Neres eist scherpte bij Ajax: 'Zo win je titels'

FinnDekker, 12-04-2019 om 20:10, 26082 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

David Neres is overtuigd dat Ajax de titel gaat pakken dit seizoen. De Braziliaan denkt dat de Amsterdammers de eerste plaats niet meer uit handen gaan geven. Is het niet op punten, dan moet Ajax maar op doelsaldo kampioen worden, vindt Neres.

'Nu we al zo ver zijn, mogen we niet verslappen. We moeten het nu tot een goed einde zien te brengen. Het is aan onszelf.' Momenteel staat Ajax eerste door een beter doelsaldo. De Braziliaan denkt dat dit het verschil kan gaan maken in de titelstrijd. 'We moeten daar op voorbereid zijn. We moeten zoveel mogelijk zien te scoren, want dat kan het verschil gaan maken. We moeten alle wedstrijden zien als een finale, zo win je titels.'

Aan Neres gaat het niet liggen. De aanvaller steekt in bloedvorm. Tegen Real Madrid, PSV en Juventus scoorde de snelle buitenspeler voor de Amsterdammers. 'Dat is belangrijk voor mijn carrière, om mezelf in de kijker te spelen. Voor de nationale selectie en de toekomst. Daarom ben ik nu heel blij.' Voor de winterstop ging het de Ajacied minder af. 'Ik was wat wispelturig. Ik speelde niet groots en kwam vaak niet goed uit de verf. Ik baalde dat ik op de bank zat. Al die dingen maakten mij onzeker.'

Celebrations

Neres viert zijn goals altijd met een vleugje samba. 'Ik heb dat geleerd toen ik jong was. Wie bij Ajax het meeste ritme heeft? Dat is moeilijk te zeggen, want ze zijn allemaal stijf', lacht Neres bij Ajax Inside. 'Het zijn slechte dansers.' Zijn shirt weggooien na een goal doet de aanvaller overigens niet meer. 'De laatste wedstrijd (PSV, red.) dat ik mijn shirt uittrok, was ik hem kwijt.'

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van Excelsior? Zet dan in en krijg 6,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Vanavond 10 10 10
1 0
louis60
Die Neres weet precies wat er nodig os! Had TH hem maar alle wedstrijden opgesteld. Stonden we nu al drie punten los. Maar dat is niet meer te veranderen. Vanavond flink scoren. Nog 10 finales winnen en we hebben de trippel!
0 0
Rentokill
5 x winnen en je hebt m. Ik geloof nooit dat PSV 5x op rij wint.
1 0
Nijmegenaar
Ach, zolang de scherpte er de laatste 5 potjes wel is, zul je mij niet meer horen klagen over de ontbrekende scherpte eerder in het seizoen. Breng die schaal thuis!
1 0
gerard
Las net dat AJAX minimaal 70 miljoen vraagt voor Neres!!
2 0
Patajax
mooi is die ook waard. zeker na woensdag weer in waa4dr gestegen
0 0
Nijmegenaar
Nice! Bron?
0 0
Babayaka
Men zegt dat psv het niet in eigen hand meer heeft maar dat hebben ze wel, als ze veel heel veel scoren kunnen ze die 9goals best inhalen,
En Ajax heeft het ook in eigen hand, die moeten ook heeel veel blijven scoren.
2 -6
Rdk1983
Wel link. Je speelt alleen nog maar finales nu. En ook vlak achter elkaar. De scherpte en motivatie moet er nu echt zijn, anders lig je eruit.
2 0
HansBeus
Vanavond tegen Exelsior moeten we ook mes scherp zijn, mes scherp voor de goal, want die lampies hebben nu twee relatief makkelijke thuis wedstrijden en gaan alles op het doelgemiddelde gooien
dan kan +9 zomaar weg zijn, dus vol voor het doelgemiddelde, is ook nog goed voor het zelfvertrouwen voor dinsdag!!!!!!!! Kom op Ajax!!!!!!!!!!!!!
4 0
Ferd
Ajax krijgt met Excelsior en Graafschap ook nog 2 kansen om aan het doelsaldo te werken
0 0
Hans Kraay Jr.
Ajax moet zeker scherp zijn maar een doelpunten verschil van 9 poets je niet zo maar weg.

