geleden minimaal 150 ajacieden op Varkenoord waren, dat er flink werd gejuiched toen Ajax 1-2 maakte en dat er niets noemenswaardig gebeurde.
3 -2
Juichtoon
Jokkebrok.
0 -1
Kaito
Er is straks een hele generatie die nooit een klassieker heeft gezien in de Kuip.. Dat is toch heel erg treurig.
1 0
MarLuuk76
Ik dacht dat het besloten was? En er geen kaarten verkocht werden. Eerlijk gezegd vind ik dat de gene die deze gasten kaarten heeft verkocht, of door gelaten ook schuldig zijn. Ajax kent deze gasten en weet ook hoe simpel ze zijn. Vooral dat menneke in z’n blauw witte streepjes shirt met paar tatoos om nog stoerder te lijken, en wat coke om de ogen wat agressiever te laten zijn. Is gewoon een halve tame. Ik vind dat Feyenoord de wedstrijd wel mag hebben eigenlijk. Terwijl ik echt niet blij word van die club. Maar blijkbaa zitten er bij ons een paar die zo mogelijk nog dommer zijn dan het volk uit de kuip. Dat is dan weer wel een prestatie van wereld formaat.
14 0
trodat4030
Besloten is niet het juiste woord. Besloten voor niet-genodigden is beter omschreven. Ajax heeft een gering aantal kaarten aan 1 vd supportersverenigingen geschonken. Voor zover ik weet moesten zij wel bijhouden aan wie zij die kaarten gaven, dus er zal een lijst beschikbaar zijn neem ik aan. In principe heeft Ajax zelf die harde kern dus uitgenodigd. Ik vind het gewoon naïef van Ajax dat ze de Feyenoord-ouders op dezelfde tribune hebben gezet als de harde kern. Er ís nota bene een uitvak en men heeft deze dag juíst op deze manier georganiseerd ivm de ongeregeldheden bij Swift vorige week.. Dit was vragen om problemen.
3 0
Middenweg401
Ze hebben het voor elkaar dat dit ook al niet meer kan. Een klein groepje idioten verpest het, als altijd, voor iedereen ipv de juiste medicijnen te zoeken.
2 0
Middenweg401
Hoe zullen dit soort gasten thuis komen vraag ik me af?
Nog steeds met het schuim op de lippen, of vragen ze zich misschien op een moment zelf ook af wat ze nou bezielden?
5 0
ajaxpat
vraag ik me ook altijd af,wat zeggen die thuis:"Vandaag heb ik weer lekker iemand op zijn bek gepoeft".
0 0
AntiCatenaccio
Wanneer gaan ze bij Ajax, Feyenoord en de KNVB nou leren om gewoon te stoppen met thuispubliek bij de klassieker? Bij Ajax neemt het aantal mongolen alleen maar toe, in Rotterdam staan ze allemaal dicht op het veld. Dit gaat ooit een keer fout, ook in De Kuip of in de Arena.
2 0
AFCAPolarBear
Kokcu bij Feyenoord? Serieus? En dan klagen dat er niet genoeg jeugd doorstroomt!
1 -1
FTS95
Schande, punt uit
4 0
GerardAjax26
Vreemde manier van hun club steunen hebben sommige mensen. Die spelers doen het hele jaar hun best om kampioen te worden, spelen een goede wedstrijd en dan wordt het gestaakt omdat volwassenen zich niet kunnen gedragen.
4 -1
Cupmetgroteoren
Het is ook bijna weer een klucht dat die gast die een mep aan de Telegraaf verslaggever uitdeelde erbij zit. Als ik me een boze agressieve voetbaltokkie moet voorstellen dan is hij het prototype. Stoom komt uit z'n neus, niet voor rede vatbaar, klaar om iedereen neer te slaan die hem verkeerd aankijkt.
11 -1
Raoul14
Tuig van de richel!
4 0
gebruikersnaam
Dit soort lui, van welke club dan ook, zijn niks beter dan isis-aanhangers, extreem linkse anarchisten of extreem rechtse racisten. Niveau van een gemiddelde tbs delinquent. Stelletje ééncellige holbewoners die van zichzelf vinden dat alles en iedereen die iets anders aanhangt of ondersteunt minderwaardig is en behandeld mag worden als stront.
4 -4
Red Devil
Hoe laf en dom kun je zijn om de familie van de spelers aan te vallen.
Komende jaren geen uitfans bij de Klassieker dat hebben ze vorige week bij Swift en vandaag op De Toekomst naar de kloten geholpen.
3 -1
Juichtoon
Laten we nu een wachten met de Ajax fans meteen als schuldige aan te wijzen zonder te weten wat er precies gebeurd is.
1 -5
DMDTagz
Wie begon er te meppen? Tadaa! De schuldige!
2 -2
wolterx
Vooralsnog lijkt het dat er niet geslagen is door snel en goed optreden door stewards. Hopelijk blijkt dat ook geval te zijn, eerste geluiden en beelden zijn "positief" voor hoever dit positief genoemd kan worden.
2 0
Juichtoon
NIet alles is wat het lijkt. Ik wacht met oordelen totdat ik de feiten ken. En wat nb RTV Rijnmond schrijft lap ik aan m'n laars.
0 -1
Red Devil
Familie van de 010 spelers werden aangevallen dus wat lul je nou dom.
2 -2
Juichtoon
Nee dat is niet geen feit. Dat is wat Rtv Rijnmond meldt. En die zijn zo objectief als de Tagesschau in nazi Duitsland.
1 -3
Koekie1970
Really???? NAZI's ??? Ben jij wel lekker in je hoofd??
Wie er ook wat roept, juicht, in de handen klapt of wat ook...

