Ten Hag: 'Heb veel respect voor de fans'

FinnDekker, 09-05-2019 om 19:30, 14535 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Erik ten Hag stond donderdag op met een flinke kater door de teleurstellende uitschakeling in de Champions League. Ajax was heel dichtbij het bereiken van de finale, maar moest in de absolute slotfase de winnende van Tottenham Hotspur alsnog incasseren. Met Ajax TV blikt de Ajax-trainer terug en vooruit.

'Alsof een vrachtwagen over je heen is gereden. Figuurlijk is dat natuurlijk ook gebeurd. De droom was realiteit en dan glipt het toch door je vingers', klinkt het teleurgesteld uit de mond van Ten Hag. In de kleedkamer had de coach het moeilijk na afloop. 'Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden op zo'n moment. Maar we moeten trots zijn op onszelf. Deze ploeg is weerbaar. Er zit een goede vibe en spirit in de ploeg.'

Wat hielp in de verwerking was de ovatie van het publiek ondanks de uitschakeling. 'Teleurstelling na tien seconden omzetten in applaus. Daar kan ik alleen maar veel waardering en respect voor hebben. Die wisselwerking tussen de ploeg en de fans is fantastisch.' Ten Hag hoopt dit ook te zien tegen FC Utrecht aanstaande zondag. 'Op het moment dat ons team laat zien dat ze er klaar voor zijn, zal dat overslaan op het publiek. Voor ons is het zaak om die motivatie te vinden.'

Heel veel terugkijken op woensdag wil de oefenmeester niet. 'Nu moeten wij ons richten op FC Utrecht. Je moet lering trekken, altijd. Maar je moet er vandaag niet veel aandacht aan besteden. We moeten de energie vinden, ons oprichten. We moeten zondag een topprestatie gaan leveren.'

David Neres

Over de situatie van David Neres is nog weinig duidelijk. De Braziliaanse aanvaller haakte vlak voor de wedstrijd af en nam plaats op de tribune. 'Ik kan daar nog geen woord over zeggen', aldus Ten Hag. Verder zijn er geen blessures opgelopen tijdens het duel met de Spurs.

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
QUANDO EU FALAVA DO AJAX MUITA GENTE NÃO FALAVA E NEM CONHECIA O AJAX AQUI NO BRASIL AGORA ISSO MUDOU!!!
0 0
SammyR
What do you think of Anthony? Would he be a good purchase for Ajax?

O que você acha de Anthony? Ele seria bom para o Ajax? (google translate)
1 0
Willamys
Hier in Brazilië wordt Antony beschouwd als een toekomst, zelfs voor het Braziliaanse team ... Ik zie hem scherper dan de Neres en hij schopt beter op de halve fond. De mensen van São Paulo denken dat ze daar de goedkope Neres hebben verkocht voor alles wat hij is geworden en ze willen niet hetzelfde doen met Anthony. Als hij naar Ajax ging, zou zijn voetbal veel groeien. De Braziliaanse basiscategorieën en clubs weten niet hoe ze moeten zorgen voor jonge talenten zoals AJAX!
3 0
SammyR
Obrigado pela sua resposta. É ótimo saber que até temos fãs apaixonados de ajax no Brasil. Espero que, após este ano, os talentosos jogadores brasileiros queiram vir ao Ajax
1 0
Willamys
Ik ben Ajax sinds ik een klein kind was. Iedereen hier vond het raar, mensen onder de 25 kennen deze club niet goed. Nu dat hier in Brazilië en op verschillende plaatsen in de wereld verandert, proberen mensen erachter te komen wie het Ajax is dat voor geleerden van Brazilië van verschillende stations een van de belangrijkste teams in de geschiedenis van het voetbal beschouwt. Wij zien Nederland als de enige grote selectie om geen wereldbeker-titel te behalen. Ik heb dit profiel gemaakt hj ik zal hier vrij frequent optreden op Ajax Showtime. Jammer genoeg kan ik geen Engels of Nederlands spreken. Misschien zal ik op een dag een YouTube-kanaal op Ajax doen
3 0
Dexy
Vraagje: Er vanuit gaande dat Ajax de komende week gewoon kampioen wordt, hoeveel voorronden van de Champions League moeten we dan spelen tot aan de plaatsing voor de groepsfase?
0 0
WeerDinges
Geen enkele. Liverpool heeft al directe plaatsing en spurs als ze de CL winnen ook. Dus kampioen van Nederland plaatst zich direct voor aankomend seizoen om die reden.
0 -1
Willamys
zijn Braziliaan en ik hoop van jongs af op Ajax. Iedereen vraagt ​​me waarom ik een team uit Brazilië niet steun, hoewel ik het leuk vind dat het niet vergelijkbaar is met wat ik over AJAX vind! Toen ik Ajax zag in de Europa League zag ik dat er iets ontbrak, maar dit 2019 Ajax is het beste team dat ik heb gezien en veel Braziliaanse journalisten zijn het erover eens dat dit technisch en tactisch een van de mooiste teams is. Verdrietig met een nederlaag en wetende dat het een nieuwe kans zal worden. Een ander team met dit niveau
3 0
Willamys
Sou Brasileiro e torço para o Ajax desde criança. Todos me perguntam porque não torço para um time do Brasil, por mais que eu goste de alguns não se compara ao que sinto pelo AJAX! Quando vi o Ajax na liga Europa vi que faltava alguma coisa, mas esse Ajax de 2019 é o melhor time que vi jogar e muitos jornalista do Brasil concordam que esse seja um dos time mais lindo técnico e taticamente. Triste com a derrota e em saber que será difícil outro chance como essa. Outro time com esse nível
1 0
Duif63
De belangrijkste les van dit seizoen moet zijn, dat de selectie kwalitatief eigenlijk niet breed genoeg is om op 3 fronten tot het eind toe mee te doen. We hebben geluk gehad dat de bepalende spelers niet of nauwelijks geblesseerd zijn geweest, maar dat kan volgend seizoen zomaar anders zijn. Daar moet wel op ingespeeld worden do or Overmars en Ten Hag.
2 -1
Ron403
Wat is volgens jou tot het eind dan? Man man man tot half mei op 3 fronten meedoen nog niet genoeg?
0 0
Renevanrijswijk
precies als je niet veel op de bank hebt zitten heb je niet veel te kiezen
0 0
Ajax2020
Iemand stuurde me net een link waarop ik kliktr en voordat ik het weg kon klikken had ik die 2-2 weer gezien. Man, man, man, wat onnodig. Briljante redding van Onana maar Lasse jongen....