Mocht Ajax de komende wedstrijden met gemiddeld 3 doelpunten verschil winnen dan betekend het dat PSV in die twee wedstrijden gemiddeld met 15 doelpunten in de plus moet winnen.

Sorry maar dat gaat niet gebeuren.
0 0
Ruff Rhythim
Juist!! Hou elkaar messcherp!!!
1 0
ajax4ever01
Ik eis tegen Excelsior ook scherpte!!
0 0
Labrador
Zo is dat . GVD Kom op Ajax!!
3 -1
jollie18
Volgende week Groningen uit weer goed door komen dan worden wij kampioen
2 0
Ajax23071973
Wat een wereldgozer!! Zo’n speler moet je gewoon een flinke opwaardering van zijn contract geven, contract verlengen en een clausule in zijn contract op laten nemen met minimum verkoopprijs van bijv. 80 miljoen.
11 0
Ajax114
Geef hem 6 M per jaar. goedkoper dan een vervanger zoeken. Alleen als PSG of Barcelona komt dan krijgen ze 16 M per jaar, dan wordt het lastig. . Tegen clubs als Napoli of Everton kan je bij wijze van uitzondering nog wel opbieden.
1 0
Ajax#1900
Dat kan niet, dan willen nog 6 anderen 6 mln per jaar.
0 -1
Bky
Waarom zou je een clausule erin willen?

Das enkel nadelig voor Ajax.
4 0
Redrum
Neres is los, maar lijkt zijn beste voetbal wel te bewaren voor de topwedstrijden. In de competitie zie ik nog steeds redelijk weinig van hem (op psv na). Hij mag ook best morgen ff 2 goals maken.
4 -2
gi0vanni
Volgens mij heeft hij tegen ik dacht Willem II ook 2 goals gemaakt.
3 0
Schwalbino
Hij is net 22. Duurt nog een paar seizoenen dan is hij in zijn prime.
2 0
Redrum
Jawel, maar heb toch het gevoel dat hij zijn momentjes al zorgvuldig kiest. Tegen de mindere tegenstanders oogt meneer toch niet super gemotiveerd. Met zijn klasse had hij er eigenlijk al 30 in kunnen hebben liggen in de eredivisie. Ik snap ergens wel waarom hij in de eerste seizoenshelft geen basisspeler was. Een wereldspeler in potentie, maar hij lijkt zelf alleen in de topwedstrijden alles te geven. Ik kan er volledig naast zitten natuurlijk, maar dat gevoel heb ik wel bij hem.
0 -3
jackwolf
Gelul
1 -1
Redrum
Heel sterk argument, zo had ik het nog niet bekeken. Interessant om het ook eens vanuit zo'n invalshoek te bekijken. Bedankt voor je verhelderende comment.
2 -1
Schwalbino
Ik denk dat het voor ze allemaal geldt dat ze bij een tegenstander die slechter is niet op 100% spelen maar op niveau tegenstander plus 5 tot 10%. Het is een vorm van verstandig omgaan met je krachten.

Ze hebben natuurlijk ook verreweg de meeste wedstrijden gespeeld dit seizoen waaronder veel wedstrijden waar het uiterste gevergd werd.
0 0
Redrum
Ja dat is ook zeker zo. Wat dat betreft is dit natuurlijk ook een heel bizar seizoen. De spelers sparen in de eredivisie hun krachten en winnen dan nog steeds de meeste wedstrijden met speels gemak.
0 0
gi0vanni
Wat een onzin. Neres heeft vaak op de bank gezeten want Ziyech is de vleugel op rechts. Tegen mindere tegenstanders is heel Ajax minder. Omdat ze zich ingraven. Als de kleine clubs zouden mee voetballen zouden ze helemaal de grond ingeboord worden. Ondanks het aantal goals hadden het er natuurlijk meer kunnen zijn maar 30 voor een vleugel alleen in de ED is wat veel. Maar zolang we voor staan op PSV is er niets aan de hand.
0 0
Redrum
Tuurlijk, snap ik ook allemaal, maar toch verwacht ik in sommige wedstrijden iets meer van hem. Maar ja, misschien is het voor een speler als Neres wel gewoon kut voetballen tegen een muur, wat opzich geen schande is.
0 -1