Van der Gaag nieuwe trainer Jong Ajax

BVeenstra, 24-05-2019 om 15:20, 15584 views, Ajax.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax heeft Mitchell van der Gaag aangesteld als nieuwe trainer van Jong Ajax. De oefenmeester is daarmee de opvolger van Michael Reiziger, zo meldt Ajax.nl. De club schrijft dat het contract van Reiziger na dit seizoen afloopt, maar het doet vooralsnog geen mededelingen over zijn stap naar de technische staf van Ajax 1.

Van der Gaag tekent bij Ajax een contract voor twee jaar. De trainer is 'uiteraard' erg blij met zijn aanstelling. 'Werken met de grootste talenten van het land is een fantastische uitdaging. Ajax is een absolute topclub, de prestaties van afgelopen jaar hebben dat alleen maar versterkt. Hier in Portugal (waar Van der Gaag woont, red.) is dat ook niemand ontgaan. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan, om samen met de spelers een brug te slaan naar het eerste elftal en natuurlijk mooie prestaties neer te zetten in de Keuken Kampioen Divisie.'

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij met de komst van Van der Gaag. De beleidsbepaler vindt het prettig dat er duidelijkheid is omtrent Jong Ajax. Overmars vindt het belangrijk dat Van der Gaag al ervaring heeft opgedaan in de Eredivisie, Eerste Divisie en in het buitenland. 'Bij ons beloften-elftal is de overgang van spelers van de bovenbouw naar Jong Ajax van belang. Van daaruit moet de gang naar de A-selectie op een goede manier verlopen. In dat proces gaat Mitchell een belangrijke rol spelen, zoals wij dat verwachten van de trainer van Jong Ajax. Daarin zien wij hem als de juiste persoon.'

Van der Gaag begon zijn trainerscarrière bij Maritimo Funchal in Portugal. Daarna was hij trainer van het Portugese Belenenses en het Cypriotische Ermis Aradippou. In Nederland was hij vervolgens coach van FC Eindhoven, Excelsior en NAC Breda.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA14JC
Kale grappen niet te stoppen
0 0
Babangida83
Goede trainer. Ben alleen wel heel benieuwd of hij het Ajax-spelletje begrijpt. Daar heb ik hem namelijk nog niet op kunnen betrappen, dus de vraag lijkt me dan hoe Ajax denkt dat toch te gaan bewerkstelligen.
0 0
LammertAlbertus
Heb Mitchell van der Gaag's teams nog nooit mooi goed inspirerend voetbal zien spelen en zeker ook niet bij Excelsior en die wedstrijden heb ik intensief gevolgd . Ik vind dit een trainer-coach van het nivo van de huidige Ajax O19 nivo, hem vind ik de allerzwakste trainer-coach van heel De Toekomst .
0 -4
Ferd
jesus Lamme, ben je terug? Maar je praat nog altijd onzin.

Van der Gaag wil altijd, zover mogelijk, positief voetballen. En hij maakt spelers beter. Dat is key voor een jeugd elftal.
2 0
fc Barcelona_ke
Goeie trainer. Hij heeft goede gepresteeed bij portugese laagvlieger en excelsior. Nac breda loopt niet goed maar zelfs guardiola had met nac ook niet gered.. slechte selectie ooit bij nac
5 0
Joodhannus73
Geen idee hoe hij als trainer is. Inderdaad afwachten. Valt weinig zinnigs over te melden. Maar dat dit vakmanschap van Overmars zou zijn, wat ik las, vind ik wat overdreven. Een werkeloze trainer met een matige staat van dienst bij Ajax aanstellen na een topseizoen (we zijn hot), vind ik geen topprestatie. Zelfs Mourinho zou je bij wijze van spreken kunnen polsen als Ten Hag zou vertrekken. Niet dat ik dat ooit zou willen, maar momenteel zullen veel trainers (en spelers) oren naar Ajax hebben. Voor Overmars is het makkelijker inkoppen nu. En dat is mede zijn eigen verdienste. Dat wel. Alleen nog even beter verkopen nu Marc! Daar zal ik hem deze zomer met name op beoordelen...
1 -4
ETM
Valt weinig over te melden? Dat hangt van je kennis van deze trainer af. Jij hebt dus weinig kennis over deze trainer. Even als ik overigens.
En nee je kunt geen Mourinho aanstellen voor Jong Ajax omdat Ajax nu 'hot' is. Het is ook niet makkelijk om een 'ervaren' trainer voor Jong Ajax aan te stellen, tenzij ze een afspraak maken dat het in principe de bedoeling is dat je op termijn trainer van Ajax1 mag zijn. Voor een cv valt er niet veel eer te behalen aan Jong Ajax.
2 0
DMDTagz
Hij had het over een eventuele vervanger voor EtH.
0 0
AJAXAFC1
Marc en Sarretje krijgen geen genoeg van die kale kletsen als hoofdtrainer
4 0
Mözil
Toch leuk! Mijn ouders zijn voor PSV en hebben mij vernoemd naar Van der Gaag, was psv speler in die tijd. Ben blij dat het met mij en nu ook met hem goed is gekomen om bij de juiste club uit te komen ;-)
7 0
AJAXAFC1
Geluk gehad dat het toch nog is goedgekomen met jou dan na sown slechte opvoeding ;)
0 0
Mözil
Haha, gelukkig was dat al vrij snel goed gekomen. fijn dat je ouders nog wat verstandige mensen om zich heen hebben
2 0
michaellaudrup
Past letterlijk en figuurlijk prima in het profiel, maar zonder dollen lijkt me een prima aanwinst voor ons Ajax.
2 0
FerdiZ
volgens mij wel een prima trainer. liet excelsior leuk voetballen. Bij nac viel voor geen enkele trainer eer te behalen..
2 0
Caparzo
Haha, het begint op te vallen Edje en Marc, jullie bald head n' beard fetisch.. :)