Ik had het nog niet op tv gezien want ik zat in het stadion maar de tranen schoten me in de ogen. Ik wil niks meer zien van die wedstrijd..
3 0
Sterspeler
De mensen die verstand hebben van voetbal weten dat Onana zelf aan de grondslag van die fout ligt en niet lasse. Lasse probeert hem weg te maaien omdat Onana geen controle leek te hebben. Roept Onana 'los', dan doet deze situatie zich niet voor.
0 0
FollowAjax1
Jij ging zeker ook op de grond van de supermarkt liggen als je geen snoepje kreeg?

Geniet van de prestatie dat we in de halve finale stonden en doe niet zo hysterisch.
1 -14
Jaridebeste
Wat een vreemde reactie.
1 0
michaellaudrup
ijskonijn
1 -1
JPM
Doe niet zo triest en laat mensen die er behoefte hebben nog even rouwen. Droeftoeter.
4 -1
FollowAjax1
We zijn geen calimero’s hier. Op naar zondag, volle bak voor de titel!
2 -3
michaellaudrup
de koning is dood leve koning ...zoiets?
0 -2
AFCSANCHEZ
Weet je wel wat een calimero is? Nee, totaal niet. Ga dat eerst maar eens opzoeken.
4 -2
Ajax2020
Flappie. Ik ben er inderdaad strontziek van. Niks met hysterisch te maken maar met pure pijn dat je er na zo’n serie uitgaat. Maar kijk jij maar lekker de samenvatting terug.
7 -1
FollowAjax1
Snotneus.
0 -8
Ajax2020
Als je “snotneus” bedoelt omdat het verlies me nog steeds pijn doet, heb jij het uitstekend gezien! Einstein.
3 -1
FollowAjax1
E = mc^2
0 -5
AFCSANCHEZ
Laat iedereen dat lekker zelf bepalen. Ik ben er ook nog steeds ziek van en heb ook geen zin om de goals terug te kijken. Dat het jou niet interesseert zegt misschien genoeg over jou. De meedoen is belangrijker dan winnen mentaliteit kennen ze in Rotterdam ook goed.
5 -1
FollowAjax1
Ik geniet zondag weer van een mooie potje tegen Utrecht.

Blijf jij lekker in je depressie hangen.
0 -9
Marcdaan1971
Ben ook wel heel benieuwd wat er met Neres aan de hand is. En kom niet aan met de privacywet. Als Frenkie of Nico geblesseerd zijn wordt er ook gewoon vermeld dat het liesklachten of hamstringklachten zijn. Nu geen enkel bericht. Raar.
0 0
Ajax2020
Ja. Waarom niet iets van een melding, lies/knie? Nu wakker je zelfs mijn nieuwsgierigheid aan en ga ik dingen zien die er niet zijn?
0 -1
Ajax The Best
Ik hoop ontzettend dat we zondag officieus kampioen worden en dat we met een kolkende Arena het met dit bijzondere team kunnen vieren. De sfeer woensdag was onbeschrijflijk... helaas de pijn ook. Het zal de pijn niet uitwissen, maar het zou wel heel mooi zijn voor en met de spelers.
3 0
FollowAjax1
Officieus kan nog niet, omdat het gat max 3 punten is en er daarna nog 1x gespeeld wordt.
0 -1
Ferd
Je verward officieus met officieel
0 0
Ajax2020
Dus kan het officieus gezien het doelsaldo. Maar niet officieel. Geneuzel in de marge, laten we maar zorgen dat we winnen.
1 -1
Boer Gijs
Az gaat echt niet winnen bovendien
0 0
JPM
Dank voor deze weergaloze CL campagne, Erik. Ik zal het nooit vergeten. Helaas deels om de verkeerde reden, aangezien ik woensdag in het stadion zat, maar uiteindelijk zullen de positieve herinneringen overheersen.

En nu svp die schaal binnen harken. Dan hebben we een historisch seizoen gedraaid.
2 -1
Sonofafca
Gaat de harde kern Ajax nog ondersteunen tijdens de laatste training voor de laatste 2 wedstrijden?Zou fantastisch zijn.
0 0
Ajaxio
Ik denk het niet, begreep bij Tottenham uit dat al hun vrije dagen op waren....
2 -1
Sonofafca
Hahaha
0 0
Juanbouw
Hoi Iedereen. Ik ben trouwe supporter van Ajax,dus ik zit voor het Ajax-nieuws op AS. Ik hield me altijd op de oppervlakte en ik las alle reacties, ik vond de discussies leuk! Maar nu ga ik meedoen met de discussies op de topics.

Ik snap sommige supporters echt niet dat ze TH een slechte trainer vinden. Oké hij heeft een geweldige selectie, hij heeft tactische fouten gemaakt(psv-uit, Feyenoord-uit) en zijn wisselbeleid is ook soms raar. Maar hij heeft na een half jaar weer Ajax teruggebracht. Hij heeft de tadic-variant bedacht, waar Europese topploegen het lastig meehadden. En denken jullie dat elke trainer het tot de halve finale van UCL schopt. En hij heeft Ajax volwassen sterk gemaakt en mentaal erg sterk. Ik ben dus tevreden met Erik! Ik hoop dat je nog lang blijft!!
14 -2
Koekepeer
We hebben er allemaal lang op gewacht, eindelijk gaat Juanbouw zijn mening ventileren. #zinin
4 -9
Ajaxio
Eens, zoals hij aangeeft blij te zijn met de supporters, moeten wij in onze handjes knijpen dat er een trainer staat me een sterke visie en deze kan overbrengen.