Jij was er vast bij kan niet anders als je zo reageert.
Dit gedrag - eigenlijk je niet kunnen gedragen als gastheer - kan en mag je niet goedkeuren.

Wat een stelletje doorgesnoven mafklappen zijn dit.
0 0
trodat4030
Nou, dan van iemand die op de tribune aan de overkant zat en het allemaal kon zien, de harde kern van Ajax rende massaal naar het vak met de Feyenoord ouders. Dat is gewoon een feit.
1 0
Juichtoon
Ja maar waarom?
0 -2
trodat4030
Dat is weer een andere vraag. Ik weet het niet precies, ik zat daarvoor te ver weg. Maar ze kwamen vast niet vragen of de ouders van de Feyenoorders ook een biertje wilden als ik de beelden van Jelephi zo zie. Dat zij werden aangevallen is gewoon een feit en de reden doet er in mijn ogen weinig toe. Zolang de harde kern niet is aangevallen en dit een represaille was zitten zij fout in mijn ogen.
2 -1
Juichtoon
Dus de reden doet er niet toe...tja .
0 -2
Marcel317
"Zolang de harde kern niet is aangevallen en dit een represaille was zitten zij fout in mijn ogen."

Zolang het bovenstaande waar is, doet de reden er inderdaad niet toe. Als je dat niet begrijpt, ben je onderdeel van het probleem. Ja ze zullen ongetwijfeld dingen hebben geroepen die onfatsoenlijk zijn. Een volwassen persoon staat daar boven. De grens ligt bij geweld.
1 0
NouriVandeBeek
Denk dat Feyenoord O19 de overwinning krijgt, maar dat is niet het belangrijkst. Hoop vooral dat er geen rake klappen zijn gevallen.
2 -1
Kokakola
Waarom? Feyenoord weigerde verder te spelen. Die krijgen geen 0-3.
1 0
DMDTagz
Wedstrijd zou eigenlijk gewoon zonder publiek moeten worden gespeeld.

Als Feyenoord nu de overwinning in de schoot geworpen krijgt, kan je volgend seizoen 34 keer Ajacieden gaan meppen met een shirt van de tegenstander aan, word je automatisch kampioen...
2 -1
Mokum430
De nieuwe handgranaat
2 0
Ansjo
Ik zou het me goed voor kunnen stellen dat Feyenoord nu een 0-3 winst krijgt toegespeeld van de KNVB. Ik zou het niet eens erg vinden dan weten die zogenaamde "supporters" wellicht ook gelijk dat waar zij mee bezig zijn nergens op slaat en alleen de club in een kwaad daglicht wordt gesteld. Tja ik denk niet eens dat ze dat zelf kunnen beseffen als 1celligen.
4 -1
AjaxDaniel
Haha denk je echt dat dat domme volk dat zich zal realiseren? Die zijn al te dom om te begrijpen wat voor consequenties hun acties hebben. Ongelofelijk dat die mensen 'volwassen' zijn.
0 0
gebruikersnaam
Dit volk mag gewoon stemmen en voortplanten. Dat is nog veel erger
2 -1
DanielAjax
Offtopic: Mooie profiel naam heb je...
2 0
Cupmetgroteoren
Lol wat een naïviteit. Je komt uit de wereldvreemde grachtengordel ofzo? Alsof het deze supporters ene biet interesseert. Het stoom loopt 24 uur per dag uit hun neuzen. Ze moeten knokken.
0 -1
de_pitbull
Enige positieve is dat onze spelers nu wat extra rust krijgen voor deze wedstrijd.
0 -6
appeltje
Niks extra rust. Feyenoord is kampioen. En terecht.
0 -3
NouriVandeBeek
Denk niet dat er nog gespeeld gaat worden. Ajax moet de veiligheid waarboren als thuisspelende club.
3 0
Welja
Als wij als amateurclub van het veld stappen als we klappen krijgen, moet de wedstrijd worden overgespeeld EN krijgen WIJ een boete omdat we van het veld zijn gestapt. Verwacht dus wel dat het wordt uitgespeeld. KNVB heeft verkeerde prioriteiten.
0 0
f.m.d.
Gaat de media het nu ook eens doorhebben dat de haat van AJax kant naar Feyenoord minimaal even groot is als andersom.
0 -4
DMDTagz
Ik lees alleen maar: het is de schuld van die en die.