Maar zonder gein, ook hier de lat hoog dus, klasse!
4 0
DMDTagz
Haha inderdaad
0 0
timot1
Mooi, onze kale enclave moet wel op peil worden gehouden!
1 0
Ozymandias
Interessant, er werd een beetje kritiek gegeven op de moderators van AjaxShowtime (en het feit dat ze nauwelijks iets doen tegen de mensen die hier onder meerdere accounts actief zijn en andere trollen) en opeens zijn er veel berichten "verdwenen"...
3 -4
DeWijsneus
Noord-Korea Showtime
3 -4
FunDipper
Meestal als jij ergens bij betrokken bent qua reacties, dan komt er ook 2 meter aan berichten die helemaal niet over Ajax gaan maar alleen maar over jou. Heel frustrerend.
6 -2
DeWijsneus
Misschien even naar de dokter, ik herken dit helemaal niet. Iemand anders wel!????
2 -8
JariHeijden
Nee, ik ook niet. Onzin opmerking.
1 0
FunDipper
Zie bijvoorbeeld hieronder.
5 -1
DeWijsneus
Hahahahaha, daar ben jezelf schuldig aan man.
1 -7
Pantelicheld
Ben jij niet gewoon Ozymandias? Je gebruikersnaam is wel verdacht. Daarnaast zie ik je nauwelijks ergens reageren maar als Ozymandias een reactie plaats ben je altijd paraat met een reactie
5 -3
FunDipper
Ik vind jou er anders ook wat weg van hebben. Ook bloedirritant.
0 -4
DeWijsneus
Haha geweldig
3 -2
trooop
Heel flauw inderdaad. Ik wilde je als tegenwicht aan al die lofuitingen net de meest pedante en oppervlakkige wijsneus op AS noemen.
3 -5
Ozymandias
Nou gelukkig heb je daar toch nog de kans toe gekregen. ;-)
0 0
AjaxPassion
Haha, couldn't agree 'more'
0 -2
Koningtoto
Het lag dus niet aan mij, gelukkig.
2 0
Dubbelvla
VDG snapt natuurlijk wel dat als ie het goed doet, dat ie over 2 of 3 jaar misschien wel wordt doorgeschoven.
2 0
AJAXAFC1
Ik denk niet dat ajax dat nog een keer gaat doen na keizer of VDG moet het echt uitzonderlijk goed doen zie eerder Reiziger doorgeschoven worden
0 0
DeMeervanweleer
ik had VDG liever als assistent gehad van TH, heb namelijk niet zo heel veel fiducie in Reiziger.
Ik weet niet waar Reiziger als coach staat, waar hij zich in onderscheid, vind hem nogal kleurloos.
2 -1
Ferd
Juist omdat Reiziger kleurloos is kan je hem beter als assistent hebben bij een sterke hoofdtrainer, dan als hoofdtrainer voor je talenten.
0 0
fc Barcelona_ke
Reiziger is meer pratende dan winter. Dus uitstekende keuze
0 0
Sterspeler
Winter praat ook veel. Alleen zegt die weinig. Reiziger is inhoudelijk sterker.
0 0
Nozempie
Voordeel is in ieder geval dat hij zaken ook in het Spaans kan uitleggen aan die Argentijnen.
1 0
Redrum
Jong-Ajax heeft nu dus een betere trainer dan Feyenoord 1. Toch wel opmerkelijk.
12 0
ArthurG
Tja bij Jong Ajax kun je in ieder geval met talenten werken, bij Feyenoord..
3 0
Ozymandias
Hahaha, soms kan leedvermaak erg leuk zijn.
1 0
Ardoe
Haha scherp :D
0 0
ReinBurg
Off: Zat net nog even naar t jaaroverzicht van de CL te kijken en dat onuitwisbare gevoel in die allerlaatste seconde op 8 mei, wat ik achter t doel voor mijn neus zag gebeuren, kreeg ik spontaan wéér terug.