Mede dankzij Erik ben ik weer dubbel zo trots op Ajax omdat we weer Europa hebben veroverd met flitsend voetbal dat overliep van Amsterdamse bluf!
4 0
SammyR
Amen. Leuk dat je ook komt meediscussiëren. Kan me voorstellen dat paar van die kortzichtige comments hier over ten Hag je handen deed jeuken om te reageren.
6 0
Klasseman
Schone was flitsend
0 -8
SammyR
Voor iemand die Schone zo erg haat heb je toch wel een leuke naam kLASSEman
2 -1
ETM
Ik lees veel dat de CL een bonus was. Maar zo zie ik een Europese campagne echt nooit. Ajax dat des Ajax de strijd aan gaat met de hele wereld, dat is nooit bonus, dat is wmb juist de hoofdzaak. Het winnen van een Europese prijs is echter haast niet te doen. Maar dat veranderd voor mij de zaak niet. Ik wil Ajax zien, ik wil haar zien voetballen. Daar gaat het om. Dan meet ik succes echt niet aan een prijs. Het niet winnen van de CL doet echt niets af aan al die wedstrijden waar ik zo ontzettend van genoot. Dit team is Ajax. Dit team bewees dat het wezen Ajax nog hartstikke in leven is.
Maar als je dan in de halve finale staat van de CL DAN heb je die beker wel echt gewoon in het zicht. En dan gaat het er wel om dat je die beker pakt. Als we waren weggespeeld door Spurs had ik me er veel sneller bij neergelegd. Maar dit gaat over centimeters, over seconden..
Tuurlijk ga ook ik me nu oprichten en weer vooruit kijken. Het kampioenschap is nu heel belangrijk, het is de beraming die dit team, dit portret, verdiend.
Maar ik moet eerlijk zijn, het drama tegen Spurs laat me nog lang niet los. En het kampioenschap voelt nu als 'troost'. De afgelopen maanden bleek dat veel supporters daar toch anders in staan als ik. Voor veel supporters is het winnen van prijzen veruit t belangrijkste en dan is dus die schaal belangrijker want veel 'haalbaarder'. Maar voor mij was de EL campagne onder Bosz en het voetbal dat Ajax speelde belangrijker dan het wel of niet kampioen worden. En dit seizoen staat het CL avontuur ver uit op 1. En ik zal het ondanks het bittere eind ook alltijd koesteren. De wrede uitschakeling hoort er helaas bij. En dat hoort er nu eenmaal ook echt bij. Weer een litteken erbij. Maar ook een meesterwerk in de gallerij, want wat is dit een prachtig team geweest, een prachtig avontuur. Een avontuur dat je alleen echt mee kan maken als je Ajacied bent. En dat zijn 'wij'. We zijn daarmee gezegend.

Nu idd kampioen worden. En de mannen die straks tegen Utrecht in de JC Arena kunnen zijn; besef je dat je heel gelukkig moet zijn. Je bent bij een wmb legendarisch team. Wat er ook gebeurd.
En schreeuw, zing en spring ze naar die o zo verdiende schaal!
8 -3
FollowAjax1
MAND!
0 0
ETM
WANT?!
0 -1
Ajaxio
Goed verhaal, lekker kort ook ;-) ofwel MAND!
0 0
ETM
Ik begrijp m niet. Misschien iets wat pubers momenteel onder elkaar roepen? Hieronder iig veel een veel betere reactie.
0 0
Ajaxio
https://www.dumpert.nl/mediabase/6534871/ b1e662d8/omroep_maxim_mandje.html

Hier komt het vandaan.. Heeft niets met leeftijd te maken. Mensen die dumpert volgen zien wekelijks filmpjes over MAND! langskomen...

Wordt gebruikt om " KOM TOT DE KERN" te zeggen.
0 0
ETM
Het is een uiting aan hoe ik de uitschakeling verwerk, en dus een duiding van hoe groot de klap voor mij is. Volgens mij zijn bijna alle zinnen dan functioneel. Er is geen echte kern. Misschien dat de CL campagne meer voor betekende dan de kampioensrace.
Ik vind het vaak irritant als mensen vallen over de grote van een tekst op fora. Alles moet kort en bondig? Scrollen gaat volgens mij snel genoeg. Maar volgens mij zitten we gewoon in een tijd waarin mensen lezen vemoeiend vinden.
Dank voor je toelichting van 'mand!'. Ik dacht aan 'hond, ga terug je mand in!' of zoiets.
0 0
Ajax The Best
In 1992 ze de UEFA cup zien winnen in het Olympisch, in 1995 de halve finale tegen Bayern, de kapieonswedstrijd tegen Twente... allemaal geweldige ervaringen en herinneringen. Maar dit seizoen is voor mij ook HET seizoen, HET team... de thuiswedstrijden in de Arena... de wedstrijden in Madrid en Turijn met mijn zoon meegemaakt... afgelopen woensdag... wow... en dan die laatste seconden... wat een pijn.

Ik ben het volledig met je eens dat dit zoveel meer waard is dan die schaal. Maar nu hoop ik echt dat ze hem toch pakken en het liefst zondag al officieus... zodat we het met ze kunnen voeren in de Arena. Na de extreme anticlimax toch een mooie gezamenlijke afsluiting van dit jaar in de Arena, met een team dat me echt tot tranen heeft gebracht van geluk. I love you AJAX!
3 0
BRAMHOUTEN
Dit dus. genoten van dit team. ze hebben gestreden voor elke meter. ze hebben de wereld veroverd met oogstrelend voetbal. voor het eerst in de geschiedenis gunt Nederland dit team het kampioenschap en staat heel Nederland achter ajax. Ik woon in utrecht en normaal gesproken gunnen ze ons helemaal niks. nu roepen ze zelfs, laat ajax zondag maar winnen, ze verdienen her. Hopelijk kunnen de supporters voor de laatste keer dit seizoen de arena laten ontploffen en laten zien hoe trots we op onze spelers en staf zijn. ze verdienen het kampioenschap
5 0
Johan_C
(Off topic) - Twee jaar geleden stonden we - totaal onverwachts - in de finale van de EL. Een prestatie die onmogelijk werd geacht. Met een team dat voor meer dan de helft uit andere spelers bestond dan de basis van gisteravond. Ik geloof oprecht dat we ook de komende jaren met een goede mix van zelf opgeleid talent (die hebben we in huis), slim aangekochte ervaring (geld zat!) en gedurfd spel de Europese top kunnen blijven uitdagen. Die finale gaan we echt nog eens meemaken!
8 0
Klasseman
Kut Schone
1 -19
MarcelvTol1971
Vergeet je meteen alle vrije trappen die Schøne er wel in heeft geschoten. Beetje triest want deze goal komt tot stand door miscommunicatie tussen Schøne EN Onana. Het is dom, maar dat is voetbal
1 -1
godenzonenssuper
Blijf je nu bezig over Schone?

Benoem Tadic en Tagliafico maar eens zou ik zeggen.
4 -2
Pierre Heno
of beter: Ten Hag en Dolberg
2 -12
TontoKarnaggel
Of gewoon niemand, en geef je ze het respect wat ze verdienen.
14 -1
MarLuuk76
Dat kunnen velen niet, helaas. Gelukkig sterft de wereld langzaam maar zeker uit. Zegt men
1 -1
j0shiiee
Deelt iemand ook dit volgende gevoel?
Als we volgende week kampioen worden, zal dat toch een beetje als een troostprijs aanvoelen. Ik zal er wel blij mee zijn, maar toch een btje een troostprijs gevoel.
Ook al zouden we vooraf voor zo’n seizoen in de CL getekend hebben, de manier waarop is erg pijnlijk. Een CL finale had ik al als een soort prijs gezien. Nu is t niet anders dan de landstitel maar te pakken, maar ergens voelt t niet compleet. Ik weet dat t niet realistisch en eerlijk is tegenover Ajax, want zelfs clubs als Barca, Real, City zien de titel niet als een troostprijs, maar voor mij voelt t nu wel zo aan.
3 -16
JPM
Beste joshi, ik adviseer je om het te houden bij mario kart.
2 -2
Ajaxio
Jij bent echt hartstikke knettertje gek man.... Dit Ajax heeft eeeeen waanzinnige prestatie geleverd met het halen van de halve finale... het winnen van de CL had een enorme kers geweest op al een prachtige taart van de dubbel.

