Defensa y Justicia: Martinez vertrekt naar Ajax

JesseTH, 17-05-2019 om 19:55, 36953 views, Defensa y Justicia, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lisandro Martínez, verdediger van Defensa y Justicia, maakt officieel de overstap naar Ajax, zo meldt zijn club op haar eigen website. Op korte termijn vertrekt Argentijn naar Amsterdam, om aldaar zijn medische keuring te doorstaan.

Het is nog wachten op het officiële bericht van Ajax zelf, maar bij Defensa y Justicia lijkt er geen twijfel meer over mogelijk: Martínez is vanaf de zomer Ajacied. De club bedankt haar pupil voor bewezen diensten en begrijpt dat het voor hem tijd is voor de volgende stap in zijn sportieve carrière.

Martínez kwam vanuit de jeugdopleiding van Newell's Old Boys terecht bij Defensa y Justicia. Bij die club wist de linksback annex linker centrale verdediger uit te groeien tot een sterkhouder, maar ook tot een Argentijns international. In maart 2019 speelde Martinez een helft tegen Venezuela.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1981
Dan mag die Argentijn uit Barcelona ook wel deze kant op komen...
1 0
oudzuid2
top, hopelijk is dit na Schuurs en Magallan wél een verdediger die er gelijk staat. want in die laatste twee zie ik (voorlopig) geen opvolger van De Ligt
1 -2
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ik heb echt een heel slecht gevoel bij magalan, die gast heeft zon trage wendbaarheid, die moet je niet in je elftal zetten dan gaan we echt de verkeerde kant op met onze speelwijze. die gast kan werkelijk niks.

geen idee waar die scouts naar hebben gekeken, het is echt een hele matige speler ongelofelijk dat er nog zon heisa omheen was.
0 0
ETM
Ik vraag me af of met het vertrek van Frenkie de Schone-rol gaat verdwijnen. Uiteraard met Schone zelf als slachtoffer. Schone op 6 a la Bosz zie ik TH niet doen. Ik vind het apart dat in artikelen Martinez beschouwd wordt als toekomstig vervanger van Tagliafico terwijl hij op de eerste plaats een CV schijnt te zijn. Dan denk ik meer aan Blind doorschuiven naar 6, mits die jongen snel bloeit. Marin lijkt op basis van beelden een 8.
Marin- Blind- Donny? Maar dan mis je, zeker als Ziyech vertrekt wel een echte spelmaker.
Iig al heel nieuwsgierig naar hoe Ajax er straks uit komt te zien.
3 0
Ozymandias
Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen een spelmaker en een spelverdeler (als er een verschil is)?
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
een spelmaker is iemand als hakim ziyech, die de toon zet in de gekozen tactiek.motivators
zonder ziyech kan ajax dat bosz spelletje niet spelen, daarnaast mensen motiveren om er in mee te gaan.

een spelverdeler is een speler die de lijnen uitzet in de passing en in het positiespel en meestal de motor aanstuurd zoals bv de jong dit jaar die rol vervulde.

beide zijn zeer belangrijk, als beide vertrekken heb je een heel ander spelend elftal.
0 0
FrankBeton
Geen idee.
Ik weet alleen maar dat een middenveld Marin, Blind en eventueel Donny (die vertrekt denk ik) naar mijn smaak te weinig creativiteit herbergt. Dan mis je de voetbaltechnische kwaliteiten zoals Schone, De Jong en ook Ziyech met zich meebrachten dit seizoen.
0 0
ETM
Zoals Bky het zegt kan ik het 'verschil ook zien. Dan is de spelverdeler dus meer een verbinder. De spelmaker meer individueel creatief. Dan wil de 'verdeler' de bal vaak bij de spelmaker brengen..
Maar ik gebruikte het woord dit keer omdat ik meestal in het Engels communiceer. Dan maak ik in mn hoofd van playmaker-spelmaker.
0 0
Bky
Denk dat veel mensen een spelmaker als een echte 10 zien alle vd Vaart, Sneijder of Litmanen.