Zelfs die dubbel vergoed dit bij mij niet hoe mooi dit seizoen ook was. De manier waarop die 2-2 viel, de bal op de paal van Neres en Ziyech.....zelfs de 8e mei van drie jaar terug valt erbij in het niet want ik persoonlijk was dat -hoe gek ook- snel kwijt, want die landstitel die komt nog zat keer voorbij...zo bleek vorige week ook.

Dit litteken (mijn 2e samen met de finale van 1996) gaat over een jaar of 50 ook mee mijn kist in daar ben ik van overtuigd. Hopelijk komt er geen meer bij, al is dat wishful thinking in t leven vrees ik.
1 -1
Indojood
Het drama met Appie is een litteken wat nooit weggaat, al winnen we 100x de CL.
0 0
DeWijsneus
Eens.
0 0
RusselWestbrook
Als je van voetbal kijken trauma's krijgt kun je beter wat anders gaan doen.
3 -1
ReinBurg
Ga jij me dat even uitleggen pik
0 -1
Sterspeler
Nou. Er zijn ergere dingen in de wereld. Ziekte. Dood. Oorlog. Hongersnood. Misbruik. Om maar even wat te noemen. Als je 1 van die dingen al van dichtbij meemaakt, stelt voetbal op zichzelf (Nouri niet meegenomen in dit verhaal) niet zoveel voor. En ja. Ik spreek uit ervaring: van elke dag voetballen op een aardig niveau tot blij zijn dat je leeft en nog tegen een bal aan kan trappen. Tuurlijk is het kut dat je er zo uitvliegt tegen Tottenham maar het is niet het einde van de wereld.
0 0
BrandjeXL
Wat wil je hier nu mee bereiken? Je gevoelens delen, anderen er nog even aan beginnen of alleen uithuilen? Het is gebeurd en geef het een plek. Het leven gaat door!!
2 0
ReinBurg
Je kunt duidelijk merken dat jij nog te jong bent om emoties van historisch besef te hebben....ga verder met je blokkendoos nu het nog leuk is
2 -1
Ferd
Je kunt duidelijk merken dat jij nog zo mentaal onvolwassen bent dat je niet kunt relativeren.
1 0
BrandjeXL
Hahahaha, juist omdat ik geen jonkie ben kan ik alles prima relativeren. Heb mijn cluppie alles zien winnen wat er te winnen valt. Zat in de stadions toen ze de Uefa cup wonnen en de Cl. Was bij de Europese supercup in 95 dus als het je allemaal te zwaar wordt voor je tere zieltje wanneer ze verliezen dan is dat niet mijn probleem. 1 juni zal nog even kut zijn omdat je dan denkt daar had Ajax moeten staan maar verder gaat het leven door.
2 0
ReinBurg
Je praat iig als een gevoelloze puber die alles nog mee moet maken. Ben je ouder dan ik (46) dan praat je als enige zo. Alsof je nog nooit in een stadion bent geweest al is dat niet zo. Empathisch vermogen van 0 man
1 -1
BrandjeXL
Hoezo gevoelloos?! Ik heb zat ellende mee gemaakt ook met Ajax. Ene deel eigen schuld andere deel niet mijn schuld dus en daar leer je van. Vroeger, toen Ajax echt mijn leven was, kon ik ook weken ziek zijn van een nederlaag. Als je wat ouder wordt, je eigen gezin sticht. Het burgerlijke leven zeg maar dan gaan andere dingen tellen en kijk je verder dan Ajax. Zeker omdat de uitschakeling, de manier waarop, wel iets lijkt bij wat onze club hoort. Het was niet de laatste keer dat kan ik je vertellen want ze hebben patent op zelf de boel te verneuken.
1 0
Shardo
Zeker off-topic! Los later gap.
0 0
afcasven1995
Goede keus denk ik. Niemand had dit Nac in de eredivisie kunnen houden. En deed het met Excelsior heel erg goed.
4 0
Shardo
Ik ben aangenaam verrast dat er voor jong toch een gedegen trainer is aangesteld van buiten af.
Vallen in herhaling: Overmars goed bezig...
5 0
AJAIXIXIXI
Marc verdiend een standbeeld!
1 0
Shardo
Nou nou nou, doe de normaal hahah.lol
0 0
AjaxfanRuben
yes!
0 0
ST
Hij spreekt in ieder geval vloeiend Portugees en waarschijnlijk ook wel een woordje Spaans. Dat komt goed uit met al die Zuid-Amerikanen binnen Ajax.
6 0
Pierre Heno
In elk geval ook kaal, dus die continuïteit binnen de technische staf van Ajax blijft gewaarborgd.
8 0
ST
Ja zeker, daar vallen Edwin en Marc als een blok voor.
6 0
Nicknaam
Niet positief of negatief over.
Afwachten.
0 0
Koningtoto
Fox had een mooie documentaire over het CL seizoen, opgenomen, werkt niet. Nu zou het om 4 uur bij fox 3 komen, is het er weer niet. Wat een teringzooi is dit :@
0 0
mickey2602
Ik las je bericht en schrok,ik had het nl ook ingeprogrammeerd. Niet opnemen met een recorder maar gewoon via KPN.
Dus gelijk gekeken maar staat er gewoon op,dus is gewoon om 1 uur uitgezonden.
0 0
Koningtoto
Bij mij niet. Heb Fox zelfs gebeld. Vrouwtje helemaal in paniek. Maar om 16.15 begon ineens de uitzending. Genieten en spurs geskipped.
0 0
Bjorn
Volgens mij komt het van Ajax af, staat op Ajax.nl.