Ajax moet structureel kampioen worden en dat is al 5 jaar geleden nu! Daar ligt het belang. Dit soort uitschieters in de CL zijn leuk, maar zorg nou eerst meer dat je zoals Bayern jaarlijks kampioen wordt, dan komen die uitschieters in de CL ook meer frequent en kunnen we van daaruit door bouwen.
1 -1
Ruff Rhythim
Oh dus het doel vooraf was: je moet de CL winnen en kampioen worden is slechts bijzaak?

Kom op man...wel even reëel blijven. Ja het is zwaar kut dat we de CL finale hebben gemist en daar ben ik nog wel even ziek van, maar nou niet ineens doen alsof de landstitel een 2e prijsje is.
2 -1
Duif63
Als we kampioen worden hebben we een geweldig seizoen gehad. Lopen we de titel mis, dan is het seizoen mislukt. Zo simpel is het.
2 -1
Bjorn
Landstitel, Knvb beker en halve finale CL. Absoluut droomseizoen. Kop omhoog.
8 -2
godenzonenssuper
Zelfde gevoel.
2 -2
AFCAPolarBear
Nee, ben ik niet mee eens! Ik ben afgelopen 24 uur echt zwaar ziek van geweest. Ik ben reuze trots op de ploeg en heb daarom ook gelijk geapplaudisseerd voor de spelers en staf gisteren. Dit is absurd wat ze gepresteerd hebben! En natuurlijk stonden we nagenoeg al in de finale en scoren ze in de laatste seconden, maar een titel blijkt een hoofdprijs, daar veranderd niets aan na gisteravond. De CL is een bonus en hopelijk dat we over een aantal jaar alles zetten op de CL en is de landstitel en KNVB beker een must en tussendoortjes/opwarmers voor CL. Maar op dit moment is de titel het doel en de CL een bonus.
6 -1
AFCSANCHEZ
Ik heb precies hetzelfde. De CL zie ik als iets groots. Zonder de CL was ik echt blij geweest met de titel. Nu zie ik het een beetje als iets kleins. Ik ben er gewoon nog steeds ziek van.
5 -3
niquedegraaff
Ik denk dat de manier waarop het gebeurd is een hele grote rol speelt. Zouden we met 0-2 weg zijn getikt, dan is het niet anders. Maar we stonden met 3-0 voor. Dan verzin je het niet dat je het nog weggeeft. En dan ook nog in der aller-aller-aller-laatste seconden. Zoals PSV. Zo jammer dat zij tot twee keer zulk geluk hebben en wij absoluut, en zeker in Europa, zelden geluk hebben. Zowel aanvallend als verdedigend niet. (bal twee keer op de paal). Hoe zij wonnen van Man. City was ongelooflijk. Dat was al echt bizar. Je verwacht niet dat ze dan ook nog eens op deze manier van ons winnen, na een 3-0 achterstand. De kans dat zo iets gebeurd is gewoon absurd klein. Alsof je 2x achter elkaar de loterij wint.

Voor mij voelt het toch wel een beetje als een bestolen wedstrijd. Alsof ze Guus Geluk van de Donald Duck zijn. Iedere keer geniepig door het oog van de naald. Net als PSV dat bijna anderhalf jaar doet. Daar word je toch zo moedeloos van?
3 0
Pierre Heno
Het was Ajax zelf die de wedstrijd heeft weggegeven. Het is niet anders.
Maar 76 minuten Dolberg was voor mij 152 minuten te lang.
3 -2
j0shiiee
Ja exact! Precies dit bedoel ik dus, zonder de CL was ik met de titel echt blij geweest. Maar Ajax heeft mij dit seizoen echt laten dromen over de CL, hoe onrealistisch dan ook
2 -1
AFCSANCHEZ
Mij ook, maar wat het zo erg maakt is dat het niet meer onrealistisch was. We stonden met anderhalf been in de finale. De finale van het grootste in het clubvoetbal. Het was een droom die uiteenspat in de laatste seconde. Voor mij is een titel er dan niks bij, daar kan je elk jaar voor gaan. Dit voelde als een kans uit duizenden. En dat gevoel zal nog wel even zo blijven.
4 -2
j0shiiee
Precies dit
De once in a lifetime kans, heb 1995 niet bewust meegemaakt namelijk
0 -2
GrandMasterFlex
Ja en precies die houding heeft ons zolang van dat podium afgehouden. Goed en slim beleid qua jeugd en transfers in combinatie met een eigen filosofie en realistische overtuiging van eigen kunnen.
2 0
GrandMasterFlex
Dan kan het wel een hoeft het geen decennia te duren
2 0
Ajaxio
Precies dit, Wellicht ook omdat ik '95 er al bij was dat ik dit niet als once in a lifetime zie. Ik merk bij mijn jongere vrienden dat dit voor hun veel harder aankomt. Toch moet ik ook zeggen dat '95 ook echt anders was. Daar was Ajax vanaf de poulefase gewoon ook echt favoriet. Bayern werd met 5-0 geveegd! Nu heb ik elke x met de loting gedacht, ok... nu is het klaar... met Real, zeker met Juve, en toch ook met Tottenham. Natuurlijk dacht ik toen het 2-0 werd ook kat in t bakkie en ik ben ik nog steeds enorm teleurgesteld. Maar voor mij draait het toch vooral om kampioen worden na 5 jaar en zorgen dat die jaarlijks of iedere 2 jaar gaat worden!
0 -1
Ajacied33
Je zal de titel maar verspelen na zo'n deceptie als gisteren. Dan ben je pas echt ziek. CL zag ik altijd als bonus, alleen, des te verder we kwamen des te meer je erin ging geloven. Dan struikel je net voor de drempel om de CL finale te betreden. Ja, dat doet heeel erg veel pijn. Maar kampioen worden zal heerlijk aanvoelen hoor
1 -1
j0shiiee
Klopt, daarom zeg ik ook is echt onterecht, maar op dit moment voelt t wel zo. Ik heb ook altijd gezegd dat de CL een bonus is, maar voelt nu echt totaal niet zo
1 -1
Ajax2020
Ik bekeek net even de statistieken: van de laatste 8 thuiswedstrijden tegen Utrecht wonnen we er ...slechts 3. F@ck, dat is een stuk
minder dan ik in mijn hoofd had. Knallen zondag en laten we als fans de kater van woensdag wegspoelen door weer op de stoelen te staan!
2 -1
AjaciedMike
Dickie is Ajacied geworden dus komt goed. ;)
8 -2
Heiko
Dick heeft woensdag zitten kijken hoe hij Ajax kan bestrijden. Het is allemaal toneel spel dat emotionele gedoe van hem
2 -4
Klasseman
Lul
0 -6
ARUCAMBA
Ik hoop maar een ding, nooit maar dan ook nooit meer Dolberg
5 -7
ajax4ever01
Schaam jezelf, nepsupporter
7 -4
Pierre Heno
nepsupporter? waarom zou hij dat niet mogen zeggen? Goed het is Ten Hag's besluit geweest om Dolberg in te brengen voor Neres. En het was Ten Hag die hem vervolgens 76 minuten lang laat aankloten zonder in te grijpen. Pas wisselen nadat het al 10 minuten 2-2 was...... Dolberg is voorlopig hoogstens inzetbaar in de kleredivisie maar voor EL/CL niveau mist hij zo'n beetje alles ( zoals we gisterenavond voor de zoveelste keer tenenkrommend hebben mogen aanschouwen). Dat zijn gewoon feiten!
2 -2
3*stars*3
Ik ben een Dolberg fan en heb hem lang lopen verdedigen maar die gozer heeft gewoon geen mentaliteit voor topsport.
Misschien moet hij maar eens een sport psycholoog zoeken ofzo.