Ik denk dat mensen een spelverdeler meer als een speler voor de verdediging zien zoals Pirlo en nu dus Frenkie.
2 0
Ozymandias
Bedankt! In dat geval denk ik dat het vooral belangrijk is dat Ziyech wordt vervangen door een vergelijkbaar type speler. Daarom zou ik Ödegaard ook graag naar Ajax zien komen. Die lijkt me in een rol als hangende rechtsbuiten een goede spelmaker zoals Ziyech dat dit seizoen was.
1 0
FrankBeton
Ik vind Odegaard veel minder explosief, minder dynamisch, mindere drive en geen passeeractie hebben, zoals Ziyech dat allemaal wel heeft.
Odegaard voor op het middenveld is wel prettig om erbij te hebben. Sowieso zou ik Ajax adviseren hem te halen, maar niet op Ziyech's positie.
0 0
Leprechaun
Vandaar de interesse in Odegaard, denk ik. Die zou je, net als Ziyech, als rechtsbuiten kunnen gebruiken.

Ik ben daarnaast fan van Blind op 6, maar zijn ervaring was zo belangrijk centraal achterin dit seizoen. Als Blind doorgeschoven wordt, zou ik vol gaan voor Alderweireld als ervaren man achterin. Een geheel nieuw centrum lijkt me anders te risicovol.

Verder moet je ook wel een plan hebben met Pierie en Schuurs. Die moeten echt minuten blijven maken.
0 0
onderkantlat
Ik blijf het zeggen, als je het slim doet staat er volgend jaar een even goed team
2 -1
Spacejockey
Dan moet Ten Hag wel blijven.
0 -1
Ajax114
Ik ook. Word ook moe dat velen weer roepen dat halve finale CL niet meer gaat gebeuren. Tja, als iedereen dat gaat overnemen en geloven dan gebeurd het inderdaad niet. Maar gewoon goed scouten en mindest kan er voor zorgen dat het binnen 5 jaar echt nog wel een keer kan gebeuren.
2 0
SUPERJODEN1900
Nu nog Rebic, Ødegaard en Berwijn
1 -5
Klusjesman
Rebic onhaalbaar en Bergwijn is geen Ajax materiaal. Voor Rebic kan je beter Mitrovic voor halen bij Fulham.
2 -2
markk
Ik ben heel benieuwd hoe Marin, Martinez, Pierie, Bande, Scherpen en natuurlijk Lang, Schuurs, Ekkelenkamp zich volgend seizoen gaan manifesteren. Er vertrekken 2-4 basis spelers dus ik hoop dat ze genoeg tijd krijgen om op elkaar in te spelen voor het begin van de CL kwalificatie.
1 0
JKFM
Prachtig hoe veel mensen er vanuit gaan dat volgend jaar het systeem, de 4-2-3-1, klakkeloos overgenomen gaat worden. Dit systeem was er zodat de meeste spelers ik hun kracht speelden. Met Martinez kan het maar zo zijn dat volgend jaar een 4-3-3 staat met Blind op 6 en daarvoor Marin en Donny.

Er is echt geen peil op te trekken wat volgend seizoen een goede opstelling zou kunnen zijn naar mijn mening. Ben vooral benieuwd wie er volgend jaar op de plek van De Ligt speelt en hoe de flanken bezet zijn.
5 0
Ozymandias
Ik denk dat Ajax volgend seizoen wel weer in een 4-3-3 met een '10' zal spelen omdat Vd Beek zich op die positie tot misschien wel de belangrijkste speler die niet zal vertrekken heeft ontwikkeld. De manier waarop Vd Beek de positie van '10' invult is perfect in de wisselwerking met Tadic en Neres. Daarbij komt Marin ook het beste tot zijn recht als een linker- of rechtercentrale middenvelder in een systeem met een '10' (al kan hij ook als half goed uit de voeten). Ik denk wel dat Ten Hag volgend seizoen vaker tussen een '10' en een '6' zal wisselen.
4 0
JKFM
Ik denk dat een systeem waarbij Donny en Marin elkaar aanvullen als twee diepgaande achten juist goed werkt wanneer Blind op zes erachter staat. Mazraoui zou in dat geval naar binnen kunnen komen naast Blind, terwijl Neres het spel breed houdt. Op de andere flank zou een Odegaard dan voor gevaar kunnen zorgen als die centraal komt, met Tagliafico eroverheen. Het wisselen tussen een 6 en een 10 zie ik niet snel gebeuren.