https://www.ajax.nl/streams/actueel/champions-league-terugblik-een-memorabele-campagne.htm
0 0
Koningtoto
Hij loopt nu.
0 0
JPM
Off: iemand enig idee wat er met Bakker gaat gebeuren? Zijn transfer naar PSG is afgeketst, heb ik begrepen. Tegelijkertijd loopt zijn contract bij ons af.

Ik vind het een linksback met veel potentie, maar de aap is wel flink uit de mouw gekomen wat betreft zijn mentaliteit en het feit alleen al dat hij nu al zo'n bizarre stap naar Frankrijk wilde maken. Komt iig ondankbaar over zonder al te veel zelfreflectie, maar wellicht zit er meer achter het verhaal; je weet maar nooit.
1 -1
appeltje
Bakker sluit in ieder geval in de voorbereiding aan bij het eerste van PSG.
0 0
Redrum
Bakker was een interessante linksback voor Ajax. Nu is het slechts één van de vele oliedomme stumperds die denken beter af te zijn zonder Ajax, voordat ze zichzelf bewezen hebben. Wat er nu met hem gaat gebeuren interesseert me dan ook precies geen moer. Hij zal binnenkort wel ergens opduiken bij psv of een andere identiteitsloze club die zonder schaamte een mislukkeling oppikt voor een schijntje. Waar ik wel zeker van ben is dat hij geen topper meer zal worden.
3 0
Koningtoto
Afgeketst? Niks afgeketst.
0 0
DeWijsneus
Baseer je dat afketsen van de transfer doordat 2e team wordt opgeheven van PSG? In bericht was ik las, werd aangegeven dat hij sowieso zou aansluiten bij de eerste selectie. Kan hij de doeltjes en pylonen neerzetten op de training, of als muur dienen bij de vrije trappen.
0 0
JPM
Heb het hier vandaan, ook al weet ik niet hoe betrouwbaar dit is:

https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=352375
0 0
DeWijsneus
Dank voor het delen. Staat daar beetje vaag omschreven inderdaad.
0 0
Ozymandias
Waarom mislukte zijn transfer naar PSG afgelopen winter eigenlijk?
2 0
JPM
Geen idee, behalve dat ik heb gelezen dat door een veranderd jeugdbeleid bij PSG wel meer transfers daar zijn afgeketst. Erg vaag allemaal..

