Huntelaar speelt woensdag, Neres twijfelgeval

FinnDekker, 14-05-2019 om 15:00, 11373 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Klaas-Jan Huntelaar start woensdagavond in de spits bij Ajax. De Amsterdammers spelen in de laatste wedstrijd van het seizoen uit bij De Graafschap. Erik ten Hag gaf op de persconferentie één naam van zijn basisopstelling prijs, namelijk die van de spits. 

'Het sterkste elftal gaat spelen. Sentiment speelt niet, dat telt niet. We kijken wie het beste rendement heeft. Ik kan je melden dat Huntelaar morgen speelt.' De oefenmeester vindt dat de routinier deze basisplaats heeft verdiend. 'Huntelaar is aan een goede reeks bezig. Er zit een ongelooflijke drive in zijn spel.'

Of David Neres het haalt is onzeker. De Braziliaanse aanvaller is geblesseerd. 'Daar werken we wel aan. Maar ik kan het nog niet met zekerheid zeggen. We moeten nog gaan trainen. We moeten nog met de dokter praten. Daarna hakken we knopen door ten aanzien van de opstelling.' 

Denk jij dat Matthijs de Ligt scoort en Ajax wint van De Graafschap? Zet dan in en krijg 5,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Huntelaar heeft het vanaf begin dit seizoen al goed gedaan en een groot aandeel gehad in het doorkomen van de voorrondes CL. Daarna speelde sentiment wel degelijk, want Dolberg moest wedstrijdfit worden, zijn vorm vinden en daarvoor moest Huntelaar wijken. Dat vorm vinden heeft een heel jaar geduurd en is nooit gevonden. Dat moeten spelen van Dolberg heeft Kasper eerder slecht dan goed gedaan. Twee magische treffers laten zijn talent zien, maar het is gewoon te weinig, en daar wordt ie op afgerekend. Hij had beter dit seizoen gewoon in de pikorde achter Huntelaar kunnen zitten om langzaam vanuit de schaduw zijn vorm terug te vinden. Al die wedstrijden dat ie het niet heeft laten zien breken hem nu op, en de halve finale wedstrijd tegen Tottenham was de doodsteek.
0 0
louis60
Even goed afsluiten bij de boeren. Ik zat bij Max in Barcelona en zat met een schuin oog naar Ajax Utrecht op Ziggo go te kijken. Vandaag hele wedstrijd terug gezien. Knap dat we uiteindelijk met mooie cijfers van Utrecht hebben gewonnen. Maar....we speelden niet best. Ze hadden een boel blessures en daar kwamen Bazoer, die Belgische Marrokaan en Fletcher nog bij. Je zag dat we slordig waren in de passing was ook matig. De rechterkant(Veltman) werd vaak niet in het spel betrokken. Utrecht had vaak veldoverwicht. Je miste Neres en ik blijf erbij: Alleen het A team is goed op elkaar ingespeeld. Invallers kunnen tempo niet of nauwelijks bijhouden. Maar goed: kampioen en in de zomer weer aan de opstelling werken.
0 -2
Sampaoli
We scoren 4x tegen Utrecht en missen nog 3-4 100% kansen. Dit is zeuren om het zeuren.
0 -1
Talent
Weet iemand toevallig hoe laat de bussen morgen richting Doetinchem vertrekken ?
0 -1
Jariiii
Eerst Tadic topscorer maken. Gewoon, nog een beetje extra zout in die wond.

En dan afkicken. Kan niet wachten tot volgend seizoen.
2 -1
Web
Huntelaar is top fit, en mes scherp voor de goal
Geeft een enorme drive aan dit team
En dan te denken dat er mensen op AS tegen zijn komst waren
Want het was geen echte Ajax spits.
0 -1
Sampaoli
Begin dit jaar was KJH véél minder scherp, kijk de wedstrijden maar terug. Mistte teveel kansen en daarop werd hij afgerekend. Voetballend bracht hij ook weinig.