Ik zie het wel gebeuren dat je tijdens aanvalspel uitkomt in een 3-2-4-1 met:
Magallan - Blind - Martinez
Mazraoui - Marin
Neres - Donny - Odegaard - Tagliafico
Tadic
4 0
Bky
Dat middenveld is wel oke maar heb liever een type Odegaard daar die een beetje de rol van Frenkie over kan nemen. Marin - Donny - Odegaard is een geweldig Ajax middenveld.
4 -1
JKFM
Ik denk dat met een verdedigender ingestelde speler als Blind op 6 de weg voor een type Ziyech (Odegaard wanneer Ziyech vertrekt) open ligt. Dat betekent ook dat je een speler met diepgang op de flank erbij krijgt. het spel verplaatst zich dan naar het centrum. Uitgebreide analyses over Marin laten zien dat hem dat ook ligt, omdat hij altijd de ruimte zoekt. Omschreef Hagi hem niet als type Xavi?
0 0
Bky
Marin staat vaak als verdedigende middenvelder.
1 -2
JKFM
Total Football Analysis zegt over Marin: “Standard Liège play mostly in a 4-3-3 where Marin slots into the right side of midfield. However, his average positions show he plays as a right centre-midfielder but has also drifted up as an attacking midfielder.”

Nou kijk ik de Belgische competitie niet vaak, maar uit de hele analyses blijkt dat hij vaak opties vooruit zoekt en aanvallend ingesteld is. Ik zie hem als verdedigende middenvelder niet als ‘6’, ik weet niet of jij hem zo bedoelt? Hij schijnt wel zijn verdedigende taken goed op te pakken en hard meewerkt in verdediging.
1 0
DonQ
Op basis van wedstrijden die ik van Marin heb gezien en analyses die ik heb gelezen, lijkt hij mij ook geen 6. Het is vooral een speler die aanvallend denkt en rond de 16 gevaarlijk kan zijn.
Ik denk dat veel mensen nog steeds het verkeerde idee in hun hoofd hebben dat hij de directe opvolger is van Frenkie.
0 0
Ozymandias
Marin is een andere type speler dan De Jong maar hij speelt wel in dezelfde rol. Hij speelt namelijk als linker- of rechtermiddenvelder (in een systeem met een '10') die zich in laat zakken om van achteruit het spel te verdelen (De Jong deed dat met zijn dribbels maar Marin doet dat met zijn passing) vervolgens heeft hij het loopvermogen om als box-to-box middenvelder ook aanvallend zijn bijdrage te leveren.

Marin is een soort Schöne maar dan met een een groter loopvermogen en een grotere intensiteit. Ik denk dat hij als box-to-box links- of rechtshalf ook goed tot zijn recht kan komen maar vooralsnog doet hij het vooral erg goed als linker- of rechtercentrale verdediger in hetzelfde systeem als dat van Ajax dit seizoen.
1 0
DeMeervanweleer
Lijkt een hele goede aankoop achterin, Hoop dat Schuurs zich verder ontwikkelt, voetbaltechnisch vind ik hem wel oke, maar moet meer kerel worden duidelijk . Vind overigens wel dat er op de vleugels even er van uitgaande dat Ziyech vertrekt, minimaal 3 spelers bij mogen komen. Ik vond de spoeling dit seizoen al dun, gewoon geluk gehad met blessures. Uit jong Ajax komt ook niet veel op dat vlak.
Odegaard, Bergwijn, Vargas, Anthony, drie van dezen zou ik graag zien komen. Dat 20 miljoen verhaal van Marc is natuurlijk ook maar onderhandelingsstrategie.
0 0
Fieldman
Lachwekkend al die mensen hier die zonder blikken of blozen iemand van 1.78 (!) centraal willen zetten. En dan nog de ambitie hebben om ver in Europa te komen. Kan alleen bij Ajax, supporters die de centrale verdediging niet serieus nemen. Alleen de inspeelpass is bij Ajax belangrijk.

Gelukkig neemt Marc het wel serieus en is hij gewoon als linksback gehaald.
2 -5
Tijndw
Tagliafico en Blind zijn ook niet groot, toch heb ik zelden een situatie gezien waarin hun “beperking” naar voren kwam. Kracht en positie compenseren vaak goed.
0 0
Bky
Zucht.
1 0
SammyR
Blind is maar ietsjes langer dan Martinez. Gaat er gewoon om dat je een speler naast hem zet die wel erg sterk in de lucht is. Dan zou het niet zoveel hoeven uit te maken.
3 0
Ozymandias
Inderdaad, lachwekkend hoe Guardiola ervoor koos om de 1,74 meter lange Mascherano als centrale verdediger te gebruiken... Nog idioter dat zoveel mensen niet wilde zien dat de 1,76 meter lange Cannavaro er niets van kon en ze hem zelf een keer tot 's werelds beste voetballer van het jaar verkozen... En laten we maar niet over de 1,78 meter lange Puyol beginnen...
6 0
Fieldman
Loop maar eens elk team in Europa langs en turf eens hoe vaak een CV lang is en hoe vaak klein.
En dan stel jezelf de vraag, waarom zijn CV's gemiddeld genomen lang? Dan mag je zelf de logica proberen te ontdekken. Waarom bijna alle coaches lange CV's opstellen. Kan natuurlijk zijn dat ze allemaal gek zijn, maar wie weet heeft het een reden.
0 -1
Ozymandias
"En dan stel jezelf de vraag, waarom zijn CV's gemiddeld genomen lang?"