https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=352375
0 0
Ozymandias
Bedankt, ik vraag me af of Bakker al spijt heeft van zijn keuze. Hij leek bij Ajax als toekomstige opvolger van Tagliafico te worden gezien.
1 -1
DeWijsneus
Volgens mij ook. Al moet ik heel eerlijk zeggen dat ik wel een beetje in de lach schoot toen hij 1 van de laatste wedstrijden speelde in Ajax 1. Dacht in de beker. Opstomende back met scharen, lekker houterig en lang. Kreeg een soort Dijks 2.0 gevoel erbij. Maar even serieus weer. Die jongen had volgens mij een redelijk toekomstperspectief bij Ajax. Domme keuze gewoon dit.
2 -1
FlyingDutchMan
Moet zeggen dat ik ook graag meningen van TurboUrby lees, al zat die er met Tagliafico gigantisch naast haha
0 0
DeWijsneus
Yes Turbo mis ik zelf ook enorm. Hier er een daar een summier berichtje is alles wat ie nog post. Kan me zeker voorstellen, werd ook flink belachelijk gemaakt door onnozele mafkezen.
0 0
Koningtoto
Wolterx wordt ook afgemaakt en zo zijn er nog wel meer die hard Ajax watchers te noemen die met de grond gelijk worden gemaakt door een stel gloryhunters. Lees alles van de futurecup nog maar even terug, dat was best beschamend.
1 0
FlyingDutchMan
Klopt maar dat zijn ook van die kneuzen die daar één wedstrijd meepakken om verbaal te rellen. Als je tijdje meeloopt weet je wel de namen die serieuze info/meningen hebben, of standaard sarcastisch zoals Bky ;)
2 0
DeWijsneus
Zucht bizar. En dan vraag je je echt af of het überhaupt wel Ajax supporters zijn of gewoon vervelende kindjes die hier komen irriteren.
1 0
FlyingDutchMan
Inderdaad zie je af en toe hem nog wat posten ja, helaas te weinig. Maar figuren die speciaal accounts maken om hem te faken, behoorlijk triest..
1 0
Ozymandias
Inderdaad dom, ik kan begrijpen dat sommige mensen zich het niet kunnen permiteren om een miljoenencontract af te wijzen in de hoop dat ze ooit bij Ajax (of daarna) ook zo'n bedrag kunnen verdienen maar als je zo dicht tegen het eerste aanzit is het volgens mij nogal dom om naar een club te gaan waar je waarschijnlijk niet zal doorbreken.
0 -1
JPM
Ik weet denk ik over welke wedstrijd je het hebt. Zat me toen te ergeren aan het feit dat hij de technische back wilde uithangen. Steeds de bal aaien, net een aanraking te veel bij de aannames, etc.

