De Ligt: 'Op dit moment ga ik niet weg'

SJvanveen, 12-05-2019 om 16:45, 26949 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Matthijs de Ligt weet nog niet of hij weggaat bij Ajax. De aanvoerder van Ajax zegt dat er nog niets speelt qua een potentiële transfer en is blij met het officieuze kampioenschap van de Amsterdammers. 

'Dit is wel gespeeld denk ik. We kunnen nog wel meer vieren, maar soms laat ik mij een beetje gaan', doelt hij op het moment dat hij na de wedstrijd een microfoon pakte en samen met de fans begon te zingen. 'Volgens mij is het doelsaldo plus vijftien of veertien. Wij zullen dik moeten verliezen en PSV moet met een San Marino-uitslag winnen', gaat De Ligt verder bij FOX Sports.

FC Barcelona-transfer? 

Een transfer naar FC Barcelona lijkt erin te zitten, maar De Ligt wilde er niet al te veel openheid over geven. Sterker nog: hij sluit een langer verblijf in Amsterdam niet uit. 'Op dit moment ga ik niet weg. Er is nog helemaal niets rond met clubs. Dat is nu dus niet aan de orde en als het goed is, was het niet mijn laatste wedstrijd. Je weet het nooit natuurlijk. Ik kan wel verkondigen dat ik blijf of wegga, maar er is niets nu. Er is wel wat gepraat, maar niets concreets. Welke club? Dat kun je wel opmaken uit de kranten.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Direct inschrijven voor de Champions League :)
0 0
Wesl
Ik hoop zo dat deze selectie zo hecht is dat ze bij mekaar willen blijven!
3 0
Ajaxio
IJdele hoop... maar ik hoop met je mee
0 0
Kikke
Nog lekker tekenen voor langer verblijf met vet contract! Wees maar een ajacied, zoals Cruijff, Swart, Blind et cetera! Je bent een winner in ieder geval! Nu nog een icoon van Ajax worden! Je bent goed op weg!
1 0
trainerdv
Jammer als het ooit hard tegen hard zal worden, maar hij heeft nog tot 21 contract en de hele wereld wil hem hebben. Nog een jaar Ajax en nog een jaar onderhandelen. Ajax kan serieus 200 miljoen voor hem krijgen. Waarom hem nu voor 60 naar Barca laten gaan?
0 0
Simon1
Iedereen blijven en Weigl van Dortmund ophalen als vervanger voor De Jong, Ødegaard erbij om het middenveld in de breedte de versterken. Probeer daarnaast Vertonghen terug te halen en doe Dolberg van de hand. Heb je alle posities kwalitatief dubbel bezet.
2 0
Youri08
Er wordt ook niet gesproken op dit moment. Die Italiaan is 3 maanden geschorst.
2 0
Welja
met wat geluk gaat ie pas na de CL kwalificatie wedstrijden
1 0
MarcelvTol1971
19 jaar , blijf nog gewoon een jaar Mathijs. De wereld die aan je voeten ligt blijft daar echt nog wel even liggen. Geef die Raiola een vreselijke rotschop en blijf gewoon bij Ajax.
5 0
Jelephi
Hij versprak zich. “Op dit moment wordt er niet meer gesproken tussen de clubs”. Hij hint hier erg op lopende onderhandelingen
3 -1
Ajax1969
Toen de officiële speeltijd voorbij was afgelopen woensdag, zei ik: als ze de finale halen en winnen, zijn ze geplaatst voor de poulefase CL en zitten ze in pot 1, zal dat niet een goede reden kunnen zijn om nog 1 jaar te blijven.
Helaas liep het anders en al die jongens willen weer CL spelen. En nu moeten ze weer twee voorrondes spelen, terwijl ze kampioen zijn geworden.
Dat alleen kan al genoeg zijn om toch voor een buitenlands avontuur te kiezen, lijkt mij.
5 -1
Ajax4glory
Waarom weggaan Matthijs? Je zit nu immers bij de top 4 van Europa. Blijf nog lekker een jaartje bij de mooiste club van de wereld.
2 0
Santiago
Natuurlijk gaat hij wel gewoon weg. Maar dat weten we al lang. Ik kan het hem enkel van harte gunnen
2 -1
Schip
Blijf nog 1 jaartje, Ziyech ook. Dan speel je volgend jaar weer knock out fase CL.
7 0
trainerdv
Misschien kunnen de clubs een intentieverklaring opstellen. Over een paar jaar (op zijn 23e of zo) gaat de Ligt naar Barca, maar nu nog niet. Hij zal niet bij een andere club tekenen, maar blijft nog wel bij ons met een dik salaris, deels door Barca betaald. Anders is het een te grote aderlating voor ons. Niet heel gek idee toch? Topbedrijven investeren ook in high potentials, maar laten ze nog wel aan de universiteit zitten.
1 0
Pointer1
Denk het niet. Onder welk motto dan. Hij moet nog rijpen? Hij is klaar voor de stap en dat moet je accepteren. Er komen weer andere voetballers en we bouwen weer aan een mooi team. De Ligt zien we ooit wel weer terug.
0 -1
Hofpleinismaareenfontein
Ik geloof echt dat het kan om deze ploeg nog een seizoen grotendeels intact te houden. Beloon de sterkhouders en appeleer aan het clubgevoel, dat jongens als De Ligt, Ziyech en Van der Beek echt wel hebben. Ze voelen ook wel dat er dan ook volgend seizoen nog heel mooie dingen hier mogelijk zijn.
2 0
AltijdGelijk
Hahaha jaaa.....