Je zegt het zelf "gemiddeld genomen". Dat zegt dus niets over een individuele speler. Cannavaro hoort bij de beste centrale verdedigers ooit en was nog twee centimeter kleiner dan Martínez. Blind wordt door heel Europa geprezen over zijn wedstrijden in de Champions League en is maar twee centimeter langer dan Martínez.
2 0
Labrador
Inderdaad. Hoe durven ze!
1 0
Ozymandias
Als het klopt wat de Telegraaf schrijft en Martínez door Ajax als linksback wordt gezien lijkt het mij dat (mits naast De Jong alleen Ziyech en De Ligt vertrekken) Overmars de selectie al bijna helemaal rond heeft. Ik denk dat Bandé pas na de winterstop fit genoeg zal zijn om bij de wedstrijdselectie van het eerste aan te sluiten en in mijn ogen moet er dus wel nog een extra aanvaller bij worden gehaald. Persoonlijk hoop ik dat Ödegaard als vervanger van Ziyech wordt gehaald en Neres op linksbuiten komt te spelen zodat Tadic in de spits kan staan. Verder zijn er in mijn ogen geen extra aankopen voor het eerste meer nodig.

GK: Onana, Varela en Kotarski
RWB: Veltman en Dest
RCD: Magallán en Schuurs
LCD: Blind en Pierie
LWB: Tagliafico en Martínez
RCM: Marin en Schöne
CAM: Vd Beek en Lang
LCM: Mazraoui en Eiting
RAM: Ödegaard en Neres
ST: Tadic, Dolberg en Huntelaar
LAM: Neres en Cerny/Bandé

Ik zou Magallán en Schuurs de kans geven om zich in de voorbereiding te bewijzen. Alleen als ze beide in de voorbereiding geen goede indruk maken zou ik een extra centrale verdediger kopen. Persoonlijk denk ik dat Magallán goed genoeg is om als tijdelijke basisspeler te fungeren en dat Schuurs alleen fysiek nog een stap moet zetten voordat hij Magallán dan uit de basis kan spelen. Schuurs heeft verdedigend positioneel een enorme stap in zijn ontwikkeling gezet (voornamelijk bij voorzetten vanaf de flanken) en de nodige voetballende kwaliteiten beschikte hij sowieso al over.
1 -3
FrankBeton
Ik verwacht dat Veltman vertrekt (wens om naar het buitenland te gaan), Vd Beek vertrekt, en dat Neres ook nog vertrekt. Cerny vertrekt ook.
Tevens zie ik Pierie aansluiten bij de selectie en zie ik Ajax nog een extra middenvelder en 1 of 2 aanvallers halen. Traore zal ook definitief aanhaken.
0 0
ram
Ik denk dat we er nog lang niet zijn qua aankopen. Vorig jaar kwamen Tadic en Blind. Nu verwacht ik dat soort grote namen weer. Alles wat er nu al is gehaald zie ik als stilte voor die storm.

En ik vind jouw voorgestelde ploeg op papier wat aan de zwakke kant. Daarbij gok jij op het vertrek van Hakim terwijl ik denk dat de kans groter is dat Neres gaat. Dat is puur gevoel hoor. En allebei kan natuurlijk ook...

Jouw verdediging is wat mij betreft een te groot risico en waarschijnlijk te zwak, ik mis creativiteit op het middenveld en voorin mis ik vooral kwantiteit. Hoe ik het nu zie hieronder; met tussen haakjes (jeugd)spelers die regelmatig bij de selectie kunnen zitten en extra back-up zijn.

