Ten Hag: 'Kunnen tevreden zijn over Ajax-spel'

SJvanveen, 10-04-2019 om 23:44, 5067 views, Ziggo Sport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Erik ten Hag heeft nogmaals zijn complimenten gegeven aan zijn Ajax-team. De coach zag de Amsterdammers sterk voor de dag komen tegen Juventus, helaas incasseerde de thuisploeg wel een uitgoal en werd het 1-1.

De tegentreffer is gelijk het enige waar Ten Hag van baalt, want overall zag hij een goed Ajax. 'Je weet dat, als je dat soort kleine foutjes maakt, ze dodelijk zijn. We moeten man bij man blijven, maar doen dat niet bij een inworp. Dan komen zij er razendsnel uit, verplaatsen ze het spel, schakelen ze snel door en scoren ze.'

'Maar...', gaat Ten Hag verder bij Ziggo Sport. 'Over het algemeen kunnen we heel tevreden zijn over ons spel. Aan de bal waren we heel goed en ook in het druk zetten waren we sterk. Als we dat kunnen opbrengen, hebben we ook in Turijn een kans.' Ten Hag onderbouwt laatstgenoemde. 'Als wij consequent zijn in het uitvoeren van de taken en weer goed zijn aan de bal, dan liggen daar ook kansen.' 

Nicolás Tagliafico 

Nicolás Tagliafico is geschorst voor de uitwedstrijd tegen Juventus, aangezien hij een gele kaart kreeg nadat er al gefloten was voor een overtreding. Ten Hag vindt het jammer, maar blijft er rustig onder. 'Ja, dat zullen we moeten gaan oplossen. Daar komen we wel uit.' 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DiAngelo
Vond een ieder van Ajax top spelen. Tadic had t begrijpelijkerwijs wat moeilijker als gehoopt. Ben een grote Ziyech fan maar vond hem tegenvallen. Hij was te gehaast en had van mij nog meer mogen door combineren. Costa was sterk en die zie ik wel terugkomen in de volgende match. T gaat er om hangen, achter dicht houden en dan op zn Italiaans uit 0-1 winnen. De 0 houden wordt belangrijk, scoren doen we altijd wel. Anders uit 1-1 en dan in de verlenging toe slaan, ook goed.
0 0
ETM
Het was, meeslepend, iconisch, speels, heroisch, zo Ajax, het was zooo Ajax.
Juve was dood eng. Toch weer die zogenaamd niet fitte dekselse Ronaldo. En dan die kruisraket van een Douglas Costa. Maar Ajax was onverstoorbaar technisch stiekem suprieur, aanvallend in alles, jagend, uitdagend, 1x raken, zij Costa, wij rugnummer 40 die Ronaldo onder het gras blies, zij Ronaldo, wij David, onze verliefde David met zn brutale maar bescheiden kop, met zn idioot mooie goal.. weer een plaatje, weer een prachtschilderij in de Ajax-gallerij.
Ongeacht wat er volgende week gebeurd,
dit alles maakt zoveel goed, zoveel slaapgebrek, zoveel boze blikken van mn meisje om 5uur s ochtends...

Ik dwaal af. On topic: ook door jou Erik, ook door jou.
0 0
Bocarra
Waar zijn al die kritikasters gebleven die ten Hag om zijn uiterlijk en accent afbrande? Kunnen zij inmiddels van een Ajax wedstrijd genieten. :-)
1 0
Klasseman
Ben altijd voor deze kanjer geweest
0 0
3*stars*3
Zeker weten.
Ajax blijft verbazen en het gekke is, ze kunnen nog beter.
Kon je 10 van de 11 basisklanten nog minimaal een jaartje houden zeg...
0 0
Lane 8
Win je de cl
0 0
de_pitbull
gewoon 3-4-3 spelen en vol erop klappen.
O, mazraoui is dan ook weer terug toch? dan kan veltman misschien in het centrum met de ligt en blind op links.

Zo niet:
Veltman-Ligt-Blind
Beek-Jong-Schone-Ziyech
Neres-Dolberg/Huntelaar-Tadic
2 -2
JohnnyD
Gelukkig, eindelijk weer eens een 3-4-3 fan
0 0
Adios
Mazraoui op linksback zou ik doen, dan verander je het minst en hij is er ook nog best goed in!
3 0
mercurius3
Zou mazraoui in deze vorm zeker niet linksback zetten maar blind daar neerzetten. Veltman naast de ligt en mazraoui rechtsback.
0 0
FlyingDutchMan
Verwacht deze volgende week, ETH is daar ook meer fan van dan kwestbare Daley Sink.
0 0
Afcadam14
Eens
2 0