Jammer, want dat heeft hij niet nodig. Als hij normaal doet kan het echt een goede back worden.
0 0
koenos1
Ik heb begrepen dat bij PSG alleen het 2e elftal opgeheven wordt. Ik geloof dat hij aansluit bij het 1e
0 0
JPM
Ah, toch wel?
0 0
DeWijsneus
Kale koppen, niet te stoppen! Welkom!
3 0
Ajax114
Een voornamelijk defensief denkende trainer. Wat is de beweegreden geweest om deze trainer aan te stellen ? Snap niet waarom hij in de visie van de club zou passen. Oh nee, was ik vergeten, er is geen visie meer in de opleiding.
0 -3
Ferd
defensief denkende trainer? Eerder een onzin denkende Ajax114!
0 0
Mikes
Een trainer past zich aan aan zijn materiaal. Bij Excelsior in laatste seizoen was zijn speelstijl best interessant hoor. Zijn maar weinig trainers die Koolwijk en Faik als verdedigende middenvelders durven op te stellen.
0 0
Babangida83
Laten we zeggen dat hij reactief speelde met Excelsior. Niet vanuit initiatief dacht. Dat is wel een essentieel verschil. Of hij ook vanuit t initiatief kan voetballen, dat gaan we meemaken. Maar hij heeft daarin alles nog te bewijzen. En dit verschil in opvatting heeft wel grote impact op je trainingsoefeningen en hoe je het balletje van achteruit laat rondgaan. Daarin zijn verschillende details erg belangrijk om het er succesvol en met resultaat uit te laten komen.
0 0
DeWijsneus
Eens. Deze man heeft wel een eigen visie en goede spelopvatting. Ben benieuwd, vind het een goede maar verrassende zet!
0 0
DeWijsneus
Ja ergens heb je wellicht een punt maar ik zie het zelf net iets anders. Lijkt er op dat ze juist stukje professionalisering willen toevoegen aan JA. Als ze eenmaal JA hebben bereikt, hoeven ze toch veel minder gepamperd te worden. Daarnaast heeft deze man weldegelijk een visie en goede spelopvatting. Ik blijf wel van mening dat de ontwikkeling altijd voorop moet staan bij JA.
1 0
jariafca020
Heeft met Excelsior behoorlijk aantrekkelijk voetbal gespeeld. Bij NAC had hij zo'n matig elftal dat je niets anders kan dan defensief voetballen. Ik heb er wel vertrouwen in.
2 0
de_pitbull
Lijkt me iemand die wel van aanpakken weeet en dat hebben we bij Jong Ajax Zeker nodig.
0 0
ram
Ik vind dit een vrij grote naam voor Jong Ajax en hij heeft in het verleden aardige resultaten behaald. Wat mij betreft wel een goede aanstelling.
2 0
JPM
Bijzonder dat we deze man voor JA hebben kunnen strikken. Bizar eigenlijk. Keizer Marc regeert voort.
2 -1
Henkjanklaas
Erg goeie zaak. Zeer serieuze trainer. Heeft het toentertijd bij Excelsior erg goed gedaan met beperkt materiaal en zeer lage begroting.
3 0
GvanderK
Kaal is de trend onder Ajax trainers haha. Welkom!
2 0
jaripettersson
Hele goede keuze!
0 0
Ajaxxxisdebeste
Geen mening, is dat erg?
1 0
Ozymandias
Nee, dat is zelfs goed. Veel te veel mensen hebben het gevoel dat ze over alles een mening moeten hebben.
5 -5
MitsjollAjax
Als dit zelfspot is dan plus 1 ;)
5 -2
Ozymandias
Ik heb namelijk over heel veel dingen geen mening. Sterker nog, ik heb over de meeste dingen geen mening.
2 -5
jaripettersson
Wat jij wel altijd wilt, is het laatste woord. Dat doet veel afbreuk aan jouw meningen, doordat je ze haast als feiten verkoopt.
5 -3
Ozymandias
Ik begrijp nooit zo waarom mensen het hebben over "het laatste woord willen hebben". Als je een discussie met iemand hebt en je het niet met elkaar eens bent is het toch logisch dat je blijft reageren zolang iemand dingen blijft schrijven waar je het niet mee eens bent? Waarom moet je dan ophouden met reageren?

Als ik de indruk maak dat ik mijn meningen als feiten wil verkopen dan moet ik mijn manier van schrijven aanpassen wat dat is niet mijn bedoeling.
3 -2
Ferd
Je komt altijd enorm betweterig over Ozy. En dan druk ik me nog genuanceerd uit.
0 0
Ozymandias
Dus? Ik onderbouw mijn mening bijna altijd, ik reageer bijna altijd beleefd en bijna al mijn berichten zijn inhoudelijk. Als je het niet met mee eens ben reageer dan gewoon inhoudelijk op me. Waarom vind je het nodig om te vermelden dat je me betweterig vind? Ik schrijf toch ook niet wat ik van jouw berichten hier op AS vind? Ik ga gewoon inhoudelijk op je in wanneer ik het niet met je eens ben.
1 0
Babangida83
Laten we zeggen dat ik dit probleem herken ;-). Het is een kunst om af en toe ook het gelijk aan de ander te geven en niet door te gaan op bepaalde details. Gewoon omdat dit meer goodwill kweekt bij de ander, en dat beter is voor het acceptatievermogen van de ander. Of je nu vindt of je gelijk hebt of niet. En dat, zonder je eigen identiteit te verliezen. Maar makkelijk is dat dus niet.
0 0
Knalpot
En als die andere nou geen gelijk heeft?
0 0
Ferd
Gelijk weer dat toontje van "kijk mij eens geweldig zijn, beter dan jou" en dat is precies wat heel veel mensen, inclusief mij, stoort.
0 0
ram
Ik denk niet dat Oz ooit "beter dan jou" zou zeggen...
1 0
FunDipper
Dat is jouw mening.
1 0
Pantelicheld
Fijn dat je dat inziet Ozy!
2 -1
OKP-AFCA
Duidelijk dat jij een van die mensen bent waar hij het over heeft.
2 -2
JOHANisGOD
Om 15.25 uur had je nog een mening.