Als je dagelijks mag trainen met Huntelaar en Tadic en vooral ziet hoe gretig Klaas is en als kwartje nog steeds niet valt bij Dolberg?

Hij moet oppassen want volgend seizoen komt Traoré er ook aan...
8 -3
BRAMHOUTEN
dolberg is klaar bij ajax. verkopen of een jaar verhuren maar nog zo'n jaar kan niet. onder bosz legde hij ook niet veel energie in wedstrijden maar scoorde hij aan de lopende band, nu is dat niet meer het geval en ga je irriteren aan zijn weinige energie die hij in de wedstrijd legt
4 -3
AFCAPolarBear
Stel hem de 10 eerste wedstrijden op in de Eredivisie komend seizoen en hij is haast onmisbaar in de basis.
2 -3
Pierre Heno
je bedoelt waarschijnlijk de KKD. Traoré gaat naar Ajax 1.
1 -2
ARUCAMBA
Je kan toch op z'n minst een beetje werklust tonen , zelfs dat kan ie niet meer opbrengen. Het is een eer om in dit shirt te mogen spelen, geen verplichting.
4 -1
Pierre Heno
Hij had tenslotte geen ramadan als excuus.
1 -3
talent020
jij ook bedankt voor dit prachtige Europese seizoen Ten Hag! het is zuur dat je het niet hebt kunnen bekronen met de finale, maar toch overheersen de mooie momenten, ik ben het niet altijd met hem eens, zo had ik nooit Dolberg opgesteld en had ik Schone er eerder afgehaald of helemaal niet opgesteld, maar desondanks maak ik hem weinig verwijten dit seizoen.
6 -1
AFCAPolarBear
Helemaal mee eens!
2 -1
Ajax2020
Zo, bijna 24 uur na de wedstrijd is mijn woede en teleurstelling grotendeels weg. Ik denk nog steeds dat Ten Hag het verkeerd had met Dolberg gister en met Schone te lang laten staan maar het is wat het is en met zijn eigenwijze gedrag heeft hij ons tot hier geleid. Nu die schaal binnenhalen zondag maar eerst ga ik nu wat slaap inhalen.

Zat Neres op de tribune zelfs? Hij trok nog een paar sprintjes aan het einde van de warming/up wat al een beetje vreemd was.

Net zoals dat Tadic ipv zijn gebruikelijke “2 ballen op het doel afwerken” er maar eentje deed. Stel voor dat hij er gewoon weer twee doet vanaf nu, altijd..
0 0
ajax4ever01
Ja maar Ten Hag moest zeer snel handelen toen Neres na de warming-up alsnog afhaakte. Dan maak je een keuze in dit geval wou hij Dolberg een kans geven zodat hij vertrouwen kweekt echter pakte dit verkeerd uit dat is ook voetbal he maar ik vind niet dat we Dolberg met z'n allen moeten afvallen. Ik kan mij nog herinneren hoe Blind destijds werd afgekraakt en later weer als de held werd onthaalt. Ik vind gewoon dat je je spelers als supporter zijnde moet steunen ipv de grond in te trappen, kritiek op een speler hebben mag maar sommigen gaan gewoon echt veel te ver.
3 -1
Ajax2020
Wellicht. Het was echter niet alleen dat hij geen pepernoot raakte maar hij toonde ook niks qua jagen/druk zetten. En de wedstrijd tegen Vitesse was 90
minuten lang hetzelfde. En ok, dan staat ie erin maar dan moet je hem in de rust eraf halen vind ik. Maar goed, het is wat het is en ik ben het wel met je eens dat een zondebok vinden altijd lekker makkelijk is. Ik blijf bij mijn punt dat ie eraf moest.

Veel belangrijker is dat ik zeven fantastische Champions League wedstrijden met mijn zoon in de Johan Cruijf Arena heb gezien. Enige smet was eigenlijk het optreden van de ME bij Juve en Spurs. Maat dit seizoen gaat nooit verloren. Nu we need to pak schaal.
1 0
ajax4ever01
Eens!
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
heren, onthoud.

we hebben het niet gehaald doordat we tekort kwamen. uiteindelijk moest een keer de man met de hamer komen. vermoeidheid, zo zag ik het, bij ajax is dat altijd herkenbaar aan de individuele duels.
aangezien we geen bank hebben zoals de grote clubs, was dit ons waterloo. we kwamen 45 minuten tekort om uit te kunnen rusten voor een finale.

ik heb er geloof in, dat je met het restant wat bij ajax blijft nogmaals iets moois kunt neerzetten.
normaal gesproken kun je beter een elftal helemaal schrappen om iets op te kunnen bouwen, maar ik zie marin achter ziyech een danillo in de spits.

wat weggaat moet je gewoon vervangen met dezelfde wapens en eigenschappen.
assisten goals niet alleen goals. dit zijn goede teamspelers om een team mee op te bouwen.
mannen zonder passie moet je direct wegselecteren voordat het doorwerkt in het doorselecteer proces.
dit soort gasten zorgen er vaak voor dat je op langertermijn terug keert naar het saaie spel wat we een aantal jaar geleden speelden.
0 -1
AFCAPolarBear
Vermoeidheid? Ajax is verslagen op kracht, niet op inhoud!
0 0
Pierre Heno
Door die compleet falende Dolberg ( blunder van Ten Hag) heeft Ajax 76 minuten lang met 10 tegen 11 moeten spelen en dat heeft zichtbaar heel veel extra kracht gekost bij Ziych, Tadic en Donny. Die zaten er dan ook echt doorheen in de extra tijd maar ze bleven gaan. Dolberg lieo 76 minuten lang opwarmrondjes te lopen en toonde zich een bijzonder slechte medespeler. Hij is psychisch niet in orde die jongen. Laatr er naar kijken Ajax want dit kan niet maar zo door blijven gaan. Niet voor Ajax maar ook niet voor Dolberg.
0 -1
AjaciedRK
We gaan deze zomer stunten op de transfermarkt.

