Blind: 'Niet naar Ajax gekomen om af te bouwen'

SJvanveen, 12-05-2019 om 12:35, 10745 views, JFK Magazine |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Daley Blind is niet naar Ajax teruggekeerd om de nadagen van zijn carrière te beleven. De speler wil prijzen pakken met Ajax, veel spelen en de wereld laten zien wat hij kan. In gesprek met JFK spreekt hij erover. 

'Ik ben niet teruggekomen naar Ajax om af te bouwen', begint Blind, die afgelopen zomer tot ieders verbazing er voor koos om terug te keren naar zijn jeugdliefde. Er was internationale interesse en hij speelde bij Manchester United, maar Blind trok huiswaarts. 'Ik ben teruggekomen met het idee om veel te spelen en belangrijk te zijn. Wie weet wat er daarna nog op mijn pad komt.'

Frank de Boer

In zijn eerste periode bij Ajax had Blind het lastig. Een doorslaggevende factor in zijn definitieve doorbraak was Frank de Boer, toenmalig coach van de Amsterdammers. 'Hij geloofde in mij op een moment dat veel mensen in Nederland mij misschien al hadden afgeschreven. Gelukkig heb ik zijn geduld uiteindelijk terug kunnen betalen met prestaties en een aandeel in het kampioenschap.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Boer Gijs
Held. Clubman en topspeler.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Hij zint dus stiekem nog op een stap naar buitenland. Blijf lekker als je zo speelt en win en win en win aan de lopende band prijzen met de mooiste club van de wereld.
0 0
wendoo9
Blind is een jonge van de Club, een rasechte Ajacied, goeie voetballer, harde werker, spelverdeler en brengt de nodige ervaring mee in het veld Hoop dat je carrière bij Ajax afsluit net als je vader.
2 0
SammyR
Ik zie hem graag volgend seizoen op DMF naast Marin en Van de beek op AMF. Dat is naar mijn idee een meer gebalanceerd middenveld dan wat we nu hebben. Moeten we wel nog 1 a 2 aankopen doen voor de CV positie.
0 0
Joseph
Klopt, in mijn ogen een manier om het enorme gat dat Frenkie achter laat op te vangen. Je haalt voor Schone een betere speler terug en Blind is een uitstekende spelverdeler. Ik hoop nog steeds op 1 of 2 van de Spurs jongens.

Blijft wel jammer dat het niet dit seizoen gebeurt is, Donny-Blind-Frenkie op het middenveld is echt een gemiste kans.
0 -1
Schwalbino
Blind is nu de spelverdeler samen met Frenkie. Zet je Blind op de plek van Frenkie dan mis je toch een van de twee spelverdelers.
0 0
geDaante
Ik zie liever Sinkgraven of Mazraoui op die positie, Blind is daarvoor niet beweeglijk genoeg (trager en moeilijker wenden en keren).
0 -1
ST
Sinkgraven? Op basis van wat?
0 0
Bramble1988
Sorry, Sinkgraven is niet het niveau dat ajax nastreeft.
0 0
godenzonenssuper
Zou ook best apart zijn op je 28e.
1 0