Everton-directeur Brands: 'Geen contact met Neres'

SJvanveen, 05-05-2019 om 16:25, 14907 views, NOS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Marcel Brands, voormalig technisch directeur van PSV en momenteel actief bij het Engelse Everton, heeft de vermeende interesse van de Premier League-subtopper in Ajacied David Neres ontkend. Zo lijkt de Braziliaan niet in beeld bij Everton voor een overstap.

Neres, die dit seizoen een van de sterkhouders is binnen de Ajax-selectie, wordt aan meer clubs uit het buitenland gelinkt en Everton is daar een van. Wat de media ook schrijven, volgens Brands is het niet waar. 'Het is altijd zo in deze periode', begint hij in een gesprek met de NOS

'Dan lees ik David Neres, Hirving Lozano, noem ze maar op', vervolgt de directeur, die in het verleden ook de zaken regelde bij RKC Waalwijk en AZ Alkmaar. 'Maar wij hebben geen contact met een van deze spelers', besluit Brands. Ajax wil Neres graag behouden en Marc Overmars gaf al aan goede hoop te hebben. Eerder lieten André Onana en Nicolas Tagliafico al weten langer in Amsterdam te blijven. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Everton? Who the fuck is Everton in Europe? Stelt nog minder voor dan 010 in Europa. Misschien iets meer geld, maar sportief heeft Neres daar niets te zoeken.
0 0
jARO
"Sterkhouder"

Laat dat woord lekker aan de Jan van Halst's van deze wereld over.
Net als "draufgänger".
0 -2
AlexIbarra
Neres nam niet op..
0 0
Jariiii
Elke Ajaxspeler die de club verruilt voor een Engelse (of andere EUropse) middenmoter verklaar ik voor gek. Met de huidige salarissen die Ajax betaalt en met huidige kwaliteit en beleving rondom de club ga je hier alleen nog weg voor de top.
3 0
Ozymandias
Misschien kunnen we de technisch directeur van De Graafschap ook vragen of ze contact hebben met Neres. Die clubs het namelijk precies net zo veel kans om Neres te kopen. Namelijk een kans van 0 procent.
2 0
Rodedraad
Oprotten Brands.
0 0
Duif63
Everton kan Neres niet eens betalen
0 0
Simon1
Alsof spelers nu van Ajax naar Everton willen, m.u v. de bankzitters.
1 0
Babayaka
Als je van dit ajax naar een club als everton gaat dan spoor je niet.
1 0
markk
Neem Bergwijn maar over
1 0
Bennyben
Denk niet dat neres het niveau Everton nastreeft.
2 0
Joseph
Lijkt mij ook vreemd om op doe leeftijd eem stap terug te doen..
0 0
Rockpotje
Onze aanvoerder in de EL-finale is daar volledig mislukt en nu is een PL-middenmotor weer ver onder ons niveau. Onze topscorer speelde vorig jaar bij Southampton, dat is nog iets minder, terwijl iedereen het toen al een topaankooop vond. Heerlijk dat oppertunisme. Dat neemt niet weg dat er nog steeds geen enkele reden is voor Neres om CL-voetbal in te ruilen voor een Europaloos Premier Leagueseizoen. Het is gewoon heel mooi om te zien hoe ver we zijn gekomen binnen een jaar.
1 -1
Lazell
Vreemde redenatie... Spelers van mindere clubs als Southampton kunnen niet beter zijn dan spelers van een grotere club als Everton? Tadic zou elke wedstrijd basis staan bij Everton en zowat direct hun meest belangrijke speler zijn. De Ligt is dus per definitie slechter dan alle verdedigers bij topclubs?

En onze aanvoerder is mislukt omdat het geen echte 10 is en bij ons de beste wedstrijden op rechtshalf speelde. Plus dat ze daar 4 tienen hadden gehaald in 1 jaar, ofzo. Rooney, Sigurdsson, Klaassen en nog eentje dacht ik, weet even niet meer wie.
0 0
Simon1
Opportunisme of samenloop van feiten en omstandigheden?
0 0
Patrick78
Hahaha Brands kut psv'er. Bergwijn of Malen zijn goed voor Everton. Neres is zeker een andere niveau.
1 0
daniajax1
Alsof Everton ooit kans zou maken. Een middenmoter uit Engeland. Onze basisspelers zijn echt een stuk beter dan dat niveau. Alles behalve de absolute top is voor onze spelers geen vooruitgang.
0 0
Bky
Van Ajax naar Everton is ook minstens 2 stappen achteruit dus waarom zou je.
1 0