Onana
Veltman alderweireld blind tagliafico
Vd beek mazraoui Ziyech
Neres Suarez tadic.

Kampioen in maart en overwinteren in CL

Wij zijn Ajax.
2 0
AFCAPolarBear
Suarez komt niet, ik heb een raar gevoel dat we Depay halen. En een Alderweireld zou best zo maar eens kunnen komen. Stel dat Spurs een De Ligt koopt en Alderweireld in de deal sluiten, of dat Alderweireld niet de concurrentie aan willen gaan als de Spurs 1 of 2 toppers centraal in de verdediging gaat halen. Meer dan 2 "grote namen"/oude zonen gaat Ajax niet halen. De rest zullen jonge talenten zijn
1 0
ajax4ever01
Ik verwacht dat Vertonghen eerder terugkomt dan Toby hoor maar zeg nooit nooit.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
suarez raakt dan misschien nog eens afgetrained.
ik vind hem op dit moment te zwaarlijvig.
denkt dat ie bij ajax zijn tweede jeugd gaat vinden zoals huntelaar.
1 0
Tinus
Suarez heb ik altijd een warm hart toegedragen, maar zoals hij zich tijdens de CL wedstrijden gedroeg naar zn tegenstanders vond ik ronduit beschamend. Ik zie hem graag komen, mits hij zichzelf weer een beetje in het gareel kan krijgen.
0 0
ajax4ever01
Zondag Utrecht naar de slachtbank spelen door onze nare smaak van die CL uitschakeling weg te spoelen.
2 0
Jood79
Schreuder aankomend seizoen weg, net als veel belangrijke spelers. Afwachten wat er terugkomt en het zou me niets verbazen als ie Schöne gewoon weer basis zet

Tactisch onbenul dat het is

Psv uit
Heracles uit
Heerenveen thuis
Feyenoord uit
Spurs thuis

En dan sla ik de wedstrijden in seizoen 2017-2018 maar even over. Toen had ie lang niet zo goed materiaal en een mindere selectie en zakte hij om de week door het ijs.

Dat laatste lijken velen hier te zijn vergeten door de goede resultaten in de championsleague
5 -11
Pierre Heno
Kijk nog 'ns even naar de vrije trap van Schöne in Bernabeu: zéér belangrijke (wereld!) goal omdat het Real Madrid zo direct na hun 1-3 al het voor even herwonnen zelfvertrouwen om met nog 20 minuten voor de 2-3 en wie weet méér te gaan direct weer ontnam. Geweldige voetballer die heel veel opruimt en gaatjes dicht en ook nog eens over een voortreffelijke vrije trap beschikt. De 2-2 tegen TH was gewoon bijzonder ongelukkig. Dus hou je bij de feiten i.p.v. al dat ge-OH over Schöne.
0 -1
Jood79
Die vrije trap was geweldig en in bernabeu speelde hij erg goed maar de keren dat hij niet goed speelt is dat zo bepalend voor de uitslag. De 2-2 was idd zeer ongelukkig maar wat hij daar deed kon gewoon niet. Je zit Onana gewoon komen. Opa Schone niet, die denkt nog tijd te hebben om die bal weg te roeien. Schone is gewoon te traag voor dit niveau. Het was een prachtige speler en heeft veel betekend voor Ajax maar eens is het op. Die tijd is nu aangebroken. Schone aub geen basis meer en laat hem lekker z'n waarde hebben als invaller en in de kleedkamer.
0 -1
ajax4ever01
Relax vertrouw nou eens op Marc
0 -1
Jood79
Heb wel vertrouwen in marcie hoor maar helaas niet in Erik
0 -3
AFCAPolarBear
Jij denkt dat elke coach Ajax naar de halve finale CL had kunnen leiden? Ik denk het niet! Er zijn maar weinig coaches die dat kunnen. Hoe lang heeft Chelsea niet gewacht op een CL, en die hadden miljarden te besteden. Of hoeveel topspelers heeft Juve dit seizoen wel niet? Ronaldo maakt NAC nog kampioen in de Eredivisie, maar verliest wel van het Ajax van Ten Hag. De kwaliteiten van een coach is om het als vanzelfsprekend eruit te laten zien. Hoe goed vond ik Juve wel niet tegen Atléti, maar leek wel een amateurelftal tegen Ajax. Dat is echt wel de (tactische) gave van Ten Hag. En ook een goede coach maakt wel eens een fout (Heracles thuis en PSV uit), maar daar leerde hij erg snel van! Hij is een topcoach en het zegt veel over jou, als jij dat niet ziet!
3 0
Pierre Heno
Ik zie dat ook niet zo. Telkens wanneer ik denk dat Ten Hag toch het e.e.a. geleerd heeft van zijn ervaringen met Ajax komt hij weer met iets bizars slecht. Zoals dat hele omgooien van de verdediging in de thuiswedstrijd tegen Vitesse, wat Vitesse meteen 2 goals opleverde. Pas toen Blind weer terugkeerde als LCV werd het gevaar van Vitesse weer bezworen. En die 3 punten moesten binnen worden gesleept. Hij heeft in elk geval gisteravond bewezen juist nog geen echte top-coach te zijn want dan vervang je Neres niet voor Dolberg ...en die dan ook nog n's 76 minuten laten aankloten voordat je hem wisselt? Daarom speelde Ajax 76 minuten met 10 tegen 11...en dat vreet extra kracht bij Tadic, Ziyech en VdBeek. De rest is geschiedenis.
0 -1
ajaxxcied4life
Maar als ik het dus goed lees dan wegen de Europese prestaties van Ten Hag niet op tegen het wisselen van Dolberg en het omgooien van de defensie tegen Vitesse. Dat is helder ahum.
0 0
Nick
Ja maar hij schijnt tactisch veel beter dan Bosz te zijn werd mij verteld. Heb het op cruciale momenten niet echt kunnen ontdekken.
4 -2
didierajax020
https://www.youtube.com/watch?v=Nt8MQR1TzIo&feature=youtu.be

... WAUW.
4 0
3*stars*3
Ajax heeft een geweldige indruk achter gelaten.
Zegt ook wel wat als zo’n account met 1.6mil abonnees zo’n filmpje maakt.
Het moest dit seizoen gewoon gebeuren man.
Verliezen is altijd zuur maar dit...
Erger dan glijpartij van Chivu in Milan en imo zelfs erger dan de graafschap uit paar jaar geleden en dat was ook 8 mei....