GK: Onana en Varela/Aankoop (Scherpen)
RWB: Mazraoui en Aankoop of Veltman (Dest)
RCD: Aankoop en Magallán (Schuurs)
LCD: Blind en Martínez (Pierie)
LWB: Tagliafico en Martínez
RCM: Marin en Schone of Mazraoui (Gravenberch)
CAM: Van de Beek en Schone (Lang)
LCM: Aankoop en Eiting (De Wit of Ekkelenkamp)
RAM: Ziyech en Aankoop (Cerny)
ST: Tadic en Huntelaar (Traore)
LAM: Aankoop en Tadic (Cerny of Bande of Lang)

Definitief vertrek (naast De Ligt en mijn inschatting: Neres): Lamprou, Van Bladeren, Van Leer, Orejuela, Kristensen, Zeefuik, Sinkgraven, Solomons, Thethani, S. de Jong, Labyad.
Verhuur: Kotarski, De Wit of Ekkelenkamp, Dolberg, Cassierra.
Eventueel verkoop: Veltman, Cassierra.
Eventueel verhuur: Eiting, Schuurs, Pierie, Cerny.

Wat denk je/wat denken jullie?
0 0
Ajax114
Wat een onzin. Magallan is over . De nieuwe Gabrich en kan er echt niets van.
1 -5
Oliveira
Wat een onzin. Magallan had moeite met zich aanpassen aan Nederland. Het is heel lastig als je ergens bent en je de taal niet spreekt. Magallan moet zich focussen op een taalcursus Nederlands en/of Engels.
0 0
Ozymandias
Okay...
1 0
TVsupporter
Ha ha, ik mag toch hopen en aannemen dat Cerny, Dolberg, Pierie, Schuurs, Schöne, Eiting, Dest en Magallan allemaal ver weg blijven van de grasmat in de Arena volgend seizoen.

Schöne weer erg belangrijk geweest dit seizoen, en al vele seizoenen, en ben hem voor altijd dankbaar, maar het is nu klaar...

En de rest is gewoon niet goed genoeg.
2 -5
marcoo
Hoe kan je Pierre, Schuurs, en Eiting nu al afschrijven? Die hebben nog geen kans gehad. Daarnaast beetje respect voor Schone wat je zegt is super belangrijk geweest voor Ajax. Als invaller kan die nog van heel veel waarde zijn.
2 -2
grannig mokum1
Ja die Pierie halen van Heerenveen dat snap ik niet, is toch geen verdediger voor Ajax
2 -1
de_pitbull
Off : Babel transfervrij. Is dat wat? Multifuntioneel voor in de aanval.
(sorry, er staat al een topic over Babel)
0 -1
mgtow
Dit is een koopje a la Sanchez. Machtig mooi!
3 0
SammyR
Volgend jaar zie ik graag:
Bergwijn - Tadic - Neres
Donny
Blind - Marin
Nico - Martinez - aankoop (liefst Toby, gaat heel lastig worden) - Mazraoui
Onana

Ik ga ervan uit dat Ziyech weggaat op basis van wat Marc erover zei.

Ik denk dat we met dit team weer hoge ogen kunnen gooien in Europa.
4 0
Ajacied33
Bergwijn gaat niet komen joh. Was gewoon een ondeugende sneer naar Psv van Overmars denk ik. Lekker paniek en onrust daar in Ehv. Overmars heeft zelf gezegd dat 20 miljoen de max is voor een aankoop. En gelijk heeft ie
1 0
AFCSANCHEZ
Bergwijn heeft een appartement gekocht in Amsterdam dus het kan best waar zijn.
1 0
Sommelier
Volgens mij was het meer het management van Bergwijn die gewoon een transfer probeert te forceren... of die vader weer
2 0
Ajacied33
Nou ja, Ajax had ook gereageerd op deze geruchten he. Dus denk wel dat Overmars contact gezocht heeft met zijn management
0 0
SammyR
Misschien dan ødegaard ipv Bergwijn en dan Neres op links, maar ik heb het liefst nog een snelle buitenspeler erbij. Ik heb ook mijn twijfels of het gaat lukken om Bergwijn te halen, ben iig zeer benieuwd naar de komende weken en maanden.
1 0
Ajacied33
Odegaard is zeker welkom. Denk dat zijn komst best realistisch is. Een snelle buitenspeler zou idd geen overbodige luxe zijn
2 0
AJAIXIXIXI
Dit is ook het ideale elftal voor volgend seizoen. Hoop dat het bij elkaar komt.
2 0
louis60
Ik heb voor dit transfer seizoen een zeer goed gevoel. Maar we moeten nog wel opzoek naar een grote sterke CV. Geen Aldewereld. En natuurlijk snelle en goede opvolger voor Zyech en Neres, mochten de laatste twee ook vertrekken.
1 0
EersteAanname
Waarom geen Alderweireld? Vind je hem niet goed genoeg of denk je dat hij onhaalbaar is?
0 0
amthree
"Lisandro Martínez is the best CB prospect in Argentina at the moment. Just turned 21, brilliant at breaking the lines and disguising vertical passes with his stance. Newell’s Old Boys let a gem go too soon" Schijnt dan toch een topper te zijn dus ben benieuwd.
3 0
ST
Geweldige speler!
1 0
MrPink
leuke clubnaam wel.
0 0
Kokakola
Jaaa nieuwe speler
0 0
WinnenDoeJeZo
Welkom!

