Ten Hag: 'Signaal naar selectie en transfermarkt'

BVeenstra, 03-05-2019 om 15:40, 17885 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag is erg blij dat Nicolás Tagliafico ook volgend seizoen speler van Ajax is. De oefenmeester van de Amsterdamse club noemt het een signaal naar de huidige selectie toe, maar ook naar de transfermarkt met het oog op mogelijk inkomende spelers.

'Fantastisch. Weer een speler na André (Onana, red.). We hebben een goed seizoen, maar we willen ook volgend seizoen een goed elftal hebben', vertelt Ten Hag tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag. 'Het team voor volgend seizoen krijgt vorm. Hij (Tagliafico, red.) is ontzettend belangrijk voor ons. Hij is, net als André, een key player.'

Ten Hag ziet een dubbel voordeel in het aanblijven van Tagliafico. 'Het is een signaal naar onze eigen selectie, maar ook naar de transfermarkt. Er is hard aan gewerkt. Ik weet hoe het proces verliep, dus ik ben niet verrast', aldus Ten Hag, die vindt dat de beslissing van Tagliafico niet per se vroeg is. 'Ik denk dat hij zich al in de kijker heeft gespeeld, vind je niet?'

Mogelijk volgen er na Onana en Tagliafico nog meer key players die ook volgend seizoen bij Ajax te bewonderen zijn. 'Daar zijn wij, met name Marc (Overmars, red.), keihard mee bezig. We willen de selectie vormgeven richting het volgende seizoen. We schaken op twee borden. Nu is belangrijk, maar volgend seizoen ook. Dat moet je managen met elkaar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simon1
Hopelijk blijft de rest ook en investeren we het geld van Frenkie in Vertonghen, Weigl en Ødegaard.
0 0
HStorm
De Ligt blijft ook mits Barca komt met het juiste bedrag, anders volgend seizoen.

Ziyech blijft denk ik ook wel. Onana is belangrijk voor hem net als Tadic die ik ook nog wel een seizoen zie blijven.

Nous naar de positie van de Jong, ik zie weer een mooi seizoen aankomen.
0 0
Kikke
Iedereen moet vrij zijn om te gaan, maar hoop dat ze allemaal blijven! Hoe leuk is dat, denk toch dat ze wel een band samen hebben opgebouwd!
0 0
Whatever
Houd de commitment van Onana, Mazraoui en Tagliafico in dat ze volgens jaar medewerking krijgen bij een vertrek tegen een vastgesteld bedrag? Of zou hij een verhoging van zijn loon krijgen en een 8 tal clubs zijn vastgesteld naar wie hij zou mogen/kunnen vertrekken dat als die zich melden Ajax zich ‘soepeler’ opstelt
0 0
ghouleseddik
Als we 'alleen' Frenkie, de Ligt en Ziyech kwijtraken steek ik de vlag uit. Begrijp 't niet verkeerd, dat is een aderlating, maar ik vrees(de) voor een nog veel grotere uittocht.
1 0
arigold
Dit is wat je met successen en met geld kan doen. Als we er nog meer spelers vast kunnen houden, dan domineren we in NL de komende jaren zoals in de jaren 90.
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Ben erg blij dat Nico blijft, maar ook mrt André, die erg belangrijk is voor dit elftal. Heb zo genoten van de rust die hij uitstraalde tegen Spurs in Londen.
Hoop dat ze ook beloond worden in de toekomst voor hunloyaliteit jegens ons clubje.
1 0
ST
Overmars is een held!
1 -1
Ajacied33
Denk dat TH wel aanblijft hoor
5 -1
JariHeijden
Ik ook.
3 0
eros
Onana en Tagliafico blijven.
Blind en Shone zullen niet zo snel weggaan, en volgend jaar hier ook nog spelen.
Tadic zou in principe 2 jaar blijven, dus volgend seizoen ook nog.

De Jong vertrekt.

De basis staat dan nog redelijk, voor de rest is het afwachten.
Marin zal aansluiten bij 1, Pierie en Scherpen vooralsnog bij jong.
Een goede spits en centrale verdediger lijken prioriteit nummer 1 op dit moment.
0 0
daniajax1
Als Tadic blijft heb je gewoon Tadic, Huntelaar en Dolberg voor de spitspositie. Lijkt me meer dan genoeg.
2 -1
Sterspeler
Ik zou Dolberg gewoon verkopen of verhuren en Traore 3e spits maken. Dolberg moet minuten maken om vertrouwen te krijgen en dat gaat ie niet doen als Huntelaar en Tadic beter zijn op die positie.
0 0
Schwalbino
Goede spits is er. Hij moet alleen vanaf begin zijn wedstrijden kunnen spelen. Je zag dit seizoen dat hij na een stroeve start beter ging draaien maar toen de wedstrijden heel erg belangrijk werden had hij nog niet zijn oude niveau en koos TH voor Tadic.
1 0
jollie18
Idd Ten Hag nu zelf ook blijven
6 -2
Patrick78
Dus ook Ten Hag blijft bij ons. Een meesterwerk van Overmars!
9 0
Labrador
Nicoooo Nicoooo Nicoooo Nicooooo
7 0
ddkoning
hij is blij dat ze blijven.. moet ie zelf ook wel blijven
11 0
Boer Gijs
Geen twijfel over.
3 0