Titel pakken en je hebt een geslaagd seizoen.
1 0
Ajacied33
Hoe kan ik dit kopiëren
0 0
Murtagh
Alweer tranen in mijn ogen
0 0
ArthurG
Prachtig
0 0
Pierre Heno
Wat zou er dan met Neres aan de hand zijn? Dit klinkt allemaal een beetje vreemd toch? Neres heeft de wedstrijd vanaf de tribune bekeken en Ten Hag zegt nu "ik kan daar nog geen woord over zeggen...". Je kunt er toch wel 'iets' over zeggen? bv..het is een zus of zo blessure etc. Vreemd.
1 -1
Labrador
Dat heet de nieuwe privacy wet
1 0
Vak430
Geweldig mooi filmpje: https://youtu.be/Nt8MQR1TzIo
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
wat een impact op de voetbalwereld, niet normaal.
hier kunnen we iig jaren mee door:)
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
de laatste thuiswedstrijd van ajax.
de laatste keer de ligt, frenkie de jong, mischien wel een van de meest getalenteerde groep sinds de jaren 90.

ik hoop op een mooie actie van alle suporters vlak voor de wedstrijd om ze aan te moedigen en te steunen in hun laatste strijd.
massaal voor de arena.

laat dit een afsluiting zijn van een hele mooie en emotionel reis die de club heeft gemaakt in drie jaar tijd. maak er deel vanuit zodat het het archief in kan mannen. dit is jullie tijd als je nog jong bent, en dit was ons verhaal.
1 0
AFCAjax
gister moest ik echt niet aan dat kampioenschap denken dat kon me op dat moment niks meer schelen.. nu begint het weer beetje bij beetje te groeien dat die titel gepakt moet worden, maar het voelt in contrast met dit seizoen een beetje als een troostprijs aan die je ook nog maar moet zien te winnen zoals de beker dat is in een gemiddeld seizoen van de laatste 15 jaar ofzo.
Al trekt dat ook wel weer bij in de aanloop naar zondag waarin ik langzaam beetje bij beetje ontwaak uit de droom die in een nachtmerrie is veranderd en als je wakker word dan schijnt het zonnetje weer.
0 0
ErikFrenkHuntelaar
Erik, held! Niemand die hier van tevoren op had gerekend. Afsluiten met de dubbel, dan hebben we een geweldig seizoen gehad.
5 0
iammike
Respect voor jou Erik en de hele staf en selectie. Ik heb 17 wedstrijden optimaal genoten in de CL. Daarvoor eeuwig dank. Beloon jullie zelf, Appie, familie Nouri en ons supporters met landstitel 34.
8 0
ST
Ik kan nog steeds niet geloven dat je met Schone en Dolberg begint tegen de Spurs. Als iemand niet opgewassen is tegen opportunistisch kick
0 0
ghouleseddik
Alleen maar respect voor team, technische staf, directie en publiek _O_
5 0
ajax1forever
Jan en Toby van de zomer terug, Mertens in de spits, Daley naar middenveld.Donny nog een jaar als aanvoerder en sterk verbeterd contract.Als Hakim weggaat Bergwijn halen, winnen volgend jaar die cup met de grote oren.
Onana
Nous, Toby, Jan, Nico
Lasse/Marin, Donny,Daley
Neres/Hakim(Bergwijn), Mertens, Dusan
2 -2
Duif63
De Belgen zullen niet komen. Mertens wil sowieso niet naar Ajax en voor Jan en Toby Is het nog zeker een jaar te vroeg. Bovendien zal Ajax nooit in één keer drie spelers zonder restwaarde aanschaffen. Hooguit 1.
0 0
3*stars*3
Waarom zou Mertens niet willen komen naar Ajax?
Hij zag destijds juist een stap naar Ajax wel zitten maar PSV kwam daarna op zijn pad.
0 0
Mocrodammerr
Ajax heeft een killer spits nodig en een bikkel verdediger. dolberg kunnen we afschrijven.
0 0
Labrador
Slopen dat Utrecht.
6 0
Ajaxxxisdebeste
Thats the spirit!
0 0
DJPostma
Off: zou het er na de zomer zo uitzien?

Onana
Veltman - Schuurs - Blind - Tagliafico
Mazraoui - Van de Beek - Marin
Ödegaard - Tadic - Pavon

K) Scherpen, Kotarski
V) Kristensen, Dest, Magallan, Martinez, Pierie, Sinkgraven
M) Schöne, Gravenberch, Eiting, Labyad, De Wit, Ekkelenkamp, Lang
A) Huntelaar, Dolberg, Traoré, Danilo, Bandé
2 -2
AFCAsphere
Wellicht dat die RCV uit Mexico, Alvarez, wordt gekocht. Ik denk dat Schuurs op die positie wel een flink risico met zich meebrengt.
0 0
Duif63
Ik mag toch hopen dat Marc met wat beters en meer zekerheden komt. Bovendien moet hij is flink doorselecteren. Dit seizoen hebben we eigenlijk maar met 14 man gespeeld omdat het niveau daarachter dramatisch was. Maar dat gaat niet nog een jaar lukken. Een selectie van 18 gelijkwaardig spelers plus een stuk of 4/5 echte talenten is hard nodig. Veel werk aan de winkel voor Overmars. Ik ben geen fan van hem, maar ik hoop natuurlijk wel dat het hem lukt.
1 -2
RayJordaan
Veltman op RB is gebrek aan beter, of Pavon komt geen idee maar vindt wel dat we een buitenspeler nodig hebben.

En haal nog maar een centrale verdediger.
1 0
3*stars*3
Denk niet dat Pavon komt (te duur denk ik) maar verder wel met groot deel van jouw basis eens.
Misschien komt die Alvarez of een andere rechtsbenige CV of weet Magallan zich erin te knokken.
Neres had ook een aanpassingsperiode nodig.
Bijna vergeten dat we Bandé nog hebben, kan je bijna een aankoop noemen.
Traoré komt er ook aan.