De Huntelaar van nu is bizar, 36 en nog steeds zo verschrikkelijk eager en een echte Ajacied.
1 -1
WZAWZDB14
Klaas Jan Fucking Huntelaar, wat een held is dat! Heel de media loopt die van Persie altijd in de kont te vingeren, maar Klaas Jan heeft, ondanks minder gespeeld te hebben (1900 minuten voor RVP tegenover 1200 voor KJH), er evenveel in liggen in de eredivisie. Hij heeft echt een heel groot aandeel in dit kampioenschap.
6 -1
ghouleseddik
Ik zie Klaas ook niet zo snel Fortuna-uit skippen, die wil gewoon alles spelen.
0 0
mickey2602
Sowieso 2 hele belangrijke doelpunten,de 0-1 bij Groningen en de 1-1 afgelopen zondag.
Zeker die van Groningen,als die niet was gevallen had het heel anders kunnen lopen...
0 -1
Dexy
Wat ik ook mooi vind dit seizoen aan Klaas, is dat hij zijn torinstinct weer helemaal terug lijkt te hebben. Hij heeft een ontzettend hoog rendement dit jaar, daar waar hij vorig seizoen zoveel kansen miste.
0 -1
WZAWZDB14
Elke 75 minuten een goal!
0 -1
karimbu
Zou T leuk vinden voor varela als die een helftje mag keepen
2 -5
Jariiii
Snap de minnetjes niet. Heeft zich opgesteld als een fantastische teamspeler.
0 -1
MrPink
Tadic moet topscorer worden iedergeval.
0 -2
ghouleseddik
0-8, met minstens een hattrick voor Tadic.
3 -1
Rockpotje
Ik hoop dat we vol voor het doelpuntenrecord gaan. We hebben nog iets recht te zetten tegen De Graafschap natuurlijk, maar er is niet veel meer om voor te spelen. Dan maar vol op de aanval en een prachtige laatste wedstrijd neerzetten. Met een beetje geluk pak je dat record en stuur je De Graafschap met een slecht gevoel de Play-Offs in
3 -1
JariHeijden
We hebben helemaal niks recht te zetten tegen De Graafschap. Vind ik echt onzin. Maar het seizoen moeten we in stijl afsluiten met jacht op het record van meeste doelpunten ooit in de Eredivisie en met jacht op de topscorerstitel voor Tadic.
2 -2
WZAWZDB14
Hoeveel moeten we er dan maken?
1 -1
Jariiii
Acht
0 -1
Brimily
dit lezende over Huntelaar is het jammer om dan vorige week met Dolberg te beginnen
3 -3
JariHeijden
Andere wedstrijd, wordt iets anders gevraagd. Niet te vergelijken.
6 -1
Dexy
Is er eigenlijk al precies bekend op welke datum de voorbereiding van Ajax begint? (dus de dagen met de eerste conditietesten etc.)

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor Ajax is tegen PSV voor de Johan Cruijff Schaal en die is op zondag 28 juli. Het is vrij gebruikelijk dat ze toch ongeveer een maand voor de eerste wedstrijd van het seizoen gaan starten met de voorbereiding?
1 -1
Tomajax1990
Vallen we weer met zen allen in een zwart gat. Maar misschien wel goed voor mijn hart, die heeft het zwaar gehad afgelopen seizoen.
0 -1
mickey2602
Vorige week,een dag na de uitschakeling,zei ik nog tegen een collega dat het op 1 manier positief was. Nl dat we dan minder lang zonder Ajax moeten doen want nu moeten ze voorrondes spelen.
0 0
DonAdam
De Eredivisie begint Vrijdag 2 Augustus weer en de eerste voorronde CL waaraan Ajax deelneemt 6 of 7 Augustus. Normaalgesproken begint de voorbereiding 6 weken daarvoor dus ik vermoed dat Ajax ergens rond 17-25 juni zal starten met de voorbereiding. Helaas spelen de Nederlandse internationals op 9 juni nog een wedstrijd. Die zullen een korte vakantie hebben.
0 0
Dexy
Klopt. En dan heb je natuurlijk ook nog Ziyech en Mazraoui die de Afrika Cup spelen (begint op 21 juni, finale is op 19 juli). Het is nog even afwachten hoe ver Marokko gaat komen in dat toernooi, maar de kans is zeker aanwezig dat die twee de voorbereiding gedeeltelijk of geheel gaan missen.
0 -1
ghouleseddik
Ze zijn zo fit gebleken dat ze volgend mij meteen een seizoen er achteraan kunnen plakken :D
0 -1
suske
Eind Juni. volgens mij.
0 -1
KleinMiljoen
Zal iets van 20 juni zijn voor de niet-internationals
0 -1
Truth
zondag?
0 -1
Heiko
Ik ben benieuwd of Neres speelt komende woensdag
0 -1
MelleAfca
Ik verwacht wel een vraagje over Bergwijn haha
4 -1