De Ligt: 'Hebben laten zien wat Ajax is'

FinnDekker, 16-05-2019 om 17:15, 5645 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Matthijs de Ligt heeft de supporters bedankt voor de steun gedurende het seizoen. De aanvoerder van Ajax kreeg op de huldiging de microfoon in zijn handen, waarna een behoorlijk indrukwekkende speech volgde. 

'Ajacieden, wie had gedacht dat het zo zou lopen? We hebben Bayern München weggespeeld, Real Madrid, Juventus. Niemand die ons kon stoppen. We zijn kampioen geworden, de beker gewonnen. Op het nippertje uitgeschakeld in de halve finale', somt De Ligt het imposante seizoen op. 'Maar belangrijker is: wij hebben laten zien wat Ajax is, wat Amsterdam is.'

'Wij hebben laten zien waar wij voor staan. We hebben gedaan wat die man boven wilde', doelt De Ligt op Johan Cruijff. 'Wij hebben het met zijn allen gedaan. Wij willen jullie ongelooflijk bedanken. Tot volgend seizoen.'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
Mooie verwijzing. Blijkbaar zeer bewust geweest van de lessen en ideeen van Cruijff. Goed om te horen.
0 0
Van Reenen
Barça gaar De Guzman halen voor 120 miljoen euro. En voor Matthijs hebben ze niet meer dan 70 over. Dus met dat lagere bedrag voor Matthijs wordt de transfer van De Guzman betaald.
Conclusie: Matthijs kan beter nog één seizoen blijven bij Ajax. Dan kan Barça effe doorsparen en Matthis volgend jaar voor 98 miljoen ophalen.
0 0
GvanderK
Ook tot volgend seizoen namens Matthijs zelf? :p
0 0
Murtagh
"we zien jullie .... verder" niet dus
0 0
mickey2602
Hele mooie speech van onze captain!
0 0