Ontopic, Ten Hag heeft de harten gestolen van veel fans en dat was aan begin aan het seizoen wel anders.
Hoop dat hij nog jaren blijft.
4 -2
SammyR
Erik held!! En de ratjes die weer naar bovenkomen drijven met hun Ten Hag out bla bla mogen lekker optyften. De beste man heeft ons tot Mei laten meedoen om de treble. Dat kan geen enkele voormalig coach van Ajax zeggen sinds we in de ArenA actief zijn. Alleen maar respect voor Erik.
9 -5
robert66
Mooi voor je. De man kan beter zijn eigen falen eens onder de loep nemen. Enige zelfkritiek kent hij niet. En een tactisch wonder is het ook niet. Hij heeft gewoon een goede groep en goede mensen om hem heen. Overschatte trainer.
2 -6
Jood79
Heel erg overschat!

Schreuder aankomend seizoen weg, net als veel belangrijke spelers. Afwachten wat er terugkomt en het zou me niets verbazen als ie Schöne gewoon weer basis zet

Tactisch onbenul dat het is

Psv uit
Heracles uit
Heerenveen thuis
Feyenoord uit
Spurs thuis

En dan sla ik de wedstrijden in seizoen 2017-2018 maar even over. Toen had ie lang niet zo goed materiaal een mindere selectie en zakte hij om de week door het ijs.

Dat laatste lijken velen hier te zijn vergeten door de goede resultaten in de championsleague
0 -5
SammyR
PSV thuis
Juve thuis
Real thuis
Juve uit
Real uit
Bayern uit
Bayern thuis
Benfica thuis

En dan wedstrijden die we normaal gesproken niet winnen of heel veel moeite mee hebben in de eredivisie:

Vitesse uit
Utrecht uit
Heerenveen uit
Groningen uit

CL voorrondes helemaal doorlopen zonder veel moeite.

Je bent echt heel ondankbaar voor de bijdrage van Erik aan dit seizoen, en die heeft hij sowieso gehad. Denk je dat als je 11 goeie voetballers bij elkaar zet ze automatisch ploegen als Real en Juventus finaal van de mat tikken? Als je beetje nadenkt zou je weten dat het niet zo simpel is hé.

Ja, Erik is ook nog aan het leren en maakt zijn fouten, maar hem zo afbranden na deze campagne is echt te schandalig voor woorden.
2 0
Ajaciedvooraltijd1434
Tja tuurlijk ben ik trots op Ajax, maar er was zoveel meer mogelijk, zo'n kans krijgen we misschien wel nooit meer. Beetje hetzelfde gevoel dat ik kreeg bij het WK2010 van Oranje. Dé kans die je hebt moet je optimaal benutten. Helaas is het ons niet gelukt en ik baal echt enorm.
Tot zondag.
5 -2
Ajaxxxisdebeste
Nooit, kom op... dat zeiden ze vroeger ook... er voor strijden en geloven is stap 1 om er te kunnen komen.
3 -1
3*stars*3
Klopt en aan ene kant was ik pissig maar meer teleurgesteld want de boys hebben er echt alles aan gedaan.
Vanmiddag toch nog ff de samenvatting bekeken in de pauze en het afgesloten.

Nu de titel pakken en je sluit het seizoen “gewoon” af met een dubbel en dat is ook heel lang geleden.
Was onder Koeman.

Of we ooit weer zo’n CL seizoen gaan draaien?
Wie weet maar zie Ajax binnen een aantal jaar sowieso wel die EL cup pakken.
Laten we daarmee beginnen, zoals v Gaal het deed. ;-)
5 -1
3*stars*3
Klopt en aan ene kant was ik pissig maar meer teleurgesteld want de boys hebben er echt alles aan gedaan.
Vanmiddag toch nog ff de samenvatting bekeken in de pauze en het afgesloten.

Nu de titel pakken en je sluit het seizoen “gewoon” af met een dubbel en dat is ook heel lang geleden.
Was onder Koeman.

Of we ooit weer zo’n CL seizoen gaan draaien?
Wie weet maar zie Ajax binnen een aantal jaar sowieso wel die EL cup pakken.
Laten we daarmee beginnen, zoals v Gaal het deed. ;-)
1 0
Patrick78
Voor altijd mijn held!!!! Bedankt Erik!!!!
3 -8
Mokum31
Heldere taal.
Zondag gaan we utrecht bij de strot grijpen
4 -1
AjaciedMike
Ben fan van je Ten Hag alleen je wisselbeleid blijft me regelmatig verbazen. Ik gun jou en mezelf heeeeel erg de titel.
10 -1
mickey2602
Ow en ons gun je het niet? :P
Nee grapje natuurlijk,ben het helemaal met je eens.
Zijn accent en/of voorkomen moeten we maar voor lief nemen,zolang hij het team goed laat spelen en dat deed ie dit seizoen...Dan is hij gewoon een uitstekende trainer.
Alleen zijn wisselbeleid is soms niet te volgen.
Zelf heb ik maar een paar maanden op voetbal gezeten maar ik kon zijn wissels gister wel enigszins begrijpen.
Na de rust was het middenveld voor de Spurs en dus moest ie het middenveld terug zien te krijgen.
Met een creatieve voetballer op de plaats van Schöne moest dat gebeuren. Dat gebeurde ook maar niet genoeg.
Daarna Sinkgraven erin voor Dolberg,wederom om het middenveld in handen te krijgen en zodoende aanvoer naar de voorste 3 te krijgen.
Iedereen roept maar om Huntelaar,oke die sleurt en trekt wel daar in de spits maar als je het middenveld niet in handen hebt krijgt ie geen of weinig aanvoer.
De laatste wissel,Magallan voor van de Beek,tsja dat is ongetwijfeld gebaseerd op de wedstrijd tegen PSV. Toen speelden we met 6 verdedigers om die overwinning over de streep te trekken en toen lukte dat.
Gister lukte dat bijna alleen door die krankzinnige blessuretijd ging het op het laatst mis.
2 0
AjaciedMike
Ik gun jou een hele dikke kater als het kampioensfeest erop zit!! :)
0 0
mickey2602
Dat is dan toch aardig van je;-)
0 0
AjaciedMike
Haha, proost alvast man!
0 0
Ajaxxxisdebeste
Pakte nu verkeerd uit, maar daarvoor vaak ook goed... uitvallen van Neres heeft veel gevolgen gehad. Beter Hunterlaar kunnen gebruiken.
1 -1
AjaciedMike
Probleem blijft dat we op de flanken heeel weinig keuze hebben. Neres valt uit en je moet je voorhoede gelijk op 2 plekken aanpassen en dat is toch een zwaktebod ondanks het geweldige spelersmateriaal.
0 0
Basiselftal
Jammer van je cruciale fouten maar ben toch blij dat we het tot de halve finale hebben geschopt
3 -5
robert66
Ondanks deze trainer
0 -2
Bacta
En wij voor jou!
4 0