Veltman over titel: 'Speciaal voor Appie'

FinnDekker, 15-05-2019 om 22:10, 7222 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman is blij dat de verdediger nog een aantal duels mee heeft kunnen spelen in het kampioenschap van Ajax. Na een slepende blessure was de rechtspoot net op tijd terug om mee te delen in de vreugde. 

'Geweldig dat ik de laatste wedstrijden en het kampioenschap mee kon pakken. Zondag officieus kampioen, maar dat voelde niet zo lekker als nu', vertelt Veltman aan Ajax TV. De wedstrijd was niet heel spectaculair, maar dat maakt Veltman niet uit. 'Uiteindelijk een prima overwinning. In ieder geval beter dan drie jaar geleden. Als je zelf wint, doe je goede zaken. Er was een beetje spanning, maar na de derde goal was het klaar.'

Veltman wilde het voor één persoon heel graag doen: Abdelhak Nouri, die nummer 34 droeg tijdens zijn debuut. 'Het liefst hadden we het vorig jaar gedaan. Maar deze is speciaal voor Appie.'

Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax!

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazio
Hahaha veltman is nu zogenaamd ook een maatje van nouri. Alles voorde buhne
0 0
Ajax2018
En Giovanni...de tekenen zijn overduidelijk! Wat was de uitslag? 1-4! Hoeveel krijg je als je 4-1 doet? 3! GIO= 3 letters!

En nog een teken:
‘Giovanni van Bronckhorst uit Rotterdam’ = 34 letters! Hoeveelste kampioenschap is dit? 34!

Toch ook een soort eerbetoon aan hem denk ik!
0 0
Lazio
En mn drol van vanochtend lag ook in 34 graden! Nourie is een God!!!
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
4-1 dus drie cijfers zijn drie letters GIO!?
volgensmij is het 1-4 geworden dat is -3
man, je moet echt naar de dokter als je zo gaat denken, niet gezond hoor.
0 0
Ajax2018
1-4, 14, 14 letters dus, de naam Joop Munsterman heeft 14 letters, zou dit onbewust een teken zijn dat Munsterman destijds zn nek heeft uitgestoken om wat van Twente te maken en onterecht is afgemaakt?

Think about it..waar heeft ten hag net als Joop een achtergrond.. Twente! Deze is ook voor Joop Munsterman denk ik!
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
whahahaha
0 0
Cupmetgroteoren
Alle kritiek die Veltman de afgelopen jaren heeft gehad (ook van mij overigens): hij heeft het er erg moeilijk mee gehad en heeft dit ook toegegeven. Het is toch wel mooi voor hem dat hij nu in een gelukkigere fase zit en waardering heeft gekregen. Hij kan nog bruikbaar zijn voor Ajax maar als ik hem was zou ik lekker cashen in het buitenland en met een goed gevoel bij Ajax weggaan. Je moet altijd op je hoogtepunt stoppen en dit was waarschijnlijk Veltman's hoogtepunt bij Ajax. Hij heeft het verdedigend erg goed gedaan de tweede seizoenshelft en mensen hebben weer respect voor 'm gekregen. Als ie nu weggaat wordt ie herinnerd als de speler die heeft bijgedragen aan het 34ste kampioenschap bij Ajax en de halve finale CL. De poorten bij Ajax zullen na z'n carrière open blijven voor eventuele trainerscarrière. Als speler blijft ie echter z'n tekortkomingen hebben: voetballend gezien levert ie weinig en dat zal ook niet verbeteren. Verdedigend kun je als speler beter worden maar voetballend wordt een back niet beter. Dus ja, volgend jaar zal het gezeur weer hier en daar beginnen en dan kun je beter vertrekken als een held dan als het zwarte schaap.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
joey is een geweldige gozer en harde werker een echte ajacied, maar ik blijf het een matige back vinden. ajax blijft gewoon kwetsbaar op die positie, omdat veltman gewoon tegenstanders de achterlijn laat halen.
persoonlijk zou ik hem op een andere positie zetten
0 0
Rockpotje
Of hij vecht zich gewoon weer in de basis en staat bekend als de speler die Ajax trouw bleef waar anderen wilden vertrekken.
0 -1
Basiselftal
Trouw bleef. Wie wil hem hebben dan? Je doet nu net alsof het een hel is om bij Ajax te spelen
0 0
Rockpotje
Noem de laatste jeugdspeler die zo lang bij Ajax bleef eens op dan? Dat noem ik best trouw. En als niemand hem wilt hebben zie ik al helemaal geen reden voor hem om te vertrekken.
0 -1
Basiselftal
Veltman mag in zijn handjes knijpen dat ie bij Ajax kan en mag spelen. Dat heeft niks met trouw blijven te maken. Zodra er een buitenlandse club is die zich meld dan wil die weg. Daar was hij vorig seizoen ook al mee bezig maar toen raakte die geblesseerd.
0 0
Basiselftal
Veltman komt tekort voor de basis. De basis moet met het budget wat we nu hebben toch wel bij de beste 16 clubs van Europa horen en dat betekent overwintering in CL. Met spelers niveau Veltman is dat niet haalbaar. Wel prima als backup
0 0
Ajaxvooraltijd
En Cruijff 1-4 14
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
dat waren er best veel dit seizoen
0 0
Ajax2018
En Giovanni...de tekenen zijn overduidelijk! Wat was de uitslag? 1-4! Hoeveel krijg je als je 4-1 doet? 3! GIO= 3 letters!

En nog een teken:
‘Giovanni van Bronckhorst uit Rotterdam’ = 34 letters! Hoeveelste kampioenschap is dit? 34!

Toch ook een soort eerbetoon aan hem denk ik!
0 -2
Ajax2018
En Joop Munsterman, 1-4, 14 letters, Joop munsterman ook 14 letters
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
joop braakhekke
0 0