Niks mis mee overigens.
3 -1
Koningtoto
Er is een verschil tussen een mening ventileren en een mening moeten ventileren.
2 -2
Pantelicheld
Haahaha Ozymandias spreekt zichzelf altijd tegen
6 -4
Koningtoto
Waarom?
2 -2
Pantelicheld
Dat vraag ik me ook af..
2 -2
Ozymandias
Niet op ingaan Koningtoto, Pantelicheld is het nieuw account van Ajaciedvooralij.
2 -3
Koningtoto
Aha, dat verklaard een hoop.
1 0
ram
Wat een domme reactie is dit zeg... Plank totaal mis.
4 -4
Pantelicheld
Waarom?
3 -3
Ozymandias
Dus, ik zeg toch niet dat ik hier geen mening over heb? Ik zeg dat het niet erg is dat Ajaxxxisdebeste hier geen mening over heeft.
2 -3
JOHANisGOD
Dit zei je .....

"Veel te veel mensen hebben het gevoel dat ze over alles een mening moeten hebben."
3 0
Ozymandias
Inderdaad, dat schreef ik. Daar staat toch nergens dat ik geen mening heb over de aanstelling van Vd Gaag?

Ik schreef puur en alleen dat het niet erg is om ergens geen mening over te hebben maar dat het juist goed is omdat veel te veel mensen het gevoel hebben dat ze over alles een mening moeten hebben. Jij leest iets in mijn woorden wat er niet staat.
3 -4
JOHANisGOD
Zoals ik al zei, om 15.25 had jij ook een mening.

Ik citeer.

"Ik had niet verwacht dat Ajax een trainer van zijn kaliber kon aantrekken als trainer voor Jong Ajax. Overmars blijft me maar verbazen met zijn vakmanschap."

Dus jij hoort eigenlijk in het rijtje.....

Ik citeer je weer.

"Veel te veel mensen hebben het gevoel dat ze over alles een mening moeten hebben."

Je hoort er zelf bij.
Bij de mensen die overal een mening over moeten hebben.

Nogmaals, niks mis mee.

Ben het bijna altijd met je eens.
Ook over wat je om 15.25 uur schreef.

Prettig weekend.
2 -1
Ozymandias
Nogmaals, ik schreef toch nergens dat ik hier geen mening over heb of dat je hier geen mening over moet hebben? Ik hoor in het rijtje van mensen dat over de aanstelling van Vd Gaag een mening over heeft. Maar ik schreef nergens dat mensen geen mening moeten hebben over de aanstelling van Vd Gaag. Je leest iets in mijn woorden wat er gewoon niet staat.

Jij ook een prettig weekend trouwens. Is het in Nederland ook zo lekker zonnig?
3 -2
FunDipper
En alweer is het deze figuur die een eindeloze discussie begint met allerlei meningen waarom een mening hebben niet goed is.

Waar gaat dit in hemelsnaam over? Op een Ajax website.

Nu weer over Ajax svp.
0 -2
f.m.d.
Staat niet bepaald voor dominant en aanvallend voetbal, maar voor reactievoetbal. In dat jaar bij Excelsior hadden ze volgens mij het laagste percentage balbezit. Dat zegt genoeg. Kies een trainer die bij de filosofie van de club past. Dit is nu al een slechte match.
2 -7
Ferd
Staat wel degelijk voor aanvallend voetbal, trainde alleen bij clubs waar dominant voetbal niet mogelijk was. Maakte spelers bij iedere club beter, en haalde ook de beste resultaten uit de clubhistorie in Portugal, bij Eindhoven en bij Excelsior.