Fuck dat! Het is de schuld van de idioten die hun poten niet thuis kunnen houden. Simpel.
5 -2
AFCA1510
Haha, je raadt het niet. Voetbalzone heeft al een mooi fotoverslag gedeeld. Die eencellige die die telegraafjournalist op z'n bek sloeg voor de camera staat er ook doodleuk tussen. Lekker opzouten met dat uitschot. Om je kapot te schamen.
5 0
Jelephi
Achteraf is het makkelijk praten maar wie laat deze gasten dan ook toe. Terwijl je weet dat ze gezamenlijk net zoveel ik hebben als de steward die ze bewaakt.
3 0
RJB1979
https://twitter.com/fryouri1908/status/1132282373809364992

Dit zou wat zijn hoor.
6 0
JordanAFCA
Hahahaha ongelofelijk...
1 0
Jelephi
Is hem. Weet zijn naam ook maar is niet chique on die hier te melden. Tuig van de bovenste plank.
3 0
appeltje
Ik heb dat argument 'provocatie' persoonlijk nooit echt gesnapt. Hoe werkt dat?
"Hij kwetst mij met woorden, daarom moet ik laten zien dat ik fysiek sterker ben."
Wat is dit, de oertijd?
9 -1
Redrum
Ok, dus iemand kan jou recht in je gezicht een kansloos flikkertje noemen en dan glimlach je vriendelijk en loop je weg?
1 -4
Marcel317
Als je niet daadwerkelijk een kansloos flikkertje bent die kampt met zijn zelfvertrouwen en klaar is voor een gesticht, dan loop je inderdaad weg. De vriendelijke glimlach hoeft niet.
2 0
ram
Ja! Precies dat!

Wat boeit mij het in godsnaam wat een domme vreemde tegen mij zegt. Daar sta je boven als je enige IQ en beschaving bezit.
2 0
trodat4030
Als je geen flikker bent en jezelf niet kansloos vind, waarom zou je er niet om lachen?
3 0
appeltje
Ja dan denk ik wat een debiel en loop weg. Waarom zou ik me verlagen tot zijn niveau? Heeft toch geen enkele zin. En dan krijgt meneer tokkie de reactie waar-ie op hoopte.
3 0
Jelephi
Dat jij dat niet kunt, of überhaupt niet kunt voorstellen zegt wel voldoende.
7 0
Redrum
Nee ik kan het me wel voorstellen hoor dat iemand zo reageert. Maar in dat geval zijn er twee opties: Of diegene is een Boeddhistische monnik die verlichting heeft bereikt of diegene is iemand die de ballen niet heeft om er iets tegen te doen. Als jij je in je gezicht laat uitschelden en dat prima vindt dan heb ik daar respect voor hoor, maar ik zou het zelf niet kunnen.
2 -2
Marcel317
Niemand vindt dat prima. Wat werkelijk ongelooflijk is (en me doet denken dat je op zoek moet naar psychologische hulp), is dat jij blijkbaar iemand op zijn bek meppen als enige uitweg ziet als je iets niet prima vindt.
1 0
JesseMKB33
Wat ben jij een ongelofelijk debiel ben jij, meer kan ik er niet van maken. Ben je 16 of ben je zo'n "volwassen" vent die nooit volwassen is geworden. Kneus.
2 0
appeltje
Ligt natuurlijk aan de situatie hè. Als iemand mij uitscheldt wilt diegene een reactie, vaak om zich fysiek te kunnen meten.
0 0
Jordy1337
Ik wel, ben vaak zat uitgescholden in mijn gezicht en meestal kijk ik ze aan, schud ik mijn hoofd afkeurend en draai om en loop weg. Dat doe ik niet omdat ik het niet zou winnen in een gevecht, maar omdat mij in de dojo van jongs af aan geleerd is dat geweld gewoon niet goed is. Het is vrij simpel, woorden raken mij niet, ik kan me ook niet voorstellen dat woorden pijn doen.
3 0
DanielAjax
Redrum, Ik zelf probeer echt een pacifist te zijn, echt waar. Maar ik zou het ook niet kunnen... Ik heb een christelijke achtergrond maar heb nooit iemand mij de andere wang toegekeerd.
0 -1
Marcel317
Dat heeft het christendom gelukkig nooit echt gedaan, dus wat dat betreft ben je een heilige!
0 0
Naoro
Zonde voor de spelers, thuis tegen Feyenoord kampioen worden was toch fijn geweest. Maarja schijnbaar waren er andere mensen die graag de aandacht willen, geeneens de scheids deze keer
1 -1
JordanAFCA
Soms lijkt de haat groter naar je rivaal dan de liefde voor je club... echt onvoorstelbaar hoe weinig hersencellen sommige mensen wel kunnen hebben
1 0
kaashaas
Wat een triest verhaal... dan ben je echt een volslagen mesjokkenaar !! Dit zijn geen mensen met Liefde voor Ajax maar mensen met haat voor elke tegenstander..

Doe je dit nu voor Ajax of ... voor wie doe je dit?
8 0
JordanAFCA
Hopelijk wordt dat tuig opgepakt en dat hun registratie bij Ajax de prullenbak in mag en een stadionverbod van levenslang mogen krijgen
4 0
JohanCruijffAFCA
En een gevangenisstraf of taakstraf voor mishandeling graag
1 -1
JordanAFCA
Eens!
0 0
Toon meer reacties