Ajax met Mazraoui op middenveld tegen Utrecht

SJvanveen, 12-05-2019 om 13:18, 22563 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het cruciale Eredivisie-duel met FC Utrecht bekendgemaakt. Ajax moet winnen in Amsterdam om officieus kampioen te worden, Noussair Mazraoui gaat als middenvelder helpen een goed resultaat te behalen.

Woensdag speelde Mazraoui al even op het middenveld en Ten Hag heeft besloten hieraan vast te houden. Hierdoor start Veltman als rechtsback, Klaas-Jan Huntelaar begint in de spits, waardoor Kasper Dolberg weer op de bank begint. De rest van de namen zijn vertrouwd.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico; Mazraoui, De Jong; Ziyech, Van de Beek, Tadic; Huntelaar. 

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Mazraoui lekker laten staan en Schöne voor de kleedkamer.
0 0
AltijdGelijk
Ik hoorde zoveel mensen een tijd geleden roepen Mazraoui is de zwakke schakel van Ajax...

Maar ook deze jongen gaat een speler van wereldklasse worden!!!
1 -1
Ajax-Amsterdam
Nog lichte twijfels over hem, maar hij lijkt completer dan een een Tete, van Rhijn of vd Wiel. Hoop dat hij zich gewoon lekker blijft ontwikkelen!
0 0
AlexLitmanen10
Geen Denen in de basis kan ik goed mee leven. Kom op Ajax! Cl was leuk maar hoefde niet ten koste van alles. Hier gaat het om dit gaat om de titel, alles of niets

Hopelijk doet az zijn best vandaag
0 0
FTS95
Wat is er in godsnaam met Neres? Hij was voor de wedstrijd tegen Tottenham als een gek aan het warmlopen, sprints aan het trekken enzovoort, helemaal niets leek op een blessure. Opeens speelt ie niet, zit niet eens op de bank en niemand weet wat er nou aan de hand is...Heel vreemd allemaal..
0 0
NaarCLbeker5
Volgens de Suddeutsche Zeitung is het zijn achillespees (''Achillessehnenproblemen).
Bizar dat die krant dat nieuws wel heeft, maar hier niemand.
0 0
AjaxDaniel
Privacywet
0 0
Lagasj
Ik hoop dat ze het grootste applaus van het seizoen krijgen als ze opkomen.
3 0
ghouleseddik
Dit was een mooie opstelling geweest voor de tweede helft tegen Tottenham :'(
3 -1
onderkantlat
Ik vind het niet zo'n gekke gedachte, volgend jaar Mazraoui als vervanger van Frenkie?
2 -2
Remark
Wat een onzalig idee: de meest dynamische Ajacied vervangen door een slappe vaatdoek. Neen, er is m.i. maar één (betaalbare) speler die Frenkie kan vervangen en dat is Øregaard.
0 0
AjaxDaniel
Nous voor Schone
1 0
ST
Eens
0 0
Pjait
Zit Neres wel op de bank?
2 0
SPLNDD
Nee
1 0
talent020
Tactisch een begrijpelijke keuze van Ten Hag, Utrecht zal op de counter gaan spelen, en in de omschakeling is Lasse gewoon te kwetsbaar, ( waarmee ik niet bedoel dat hij tekort komt voor Ajax) Huntelaar in de spits ipv Dolberg is ook gewoon logisch gezien Dolberg zijn vorm,( had woensdag al gemoeten) op dit moment is dit de sterkste mogelijke opstelling naar mijn mening,
4 0
Wesl
Ik heb vertrouwen in Lasse, geweldig seizoen speelt hij. Belangrijke rol in dit ajax. Ik heb ook vertrouwen in Dolberg, hij maakt een moeilijke periode door, maar zal sterk terugkomen volgend jaar.

Laat je niet kennen, wees trots op de spelers. Ga lasse niet bejubelen als hij een goal maakt tegen real als je hem nu ineens weer belachelijk slecht vind. Wees trots en niet rancuneus
12 0
jariafca020
Mensen die zeggen dat Lasse het niveau niet aan zou kunnen, hebben dit jaar denk ik niet gekeken. Wat een seizoen speelt hij. Ik had ook mn twijfels maar hij heeft het geweldig gedaan.
12 0
SPLNDD
Mee eens hoor, maar het is wel gewoon letterlijk aan hem te wijten dat we er woensdag uit vlogen. Wat hij daar deed bij die 2-2...
1 -2
Duif63
En wat deden Blind en de Ligt bij 2-1 samen voorin ? Die zijn net zo verantwoordelijk.
1 0
vdhaas
Waar stond de ligt bij de 2-2 in eerste instantie? Uit positie. En onana haakt schone op het moment dat hij m wil wegperen. Erg ongelukkig allemaal
1 0
vdhaas
Precies. Maar hij is het pispaaltje hier zoals iemand dat kennelijk altijd moet zijn.
6 0
Benleiden
Hij is gewoon de dissonant in het team, geen pispaaltje. Het is ook heel simpel aantoonbaar: let op als hij aangespeeld wordt! Dan gaan er direct 2-3 man drukzetten. Althans, tegen betere teams dan Excelsior etc.
0 -5
Benleiden
Jammer dat EtH niet eerder tot inkeer is gekomen en heeft moeten leren in een halve finale CL. Wat iedereen al maanden zegt, althans de verstandige mensen en niet diegene met een roze bril omdat ze belangen niet in kunnen schatten: stoppen met die waardeloze Denen, zoals Kristensen, Schone en Dolberg. Zijn mentaal en fysiek allemaal labiel, net zoals Fischer en Andersen.
4 -16
MichelAngelo66
Deze week heb ik veel van deze postings van je gezien. Misschien is vriendje er vandoor met een Deense gast. Geen idee verder waarom je steeds met hetzelfde komt, maar ik vind dat je echt veel te ver gaat. Zeker over Schone. Al jarenlang een gewaardeerd Ajacied. Nooit een wanklank en prachtige doelpunten gescoord. Soms verguisd door het verzaken van eigen teamspelers die hem lieten verzuipen. Hij verdient veel meer waardering dan jij hem nu geeft. Supporter onwaardig.
13 0
PetrusKeizer
zo is het. Schone heel vaak belangrijk geweest, heel vreemd om te doen alsof dat er niet toe doet.
1 0
Benleiden
Waarom extra waardering? Hij krijgt rijkelijk betaald vanuit de club, welke ik weer sponsor met kaartjes, voetbalshirtjes etc.

Ik waardeer Schone ook als persoon. Hele aardige en sympathieke jongen, maar gewoon te matig voor het niveau van Ajax. Belangen zijn veel te groot om dit niet te erkennen, omdat hij een aardige jongen is.
0 -3
Middenweg401
Waarom zit Dolberg op de bank?
1 -5
markk
Omdat alle reguliere tickets uitverkocht zijn.
0 0
Bramble1988
Haha, euhhhhh..Omdat hij er werkelijk geen flikker van bakt! Of mis ik een stuk sarcasme in je opmerking;)?!
0 0
Middenweg401
Hij kan ook op de tribune toch?
1 0
Bramble1988
Haha, eens!
0 0
Joseph
Goede ontwikkeling.
0 0