en vooral dat spelers beter maken, dat is belangrijk in deze. Dat moet een trainer van Jong Ajax doen.
0 0
Ajax114
Je hebt helemaal gelijk, zit geen enkele logische gedachte achter deze aanstelling.
0 -1
Ferd
Er zit juist een hele logische gedachte achter deze aanstelling. Van der Gaag is een trainer die spelers aanmerkelijk beter maakt. En dat is het doel van een opleidingsploeg
0 0
Wout1988
Omdat ze vaak de minder zijn
0 0
Ozymandias
Je moet het stuk waar Broekzak hieronder de link voor heeft gegeven maar eens lezen. Volgens mij staat Vd Gaag ook zeker niet bekent om reactievoetbal. Hij liet Excelsior reactievoetbal spelen maar dat lijkt me logisch bij die club. Ten Hag kreeg toen hij naar Ajax kwam ook de kritiek dat hij niet bij de Ajax filosofie paste... Dat hebben we gezien...
3 0
Babangida83
Maar Ten Hag speelde zijn eerste half jaar ook belabberd voetbal met veel te weinig pressie. Dat was dit jaar wel anders.
0 0
Bensco
zijn doel is ook niet om mooi voetbal te leveren maar om spelers beter te maken en volgens veel mensen zou hij die rol bij Excelsior uitstekend hebben vervuld. ik ben benieuwd, ik durf hem wel een kans te geven.
0 0
Koningtoto
Ten Hag speelt zo nu en dan ook reactie voetbal. Welkom in 2019. Denk je dat van Gaal met zijn selectie in 2019 de halve finale van de CL had gehaald, althans met zijn optiek van toen? Ik heb daar ernstige twijfels over. Het ouderwetse Ajax voetbal is doorgrond door de rest van Europa, dus moet je evolueren. Daar is Ajax nu keihard mee bezig en ik vind dat echt fantastisch.
4 -1
LuisManuelOrejuela
Goed verwoord, daarom ook een uitstekende keuze om deze innovatieve trainer voor Jong te hebben.
1 0
Broekzak
https://www.vi.nl/pro/overig/de-visie-van-mitchell-van-der-gaag-ik-geloof-in-heel-veel-trainingsarbeid#_=_
3 0
DonQ
Uitstekende aanstelling wat mij betreft. Was tot aan het debacle bij NAC aan een uitstekende carriere bezig. Heeft bij excelsior naar de mogelijkheden toch altijd goed gespeeld en veel jonge spelers ontwikkeld.
3 0
Wout1988
Met die selectie kon zelfs de beste trainers niks mee
3 0
DonQ
Ben ik het helemaal mee eens, daar zat niks in.
0 0
RaynoFischer
Stja idd, je moet echt een hele goeie trainer zijn als je dit NAC nog aan de praat gekregen had, die spelers zijn gewoon ongeschikt
2 0
behangdelul
Damn, goede zette van Ajax zeg. Liet excelsior echt prima voetballen en heeft echt een duidelijke en goede mening over voetbal. En hij is kaal :)
3 0
AJAIXIXIXI
In de berichtgeving van Ajax staat trouwens alleen dat Reiziger zijn contract afloopt en niet dat hij de assistent van Ten Hag wordt. Ben benieuwd of hij nog naar die club uit Engeland gaat waar hij laatst mee in verband is gebracht.
0 0
AFCA.
Kaal en een baard. Prima!
2 0
RaynoFischer
Qua uiterlijk in ieder geval idd een prima opvolger van Ten Hag uiteindelijk :P
0 0
Onpartijdig
Ben zeer benieuwd, welkom!
0 0
Ozymandias
Ik had niet verwacht dat Ajax een trainer van zijn kaliber kon aantrekken als trainer voor Jong Ajax. Overmars blijft me maar verbazen met zijn vakmanschap.
8 -3
Pantelicheld
Hoezo niet? Zal bij Jong Ajax meer verdienen dan bij respectievelijk Excelsior, omdat de belangen veel groter zijn. Hij krijgt spelers onder zijn hoede die later veel geld op moeten leveren. Daarnaast biedt Jong Ajax een prima perspectief voor de toekomst. Zie Marcel Keizer die het als hoofdtrainer bij ons mocht proberen en daarna een transfer naar de zandbak heeft afgedwongen om vervolgens bij Sportinf aan de slag te gaan. Zie Reiziger die nu assistent is en Schreuder opvolgt terwijl Schreuder als assistent van Ajax zijn transfer naar Hoffenheim heeft afgedwongen. Mocht vd Gaag bij NAC zijn gebleven dan had hij op het zelfde niveau coach geweest als Jong Ajax. Marc doet goed wrrk maar dit leek me niet te lastig. Goede analyse verder Ozy!
1 -4
Ajacied33
Welkom bij Ajax!
1 0
JOHANisGOD
Welkom Mitchell van der Gaag.
0 0
Patrick78
Prima keuze. Welkom Mitchell!
0 0