Ik heb hem uiteraard nooit zienspelen (youtube filmpjes tellen niet, dan kan iedereen een wereldtopper zijn) dus ben benieuwd naar wat hij kan.
1 0
Redrum
Precies, maak een compilatie van alle eigen goals van Sven van Beek en in het buitenland denken ze een wereldspits gevonden te hebben.
4 0
tmvde
Heeft ook een hoop eigen goals ;-)
0 0
Redrum
Hij is de enige verdediger ter wereld waarbij je een compilatie eigen goals kan maken die net zo uitgebreid is als de best goals compilatie van een gemiddelde aanvaller.
0 0
Hagmag
Welkom bij Ajax.
Perter Bosz is altijd zeer gecharmeerd geweest van Sinkgraven.
De weg wordt voor hem geplaveid.
Ook deze transfer snel afhandelen svp.
0 -1
AJAIXIXIXI
Zou me niks verbazen als hij volgend seizoen al een basisplaats heeft (als CV) en dat Daley doorschuift naar het middenveld. Blind en Marin kunnen De jong en Schone prima opvolgen als controleurs. Dan zou je alleen nog een vervanger voor de Ligt moeten halen, Alderweireld zou echt prachtig zijn maar ik denk niet dat hij daar nu al trek in heeft.
4 0
AFCSANCHEZ
Ik hoop het niet. Schone is niet snel genoeg op die positie, dus Blind ook niet. Blind staat prima centraal. We moeten gewoon een goede speler halen voor die positie op het middenveld.
1 -5
SpursAjax
Blind is echt een topper op de cvm. Alleen het probleem is dat hij het ook zo ontzettend goed doet centraal achterin. Maar denk dat zijn beste positie toch echt op de cvm is.
6 0
AJAIXIXIXI
Ik verwacht niet dat we nog een middenvelder gaan halen, je hebt nu al Marin, Eiting, Vd beek, schone, Nous en Blind die allemaal op die positie kunnen spelen.
1 0
Dolberg25
Vanheusden lijkt me wel wat. Lang, snel, dekt goed. Is ook niet heel duur denk ik.
1 0
Redrum
Gaat het hier over een voetballer of een hengst?
6 0
FlyingDutchMan
Lokale pastoor denk
1 0
Redrum
Is ie beter dan Viergever?
1 0
GvanderK
Is niet zo moeilijk
0 0
ajaxminimax
ahhah dat mag je toch aannemen?
0 0
Radie125
Toppie haartje wennen en dan afscheid van Nico.
0 0
jollie18
Welkom bij Ajax.
5 0
RaynoFischer
Welkom! :)
Veelbelovende verhalen en op Youtube beelden ziet het er goed uit, ben benieuwd
Hopelijk al te zien tijdens de Copa America
3 0
AltijdGelijk
Tagliafico zal nu wel vertrekken...
0 -15
mvdk
Wauw, hoe negatief...
3 0
RaynoFischer
Je hebt niet altijd gelijk, is al lang bekend dat Nico nog een jaar blijft ;)
10 0
gwn_rj
hij bedoelde denk ik sinkgraven.. die mag nu wel weg denk ik naar Bosz...
0 0
Hans Kraay Jr.
Tuurlijk niet. Heeft aangegeven nog een seizoen te blijven. Deze gast is voor de toekomst gehaald. Na volgend seizoen gaat Nico weg.
5 0
SammyR
Als je beetje op de hoogte was wist je dat Nico sowieso volgend seizoen blijft
5 0
Bky
Geweldige aankoop. Wow.
7 0
Santiago
Ziet er veel belovend uit, maar moet nog blijken
0 0
GvanderK
Dat is met bijna iedere tranfser zo
0 0
Hans Kraay Jr.
Ja die Marc die weet wel de zuid Amerikaanse pareltjes te vinden.

Toch eigenlijk absurd dat pre-Marc Overmars er nauwelijks werd gescout in Zuid Amerika omdat ze bij Ajax dachten daar geen kans te maken.
4 0