Die gaat 300 % zeker weg!!!
1 -1
ajax4ever01
Ja maar nu nog niet gezien zijn zaakwaarnemer 4 maanden niks mag doen.
0 0
Pointer1
Die heeft wel een assistent die t voor hem waarneemt.
0 -1
ajax4ever01
Ja maar of dat volgens de regels mag is een 2e want anders heeft zijn schorsing weinig nut.
0 -1
Pointer1
Hij heeft ook nog een andere zaakwaarnemer. Dus dat maakt weinig uit.
0 -1
ajaxwestland09
als hij verstandig is blijft hij nog 1 jaar!!
2 0
Pointer1
Voor wie verstandig. Voor ons? Die jongen is er klaar voor. Wij bouwen weer een nieuw team en dat wordt ook weer prachtig.
1 -1
WinnenDoeJeZo
Al die zomertransfers komen toch wel. Nu is het nog even genieten van dit oh zo prachtige jaar met deze unieke lichting aan talent.
1 -1
JordanAFCA
Geef hem een topcontract aub, des noods rond de 8-10 miljoen per jaar zitten, want hij is zo verschrikkelijk belangrijk
4 -5
Pointer1
Ben blij dat jij niet over de financiën gaat dan is al t geld zo weg. Wat denk je dat de rest van t team wil dan als je dat aan De Ligt gaat geven.
2 -2
niquedegraaff
Wat een onzin. Dat geld verdien je in de groepsfase al terug en hij wordt alleen maar meer waard.
4 0
Ajax114
Nee joh Overnars geeft het liever uit aan Pierie en Scherpen.
1 -1
Cupmetgroteoren
Alleen externe financiers kunnen hem betalen. Daarom zit Marcel Boelhoorn tegenwoordig ook bij Ajax, omdat er steeds meer interesse is van externe financiers.
0 0
AjaxisMokum
Bijtekenen en een jaar blijven...
3 0
Ajaxburg
Hahaha hij zei toch niet echt alle boeren zijn homo???!
4 -3
MrIvez
Hahaha is hier een video van?
0 0
GvanderK
Jawel en dat zijn ze ook
9 -1
Dexy
Was het niet Klaas die dat zong?
0 0
Ajaxburg
Hahaha geweldig
1 0
GvanderK
Haha
0 0
Ajax114
Ik hoor net weer 70 M voor de Ligt. Dan mag Overmars zijn spullen pakken. Als we voor deze schijtprijzen gaan verkopen haken we zeker niet meer aan in europa.
1 -5
JordanAFCA
Voor 70 miljoen een 19-jarige speler die aanvoerder is van een halve finalist in de CL? Zou ik echt lachwekkend vinden.
5 -2
Ajax114
Overmars is niet de geweldige zakenman wat hem vaak wel wordt toegedicht. Zijn grootste makke is dat hij te klein denkt. Zal wel door zijn lengte komen.
0 -13
The
Haha weer één die het zo goed weet. Google maar eens op "Overmars imperium".
0 0
ST
Ja precies. Vandaar dat hij Blind en Tadic naar Ajax wist te halen.
1 0
AFCAjax
idd perfect voorbeeld was toen hij riep dat sanchez alleen weg mocht als er 40 miljoen geboden werd, in de veronderstelling dat dat een absurd bedrag was wat nooit geboden zou worden.. dan ben je gewoon niet op de hoogte.
1 -1
Ajax114
Precies en als het zo doorgaat gaan we volgend jaar weer een slecht seizoen tegemoet. Als je Pierie en Scherpen koopt getuigt dat van weinig ambitie.
0 -1
Ozymandias
Kampioen, beker winnaar en halve finale Champions League...
2 0
WouterBerg83
Ja, Overmars is een echte prutser. Dit komt puur door de coach. Of wacht, Ten Hag was toch juist ongeschikt en moest weg? Nu snap ik het niet meer...
0 0
JordanAFCA
Excuus ;)
1 0
FiberPaste
Nog 1 seizoen zou geweldig zijn
4 0
JordanAFCA
Vrees het ergste... gun het hem van harte!
1 -1